Ostrava svinov - závora
09. 06. 2026 v 15:15
Anonym
Anonym Ahoj,
chodí někdo prosím do Svinova k závoře? Co se tam dá zažít? Já tam byl teď během pár dní 3x a nic moc se nedělo... je to vždy na domluvě? nebo se tam da i někdo pozorovat náhodně? Díky za vaše zkušenosti a zážitky :-)
chodí někdo prosím do Svinova k závoře? Co se tam dá zažít? Já tam byl teď během pár dní 3x a nic moc se nedělo... je to vždy na domluvě? nebo se tam da i někdo pozorovat náhodně? Díky za vaše zkušenosti a zážitky :-)
U zavory jsem vzdy zazil jen to, ze je bud otevrena nebo zavrena. Horsi zazitek je ta zavrena ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
09. 06. 2026 v 16:59
Anonym
Anonym @I8051 - nemas asi co delat zew komentujes vse, i kdyz o tom nic nevis že?
Prosíme, drž se tématu diskuze a nepřidávej nevhodné příspěvky – udržujme to tady přehledné a relevantní. Pokud máš na srdci něco jiného, neváhej a založ nové téma. A hlavně, buď k ostatním ohleduplný, respektuj je a chovej se slušně. I když je téma založené anonymně, není to důvod k útokům nebo napadání. Anonymní téma může vložit každý dle svého uvážení. Díky moc!
Prosíme, drž se tématu diskuze a nepřidávej nevhodné příspěvky – udržujme to tady přehledné a relevantní. Pokud máš na srdci něco jiného, neváhej a založ nové téma. A hlavně, buď k ostatním ohleduplný, respektuj je a chovej se slušně. I když je téma založené anonymně, není to důvod k útokům nebo napadání. Anonymní téma může vložit každý dle svého uvážení. Díky moc!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Záleží v jakém čase jsi tam byl , klidně napiš do zpráv
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Tam akorát chodí socky a feťáci.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Arxone tobě nikdo ve křoví u závory nepohoní, tak nezáviď..... :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Díky bohu .....Dop***le díky bohu XD
Snažíš se vlastně mě urazit nebo ne?
Snažíš se vlastně mě urazit nebo ne?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kde je ta závora u svinova, celkem by me to zajimalo
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Je fajn že je zakázano používat vulgarismy ale je celkem v podle admina okey aby někdo někomu vyhrožoval nebo dokonce scams a phishing to je v pořádku ale říct někomu k***t ohh to ne to je horší než když by nějaky pedofil tady lovil dětí že Admine
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co je to ta závora?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.