Už mi z toho hrabe
14. 07. 2026 v 19:25
Anonym
Anonym Dejte mi radu jak vyřešit sexuální abstinenci :D Vztah bohužel nemám, masturbace už nestačí a též nehledám týpky na jednu noc. Najít alespoň kámoše na sex, kterému by šlo důvěřovat je také dost těžké v dnešní době. Řešil to také někdo?
Inzeráty jsou trošku jinde, bro.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
FinFM2 (29/177/83) NOVÉ
-------------------
Tohle ale není inzerát, spíše takový fňuk. :)
-------------------
Tohle ale není inzerát, spíše takový fňuk. :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Fňukání, který očekává odpověď “Však já jsem tady! Koho hledáš.”
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
14. 07. 2026 v 20:07
Anonym
Anonym To zrovna ne, ptám se jak to řešit, ne tady na poradně lovit, to bych nebyl anonymní.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Většnou to kluci, kterým to myslí hledají kluky v reálu, prostě mezi kamarády a jejich přáteli. Možná se s některými potkáváš na ulici a nevíte o sobě, že máte stejnou orientaci - na čele to mít napsáno nebude, abys to poznal a sám víš, že někoho oslovit jen tak z oleje na ulici není zrovna ideální řešení, proto je lepší hledat, jak jsem výše napsal mezi kluky a jejich přáteli, protože s těmi kamarády se znáte a zdravíte se mezi sebou, to už je prakticky vstupenka mezi ně si zahrát nějakou míčovou, či jinou hru, či si přisednout na kus řeči.
Hlavně neházet při prvních nezdarech flintu do žita, nezapomeň, že trpělivost růže přináší.
Hlavně neházet při prvních nezdarech flintu do žita, nezapomeň, že trpělivost růže přináší.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
.. sám víš, že někoho oslovit jen tak z oleje na ulici není zrovna ideální řešení
----------------
Tak z oleje to nefunguje, ale z voleje je to lepsi. Ty vole Jezino, nepopuzivej slova, kde nechapes, co znamenaji, z ceho vznikla a jak se pouzivaji ... :-)
.. sám víš, že někoho oslovit jen tak z oleje na ulici není zrovna ideální řešení
----------------
Tak z oleje to nefunguje, ale z voleje je to lepsi. Ty vole Jezino, nepopuzivej slova, kde nechapes, co znamenaji, z ceho vznikla a jak se pouzivaji ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jak to resit? Ma to jediny reseni, takze snadno. Najdi si kamose na sex. Zas tak tezky to neni, pokud nejsi "olejova" Jezina ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ičko slíbil jsi, že budeš zticha, jak myška.Tsk nepruď!!! Kurwa
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Nechapes text Jezino. Slibil jsem, ze budu jako myska, az prestanes psat nesmysly. Coz se zatim nestalo a pri tvy hlouposti ani nestane, ty pedofilni oleji ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To co jsem napsal není hloupost, nepleť si pojmy s dojmy a raději se podívej zda-li ti ještě stojí flaška rumu pod postelí. :-)
Nahlásit
Nepitvej to, nejsi doktor na pitevně, abys to pochopil.
Nahlásit
Nežvaň pořád jedno a to samé dokola, jsi tím už trapnej.
A to je to, že to taky nejsi schopen pochopit.
A to je to, že to taky nejsi schopen pochopit.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Ano, mas pravdu Jezino. Nejsem schopen pochopit, a nebudu sam, ze 62 letej starec otravuje 16 lete deti a nabizi jim sex na svy zpustly chate u lesa za proplaceni listku na autobus. Navic tak hloupej, ze napise uplnou kravinu a po upozorneni misto toho, aby priznal, ze ji z hlouposti napsal, zacne kopat nozickama a utocit. Ty muzes vychovavat tak maximalne fikus, ale ne deti ... :-)
Nahlásit
Ooó páníček je opět v ráži, kolik jsi toho už dneska vypil? Nožičky nemám a zpustlou chatu u lesa, jak jsem tu psal taky nemám, takže sice ze mě bude hloupej stařec, ale nebudu senilní namyšlemý dědek s alzheimerem.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak mi napiš a něco s tým uděláme.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Ooó páníček je opět v ráži, kolik jsi toho už dneska vypil?
-----------------
Tak je známo, že ty seš ožrala. Obviňuješ druhé z toho, co sám děláš? A jestli si občas dá, tak co je ti po tom? Rozhodně to zvládá líp a určitě je s ním věětší sranda, než s tebou. Měl bys ten chlast krotit, kořalo.
+
Nožičky nemám a zpustlou chatu u lesa, jak jsem tu psal taky nemám, takže sice ze mě bude hloupej stařec
-----------------
Ty jsi to asi nepochopil, z**de. Ty už hloupý jsi, a moc. Ale je fajn, že nepopíráš, že jsi obtěžoval tady děcka. Hahah... zvláštní, že z toho všeho, co ti bylo napsáno, ses nejvíc rozezlil nad poznámkou ohledné té tvé barabizny. To kopání nožiček nebylo myšleno doslovně, a tímto komentářem jsi jen potvrdil, co ti napsal, rakovino tohoto webu.
Ooó páníček je opět v ráži, kolik jsi toho už dneska vypil?
-----------------
Tak je známo, že ty seš ožrala. Obviňuješ druhé z toho, co sám děláš? A jestli si občas dá, tak co je ti po tom? Rozhodně to zvládá líp a určitě je s ním věětší sranda, než s tebou. Měl bys ten chlast krotit, kořalo.
+
Nožičky nemám a zpustlou chatu u lesa, jak jsem tu psal taky nemám, takže sice ze mě bude hloupej stařec
-----------------
Ty jsi to asi nepochopil, z**de. Ty už hloupý jsi, a moc. Ale je fajn, že nepopíráš, že jsi obtěžoval tady děcka. Hahah... zvláštní, že z toho všeho, co ti bylo napsáno, ses nejvíc rozezlil nad poznámkou ohledné té tvé barabizny. To kopání nožiček nebylo myšleno doslovně, a tímto komentářem jsi jen potvrdil, co ti napsal, rakovino tohoto webu.
Nahlásit
Já teda nevím, mi to už od Íčka a Ellvina přijde vůči Jezevci jako hnidopišství (prostě mají potřebu rýpat nemůžou si pomoct a musí najít něco ke k***ice, i když napíše v podstatě rozumnou myšlenku). Nechte toho. Akorát ukazujete, že šikanování vám není cizí. Já chápu, že Jez je pedofil, a měl by se léčit, ale zase nemusíte se tu do něj opírat za každou cenu....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
No Elvín tady ze zásady uráží skoro všechny a u ícka je to jeho zaběhnutý kolo*** :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Titan24 (101/169/55)
Já teda nevím, mi to už od Íčka a Ellvina přijde vůči Jezevci jako hnidopišství (prostě mají potřebu rýpat nemůžou si pomoct a musí najít něco ke k***ice, i když napíše v podstatě rozumnou myšlenku).
------------------------
A tou rozumnou myšlenkou v tomto případě máš na mysli komentář, na který jsem mu zareagoval? Protože to nemůžeš myslet vážně. :s)
+
Nechte toho. Akorát ukazujete, že šikanování vám není cizí.
-------------------------
Šikana vypadá jinak, já jím jen otevřeně pohrdám, protože to je úchylák, a poněkud ostřeji reaguji na ty jeho bláboly.
Já chápu, že Jez je pedofil, a měl by se léčit, ale zase nemusíte se tu do něj opírat za každou cenu....
Musí pochopit, že tu není vítán. A zkus za ten útočný tón zjebat i jeho. Anebo ho šetříš, protože to je, jak jsi napsal, pedofil? :s)
Já teda nevím, mi to už od Íčka a Ellvina přijde vůči Jezevci jako hnidopišství (prostě mají potřebu rýpat nemůžou si pomoct a musí najít něco ke k***ice, i když napíše v podstatě rozumnou myšlenku).
------------------------
A tou rozumnou myšlenkou v tomto případě máš na mysli komentář, na který jsem mu zareagoval? Protože to nemůžeš myslet vážně. :s)
+
Nechte toho. Akorát ukazujete, že šikanování vám není cizí.
Šikana vypadá jinak, já jím jen otevřeně pohrdám, protože to je úchylák, a poněkud ostřeji reaguji na ty jeho bláboly.
Já chápu, že Jez je pedofil, a měl by se léčit, ale zase nemusíte se tu do něj opírat za každou cenu....
Musí pochopit, že tu není vítán. A zkus za ten útočný tón zjebat i jeho. Anebo ho šetříš, protože to je, jak jsi napsal, pedofil? :s)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mily Titane, ja pedofily proste hejtuju a hejtovat budu. Mozna to ty, jako nekdo, kdo nema deti, neresis, ale ja jo. Soryjako ... :-)
Nahlásit
Líp bych na něj nezareagoval, Íčko, ale problém je, že já nemám děti, tak by ode mě takovýto komentář vyzněl tak trochu divně. :s)
Nahlásit
Já dělám ve škole, já k pedofilům mám asi tak podobný vztah jako ty, tak pozor. Spíš jsem měl potřebu se zastat člověka, který ať napíše cokoli, i když to může být rozumná nebo věcná myšlenka, co opravdu může někomu pomoci, tak za to dostane od určitých jedinců stejně zjebáno. A upřímně, vyjadřování se Jezevce mi pořád přijde lepší, a vidím ho tu raději než určité jiné exempláře (Arxon, Tatrman, Rosju a mnozí další). Minimálně nespamuje na profilech svoji adresu jako Radek Kopřiva například. Takže jsou tady mně mnohem odpudivější pacienti než Jezevec aka Denis.
Nahlásit
Titan24 (101/169/55) NOVÉ
Já dělám ve škole, já k pedofilům mám asi tak podobný vztah jako ty
No očividně ne, když se jednoho takového z**da tady zastáváš. Ale to je tvůj boj.
+
Spíš jsem měl potřebu se zastat člověka, který ať napíše cokoli, i když to může být rozumná nebo věcná myšlenka
A něco takového, co nebyla blbost, napsal naposledy kdy přesně?
+
Minimálně nespamuje na profilech svoji adresu jako Radek Kopřiva například. Takže jsou tady mně mnohem odpudivější pacienti než Jezevec aka Denis.
No to je ale tím, že komentáře pod profily uživatelů mladších osmnácti let nejsou viditelné. Tam jsem ho už taky viděl. Jediný méně odpudivý pedofil je ten ve vězení. Takže tolik k tobě. Děkujeme za názor a posíláme klíčenku. :s)
Já dělám ve škole, já k pedofilům mám asi tak podobný vztah jako ty
No očividně ne, když se jednoho takového z**da tady zastáváš. Ale to je tvůj boj.
+
Spíš jsem měl potřebu se zastat člověka, který ať napíše cokoli, i když to může být rozumná nebo věcná myšlenka
A něco takového, co nebyla blbost, napsal naposledy kdy přesně?
+
Minimálně nespamuje na profilech svoji adresu jako Radek Kopřiva například. Takže jsou tady mně mnohem odpudivější pacienti než Jezevec aka Denis.
No to je ale tím, že komentáře pod profily uživatelů mladších osmnácti let nejsou viditelné. Tam jsem ho už taky viděl. Jediný méně odpudivý pedofil je ten ve vězení. Takže tolik k tobě. Děkujeme za názor a posíláme klíčenku. :s)
Nahlásit
No a odkud jsi? Napiš mi
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Vidíte... já to říkal. Máme tady další případ "Já jsem tady! Napiš mi!"... bože.
Nahlásit
Co je na tom špatného že píšu anonymovi odkud je????
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mladymuz36 (39/-/-)
+
Anonym
To zrovna ne, ptám se jak to řešit, ne tady na poradně lovit, to bych nebyl anonymní.
------------------------
No.... :s)
+
Anonym
To zrovna ne, ptám se jak to řešit, ne tady na poradně lovit, to bych nebyl anonymní.
------------------------
No.... :s)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ono by to chtělo se spíš zamyslet nad tím, co kdo vlastně chce:
https://www.facebook.com/…/1DJNGBjGqv/
https://www.facebook.com/…/1DJNGBjGqv/
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No zacni u sebe Jezino, zamysli se, jestli v 62 letech touzit po 16 letem skolakovi neni fakt nesmysl. Nedelas dobre Stanislave. My ti radime dobre ... :-)
Nahlásit
Na tohle rada není :D jako kdybys řekl mám hlad, ale oběd je drahý a do kauflandu se mi nechce, poradte. No nejde poradit, na hlad se prostě nažrat, na sex abstinenci začít prcat.
Ale bud v klidu já taky abstinuju :-) a myslím že se na to zvyknout nedá. Možná později ve věku kdy už je to jedno.
Ale bud v klidu já taky abstinuju :-) a myslím že se na to zvyknout nedá. Možná později ve věku kdy už je to jedno.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Hm... napřed jsem se kdysi vždycky při gamesení těšil až přijde týpek a já si zasexuju... pak jsem měl životní období, kdy jsem se vždycky po sexu těšil, až týpek vypadne a já si pudu zagamesit... pak přišla doba, kdy jsem se dycky těšil už při sexu až týpek vypadne a já budu gamesit... pak bylo období, kdy jsem řešil jestli budu rači gamesit nebo sexovat... no a dneska v skoro 60 už to neřešim 8)
Nahlásit
Tvl... takové fňukání v době nejmodernějších komunikačních technologií, internetu, sociálních sítí, mobilních aplikací a tolerance společnosti... Nechápu! Za našeho mládí nic z toho nebylo a p*cali jsme až se hory otřásaly. Jsi tak ošklivej, hloupej, nebo neschopnej ... ?
Nahlásit
Hele Ellvine a není lepší, pokud máš u sebe důkazy, nebo si je obstarat od lidí co si s ním psali a mají je, podat na Jeze trestní oznámení? Měl bys klid, jeho by vyšetřovala policie, možná by dostal pár let, nebo minimálně sexuologickou léčbu nařízenou státem a nepsal by tady.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Titan24 (101/169/55)
Hele Ellvine a není lepší, pokud máš u sebe důkazy, nebo si je obstarat od lidí co si s ním psali a mají je, podat na Jeze trestní oznámení?
----------------------
A proč hned trestní oznámení? Však jeho zanedbaný zevnějšek, názory a všechno to, to je dostatečnou ochranou pro společnost, každé dítko ho pošle do p***le. Navíc sám psal, že už děti nějaký ten rok neobtěžuje. :s)
Hele Ellvine a není lepší, pokud máš u sebe důkazy, nebo si je obstarat od lidí co si s ním psali a mají je, podat na Jeze trestní oznámení?
----------------------
A proč hned trestní oznámení? Však jeho zanedbaný zevnějšek, názory a všechno to, to je dostatečnou ochranou pro společnost, každé dítko ho pošle do p***le. Navíc sám psal, že už děti nějaký ten rok neobtěžuje. :s)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Elvin to je kapacita d***lity kolik už blokuje lidí.
Je to srab a blb vymlety názor žádný a hned blokovat to umí debílek.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Getroi (55/178/65)
------------------
A ty místo aby ses přes to přenesl, tak tady brečíš. Přesně tenhle tvůj přístup je důvodem, kvůli kterému jsem si tě zablokoval. Takže díky za potvrzení, že jsem udělal správně.
+
-------------------
Proč srab? Já jsem otevřen diskuzi, ale s materiálem jako seš ty nebo Jezina, se diskutovat nedá. Osobní útoky a urážky, ale argument žádnej. Radši drž tlamu, ve svém vlastním zájmu uděláš nejlíp. :s)
------------------
A ty místo aby ses přes to přenesl, tak tady brečíš. Přesně tenhle tvůj přístup je důvodem, kvůli kterému jsem si tě zablokoval. Takže díky za potvrzení, že jsem udělal správně.
+
-------------------
Proč srab? Já jsem otevřen diskuzi, ale s materiálem jako seš ty nebo Jezina, se diskutovat nedá. Osobní útoky a urážky, ale argument žádnej. Radši drž tlamu, ve svém vlastním zájmu uděláš nejlíp. :s)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvine, když vidím v každém vlákně tvůj potenciál, jestli bys neměl raději napsat knihu?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Řeším to tak, že když mám chuť na sex, tak si zaprcam.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.