VIP chráněnec
02. 06. 2026 v 13:42
Anonym
Anonym Zajímalo by mě, proč tu jistá osoba, která má dva profily, může mít na obou z nich veřejné screenshoty konverzací s jinými uživateli, když je to v pravidlech vyloženě zakázané.
Bod 4 jasně říká: „Je zakázáno zveřejňovat konverzace s ostatními uživateli webu.“
Jistě většina ví, o koho se jedná – téměř každého tu tituluje dementem.
Je to nějaký VIP chráněnec, nebo co?
Může mi to někdo vysvětlit?
Bod 4 jasně říká: „Je zakázáno zveřejňovat konverzace s ostatními uživateli webu.“
Jistě většina ví, o koho se jedná – téměř každého tu tituluje dementem.
Je to nějaký VIP chráněnec, nebo co?
Může mi to někdo vysvětlit?
Myslíš powera, nebo toiletfuna?
Jinak jsi nemusel toti téma zakládat anonymně. Moc dobře víme, kdo jsi
Jinak jsi nemusel toti téma zakládat anonymně. Moc dobře víme, kdo jsi
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
02. 06. 2026 v 15:10
Anonym
Anonym Tak toho jsem zrovna nemyslel, je tu jiný adept, nechci ho přímo jmenovat, abych tohle téma nesmazali. Už se to jednou stalo, nechápu, proč je u adminů tak oblíbený. Vystupuje namachrovaně, nikomu nic neporadí, téměř každého víceméně bezdůvodně jen nasírá. Titulovaní dement tu často používá jen jeden týpek...
A schválně, kdo jsem? Pochybuji, že se trefíš.
A schválně, kdo jsem? Pochybuji, že se trefíš.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
02. 06. 2026 v 15:51
Anonym
Anonym Ještě by to chtělo vysvětlení, proč zrovna jen jemu se to toleruje.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tak piš takové zprávvy, u kterých ti nebude vadit když je někdo zveřejní... :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
02. 06. 2026 v 16:55
Anonym
Anonym Tady jde ale o zdejší pravidla, na co pak jsou, když u jednoho se vyžadují až tak, že ti zablokují účet a u druhého je to v pohodě? Proč?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Fnuky fnuk. Kapesnicek? ... :-)
Btw nas se ptas proc? My to jako vime? My s tim neco muzeme udelat? Nebo si o tom chces jen povidat? Jestli si myslis, ze dela neco spatne, mas tam cudlik Nahlasit, tak si to vyres. Ale nepujde to anonymne ... :-)
Btw nas se ptas proc? My to jako vime? My s tim neco muzeme udelat? Nebo si o tom chces jen povidat? Jestli si myslis, ze dela neco spatne, mas tam cudlik Nahlasit, tak si to vyres. Ale nepujde to anonymne ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Asi je správci této stránky jasné, že tato stránka je vedle stříkání do spodního oblečení malých dětí a fekálních praktik na veřejných záchodech to jediné, co Powera naplňuje, a kdyby mu znemožnil přístup smazáním profilů, tak by ho nejspíš měl na svědomí a ten i***t by se oběsil na klice u dveří, což si správce na svědomí vzít nechce, a tak ho tu nějak trpí.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
02. 06. 2026 v 19:14
Anonym
Anonym Off-line I8051 (55/184/97) NOVÉ
Nefňukám, prostě mě to sere, proto jsem na to upozornil a zeptal se, jestli to náhodou někdo z kámošů adminů neví a taky, aby se admini mohli trochu nad sebou zamyslet. :-) Jinak jsem ho nahlásil pro porušování pravidel a zatím bez odezvy.
Nefňukám, prostě mě to sere, proto jsem na to upozornil a zeptal se, jestli to náhodou někdo z kámošů adminů neví a taky, aby se admini mohli trochu nad sebou zamyslet. :-) Jinak jsem ho nahlásil pro porušování pravidel a zatím bez odezvy.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
02. 06. 2026 v 19:30
Anonym
Anonym Elvine, vím, že ty a Power máte vůči sobě averzi, ale toho jsem fakt nemyslel. Jinak určitě víš, koho myslím. :-).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To jako nějaká nová hra "Hádej, kdo je to?". Další zbytečné a trapné téma.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
02. 06. 2026 v 19:42
Anonym
Anonym Tak Ikare, šup sem s nějakým hlubokomyslným tématem. Jako by nějaké bylo.:-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ellvine ty nemáš na to přikazovat druhým co mají dělat :)) Jediný co můžeš je jít vycpat i se svýma bedýnkama :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Elvine, vím, že ty a Power máte vůči sobě averzi, ale toho jsem fakt nemyslel. Jinak určitě víš, koho myslím. :-).
----------------------
No to nevím. Já na profily ostatních moc nechodím, protože... prostě proč, když nic ani nehledám.
+
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvine ty nemáš na to přikazovat druhým co mají dělat :))
-----------------------
Budeš držet tlamu a šoupat nohama, pedofilní špíno.
Elvine, vím, že ty a Power máte vůči sobě averzi, ale toho jsem fakt nemyslel. Jinak určitě víš, koho myslím. :-).
----------------------
No to nevím. Já na profily ostatních moc nechodím, protože... prostě proč, když nic ani nehledám.
+
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvine ty nemáš na to přikazovat druhým co mají dělat :))
-----------------------
Budeš držet tlamu a šoupat nohama, pedofilní špíno.
Nahlásit
Anonyme, obávám se, že pokud sem dám nějaké hlubokomyslné téma, tak Ty si ani neškrtneš. Inteligentní lidé totiž nezakládají témata s cílem někoho anonymně dehonestovat. Ale to Ty stejně nepochopíš!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvine bedýnky čekají, ty zakomplexovaná anální kundo :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin co tam máš dál, ty zakomplexovaná anální pedofilní kundo? :))
---------------------
Naneštěstí pro tebe já nestříkám do slipečků malých dětiček. Ty nejenom že to děláš, ty pak ty fotky dáváš i na internety... takový seš dylino, takže o mně nebudeš psát, že jsem pedofil, ty fekálie milující úchyláku.
+
Power (25/180/65)
Ellvin bedýnky čekají, běž se zařadit mezi další dementní autíčkové hňupy s nízkým iq :))
--------------------
Někdo, kdo proti sobě zveřejňuje kompromitující materiály, a pak se vzteká a kope kolem sebe, když se mu to předhodí, mi tak bude psát něco o nízkém IQ. :sD
Ellvin co tam máš dál, ty zakomplexovaná anální pedofilní kundo? :))
---------------------
Naneštěstí pro tebe já nestříkám do slipečků malých dětiček. Ty nejenom že to děláš, ty pak ty fotky dáváš i na internety... takový seš dylino, takže o mně nebudeš psát, že jsem pedofil, ty fekálie milující úchyláku.
+
Power (25/180/65)
Ellvin bedýnky čekají, běž se zařadit mezi další dementní autíčkové hňupy s nízkým iq :))
--------------------
Někdo, kdo proti sobě zveřejňuje kompromitující materiály, a pak se vzteká a kope kolem sebe, když se mu to předhodí, mi tak bude psát něco o nízkém IQ. :sD
Nahlásit
Anonyme admini tady od doby, co se tu narodila umělá inteligence vymřeli.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
----
Aneb kdyz nevis, co je to AI a chces to dat vedet celemu svetu ... :-)
----
Nahlásit
Ellvin ty můžeš akorát tak držet pysk, protože na víc nemáš. Okamžitě by ti měli sebrat řidičák pro tvou psychickou poruchu !!!
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvin ty můžeš akorát tak držet pysk
---------------------
To je neuvěřitelný, tenhle pablb nemá žádnou soudnost, ten Vajco! Jiní by po takovém kartáči zalezli někam do p**e a nedávali o své bídné existenci vědět, ale kdepak náš Vajco...
+
protože na víc nemáš.
----------------------
A to ty dokážeš posoudit, jo? Nebudu se s tebou pouštět do hlubší diskuze, na ní mentálně nemáš, namotej si dětské slipy na tu příšeru mezi nohama a drž p**u, dylino.
+
Okamžitě by ti měli sebrat řidičák pro tvou psychickou poruchu !!!
-------------------------
Co meleš, dylino? Už nevíš, kudy kam, a tak kolem sebe, jako malej fakan, kopeš nohama, co? :sD
Ellvin ty můžeš akorát tak držet pysk
---------------------
To je neuvěřitelný, tenhle pablb nemá žádnou soudnost, ten Vajco! Jiní by po takovém kartáči zalezli někam do p**e a nedávali o své bídné existenci vědět, ale kdepak náš Vajco...
+
protože na víc nemáš.
----------------------
A to ty dokážeš posoudit, jo? Nebudu se s tebou pouštět do hlubší diskuze, na ní mentálně nemáš, namotej si dětské slipy na tu příšeru mezi nohama a drž p**u, dylino.
+
Okamžitě by ti měli sebrat řidičák pro tvou psychickou poruchu !!!
-------------------------
Co meleš, dylino? Už nevíš, kudy kam, a tak kolem sebe, jako malej fakan, kopeš nohama, co? :sD
Nahlásit
Těch privilegovaných je tu víc, zejména jeden by měl být zablokovaný tak nejmíň 50x!!!
A hlavně, buď k ostatním ohleduplný, respektuj je a chovej se slušně. To píší ti, kteří o slušnosti nic nevědí!!! Bývá slušností odpovědět na stížnost, ať už s ní souhlasí nebo ne!
A hlavně, buď k ostatním ohleduplný, respektuj je a chovej se slušně. To píší ti, kteří o slušnosti nic nevědí!!! Bývá slušností odpovědět na stížnost, ať už s ní souhlasí nebo ne!
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Komisarjuve (100/-/-)
Až ty budeš k ostatním ohleduplný, respektovat je a chovat se slušně, tak se ostatní budou chovat i k tobě.
Mimochodem, těmi pravidelně používanými vykřičníky upozorňuješ na svou nevyzrálost, zbytečnou hysteričnost a vztahovačnost. Jsi názorným příkladem komplexe malého muže s nestabilní osobností, který je v praktickém životě nepoužitelný slaboch.
Až ty budeš k ostatním ohleduplný, respektovat je a chovat se slušně, tak se ostatní budou chovat i k tobě.
Mimochodem, těmi pravidelně používanými vykřičníky upozorňuješ na svou nevyzrálost, zbytečnou hysteričnost a vztahovačnost. Jsi názorným příkladem komplexe malého muže s nestabilní osobností, který je v praktickém životě nepoužitelný slaboch.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
03. 06. 2026 v 09:32
Anonym
Anonym Zpočátku jsem se choval slušně, ale dotyčný mi začal okamžitě nadávat do dementů. Situaci jsem neustál a nevybíravým způsobem mu to oplatil. Výsledkem je zablokování mého účtu, zatímco on funguje vesele dál. Navíc jsem nedostal ani možnost se k celé situaci administrátorům vyjádřit.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Anonym: Ta podobnost je samozřejmě čistě náhodná...jakmile si tu někdo dovolí napsat cokoliv, co se rozchází s názory "velkého vůdce" zdejší smečky píííííííííííííííííííp, je zle! Dotyčný může provokovat, urážet a pomlouvat bez omezení kohokoliv a je mu to tolerováno. Holt má kamarády ve vedení serveru a ti ho samozřejmě neshodí....krásná ukázka dvojího metru! A to nepíšu o tom, že snad neexistuje téma diskuze, ke kterému by se dotyčný "zasvěceně" jako všeznalý brouk Pytlík nevyjadřoval a nepoučoval a neurážel každého, kdo si dovolí s jeho bláboly nesouhlasit, v čemž ho smečka jeho vlezdořitek vydatně podporuje...
Nahlásit
Před 10 hodinamiOff-line I8051 (55/184/97) NOVÉ
Denis36 (62/-/-)
----
Souhlasím - 1 •
Máš na mysli svou Al sestru bote?
Denis36 (62/-/-)
----
Souhlasím - 1 •
Máš na mysli svou Al sestru bote?
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Toiletfun (26/-/-) NOVÉ
Máš opět naprostou pravdu, Powere!
----------------------
Není ti to ani trochu blbé, Vajco? Všichni víme, že jsi to ty. Nejsi zas tak chytrej, abys zvládl tady být pod vícero profilama.
Máš opět naprostou pravdu, Powere!
----------------------
Není ti to ani trochu blbé, Vajco? Všichni víme, že jsi to ty. Nejsi zas tak chytrej, abys zvládl tady být pod vícero profilama.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65) = Toiletfun (26/-/-)
Odpovídat sám sobě, to je určitě zdravé a vážně to nemá souvislost s možnou psychickou poruchou. :) :) :)
Odpovídat sám sobě, to je určitě zdravé a vážně to nemá souvislost s možnou psychickou poruchou. :) :) :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Bellingcat2.0 (20/-/-)
Můžeš to dokázat? Dolož tady celou trace route, jinak si akorát za hlupáka stejně jako Ellvin :))
Můžeš to dokázat? Dolož tady celou trace route, jinak si akorát za hlupáka stejně jako Ellvin :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
To je jen rozdvojená osobnost, zde nic nového pod sluncem. Když ho nenajdeš na jednom profilu, tak ho najdeš na druhém.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
To, co teď napíšu, se nevztahuje jen na tento server. Dokud nebude zavedena přísná kontrola profilů a budou tolerovány anonymní profily, ze kterých si jejich majitelé dovolí pomlouvat a urážet kohokoliv, dokud tito anonymové, kteří nemají ani tolik cti v těle, aby se pod své názory podepsali pravými jmény, nebudou trestáni blokem, nebude na všech chatech klid. Nechápu, proč když si Slováci často stěžují, že je jim v Česku ubližováno, se vyjadřují k dění v naší(mé) zemi a nevyjadřují se na slovenských chatech...
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
-----------------
Tak Íčko tu pod jiným tématem poukázal, že sotva co ses odhlásil ty, přihlásil se on, tedy ty pod jiným profilem, na což jsi, pokud si vzpomínám, nebyl schopen nijak reagovat, a to ani z jednoho profilu. Doloženo screeny. Dost často na svých komentářích pod tímto a tím druhým profilem máš dva souhlasy (protože seš jinak myslící, tak zdůrazním, že dost často není vždy), což by odpovídalo, když tu máš dva profily, Toiletfun tu je jenom tvůj přitakávač bez vlastního názoru... hele, na koho to zkoušíš? :s)
-----------------
Tak Íčko tu pod jiným tématem poukázal, že sotva co ses odhlásil ty, přihlásil se on, tedy ty pod jiným profilem, na což jsi, pokud si vzpomínám, nebyl schopen nijak reagovat, a to ani z jednoho profilu. Doloženo screeny. Dost často na svých komentářích pod tímto a tím druhým profilem máš dva souhlasy (protože seš jinak myslící, tak zdůrazním, že dost často není vždy), což by odpovídalo, když tu máš dva profily, Toiletfun tu je jenom tvůj přitakávač bez vlastního názoru... hele, na koho to zkoušíš? :s)
Nahlásit
Komisarjuve (100/-/-)
Prcku, jediný, kdo tady neustále kope nožičkama a brečí, že ho nikdo nechce a je mu neustále ubližováno, tak jsi ty. :)
Tohle je československá seznamka, ty blbe a nemáš žádné právo přikazovat, kdo tady bude nebo ne. Založ si svou vlastní.
Nemáš absolutně žádnou sebereflexi, chováš se jako spodina a ještě prskáš, když na to někdo upozorní. A I8051 je nevinný, to já jsem se hrabal v tvé minulosti a upozornil ho, že jsi měl exekutory za zády. :) :) :)
Stejně jako vím o Powerovi věci, kterými se tady veřejně nepochlubí, ale všeho do času, nechávám to uzrát a vytáhnu, až bude potřeba. :) :) :) To se tady pak všichni pobavíte. :) :) :) Ale dobře, aspoň naznačím, Power měl velmi složité dětství, proto je na některé věci poněkud citlivější a jeho obranný mechanismus průhledný. :) :) :) A to mám i další překvápka. :) :) :)
Prcku, jediný, kdo tady neustále kope nožičkama a brečí, že ho nikdo nechce a je mu neustále ubližováno, tak jsi ty. :)
Tohle je československá seznamka, ty blbe a nemáš žádné právo přikazovat, kdo tady bude nebo ne. Založ si svou vlastní.
Nemáš absolutně žádnou sebereflexi, chováš se jako spodina a ještě prskáš, když na to někdo upozorní. A I8051 je nevinný, to já jsem se hrabal v tvé minulosti a upozornil ho, že jsi měl exekutory za zády. :) :) :)
Stejně jako vím o Powerovi věci, kterými se tady veřejně nepochlubí, ale všeho do času, nechávám to uzrát a vytáhnu, až bude potřeba. :) :) :) To se tady pak všichni pobavíte. :) :) :) Ale dobře, aspoň naznačím, Power měl velmi složité dětství, proto je na některé věci poněkud citlivější a jeho obranný mechanismus průhledný. :) :) :) A to mám i další překvápka. :) :) :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Power (25/180/65)
------------
Coze ma dolozit? Vic to je to traceroute a k cemu se pouziva? Vis kde se spousti? Zvladnes pochopit, ze bezi jen na L3 vrstve? Chapes, ze je asymetricky? Tyvole nepouzivej pojmy, ktery nevis, co znamenaj ... :-)
------------
Coze ma dolozit? Vic to je to traceroute a k cemu se pouziva? Vis kde se spousti? Zvladnes pochopit, ze bezi jen na L3 vrstve? Chapes, ze je asymetricky? Tyvole nepouzivej pojmy, ktery nevis, co znamenaj ... :-)
Nahlásit
Komisarjuve (100/-/-)
To, co teď napíšu, se nevztahuje jen na tento server.
-------------
Jinymi slovy jsi ted napsal, ze vsichni jsou divny, jen ty jsi vrtulnik. Realita bude ale spise jina ... :-)
Komisarjuve (100/-/-)
Dokud nebude zavedena přísná kontrola profilů a budou tolerovány anonymní profily, ze kterých si jejich majitelé dovolí pomlouvat a urážet kohokoliv
-----------
Myslis sebe? Jsi tu naprosto anonymni, oproti me urcite A tvuj profil je navic zcela falesny. Takze by delal bic hlavne na sebe :-)
To, co teď napíšu, se nevztahuje jen na tento server.
-------------
Jinymi slovy jsi ted napsal, ze vsichni jsou divny, jen ty jsi vrtulnik. Realita bude ale spise jina ... :-)
Komisarjuve (100/-/-)
Dokud nebude zavedena přísná kontrola profilů a budou tolerovány anonymní profily, ze kterých si jejich majitelé dovolí pomlouvat a urážet kohokoliv
-----------
Myslis sebe? Jsi tu naprosto anonymni, oproti me urcite A tvuj profil je navic zcela falesny. Takze by delal bic hlavne na sebe :-)
Nahlásit
Bellingcat2.0 (20/-/-)
mám i další překvápka
---------
Tvoje překvápka vycucaná z prstu si můžeš strčit do pozadí :)) Stejně tak tvoje zaručené screeny sesmolené ve fotošopu :))
mám i další překvápka
---------
Tvoje překvápka vycucaná z prstu si můžeš strčit do pozadí :)) Stejně tak tvoje zaručené screeny sesmolené ve fotošopu :))
Nahlásit
To Powere/Toaletaku uz neokecas, jsou to zabavne veci, slzy mi z toho tryskaly. Jen nevim, jestli to bylo smichem nebo zhnusenim ... :-)
Jinak souhlas az po 8 sek***ach? Jsi nejak pomalej, davals to za 3 ... :-)
A vyjadris se k tomu traceroute nebo to radeji nechas vyhnit, abys nebyl jeste za vetsiho blbce?
Jinak souhlas az po 8 sek***ach? Jsi nejak pomalej, davals to za 3 ... :-)
A vyjadris se k tomu traceroute nebo to radeji nechas vyhnit, abys nebyl jeste za vetsiho blbce?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Líbí se mi, jak pan komisař furt brečí nad tím, že někdo někoho uráží a přitom, pamatujete si jak nadával, že je někdo z******ý prase a že se těší až chcípne? Jak tu nadává všem mladším, který ho naprosto správně poslali k sípku, když jim nabízel prachy? Jak nadává Praze a jejím obyvatelům?
Tomuhle životnímu a ekonomickýmu zkrachovalci se nejde jinak než totálně vysmát. To je taková diagnóza, až to bolí. Prostě klasickej zaprdědej hobit, co si myslí, že sežral všechnu moudrost světa. No a přitom kamarádi žádní, žádné úspěchy a exekutor na krku. Opravdu klasika
Tomuhle životnímu a ekonomickýmu zkrachovalci se nejde jinak než totálně vysmát. To je taková diagnóza, až to bolí. Prostě klasickej zaprdědej hobit, co si myslí, že sežral všechnu moudrost světa. No a přitom kamarádi žádní, žádné úspěchy a exekutor na krku. Opravdu klasika
Nahlásit
Kamarady jiste nejake ma. Treba ty z rad exekutoru ... :-)
Nahlásit
To, že jsou u něj pečený vařený z nich nedělá kamarády, nebo jo?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.