Hvězdy, měsíc a párno
Jak všichni ví, už nějakou dobu je jasné, že jsem se všema policajtama nejlepčí kamarád.
Dneska v noci mi to řekl měsíc a hvězdy a párno. Řekli mi a to párno, jak vyrobit párno a byl bohatej jak ten tÿpek z lámu špatný.
Pozdravuje Čarodějnice, alchymista a léčitelka
Dneska v noci mi to řekl měsíc a hvězdy a párno. Řekli mi a to párno, jak vyrobit párno a byl bohatej jak ten tÿpek z lámu špatný.
Pozdravuje Čarodějnice, alchymista a léčitelka
Mohl by to někdo přeložit?:)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ja ty pŕelożym houno bombakule.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Dobře ty... :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To, že k tobě každou chvíli jezdí, a ty jim musíš zpívat na služebně, z vás kamarády nedělá. Oni se tváří jako přátelé, dokud jim máš co povědět, ty zbytečná existence. Hoď si to spolu s Jezinou, a světu tímto prokážete velkou službu oba dva.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tomu věřím, že tě všichni policajti musejí mít rádi, když zjistí na čem zrovna jedeš.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Tomu věřím, že tě všichni policajti musejí mít rádi, když zjistí na čem zrovna jedeš.
--------------
Ty taky na něčem jedeš, že jo, Jezevče?
--------------
Ty taky na něčem jedeš, že jo, Jezevče?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nová generace? a všiml sis, že je skorno stejně starej jak ty? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mileniálové / Generace Y (1981–1996): Vyrostli v éře formování internetu a přechodu od analogového ke zcela digitálnímu světu.Generace Z (1997–2012): První generace digitálních domorodců, kteří od dětství vyrůstali se smartphony a na sociálních sítích.Generace Alpha (2013–2025): Děti narozené do éry umělé inteligence, streamovacích platforem a rozmachu chytrých zařízení.
Ano ja sem o generaci za ním XD 1997 Busterx matematika a nebo držet hubu když nevíš datumy XD Demente
Ano ja sem o generaci za ním XD 1997 Busterx matematika a nebo držet hubu když nevíš datumy XD Demente
Jako technicky vzato máš arxonku samozřejmě pravdu, ale já se na to dívám optikou šedivýho dědka a z mýho pohledu jste oba stejně mladá ucha, rozdíl těch pár let mezi vama z mýho pohledu neni nic... tak sory jestli ti z teho slezly nehty :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ah ovšem. Stařec rejpne do někoho myslít si že má pravdu.
Druhá strana rejpne zpět ukazujít realitu.
Stařec ztrapněný má jedinou cestu. Hodit jeho vlastní chybu na stranu do které rejpal.
Busterx příště drž hubu a nemusíš se snažit hodit svoje rozhodnutí a svoji nevědomost na mě jako že to je moje chyba za to že sem tě opravil.
Ušetříš si hodně času. A množná i nějaké nervy.
Druhá strana rejpne zpět ukazujít realitu.
Stařec ztrapněný má jedinou cestu. Hodit jeho vlastní chybu na stranu do které rejpal.
Busterx příště drž hubu a nemusíš se snažit hodit svoje rozhodnutí a svoji nevědomost na mě jako že to je moje chyba za to že sem tě opravil.
Ušetříš si hodně času. A množná i nějaké nervy.
On-line Arxon (29/175/63) NOVÉ
xxx
žes mě opravil žádná nějaká tvoje chyba přece není, nic takovýho si nemyslím... navíc si ani nemyslím, žes mě opravil, jen jsi na můj názor kontroval svým názorem, což je OK... opravuju tě já a teď: máš tam chybu arxonku, myslíC, případně myslíCE, ne myslíT... :* a bacha ať ti neprdne céffka, budeš tahat nohu :*
xxx
žes mě opravil žádná nějaká tvoje chyba přece není, nic takovýho si nemyslím... navíc si ani nemyslím, žes mě opravil, jen jsi na můj názor kontroval svým názorem, což je OK... opravuju tě já a teď: máš tam chybu arxonku, myslíC, případně myslíCE, ne myslíT... :* a bacha ať ti neprdne céffka, budeš tahat nohu :*
Nahlásit
*potlesk*
Teď já :D XD
Čárky a tečky: Doplněna chybějící interpunkce, která dříve tvořila jednu dlouhou, hůře srozumitelnou větu.Zájmena (mě/mně): Opraven tvar „žes mně opravil“ na správné „žes mě opravil“ (2. pád).
Pravopis: Opraveny vyložené chyby a překlepy jako „rejpne“ na „rýpne“ a „céffka“ na „cévka“.
Jména: Přezdívka „Arxonek“ má nyní správně velké počáteční písmeno.
Teď já :D XD
Čárky a tečky: Doplněna chybějící interpunkce, která dříve tvořila jednu dlouhou, hůře srozumitelnou větu.Zájmena (mě/mně): Opraven tvar „žes mně opravil“ na správné „žes mě opravil“ (2. pád).
Pravopis: Opraveny vyložené chyby a překlepy jako „rejpne“ na „rýpne“ a „céffka“ na „cévka“.
Jména: Přezdívka „Arxonek“ má nyní správně velké počáteční písmeno.
Dobrý no... a pošleš fotku p**a? :*
Nahlásit
Ehm... arxonku, vidim, žes sem něco psal, ale cenzurní robot to udělal neviditelné... zakázané slůffko? :D
Nahlásit
Ano zakázaná stránka Ctrv moc nebezpečná pro zdejšího vlastníka stránky že? Vůbec tohle rozhodnutí nepohnulo hlavami a pozorností určitých orgánů.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.