Tour de France 2026
Koukám každý rok už 5 let. Na celkové pořadí vždycky fandím Jonasovi. A samozřejmě vždycky přeji co nejlepší výsledek Čechům. Tento rok tam máme dokonce tři, tak jsem na ně zvědavý.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ani ne, stala se z toho komercni show ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Posledně když jel i8051 na kole, tak se pod jeho těžkou vahou rozlomilo na dvě části :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Powerův vztah ke kolům je ten, že rád stříká na sedátka, když nemá po ruce slipky malého dítěte.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Vzhledem k tvojí vyšpulené díře na veřejnosti bys měl držet pysk. Že to děláš zejména před malými dětmi ani nezmiňuji.
Vzhledem k tvojí vyšpulené díře na veřejnosti bys měl držet pysk. Že to děláš zejména před malými dětmi ani nezmiňuji.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
-------------------
Mě malé děti nezajímají... jako tebe. Vždyť se vyprazdňuješ nad jejich slipy... jaký větší důkaz může být? :sD A jinak... lepší outdoor, než smradlavé hajzlíky... ToiletFune. :sD
-------------------
Mě malé děti nezajímají... jako tebe. Vždyť se vyprazdňuješ nad jejich slipy... jaký větší důkaz může být? :sD A jinak... lepší outdoor, než smradlavé hajzlíky... ToiletFune. :sD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Děkujeme za potvrzení že tě malé děti zajímají. Měli by tě na pár let zavřít mezi delikventy.
Děkujeme za potvrzení že tě malé děti zajímají. Měli by tě na pár let zavřít mezi delikventy.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Děkuji za potvrzení že tě malé děti zajímají.
-------------------------
Já chápu, že pochopení psaného textu může být problém, ale proboha, já se vyjadřuji v jednoduchých větách. :sD
Děkuji za potvrzení že tě malé děti zajímají.
Já chápu, že pochopení psaného textu může být problém, ale proboha, já se vyjadřuji v jednoduchých větách. :sD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tento sport, není můj šálek kávy.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
První Tour, na kterou jsem koukal, byla když poprvé vyhrál Lance a Ulrich byl druhý. aktuálně team Pogy. Ale lepší je na kolo sednout než koukat, co si budeme povídat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Gliese581c (41/176/78)
lepší je na kolo sednout než koukat
----------
Vzhledem k dementům na silnici bych to vůbec nedoporučoval. Nikde nevedou stezky 100% aby člověk nemusel vůbec na silnici, přinejmenším napříč dostat se přes přechod.
lepší je na kolo sednout než koukat
----------
Vzhledem k dementům na silnici bych to vůbec nedoporučoval. Nikde nevedou stezky 100% aby člověk nemusel vůbec na silnici, přinejmenším napříč dostat se přes přechod.
Nahlásit
Ano. Třeba dementi jako power, co jezdí v pelotonu na normální silnici max třicítkou. Nebo sebevrazi,co se musí srát na nábřeží, i když je hnedka vedle stezka. Máš totální pravdu, powere, konečně jo
Ale, ale powere? Rozmyslel sis to, cos napsal? Že by ti to došlo?
Jinak fandím jednoznačně Pogačarovi. Neskutečnej borec a do toho i dobrej člověk
Ale, ale powere? Rozmyslel sis to, cos napsal? Že by ti to došlo?
Jinak fandím jednoznačně Pogačarovi. Neskutečnej borec a do toho i dobrej člověk
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Fantomas_123 (26/190/76)
Že ty seš ten dement co na mě vykřikoval že nemám s kolem na přechodu co pohledávat i když jej vedu vedle sebe? Děkujeme za důkaz že jsi největší hňup společně s Bellingcat2.0.
Že ty seš ten dement co na mě vykřikoval že nemám s kolem na přechodu co pohledávat i když jej vedu vedle sebe? Děkujeme za důkaz že jsi největší hňup společně s Bellingcat2.0.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pumpicka se nam nejak rozvztekala, asi dosly slipy ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (55/184/97) NOVÉ
---------------
Asi bude muset opět navštívit nějakou školku a zahrát si na hodného pana učitele. :sD
---------------
Asi bude muset opět navštívit nějakou školku a zahrát si na hodného pana učitele. :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Dement s bedýnkama :))
---------------------
Ty už ses rozhodl taky rozvážet? Jako oukej, no, ale takhle hrubě bych o sobě se tady nevyjadřoval. Ono stačí, že jsi pedofil. Nač si to zhoršovat dalšími výrazy? Jinak u toho rozvozu... já bych tě spíš viděl, jak na baráku myješ bedýnky, co přivezeme. To by mi k tobě sedělo spíš, protože na víc nemáš, no.
Dement s bedýnkama :))
---------------------
Ty už ses rozhodl taky rozvážet? Jako oukej, no, ale takhle hrubě bych o sobě se tady nevyjadřoval. Ono stačí, že jsi pedofil. Nač si to zhoršovat dalšími výrazy? Jinak u toho rozvozu... já bych tě spíš viděl, jak na baráku myješ bedýnky, co přivezeme. To by mi k tobě sedělo spíš, protože na víc nemáš, no.
Nahlásit
Je ještě otázka, jestli mu to tatínek povolí, protoźe power ho poslouchá na slovo:-)
Nahlásit
Fantomas_123 (26/190/76) NOVÉ
Je ještě otázka, jestli mu to tatínek povolí, protoźe power ho poslouchá na slovo:-)
Ani se nedivím, že ho tatínek musí ve všem vést za ručičku. Jen by mě zajímalo, jestli taky ví, co jeho synáček dělá na "internetech" za p**oviny. By dostal zaracha do konce jeho života. :sD
Ani se nedivím, že ho tatínek musí ve všem vést za ručičku. Jen by mě zajímalo, jestli taky ví, co jeho synáček dělá na "internetech" za p**oviny. By dostal zaracha do konce jeho života. :sD
Nahlásit
Co jen zaracha? Koupí pánský boxerky a zakáže mu sedlovku, až zjistí, jak tady reprezentuje jeho rod:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Fantomas_123 (26/190/76) NOVÉ
Co jen zaracha?
------------------------
Jako domácí vězení.
Co jen zaracha?
------------------------
Jako domácí vězení.
Nahlásit
No to já vim, co je:-)
Ale že mu k zarachu napaří pánský boxerky a zakáže sedlovku. To bude pro něj větší trest
Ale že mu k zarachu napaří pánský boxerky a zakáže sedlovku. To bude pro něj větší trest
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym