Jsem gay
15. 07. 2026 v 22:05
Anonym
Anonym Ahoj řeknu to tahle mam představy/chutě už rok a půl na sex s klukem a ted hrozně na dildo skusit no prostě mit ho v zadku nebo naopak jenže nwm zda do toho jit protože kluci se mě nelíbí tolik jako holky a mam vhlave furt to že je normální holku mit a tak a vztah rodinu ale zároveň tyhle chutě tak nwm na co jsem kam jit z holkama mě to nejde protože jsem žádnou v 19 neměl a přijdu si ztoho špatný kluku už jsem mohl mit asi 15 nejméně ale vždycky mě tam skočil blok ikdyž mě to lákalo proto se tam o radu co dělat co si přiznat a tak děkuji za odpovědi
Jestli nejsi jen nadržený. Že ta možnost sexu s kluky vůbec je, ale když se ti nelíbí, tak proč bys do toho šel? Mimochodem půlka kluků do 25 jsou panicové, tak v tom, že holku nemáš, nejsi sám. Zkus tedy zapracovat na nějaké, když tě vlastně kluci nepřitahují.
Dildo si můžeš klidně koupit a zkusit si to, v klidu, v soukromí, s klukem je to jiné min. v tom, že na to nejsi sám. Připomínám ti, že se ti kluci nelíbí...
Mimochodem sexualita není jen buď a nebo, v 19 se v klidu poznávej, jen se do ničeho nenuť, nemusíš nikam spěchat.
Osobně bych ti přál, abys poznal trochu lásky, ta tě určitě nasměruje.
Dildo si můžeš klidně koupit a zkusit si to, v klidu, v soukromí, s klukem je to jiné min. v tom, že na to nejsi sám. Připomínám ti, že se ti kluci nelíbí...
Mimochodem sexualita není jen buď a nebo, v 19 se v klidu poznávej, jen se do ničeho nenuť, nemusíš nikam spěchat.
Osobně bych ti přál, abys poznal trochu lásky, ta tě určitě nasměruje.
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zkus vickrat na sex oboje a pak si vyber, co ti vic vyhovuje. Poznas sex a mozna ti to i ukaze smer. Mit holku neni vubec normalni, normalni je mit kohokoli a vztah s klukem taky neni zadna exotika ... :-)
Btw zkus to pojmout jako osvetu na vice frontach, takze si vyber nejaky holky a kluky, co te po sexu nauci trosku cesky, abys nebyl v budoucnu za negramota. Fakt je to v zivote vyrazna vyhoda, kdyz se umis vyjad*** pismenkama tak, ze to jde precist ... :-)
Btw zkus to pojmout jako osvetu na vice frontach, takze si vyber nejaky holky a kluky, co te po sexu nauci trosku cesky, abys nebyl v budoucnu za negramota. Fakt je to v zivote vyrazna vyhoda, kdyz se umis vyjad*** pismenkama tak, ze to jde precist ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pokud umíš flirtovat, zkus to s klukem i když se ti víc líbí holky. Ostatně získáš zkušenost a pak se můžeš rozhodnout, co ti vyhovuje víc.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Aha Jezino ... a kdyz flirtovat teda neumi, tak ma zkusit holku? Tvl premejslis obcas nad tim, co pises? Nebo jen proste vysypes par slov bez rozmyslu? ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ičko psal jsem, že může zkusit obojí, jak kluka, tak holku. Mj flirt zas tak složitý není, jak si někdo myslí.
Ty tak maximálně flirtuješ s flaškou rumu.
Ty tak maximálně flirtuješ s flaškou rumu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Mj flirt zas tak složitý není, jak si někdo myslí.
------------
Hm, fakt? A kdys naposledy s nekym flirtoval, kdyz o tom tolik vis? ... :-)
Mj flirt zas tak složitý není, jak si někdo myslí.
------------
Hm, fakt? A kdys naposledy s nekym flirtoval, kdyz o tom tolik vis? ... :-)
Nahlásit
Se supervizírem, ne asi :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ty jsi neuvěřitelný d***l, Jezino. Přiznám se, občas se musím štípnout, jestli se mi nezdáš, protože co za hovna tady ze sebe vypouštíš, to fakt není normální. Chápu, chceš se zviditelnit, a tak na sílu se vyjadřuješ i k tématům, o kterých víš hovno, ale upozorňuji, že tím od sebe odradíš i to minimum naprostých zoufalců, kteří by do tebe šli, ty mrdko jeden! Vzpamatuj se, ty hovado.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ellvine, nepíše se ty mrdko jeden, píše se ty mrdko jedna.
Chtělo by to, kdybys sis zopakoval skloňování.
Chtělo by to, kdybys sis zopakoval skloňování.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
To byl úmys... no to je fuk. Zkrátka drž p**u. Okey?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ma pravdu Jezina, je to ta Jezina, takze jedna ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ty tady Ellvine někomu budeš říkat, ať drží hubu, fakt dobrý :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Takze zase chces jit za dvere, vid MMko? ... :-)
Nahlásit
Jasně dědo, vždyť jsem tě o to žádal před pár týdny a tys na to nereagoval. Já vím že máš ty možnosti. Nejvíc se mi na tom líbí, že to dokážeš zařídit tak rychle a člověk potom vůbec nemusí čekat tak dlouho. Tak tě tedy žádám podruhé:)
Nahlásit
Nechtěli by jste jít za dveře obá a rovnou tam sebou vzali Ellvina, aby taky vychladl, když jsou ty vedra?
Nahlásit
Že co? Jsi asi hodně chyběl v hodinách češtiny:D
Nahlásit
Kdyz mi tu Jezino neustale opravujes preklepy dvou pismenek vedle sebe, tak se mozna spise nauc pouzivat rody. Jsou to TA vedra ... :-)
Nahlásit
Ty tak můžeš někoho poučovat s tou svou mizernou diak***ikou, ty porode.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
-------------
Ja nemam mizernou diak***iku, je nemam totiz zadnou. Navic ti jiz po nekolikate opakuju, ze psat bez diak***iky je dle UJC v neformalni komunikaci naprosto bezne a mozne. Zajimave, ze si to nepamatujes, kdyz ses tu odpoledne prsil, jakou mas pamet ... :-)
Btw jsi to spis ty, kteremu ta diak***ika nejak hapruje, nekde jo, nekde ne ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Tvl, ty už maš dost. Už to nechlastej, když pak pleteš pátý přes deváty!!!
-------------
Ja nemam mizernou diak***iku, je nemam totiz zadnou. Navic ti jiz po nekolikate opakuju, ze psat bez diak***iky je dle UJC v neformalni komunikaci naprosto bezne a mozne. Zajimave, ze si to nepamatujes, kdyz ses tu odpoledne prsil, jakou mas pamet ... :-)
Btw jsi to spis ty, kteremu ta diak***ika nejak hapruje, nekde jo, nekde ne ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Tvl, ty už maš dost. Už to nechlastej, když pak pleteš pátý přes deváty!!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.