Jsem gay?
06. 07. 2026 v 09:47
Anonym
Anonym Ahoj,
chtěl bych se svěřit. Nevím, jestli jsem gay nebo ne. Líbí se mi obecně vypracovaná mužská postava, ne hora svalů ale prostě štíhlý vypracovaný kluk se sixpackem. Rád se na ně koukám třeba na bazéně. Připadá mi to zajímavější než třeba ženská postava, která je spíše měkká a tučná. Ale nevím, jestli je to třeba dáno tím, že sám cvičím v posilce a dbám na estetiku vlastního těla nebo je to něco víc. Co si o tom myslíte?
chtěl bych se svěřit. Nevím, jestli jsem gay nebo ne. Líbí se mi obecně vypracovaná mužská postava, ne hora svalů ale prostě štíhlý vypracovaný kluk se sixpackem. Rád se na ně koukám třeba na bazéně. Připadá mi to zajímavější než třeba ženská postava, která je spíše měkká a tučná. Ale nevím, jestli je to třeba dáno tím, že sám cvičím v posilce a dbám na estetiku vlastního těla nebo je to něco víc. Co si o tom myslíte?
Já si myslím, že pokud tento dotaz píšeš zde - pak gay jsi. Ale ještě chvíli potrvá než to nějak v sobě pochroustáš...
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Heele, ono je asi jedno, jestli jsi na holky nebo na kluky. Podstatny jsou v zivote jiny veci. A pokud budes chtit to nejak rozlousknout, zkus to s klukem i s holkou. Kazdy ti da neco a pak se rozhodni. Vyber si to, co ti bude vyhovovat a s kym budes stastnej. Na to, co je "normalni", se vykasli. Hlavne to posun z toho premejsleni do reality. Gudlak :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Můj názor je, že jsi jen velký egoista a do vztahu se nehodíš, jelikož dbaš jen o sebe, co se týče toho, jestli jsi gay nebo ne, tak bych řekl že tak půl napůl, v Klukách vidíš to, co by jsi chtěl u ženy a proto na ně tak rád koukáš
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.