Snížení věkové hranice trestní zodpovědnosti
30. 05. 2026 v 13:45
Anonym
Anonym Ministr spravedlnosti se nechal slyšet ohledně snížení věkové hranice pro trestní zodpovědnost na třináct let. Mě by celkem logicky zajímalo, jestli to bude znamenat, že budu moct legálně mít pohlavní styk s třináctiletým, pokud k tomuto dojde. Díky, váš anonym.
Ty máš teda starosti...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pletes si pojmy s dojmy. Ze ty jsi tak trosku pedofil? ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Legálně vo****t třináctiletý děcko nepude, ale když tě třináctiletý děcko umlátí řetězem z motorky tak si za to pude sednou jako dospělej a tam ho už někdo voprcá 8)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Napsal určitě Pepa, 50 let. Ale fujtajbl, špíno pedofilní. Pochcat tě a zkopat do krve, ale neboj, tohle a další srandy zažiješ v nápravněvýchovném zařízení.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ellvin: byl jsi tam?
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Anonym si plete jablka s hruškama. To jsou zcela odlišné zákony.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Busster: jsem myslel, že 15-17 (13-17) nechodíš do vězení jako dospělej...Možná jsou nwjaká dětská vězení a skončí tam stejně ale, to nevim :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Artemis_91 (35/186/92) NOVÉ
----------------
Jako uznávám, že některým takovým může být i pětatřicet, třicet, dokonce i dvacet. Já že pedofila si nejdříve spojím s obtloustlým a nechutně slizkým staříkem, kteří tu ve většině bombardovali můj fake profil.
----------------
Jako uznávám, že některým takovým může být i pětatřicet, třicet, dokonce i dvacet. Já že pedofila si nejdříve spojím s obtloustlým a nechutně slizkým staříkem, kteří tu ve většině bombardovali můj fake profil.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin: Mne spíš baví jak všichni na internetu zaručeně přesně ví co se prcačkářům děje nebo neděje ve vězení... Ale že by tam někdo skutečně byl... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Naprosto souhlasím se snížením věkové hranice trestní zodpovědnosti. Bylo by správné trestné činy mladých trestat jako u dospělých, zejména u násilných trestných činů - útoků na život a zdraví, když má někdo dost rozumu na to, aby např. přepadal, případně vraždil, jen ať pyká jako dospělý! Přimlouval bych se i za to, aby se zvýšily podmínky nutné obrany, na kterou případný útočník doplatí!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ellvin: Mne spíš baví jak všichni na internetu zaručeně přesně ví co se prcačkářům děje nebo neděje ve vězení... Ale že by tam někdo skutečně byl...
-------------------------
Tak nějakých pět kilometrů od bejváku mám Jiřice, a světě, div se, lidi od nás tam pracují. Jako překvapuje mě, že větší averzi mají vůči prcačkářům, než třeba vrahům. Ale ono se není čemu divit. Hehe... venku znásilňujete malé děti a bezbranné ženy, a pak, když vás už konečně zavřou, tak když na vás ve vězení udělá cigán bububu, tak hned si to utíkáte vymáčknout, a že chcete pryč. :sD :sD
Ellvin: Mne spíš baví jak všichni na internetu zaručeně přesně ví co se prcačkářům děje nebo neděje ve vězení... Ale že by tam někdo skutečně byl...
Tak nějakých pět kilometrů od bejváku mám Jiřice, a světě, div se, lidi od nás tam pracují. Jako překvapuje mě, že větší averzi mají vůči prcačkářům, než třeba vrahům. Ale ono se není čemu divit. Hehe... venku znásilňujete malé děti a bezbranné ženy, a pak, když vás už konečně zavřou, tak když na vás ve vězení udělá cigán bububu, tak hned si to utíkáte vymáčknout, a že chcete pryč. :sD :sD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Trestni odpovednost ma byt od 12 let. S pohlavnim stykem to nema zadnou spojitost. To je jako si myslet, ze by najednou byl ridicak od 13.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ellvin:
Tak zrovna personál věznice je ta poslední veličina která by o něčem co se tam děje měla páru... :D
Tak zrovna personál věznice je ta poslední veličina která by o něčem co se tam děje měla páru... :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin:
No je vidět, že s tímto nemáš absolutně žádné zkušenosti. Tak dej bacha, ať nenarazíš na děcko, co tě udá... pak to zažiješ na vlastní kůži, no a... užiješ si, co ti budu povídat. :-)
Ellvin:
No je vidět, že s tímto nemáš absolutně žádné zkušenosti. Tak dej bacha, ať nenarazíš na děcko, co tě udá... pak to zažiješ na vlastní kůži, no a... užiješ si, co ti budu povídat. :-)
Nahlásit
Ellvin sám si děcko, k tomu ještě s duševní poruchou.... :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
---------------------
A to, že mám duševní poruchu, mi píše týpek, který se tu vydává minimálně, znova zdůrazňuji, že MINIMÁLNĚ, za dvě osoby. Na to už není co říct. :sD
---------------------
A to, že mám duševní poruchu, mi píše týpek, který se tu vydává minimálně, znova zdůrazňuji, že MINIMÁLNĚ, za dvě osoby. Na to už není co říct. :sD
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.