Vězeň z tábora
26. 05. 2026 v 17:55
Anonym
Anonym V reakci na sjezd vlastenců v Brně a jejich boje proti příjezdu německých (DOPLŇTE SI SAMI) mě napadá otázka, jak moc je eticky správné, aby se lidé převlíkali za vězně z koncentračního tábora? Je to v pořádku, pokud to je vyjádřeno slušně, či není?
Ne, neni. Jen je par lidi proste blbejch. Teda nejen par, vlastne pomerne dost ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pokud si slušivý obleček vězně koncentráku na sebe navlíkne baba která se vede za ruku s chlapem v kostýmu esesáka a ta baba navíc tvrdí že její babička byla v lágru a oba takto okoystýmovaní jedinci jdou ruku v ruce protrestovat proti vnukům vyhnaných sudeťáků tak je to hezká ukázka ryzího českého flastenectví 8)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak tenhle se v táboře měl očividně dobře... asi kápo. To byli hrozní z**di. Stejně jako příznivci hnědé koalice v diskuzních fórech a ve smečce na těch svých demonstracích. Myslíš to tlusté prase, co se navléklo do vězeňského oblečení? Páč takových exotů tam bylo více, ale nikdo z nich nevypadal, že by trpěl hladem.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Těch blbejch je víc, než se zdá. Jedno jestli esesáček, nebo jiná odnož bolševismu. S***ě jako s***ě. Jeden i druhý by posílal odpůrce pořád na stejná místa. A že pan Posselt má potřebu hodnotit (opět, asi dědičná vada), kdo patří do Evropy a kdo ne. Signifikantní.
Skoro mám pocit, že teď je najednou hajlování v kurzu.
Skoro mám pocit, že teď je najednou hajlování v kurzu.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
M?ně nikdo nedal důkaz., že sidetští nšmci na sjezdu nekoho zabili. Ani mi nedali důkaz, že požadují po vlídě majetky. Jerstli se v sudetech zavádí němčina pro pár vracejících se, tak to snad přispšje, aby populace nevymírala.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Kdyz jsi Plemenaku nalitej, tak nepis ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pracoval jsem kdysi v severních Čechách a poznal několik sudetských němců, kteří zůstali v Česku a dále pracovali. Byli slušní pracovití - sami říkali, že jsou česká němec. Ti odsunutí jezdili se zájezdy a říkali lidem, kteří dostali po nich baráky, že jsou rádi, že se jim lidi starají o majetek a dávali jim tehdejší německou měnu - marky s tím, že se jednou vrátí. Benešovy dekrety jim to znemožňují a doufám, že ty dekrety nikdo nezruší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Hmm to jsem čekal
Mj zde dávám odkaz na pěkný film o osudech židů předválečných letech 2 sv války natočený podle skutečných událostí.
https://youtu.be/qqbpbFtUj10?…
Mj zde dávám odkaz na pěkný film o osudech židů předválečných letech 2 sv války natočený podle skutečných událostí.
https://youtu.be/qqbpbFtUj10?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.