Hetero zadek by toužil školení tvrdými ptáky
Ahoj rád bych se nechal opíchat chlapy s tvrdými čúráky kteří se nebojí me někde venku opřít a stáhnout mi kalhoty a spodky a ptáka s gumou do mě vrazit a opíchat můj zadek s kamarádem naráz a nebo střídavě m***t prstit fistit lízat a nakonec mě taky vycakat
Ale snad by jste se nebáli jedné vyšpulené p***lky kterou si prostřídate a semenem postříkáte m***te jeden a dva nebo tři p**a pokud si je do mě vrazite. Rád taky projedu díru prsty i ptaky a čímkoliv co se najde a vejde do vašich p***lích
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To by mě zajímalo, jak se to stane, že má buzna HETERO zadek :D:D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Protože jsem na holky ale chci se nechat š*****t buznama a vědět jaké to je nastavit podržet a nechat tvrdý nadřízený velký tlustý ptáky nechat m***t mojí p***l pomalu jemně silně přirážet tvrdě drsně a rychleji a rychleji a nemít tušení ani kontrolu nad jejich lhostejnosti když mě mrdaji dva tvrdě mojí p***l naráz a hekáním a syčením se zaťatými zuby a třetí mi začne strkat k těm dvoum ptakum co mě střídavě mrdaj jako by měli každou chvíli vycákát svojí mrdku svoje prsty a když strkal čtvrtej tak čúráky vyndají a az tam ma ruku k předloktí tak si p**a řvali zpět a ja bych řval bolestí a oni si mrdaji mojí díru dál a držejí mě tak abych se nemohl hýbat a oni mohli dělat cokoliv dokud nepoteče krev. Takhle si představuji zacvičit a zaškolit heterosexuální p***l více mrdaku a cítit jejich rozdíly velikostí a tvrdosti.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Že by další adept na HIV dáreček od neznámého dárce, který chce celoživotně do sebe cpát antivirotika.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Mmmm... další heterák, co je na chlapi. :sD Tak v tom případě jsem heterosexuál s občasnými choutkami na muže i já, hah! :sD
Chcitozkusitsklukama (38/181/85) NOVÉ
Ahoj rád bych se nechal opíchat chlapy s tvrdými čúráky
--------------------------------
Tak s měkkým se píchá dost obtížně teda. :sD Vole, čtěte si ty své výtvory po sobě, chlapi. :sD
Chcitozkusitsklukama (38/181/85) NOVÉ
Ahoj rád bych se nechal opíchat chlapy s tvrdými čúráky
--------------------------------
Tak s měkkým se píchá dost obtížně teda. :sD Vole, čtěte si ty své výtvory po sobě, chlapi. :sD
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Inzeráty jsou vedle...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak samozřejmě všichni s gumama. A a jen to chci zažít a předpokládám že moje p***l opakování chtít nebude
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hmmm... A já myslel že heterosexuální muž nedokáže si představit sex s mužem
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Předpokládáš že tvoje p***l opakování chtít nebude... Zároveň předpokládáš, že zvládneš fist jen tak na první dobrou xD lol doesn't make any sense, does it
Nebudu ti brát tvoje pohádky
Nebudu ti brát tvoje pohádky
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.