Toužim po vztahu s ženou
03. 07. 2026 v 23:00
Anonym
Anonym Ahoj,
je mi 25 a poslední dobou sleduju že se ve mě něco láme…
S klukama mi to prostě nejde a nebaví. Měl jsem rok vztah s klukem ale nějak jsem si řekl že nechci pokračovat, bylo to o ničem. Jsem od tý doby zvláštně nalomenej.
Furt si představuju vztah s holkou, romantiku a tak… Tyhle věci mi jsou s klukem najednou hrozně nepřirozený a necejtim se klukem komfortně.
U sexuální stránky je to ale horší. Holka se mnou prostě nic nedělá, kluk jo ale je to divný a ne tak dobrý jako dřív. Nedávno jsem s jedním něco málo měl a prostě mě to nenaplňuje, nebavilo mě to byť se mi postaví a normálně vyvrcholím.
Vím že když jsem napitej tak vedle holky cejtim lehký vzrušení ale za střízliva nic.
Určitě si řeknete že mi chybí kamarádka ale já nikdy nebyl typickej gay co má kamarádky. Vždy jsem měl a mám hlavně kamarády a nějaký trajdání po krámech s kamadkama mi fakt neschází. Vedle všeho jsem normálně i vyoutovanej jako gay.
Jsem ve zvláštní situaci a vlastně nevim jak s tím naložit.
je mi 25 a poslední dobou sleduju že se ve mě něco láme…
S klukama mi to prostě nejde a nebaví. Měl jsem rok vztah s klukem ale nějak jsem si řekl že nechci pokračovat, bylo to o ničem. Jsem od tý doby zvláštně nalomenej.
Furt si představuju vztah s holkou, romantiku a tak… Tyhle věci mi jsou s klukem najednou hrozně nepřirozený a necejtim se klukem komfortně.
U sexuální stránky je to ale horší. Holka se mnou prostě nic nedělá, kluk jo ale je to divný a ne tak dobrý jako dřív. Nedávno jsem s jedním něco málo měl a prostě mě to nenaplňuje, nebavilo mě to byť se mi postaví a normálně vyvrcholím.
Vím že když jsem napitej tak vedle holky cejtim lehký vzrušení ale za střízliva nic.
Určitě si řeknete že mi chybí kamarádka ale já nikdy nebyl typickej gay co má kamarádky. Vždy jsem měl a mám hlavně kamarády a nějaký trajdání po krámech s kamadkama mi fakt neschází. Vedle všeho jsem normálně i vyoutovanej jako gay.
Jsem ve zvláštní situaci a vlastně nevim jak s tím naložit.
To, co prožíváš, je naprosto v pořádku. Lidská sexualita a romanticita se mohou v průběhu života měnit a vyvíjet.Zde je rychlé shrnutí tvé situace a jak s ní naložit:Rozdíl mezi romantikou a sexem: Můžeš být biromantický (toužit po romantickém vztahu s ženou i mužem), ale homosexuální (sexuálně tě přitahují muži). Tyto dvě složky nemusí být vždy v souladu.Vyhoření a změna preferencí: Pocit, že tě sex s muži nenaplňuje, může být jen dočasná fáze, únava z nepovedeného vztahu, nebo signál, že se tvé potřeby skutečně mění.Alkohol jako filtr: To, že u žen cítíš vzrušení jen v opilosti, může znamenat, že alkohol odbourává vnitřní bloky a strach z neznámého.Jak s tím naložit?Netlač na sebe: Nemusíš hned měnit svou nálepku „gay“ ani se nikam škatulkovat.Zkoušej nové věci: Pokud tě láká romantika s holkou, zkus jít na rande bez očekávání sexu. Sleduj, jak se budeš cítit.Dej si čas: Dovol si prozkoumat tuto novou kapitolu bez výčitek a stresu.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zkus MtF transgender osobu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Prosimtě nikdy, už nikdy nepoužívej spojení typický gay a kamarádky. Opravdu ne každý gay má kolem sebe hejno slepic. No a tak to proboha zkus a holkou, kde je nějaký problém?
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Siki.O (35/200/95) NOVÉ
No a tak to proboha zkus a holkou, kde je nějaký problém?
-------------------
Problém je v tom, že se mu nepostaví.
No a tak to proboha zkus a holkou, kde je nějaký problém?
-------------------
Problém je v tom, že se mu nepostaví.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ellvin - slyšel jsi někdy třeba o kamagře nebo tak? Jakože víš co, týpek zřejmě potřebuje překonat první sex s holkou a pak už to možná půjde. Ale co já se tady vůbec snažím. Je to jeho bordel v hlavě, ne můj.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jooo prekerni situace a ted babo rad ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Siki.O (35/200/95)
Jakože víš co, týpek zřejmě potřebuje překonat první sex s holkou a pak už to možná půjde.
-----------------
Myslím, že v pětadvaceti letech by v sexualitě už měl mít trochu víc jasno. A pokud ho nebere sex s holkami, což musí vědět sám, tak nemá smysl do sebe rvát nějaké chemické sračky, aby se mu nad ní vůbec postavil.
Jakože víš co, týpek zřejmě potřebuje překonat první sex s holkou a pak už to možná půjde.
-----------------
Myslím, že v pětadvaceti letech by v sexualitě už měl mít trochu víc jasno. A pokud ho nebere sex s holkami, což musí vědět sám, tak nemá smysl do sebe rvát nějaké chemické sračky, aby se mu nad ní vůbec postavil.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To chce čas :) Já bych se nesnažil ve 25 letech hledat přesný závěr všeho :) asi bych doporučil: "ser na to, je léto" :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
06. 07. 2026 v 13:02
Anonym
Anonym Někdo trolí, toto jsem psal já L_ks. Příspěvek “Toužím po vztahu s mužem” nikoliv
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
S klukama ti to nejde, nic neříká, vztah ti nefunguje, chceš holku.... tak si nějakou najdi a měj vztah s ní, co čekáš, že ti poradíme :-D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je zajímavé že to nezmiňuje ve smyslu rodiny - jakože na holce ho bere možnost toho děcka.
Ale jak p**ou jiní, v téhle situaci by stálo za to něco zkusit s holkou a uvidí se :)
Ale jak p**ou jiní, v téhle situaci by stálo za to něco zkusit s holkou a uvidí se :)
06. 07. 2026 v 17:46
Anonym
Anonym Děti jsem nikdy nechtěl a nechci. To je něco co mě nemrzelo nikdy.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.