Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Podvodník

31. 05. 2026 v 15:21Off-line Anonym
Dobrý den,

obracím se na vás se svým problémem. Kontaktoval mě na WhatsAppu kamarád s tím, zda bych mu nepůjčil peníze. Ten profil se zdál být důvěryhodný, měl tam jméno i svou profilovou fotku, kterou běžně používá. A protože jsem mu v minulosti vypomohl, neměl jsem problém mu pomoci ani teď. Leč pozdě jsem zjistil, že mě nekontaktoval onen můj kolega, ale podvodník, který se za něj jen vydával. A co je ještě víc zarážející, tak číslo účtu, které mi poslal, je dohledatelné na netu a spojeno s opravdu mnoha podvody. První otázka... jak ta osoba mohla přijít na to, koho mám v kontaktech? Podotýkám, že s tím člověkem jsem v kontaktu jen na WhatsApp. A druhá... co dál?
31. 05. 2026 v 18:04On-line Ellvin  (25/183/81)
Co dál? Podat trestní oznámení a připojit se tak ke stovkám dalších stejně hloupě podvedených. Své peníze už nikdy neuvidíš, takže jediný výsledek bude ten, že pachatel/ka dostane podmínku. A to číslo účtu sem hoď.
31. 05. 2026 v 19:25Off-line Power  (25/180/65)
Ellvin (25/183/81)

A to číslo účtu sem hoď.
--------

Proč by sem dával číslo účtu, potřebuješ se zbavit peněz? :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
31. 05. 2026 v 20:56On-line I8051  (55/184/97)
Anonym
První otázka... jak ta osoba mohla přijít na to, koho mám v kontaktech?
----------------
Odpoved je snadna: jiz spoustu let (co to koupila Meta) funguje prihlaseni do wocapu pres jmeno/heslo. Uz to neni jako kdysi, kdy to slo jen pod telefonnim cislem. No a tvuj kamarad proste kliknul na odkaz, ktery mu nekdo zaslal, to ho presmerovalo na podvrzenou prihlasovaci stranku do wocapu a on tam vyplnil sve jmeno a heslo. Noa utocnik se pak pod nim prihlasil a na vsechny jeho kontakty zaslal tuto zadost. Par podobnych mi jiz prislo, ale kdyz jsem zacal komunikovat, bylo jasny, ze je to podvrh. Nastesti me se to stat nemuze, ja mam jeste prohlaseni pod telefonnim cislem a jmeno a heslo nemam :-)

Anonym
A druhá... co dál?
----------
Pokud jsi mu neposlal balik, tak to hod za hlavu, dej si facku a zivot jde dal. A pokud toho byla vetsi hromada, muzes podat TO.

Takze rada:
- pokud uz kliknete na podvrzenej odkaz na wocapu/SMS, coz byste delat samozrejme nemeli a objevi se vam formular pro prihlaseni k jakekoli sluzbe, tak NIKDY zde nic nevyplnujte, sesnu zavrete a chat smazte, pripadne zablokujte
- pokud vam prijde zadost od "kamarada" o penize, tak se zamyslete, jestli on tohle potrebuje a takto by vas zadal a pokud nevite, zavolejte mu :-)

Me nedavno volala takova ta pani, co mi musela sdelit, ze mi nekdo krade ucet v bance, kterou ani nemam a ze mam vse co nejdrive prevest na krypto a bylo to zabavny si z ni asi 20 minut delat p***l :-)
01. 06. 2026 v 09:28Off-line Power  (25/180/65)
I8051 (55/184/97)

20 minut delat p***l
---------

My jsme z tebe měli p***l o dost delší jak si poslal peníze na fejkovou ledničku a pračku :))

A teď čekám keci o solida***ě. Poslat peníze podvodníkovi je solida***a haha .... :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
01. 06. 2026 v 11:03On-line I8051  (55/184/97)
Myslis ty penize, co asi po pul roce vratil? Ok, klidne ze sebe delej stale b***cka a tomu svymu nesmyslu z neznalosti si klidne ver i nadale ... :-)
01. 06. 2026 v 16:51Off-line Ikar  (47/182/80)
Mně se stalo něco podobného - přišla mi prosba o peníze od kamaráda přes WA, ale protože mi přišlo zvláštní, psát si o peníze, zavolal jsem mu a hned jsem vědět, že se mu někdo naboural do WA.
01. 06. 2026 v 17:49Off-line Power  (25/180/65)
I8051 (55/184/97)

penize, co asi po pul roce vratil
------

hahahaaa
hahahaaa
hahahaaa
hahahaaa
hahahaaa

:))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
01. 06. 2026 v 19:23On-line Ellvin  (25/183/81)
Power (25/180/65)
hahahaaa
hahahaaa
hahahaaa
hahahaaa
hahahaaa
---------------------------------
Hysterický smích? Nějak to přestáváš dávat, už ses asi pomátl... definitivně. Měl bys vypnout ty internety a dát si menší detox, Vajco-blbko. :s)
01. 06. 2026 v 20:22Off-line Power  (25/180/65)
Ellvin za chvíli jdeš vozit bedýnky, tak vyfič :))
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
01. 06. 2026 v 20:52On-line Ellvin  (25/183/81)
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin za chvíli jdeš vozit bedýnky, tak vyfič :))
------------------------
Pedofilní m***a se zálibou v hovnech a moči mi tak bude psát, co mám a nemám dělat. To jo.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2026 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload