Společné bydlení
29. 05. 2026 v 09:48
Anonym
Anonym Ahoj,
seznámil jsem se s klukem co měl předemnou letitý vztah a bydlel s přítelem v domku. Mě je 24, jemu 30.
Je hodný, záleží mu na nás a i proto by nejraději byl se mnou co nejdřív v jedné domácnosti.
Je zvyklý na společný život a teď zatim bydlí v domě u rodičů.
Docela dost nechci říkat tlačí ale asi to tak v jeho hlavě je na sestěhování.
Mám v plánu koupi bytu, ještě letos ale uplně nezávisle na něm. Plánuju to ještě od doby co jsme nebyli spolu.
Neznáme se ještě ani rok a mám prostě strach s ním bydlet. Vlastně s kýmkoliv protože jsem nějakej rok sám a i sám žiju v pronajatém bytě.
Co se mě ale dost dotklo že už by nechtěl jít do bydlení kde mu půlka prostě nebude patřit. Chápu že má blbou zkušenost kdy roky financoval a staral se o cizí dům kde mu nepatřila ani klika od dveří…
Takhle mám hlavu v pejru jen z toho jestli bych zvládnul nebejt bez svý samoty a klidu natož toto. Od puberty na sobě dřu abych došel do téhle fáze a rovnou to na někoho psát? Úlet… Však ani po 5 letech nevim co se někomu zrodí v hlavě za blbej nápad.
Jak to s ním rozumně probrat?
seznámil jsem se s klukem co měl předemnou letitý vztah a bydlel s přítelem v domku. Mě je 24, jemu 30.
Je hodný, záleží mu na nás a i proto by nejraději byl se mnou co nejdřív v jedné domácnosti.
Je zvyklý na společný život a teď zatim bydlí v domě u rodičů.
Docela dost nechci říkat tlačí ale asi to tak v jeho hlavě je na sestěhování.
Mám v plánu koupi bytu, ještě letos ale uplně nezávisle na něm. Plánuju to ještě od doby co jsme nebyli spolu.
Neznáme se ještě ani rok a mám prostě strach s ním bydlet. Vlastně s kýmkoliv protože jsem nějakej rok sám a i sám žiju v pronajatém bytě.
Co se mě ale dost dotklo že už by nechtěl jít do bydlení kde mu půlka prostě nebude patřit. Chápu že má blbou zkušenost kdy roky financoval a staral se o cizí dům kde mu nepatřila ani klika od dveří…
Takhle mám hlavu v pejru jen z toho jestli bych zvládnul nebejt bez svý samoty a klidu natož toto. Od puberty na sobě dřu abych došel do téhle fáze a rovnou to na někoho psát? Úlet… Však ani po 5 letech nevim co se někomu zrodí v hlavě za blbej nápad.
Jak to s ním rozumně probrat?
Já bych tomu rozhodně nechal volný průběh a na nic netlačil. Pokud chápu dobře, ve společné domácnosti budete žít poprvé. Tak tím spíš bych nikam nespěchal a počkal, jak to spolubydlení vůbec bude fungovat. A jestli na tebe tlačí, tak tam něco smrdí.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nejlepší je mít každej svý bydlení :)) Pak se můžete různě navštěvovat :)) Společné bydlení to je tak cesta na ponorku.... :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
29. 05. 2026 v 10:51
Anonym
Anonym Power
Taky jsem toho názoru, měl jsem to tak v minulém vztahu a bylo to fajn. Těšení se na sebe, když něco bylo tak vychladnem a tak no…
Mám spoustu koníčků který nemá každej druhej, starám se o dědu tak je člověk rád když zaleze a má klid
Taky jsem toho názoru, měl jsem to tak v minulém vztahu a bylo to fajn. Těšení se na sebe, když něco bylo tak vychladnem a tak no…
Mám spoustu koníčků který nemá každej druhej, starám se o dědu tak je člověk rád když zaleze a má klid
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak k dobrymu vztahu se pro***ava a probydluje, takze pokud nejste oba nesvepravni asocialove, je spolecny bydleni super vec :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
29. 05. 2026 v 11:59
Anonym
Anonym Takže já jako člověk kterej už ani neumí vypnout pokud neni sám tak mám spěchat na společný bydlení?
To skončí tak rychle jako to začne.
To skončí tak rychle jako to začne.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Společné bydlení jo, ale ne že na týpka napíše půlku svýho majetku :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mně ten starší připadá jak typickej parazit kterej se chce přicucnout dokud je mladej zaláskovanej... soryjako za upřímnost starýho cynika :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
29. 05. 2026 v 12:26
Anonym
Anonym Já se po všech sračkách co mám za sebou držim celkem při zemi.
Zaláskovanej je víc on si myslim, proto je tak impulzivní. Uplně vidim sebe když mi bylo 16, jen jemu je 30 tak by mohl mít rozum.
Ale abych na někoho ani ne po roce psal půl bytu? Sakra kde to jsme? To nemaj ani naši po 30 letech
Zaláskovanej je víc on si myslim, proto je tak impulzivní. Uplně vidim sebe když mi bylo 16, jen jemu je 30 tak by mohl mít rozum.
Ale abych na někoho ani ne po roce psal půl bytu? Sakra kde to jsme? To nemaj ani naši po 30 letech
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit
Chceš vztah, tak spolu bydlete třeba ve společném nájmu a svůj byt pronajímej a něco dej 1/2 do nájmu on dá taky 1/2 a je to pokud tlačí na vlastnictví rychle od něj pryč, pokud byse nejak finančné podílelve vztahu na vybudování udržbě apod dá se to pochopit, ale takhle je to riziko
Nahlásit
Tommy1991 proč by měl bydlet v nájmu, když má vlastní? Větší kravinu jsem dlouho nečetl. Nehledě na to, že když bude pronajímat vlastní tak mu to tam většině případů poničej a taky dost možná nebudou vůbec platit, víme jaká je platební morálka nájemníků a vystěhování neplatičů trvá běžně několik roků.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
29. 05. 2026 v 16:55
Anonym
Anonym Tommy1991
Byt si kupuju proto abych se zbavil toho co mám v pronájmu, udělal si všechno podle sebe a splnil si sen.Nehodlám investovat do bytu co neni můj, dva roky bydlim v bytě kde mě vytáčí věci který prostě nezměnim.
Vedle toho se prostě necejtim na to s nim bydlet, je to pro mě hrozně brzo. Jasně jsme si slíbili že se budem vídat, jezdit na výlety a nic nehrotit. On se ale prostě vždycky urve a začne o tom mluvit a čím dál tim víc ten vztah zbytečně otravuje. Říkám si jestli prostě vůbec dokážu člověka pro koho byl roky společnej život standardem uspokojit, vidim že si mě hodně idealizuje.
Byt si kupuju proto abych se zbavil toho co mám v pronájmu, udělal si všechno podle sebe a splnil si sen.Nehodlám investovat do bytu co neni můj, dva roky bydlim v bytě kde mě vytáčí věci který prostě nezměnim.
Vedle toho se prostě necejtim na to s nim bydlet, je to pro mě hrozně brzo. Jasně jsme si slíbili že se budem vídat, jezdit na výlety a nic nehrotit. On se ale prostě vždycky urve a začne o tom mluvit a čím dál tim víc ten vztah zbytečně otravuje. Říkám si jestli prostě vůbec dokážu člověka pro koho byl roky společnej život standardem uspokojit, vidim že si mě hodně idealizuje.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonym
Takže já jako člověk kterej už ani neumí vypnout pokud neni sám tak mám spěchat na společný bydlení?
-----------
Sak pisu, "pokud nejste oba nesvepravni asocialove" ... :-)
Takže já jako člověk kterej už ani neumí vypnout pokud neni sám tak mám spěchat na společný bydlení?
-----------
Sak pisu, "pokud nejste oba nesvepravni asocialove" ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ono to společný bydlení je krásná věc, ale ruku na srdce, kdyby jste každý dali na tu půlku a v případě rozchodu budete byt dělit zdí, či jeden druhého vyplácet? Nezapomeň, že už by to nebylo za kupní cenu, ale z důvodu zvyšování cen i dražší vyplácení druhého.
Lepším řešením by bylo každý, aby měl své bydlení a podle toho, jak se bude váš vztah vyvíjet uvažovat na případné sestěhování k sobě s tím, že by jste druhý byt například pronajímali.
Lepším řešením by bylo každý, aby měl své bydlení a podle toho, jak se bude váš vztah vyvíjet uvažovat na případné sestěhování k sobě s tím, že by jste druhý byt například pronajímali.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Power (25/180/65)
Tommy1991 proč by měl bydlet v nájmu, když má vlastní? Větší kravinu jsem dlouho nečetl. Nehledě na to, že když bude pronajímat vlastní tak mu to tam většině případů poničej a taky dost možná nebudou vůbec platit, víme jaká je platební morálka nájemníků a vystěhování neplatičů trvá běžně několik roků.
--------------
Jojo, prave ze necetl a tedy neznas. Kdybys byl totiz znaly realitniho pronajmu, tak nejsi tam, kde jsi. Cili v podnajmu :-) My taky v jednom bydlime a nase pronajimame, zaplati to ten spolecnej a jeste zbyde :-) Kdyz jedes pres funkcni agenturu, vratej ti to ve stavu, jakos jim to predal, takze zadny niceni neni. A vystehovani neplaticu trva roky? Ty jsi nekde zamrznul, vid? Zajedno jsou vsichni pripadni zajemci prolustrovani uplne ve vsech registrech, vcetne jejich fb, instacu a dalsich socek a kdyz neplatej, tak do 2 mesicu jsou pryc. Navic mi platej, ikdyz tam zrovna nikoho nemaj. Mam tam slusnej parecek, plati vcas a podle pravidelnych kontrol si byt krasne zaridili. Ale to bys nesmel byt neznaly dobrych investic, pumpicko hloupa ... :-)
--------------
Jojo, prave ze necetl a tedy neznas. Kdybys byl totiz znaly realitniho pronajmu, tak nejsi tam, kde jsi. Cili v podnajmu :-) My taky v jednom bydlime a nase pronajimame, zaplati to ten spolecnej a jeste zbyde :-) Kdyz jedes pres funkcni agenturu, vratej ti to ve stavu, jakos jim to predal, takze zadny niceni neni. A vystehovani neplaticu trva roky? Ty jsi nekde zamrznul, vid? Zajedno jsou vsichni pripadni zajemci prolustrovani uplne ve vsech registrech, vcetne jejich fb, instacu a dalsich socek a kdyz neplatej, tak do 2 mesicu jsou pryc. Navic mi platej, ikdyz tam zrovna nikoho nemaj. Mam tam slusnej parecek, plati vcas a podle pravidelnych kontrol si byt krasne zaridili. Ale to bys nesmel byt neznaly dobrych investic, pumpicko hloupa ... :-)
Nahlásit
29. 05. 2026 v 17:58
Anonym
Anonym I8051
Za asociála se nepovažuju, rád jsem mezi lidma.
Od mala jsem vyrůstal jako jedináček. 90% času jsem byl ve svým pokoji čili jsem na to vlastně navyklej celej život na nějaký svůj prostor klidu. Neřikám že se to nedokážu postupným seznamováním pomalu přeučit pokud v životě opravdu ten vztah chci. On do toho tehdy skočil ještě za studií hned co se poznali, bere to jako samozřejmnost a to je blbě. Bývalej ať byl jakej byl tak jsme samotáři byli oba a vyhovovalo nám k sobě dojíždět.
Denis36
Samozřejmě, tohle bych v životě neudělal. Ať už je vztah sebepohádkovější tak vim co se dokáže stát ze dne na den. Ať už mám svoje zkušenosti tak to vidím i kolem sebe kolik lidí odešlo s holou p***lí. Už dávno jsem se zařekl že prostě takhle fakt nedopadnu. Vidim to dnes i denně, hypo na krku a prodávaj rozestavěné domy…
Nakonec on u mě může jednou bydlet pokud to do toho dospěje, nežádám ale po něm nějaké sponzorství a nákupy vybavení. Všechno utáhnu sám takže pokud má takový pocit tak ne, sponzora v něm nevidím. Možná může mít pocit že už by chtěl taky začít budovat něco svého a nechce ve svejch 30 otálet.
Za asociála se nepovažuju, rád jsem mezi lidma.
Od mala jsem vyrůstal jako jedináček. 90% času jsem byl ve svým pokoji čili jsem na to vlastně navyklej celej život na nějaký svůj prostor klidu. Neřikám že se to nedokážu postupným seznamováním pomalu přeučit pokud v životě opravdu ten vztah chci. On do toho tehdy skočil ještě za studií hned co se poznali, bere to jako samozřejmnost a to je blbě. Bývalej ať byl jakej byl tak jsme samotáři byli oba a vyhovovalo nám k sobě dojíždět.
Denis36
Samozřejmě, tohle bych v životě neudělal. Ať už je vztah sebepohádkovější tak vim co se dokáže stát ze dne na den. Ať už mám svoje zkušenosti tak to vidím i kolem sebe kolik lidí odešlo s holou p***lí. Už dávno jsem se zařekl že prostě takhle fakt nedopadnu. Vidim to dnes i denně, hypo na krku a prodávaj rozestavěné domy…
Nakonec on u mě může jednou bydlet pokud to do toho dospěje, nežádám ale po něm nějaké sponzorství a nákupy vybavení. Všechno utáhnu sám takže pokud má takový pocit tak ne, sponzora v něm nevidím. Možná může mít pocit že už by chtěl taky začít budovat něco svého a nechce ve svejch 30 otálet.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hm, to nevim, kdyby mel kazdej den rano a vecer dojizdet kvuli sexu, to se prodrazi a ja to pro***anej cas dopravou. Nam staci na to jen pomyslet ... :-)
Nahlásit
29. 05. 2026 v 18:03
Anonym
Anonym Já nevim, vždycky jsem byl v tomhle jinej a nemusim to mít denně. Neměl jsem problém nemít sex 2 roky. Proč mám mít problém ho nemít týden.
Sex je pro děti, my dospělí chlastáme jak pravil muj skvělej kolega.
Sex je pro děti, my dospělí chlastáme jak pravil muj skvělej kolega.
Nahlásit
Tak ano, chlastat se da mezi tim rannim a vecernim sexem, to se nevylucuje ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
29. 05. 2026 v 18:08
Anonym
Anonym Radši nebudu snad řikat že k tomu mimo kuřbu ještě ani nedošlo :D
Večer s pivkem je hold zajímavější i teď
Večer s pivkem je hold zajímavější i teď
Nahlásit
Spravne, zrovna premejslim, kam zajdu ... :-)
hold -> holt
hold -> holt
Nahlásit
Ten společnej nájem byl proto, abyste byli spolu a zároveń se ti necpal do kvartýru natož skrz vlastnictví. Jo jo stará písnička o problematických nájemnících, neplatičích bla bla bla. No může se to stát, ale vše v životě nese riziko. Kdyby to bylo tak strašné, tak to bohatí nedělají jako formu "bezpracného příjmu!" Kámoš pronajímá chalupy a léta pohoda. Druhej kámoš zase byt a nestěžuje si. Sám bydlím v bytě, jehož majitel má po Praze min. dalších 5. Realitní makléř, který hledal majitelům předchozího bytu, kde jsem byl nájemníkem, než jej z rodinných důvodů museli prodat má byty asi 4. Stačí vysoká kauce, dobře situované nájemníky, každý měsíc kontrola stavu bytu (mě za 3 roky nekontrolovali ani 1x) a čau Event ůze byt pronajmout byt firmě, která si tam za těžký prachy sežene podnájemníka, takže škody jsou za nájemníkem (firmou) a neschopnost takové firmy platit nájem je vysoce nepravděpodobná...
Nahlásit
Nic na nikoho nepiš proboha, je to tvůj byt, mohl bys taky o něj přijít nějakou půčkou co nemáš pod kontrolou
Nahlásit
29. 05. 2026 v 19:24
Anonym
Anonym Tommy1991
Takže ještě jednou, chci svůj byt a v něm žít. Na co si budu brát nějakej nájem. Můž bejt i v tom bytě pokud to vyzraje jak už jsem psal… Nebude ale na ně nic napsaný
Takže ještě jednou, chci svůj byt a v něm žít. Na co si budu brát nějakej nájem. Můž bejt i v tom bytě pokud to vyzraje jak už jsem psal… Nebude ale na ně nic napsaný
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Yep, tak to přesně udělej brácho
Nahlásit
Jen bacha, at si neprepise pak trvaly bydliste na ten tvuj byt, to je prej taky pak zabavny ... :)
Nahlásit
Tommy1991 (35/167/85)
Stačí vysoká kauce, dobře situované nájemníky
----------
Dobře situovanej člověk nebude řešit nájem, ale koupí si něco vlastního za hotovku. Nějak ti ty teorie pořád nevychází :))
Stačí vysoká kauce, dobře situované nájemníky
----------
Dobře situovanej člověk nebude řešit nájem, ale koupí si něco vlastního za hotovku. Nějak ti ty teorie pořád nevychází :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Nevyjadruj se pumpicko k necemu, o cem nemas paru. Jsi pak za b***cka. Btw koupit byt za hotovy? Vazne? Asi ti unika spousta veci ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Hotově myslím bankovním převodem, nikde nepíšu že to má přinést v igelitové tašce, děláš ze sebe ještě většího hlupáka :))
Hotově myslím bankovním převodem, nikde nepíšu že to má přinést v igelitové tašce, děláš ze sebe ještě většího hlupáka :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Power (25/180/65)
Hotově myslím bankovním převodem
----------
Coze? Vis, co znamena slovo hotovost? Tak priste radeji nemysli ... :-)
"Hotovost (též hotové peníze či oběživo) je fyzická podoba peněz. Zahrnuje papírové bankovky a kovové mince, které držíte v ruce nebo peněžence."
Hotově myslím bankovním převodem
----------
Coze? Vis, co znamena slovo hotovost? Tak priste radeji nemysli ... :-)
"Hotovost (též hotové peníze či oběživo) je fyzická podoba peněz. Zahrnuje papírové bankovky a kovové mince, které držíte v ruce nebo peněžence."
Nahlásit
Úplně nechápu tvé dilema. Není zde žádný důvod na něj část tvého bytu přepisovat, nejdete do společné hypotéky. A pokud chceš mít v budoucnu vážný vztah, tak se společnému bydlení nevyhneš, takže pak je to o tom co chceš. Jaké jsou tvoje prio***y. Pokud si ceníš samoty nadevše, tak vážný vztah mít nemůžeš. Čím dříve spolu začnete bydlet, tím dříve zjistíš jestli váš vztah bude fungovat. Zažívat jenom to krásné - výlety, rande, koníčky umí každý, ale jakmile dojde na lámání chleba, kdy oba dva musíte pro vztah něco obětovat, tak se váš "vztah" rozpadne. V tom případě se raději o vážný vztah ani nesnaž.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
30. 05. 2026 v 08:02
Anonym
Anonym Eichhornchen
Já bych s nim do toho šel i hned, ať se ke mě nastěhuje a zkusme to…
On přes 10 roků ale moc neví co a jak… První kluk koho jako mladej potkal tak spolu hned bydleli, je to pro něj běžné.
Hrozně ale hrozně to prožívá, je v tom až po uši a co je pro mě největší problém tak pokud mu teď nabídnu bydlení tak to bude brát jako pomalu sňatek…
Já bych s nim do toho šel i hned, ať se ke mě nastěhuje a zkusme to…
On přes 10 roků ale moc neví co a jak… První kluk koho jako mladej potkal tak spolu hned bydleli, je to pro něj běžné.
Hrozně ale hrozně to prožívá, je v tom až po uši a co je pro mě největší problém tak pokud mu teď nabídnu bydlení tak to bude brát jako pomalu sňatek…
Nahlásit
I8051 (55/184/97) hotově znamená to že to nesplácíš z nějakého úvěru, což ale není tvůj případ, ty jako socka takový love nikdy mít nebudeš, tak akorát hloupě teoretizuješ.... :))
Nahlásit
Power (25/180/65)
I8051 (55/184/97) hotově znamená to že to nesplácíš z nějakého úvěru
-----------------------
Baví mě, jak ta d***lní pumpička se snaží okecat svou naprostou neznalost základních pojmů. :sD
I8051 (55/184/97) hotově znamená to že to nesplácíš z nějakého úvěru
-----------------------
Baví mě, jak ta d***lní pumpička se snaží okecat svou naprostou neznalost základních pojmů. :sD
Nahlásit
Power (25/180/65)
hotově znamená to že to nesplácíš z nějakého úvěru, což ale není tvůj případ, ty jako socka takový love nikdy mít nebudeš, tak akorát hloupě teoretizuješ.... :))
----
Aneb kdyz neco poseres a nemas koule priznat, ze to byla tvoje chyba. Nazorny priklad tanecku naseho radobyvojaka, ktery sam bydli v najmu. Mozna ty koule poztracel na tom vyklepanym buzzyklu ... :-)
Btw ten "nejaky uver" se jmenuje hypoteka ... :-)
hotově znamená to že to nesplácíš z nějakého úvěru, což ale není tvůj případ, ty jako socka takový love nikdy mít nebudeš, tak akorát hloupě teoretizuješ.... :))
----
Aneb kdyz neco poseres a nemas koule priznat, ze to byla tvoje chyba. Nazorny priklad tanecku naseho radobyvojaka, ktery sam bydli v najmu. Mozna ty koule poztracel na tom vyklepanym buzzyklu ... :-)
Btw ten "nejaky uver" se jmenuje hypoteka ... :-)
Nahlásit
Anonym - to bude zamilovanost. To ho časem přejde. Zkuste spolu bydlet a otevře mu to oči. Dokud spolu bydlet nebudete, tak on si to bude idealizovat. Tak jako tak společně bydlet je správným krokem.
Nahlásit
1. Pokud chceš koupit sám byt, a sám jej utáhneš, tak ti v tom (jakýkoliv) vztah nějak nebrání.
Taky jsem měl kolem 26 byt na 100% hypotéku a po 19 letech prodal….na jakýkoliv vztahy s kýmkoliv to nemělo vůbec nic co dočinění.
2. Pokud ten druhý (samosebou nemá) prostředky aby si kupoval byt jako jednotlivec, tak přirozeně touží s někým něco na 50/50 budovat. A chce za každou cenu vypadnout od rodičů….toto je vše přirozené a logické.
Samozřejmě to není, a nikdy nemůže být podmínka (nátlak) začínajícího vztahu.
Taky jsem to zažil a chlapci měli už vlastni byty, nebo si kupovali byty jen pro sebe za vlastni. Nebo měli dekrety na byt, jelikož “teta” dělala na bytovém.
3. Někdy je to složité….někdo je na tom profesně a společensky dále a jiný začíná od začátku.
Protože:
…se do 30 hledal.
…pořádně nezačala jeho kariéra…nebo ma práci která je více méně bez kariérního růstu.
…je to sice hodný (kluk/chlap)….atd ale takový nemehlo, které nikdy nebude stát na vlastních nohou pokud zrovna nebude dědit, nebo mu tatínek vše nezařídí.
Každý máme tu cestu prostě jinou to už je život.
Taky jsem měl kolem 26 byt na 100% hypotéku a po 19 letech prodal….na jakýkoliv vztahy s kýmkoliv to nemělo vůbec nic co dočinění.
2. Pokud ten druhý (samosebou nemá) prostředky aby si kupoval byt jako jednotlivec, tak přirozeně touží s někým něco na 50/50 budovat. A chce za každou cenu vypadnout od rodičů….toto je vše přirozené a logické.
Samozřejmě to není, a nikdy nemůže být podmínka (nátlak) začínajícího vztahu.
Taky jsem to zažil a chlapci měli už vlastni byty, nebo si kupovali byty jen pro sebe za vlastni. Nebo měli dekrety na byt, jelikož “teta” dělala na bytovém.
3. Někdy je to složité….někdo je na tom profesně a společensky dále a jiný začíná od začátku.
Protože:
…se do 30 hledal.
…pořádně nezačala jeho kariéra…nebo ma práci která je více méně bez kariérního růstu.
…je to sice hodný (kluk/chlap)….atd ale takový nemehlo, které nikdy nebude stát na vlastních nohou pokud zrovna nebude dědit, nebo mu tatínek vše nezařídí.
Každý máme tu cestu prostě jinou to už je život.
Nahlásit
Nekecej ellvina dal konečně normální komentář.... Ale pak to klasicky pojebal "uuuu musím se ozvat zpátky" p**ovinama
Nahlásit
EduardLeAdam (27/186/57) NOVÉ
Nekecej ellvina dal konečně normální komentář.... Ale pak to klasicky pojebal "uuuu musím se ozvat zpátky" p**ovinama
-------------------------
Ne že bych si hrál na nějaké nesouhlasy a souhlasy, ale podívej, kolik jich mám. A ty? Už máš první nesouhlas. Pět lidí s mým komentářem souhlasilo, jenom ty máš furt problém.
Ne že bych si hrál na nějaké nesouhlasy a souhlasy, ale podívej, kolik jich mám. A ty? Už máš první nesouhlas. Pět lidí s mým komentářem souhlasilo, jenom ty máš furt problém.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ellvin nikdy mít vlastní nebude, vzhledem k tomu že vozí bedýnky za almužnu :)) Ostatně když má někdo jenom řidičák a nic víc, nemůže čekat velký love :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
XDDDD odblokuj si lidi a uvidíš... Já si nikoho neblokuju tím pádem můžou reagovat na moje komentáře.... Ty blokuješ každýho kdo s tebou nesouhlasí takže chill bro
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ale beze srandy cením tvůj první komentář.... Dává smysl a je to reálně dobrá rada "palec nahoru" jenom říkám že ten zbytek je už trochu zbytečnej ... Ale ještě jednou opakuju cením a dávám "11tý souhlasím" (ale jenom takhle protože mě blokuješ xD)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin nikdy mít vlastní nebude, vzhledem k tomu že vozí bedýnky za almužnu :)) Ostatně když má někdo jenom řidičák a nic víc, nemůže čekat velký love -------------------------
By mě zajímalo, kolik ty už za almužnu nepovažuješ. :sD Sám vyděláváš minimální mzdu, a budeš se nad všechny povyšovat, trapáku. Hah... to je materiál tady, fakt. :s)
+
Před 9 hodinamiOff-line EduardLeAdam (27/186/57) NOVÉ
XDDDD odblokuj si lidi a uvidíš... Já si nikoho neblokuju tím pádem můžou reagovat na moje komentáře....
------------------------
A ty na mě nemůžeš reagovat? Však co teď děláš? Já si tě zablokoval, protože jsi mi do SZ psal hovna. O kontakt s takovým divným týpkem nestojím, ale rozhodně ti to nebrání v tom na mě reagovat tady. :s)
+
Ty blokuješ každýho kdo s tebou nesouhlasí takže chill bro
------------------------
Pokud se dopustím nějakého omylu, rád se nechám opravit. Ale ty píšeš hovna bez nějaké konstruktivní k***iky. To je pak těžký, no.
+
Ale beze srandy cením tvůj první komentář.... Dává smysl a je to reálně dobrá rada "palec nahoru" jenom říkám že ten zbytek je už trochu zbytečnej ...
Zbytečnej? Ano. Ale ne tak jako tvoje komentáře, ty tuhle diskuzi nikam neposouvají. Jenom si tu léčíš své osobní problémy, které vůči mé osobě máš.
+
Ale ještě jednou opakuju cením a dávám "11tý souhlasím" (ale jenom takhle protože mě blokuješ xD)
--------------------------
Neodblokuji. Hezky zůstaneš mezi ostatními. :s) Hele, já si na nějaké souhlasy a nesouhlasy nehraju, já spíš upřednostňuji diskuzi. Takže až nějaký problém se mnou mít zase budeš, a ty ho máš furt, tak místo nesouvisejících hoven raději napiš něco věcného, to pro diskuzi bude mnohem přínosnější.
Ellvin nikdy mít vlastní nebude, vzhledem k tomu že vozí bedýnky za almužnu :)) Ostatně když má někdo jenom řidičák a nic víc, nemůže čekat velký love -------------------------
By mě zajímalo, kolik ty už za almužnu nepovažuješ. :sD Sám vyděláváš minimální mzdu, a budeš se nad všechny povyšovat, trapáku. Hah... to je materiál tady, fakt. :s)
+
XDDDD odblokuj si lidi a uvidíš... Já si nikoho neblokuju tím pádem můžou reagovat na moje komentáře....
------------------------
A ty na mě nemůžeš reagovat? Však co teď děláš? Já si tě zablokoval, protože jsi mi do SZ psal hovna. O kontakt s takovým divným týpkem nestojím, ale rozhodně ti to nebrání v tom na mě reagovat tady. :s)
+
Ty blokuješ každýho kdo s tebou nesouhlasí takže chill bro
------------------------
Pokud se dopustím nějakého omylu, rád se nechám opravit. Ale ty píšeš hovna bez nějaké konstruktivní k***iky. To je pak těžký, no.
+
Ale beze srandy cením tvůj první komentář.... Dává smysl a je to reálně dobrá rada "palec nahoru" jenom říkám že ten zbytek je už trochu zbytečnej ...
Zbytečnej? Ano. Ale ne tak jako tvoje komentáře, ty tuhle diskuzi nikam neposouvají. Jenom si tu léčíš své osobní problémy, které vůči mé osobě máš.
+
Ale ještě jednou opakuju cením a dávám "11tý souhlasím" (ale jenom takhle protože mě blokuješ xD)
--------------------------
Neodblokuji. Hezky zůstaneš mezi ostatními. :s) Hele, já si na nějaké souhlasy a nesouhlasy nehraju, já spíš upřednostňuji diskuzi. Takže až nějaký problém se mnou mít zase budeš, a ty ho máš furt, tak místo nesouvisejících hoven raději napiš něco věcného, to pro diskuzi bude mnohem přínosnější.
Nahlásit
Power (25/180/65)
Ostatně když má někdo jenom řidičák a nic víc, nemůže čekat velký love :))
------------
Tak to je na tom o ten ridicak lip, nez ty, protoze ty nemas ani ten ... :-)
Ostatně když má někdo jenom řidičák a nic víc, nemůže čekat velký love :))
------------
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
------------------
A navíc i s řidičákem jdou vydělat slušné prachy, ale když je někdo netáhlo nebo nemehlo, tak to tak snadné není, no. I když otázka, co Vajco považuje za slušné prachy. Zdá se, že pro tohoto vrátného ze špinavé stavební buňky někde v oploceném areálu je i sto litrů málo. Heheh... opravdu by mě zajímalo, co ten šašek dělá fakt za práci. Protože svou inteligencí na nějaké to slušnější pracovní místo za atraktivní peníze opravdu nemá, soudě dle jeho komentářů tady. :s)
------------------
A navíc i s řidičákem jdou vydělat slušné prachy, ale když je někdo netáhlo nebo nemehlo, tak to tak snadné není, no. I když otázka, co Vajco považuje za slušné prachy. Zdá se, že pro tohoto vrátného ze špinavé stavební buňky někde v oploceném areálu je i sto litrů málo. Heheh... opravdu by mě zajímalo, co ten šašek dělá fakt za práci. Protože svou inteligencí na nějaké to slušnější pracovní místo za atraktivní peníze opravdu nemá, soudě dle jeho komentářů tady. :s)
Nahlásit
Ono takový ideál že si mladí spolu zkusí bydlet v nájmu, zjistí že je to ok tak si společně pořídí byt nebo dům je super.
Ale život často píše jiné příběhy.
Ale život často píše jiné příběhy.
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
s řidičákem jdou vydělat slušné prachy
-------
Aha a proto vozíš bedýnky za pár šušňů :))
s řidičákem jdou vydělat slušné prachy
-------
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
No ono z každé bedýnky malá domů, tam se dělá ten výdělek :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
-----------------------
Kdyby tahle práce byla "za pár šušňů", tak jí nedělám. :sD
-----------------------
Kdyby tahle práce byla "za pár šušňů", tak jí nedělám. :sD
Nahlásit
Asi tak ,volný průběh tomu ,,,co bych za to dal mít třeba kámoše který by mě bral jako bi pasiva z moji uchylkou
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Úchylných bi tady máme víc než dostatek..... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Power (25/180/65)
Úchylných bi tady máme víc než dostatek
-------------
Bisexualita sama o sobě není úchylná. Ale co už úchylné je, tak to je stříkání na slipy malých dětí. To je fakt úlet. A to ani nebudu zmiňovat pojídání fekálií... :-)
Úchylných bi tady máme víc než dostatek
-------------
Bisexualita sama o sobě není úchylná. Ale co už úchylné je, tak to je stříkání na slipy malých dětí. To je fakt úlet. A to ani nebudu zmiňovat pojídání fekálií... :-)
Nahlásit
Vypadá to že Ellvin se nám pokadil při vození bedýnek, to musí být puch v celé dodávce, fakt humáč kdo si ty rohlíky koupí.... :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Vypadá to že Ellvin se nám pokadil při vození bedýnek, to musí být puch v celé dodávce, fakt humáč kdo si ty rohlíky koupí.... :))
----------------------
Neotáčej. Je to trapné a dětinské. :s)
----------------------
Neotáčej. Je to trapné a dětinské. :s)
Nahlásit
Power (25/180/65)
-----------
A teto hloupe pumpicce je, mile deti, 43 let. Makejte tedy na sobe, at neskocite jako on, nechteny single z ubytovny ... :-)
-----------
A teto hloupe pumpicce je, mile deti, 43 let. Makejte tedy na sobe, at neskocite jako on, nechteny single z ubytovny ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 podívej se na sebe do zrcadla 55let a v životě si dokázal akorát tak hovno :))
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
I8051 podívej se na sebe do zrcadla 55let a v životě si dokázal akorát tak hovno
-------------------
Má to, co jsi ty nikdy neměl a mít nebudeš, a to tě evidentně sere. :s)
I8051 podívej se na sebe do zrcadla 55let a v životě si dokázal akorát tak hovno
-------------------
Má to, co jsi ty nikdy neměl a mít nebudeš, a to tě evidentně sere. :s)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin nevtírej se blbko :))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Power (25/180/65)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
-------------------
A hned dva souhlasy. Tohle je tak průhledné, až to bolí... auky. :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
-------------------
A hned dva souhlasy. Tohle je tak průhledné, až to bolí... auky. :sD
Nahlásit
Ellvin zjevně neumíš počítat :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Power (25/180/65)
I8051 podívej se na sebe do zrcadla 55let a v životě si dokázal akorát tak hovno :))
-------
Presne a z toho hovna si bajecne zivorim .. :-)
-------
Presne a z toho hovna si bajecne zivorim .. :-)
Nahlásit
I8051 měl by ses sjednotit se svým idolem, takhle si jeho dírku nezískáš :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Toiletfun (26/-/-)
Jaj, tady se asi schyluje k svatbě :))
-----------
K vasi? S Powerem? Hm, zklamu te, to nepujde, kdyz jste jeden clovek ... :-)
Jaj, tady se asi schyluje k svatbě :))
-----------
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
------------------
Tak furt je tu ta možnost, že si může vzít sám sebe. Ono mu ani nic jiného nezbyde, protože kdo by o něj stál... pumpičku jednu pedofilní. Hah!
------------------
Tak furt je tu ta možnost, že si může vzít sám sebe. Ono mu ani nic jiného nezbyde, protože kdo by o něj stál... pumpičku jednu pedofilní. Hah!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.