Bydlení v Praze
18. 07. 2026 v 21:12
Anonym
Anonym Ahoj, proč je tak těžký něco najít? Hledam na prahu 5, 6 nebo 13 a furt nic. 2+1 nemáte někdo tip?
Nebylo by lepší a levnější hledat něco v okolí phy?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
18. 07. 2026 v 22:21
Anonym
Anonym Chci pracovat přímo u prahy 6 a nemam auto, tak hledám tam
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Když se jen tak random kouknu na inzerci bytů, tak tam vidím inzerátů asi tak tři p***le. Tak nevím, co přesně se ti zdá těžký.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
18. 07. 2026 v 22:48
Anonym
Anonym Jo tři p***le inzerátu kde chtěj za 1kk 20 tisíc. Dík za nic
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
1+kk mam za 17, ale uz je obsazenej takovym panem nerdem ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
A ha... takže není problém v nedostatečné nabídce, ale ve tvé kapse :-) No... jestli jsi pohledný mládenec do 25 let, zkus si najít nějakého staršího pana domácího, kterému budeš hradit nájemné v "naturáliích" :-D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
19. 07. 2026 v 13:00
Anonym
Anonym Ano v mé kapse je problém... A ty slizký řeči si nech :) nejsem žádná štětka. Ale chápu... podle sebe soudím tebe.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Uplne staci, kdyz si najde normalniho partnera a nehleda luxus. 1+KK neni striktne jen pro jednoho, tam se vejdou dva ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Dva se do postele ičko nevejdou, pokud se chtějí v poklidu vyspat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
------
Vazne? Takze asi vetsina lidi spi neklidne ... :-)
------
Vazne? Takze asi vetsina lidi spi neklidne ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
---------------------
P**o, zkus se zamyslet předtím, než něco plácneš. Pak nebudeš za většího i***ta, než ve skutečnosti seš. I když tohle překonat, zdá se, není pro tebe problém.
---------------------
P**o, zkus se zamyslet předtím, než něco plácneš. Pak nebudeš za většího i***ta, než ve skutečnosti seš. I když tohle překonat, zdá se, není pro tebe problém.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jo kámo, praha je přetlakovaná dast is reality :-)
...je vás tam náplav už hodně a ted tam kvůli vám nemůžou už další náplavy :D jak poetické
...je vás tam náplav už hodně a ted tam kvůli vám nemůžou už další náplavy :D jak poetické
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
19. 07. 2026 v 19:19
Anonym
Anonym Jsem z jihu Čech... jsem zvědavej kam pojedeš na dovolenou/ prázdniny ty náplavo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Jsem z jihu Čech... jsem zvědavej kam pojedeš na dovolenou/ prázdniny ty náplavo.
-------------
Něco jiného je dovolená, a něco jiného je se někam trvale nastěhovat, demente anonymní.
Jsem z jihu Čech... jsem zvědavej kam pojedeš na dovolenou/ prázdniny ty náplavo.
-------------
Něco jiného je dovolená, a něco jiného je se někam trvale nastěhovat, demente anonymní.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Do řecka brouku, když jsi na to tak zvědavej :-) ..jižní čechy jsou podle výzkumů nejlepší místo pro život v čr
Nahlásit
Hele nevím proč je těžké tak něco najít. Já našel během několika dní. Možná štěstí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Kalo_Wolf (40/186/80) NOVÉ
Hele nevím proč je těžké tak něco najít. Já našel během několika dní. Možná štěstí.
-----------------------
Však psal, že nemá prachy. Socka. Bere beztak minimum, a chtěl by žít nejlíp v centru Prahy za hubičku.
-----------------------
Však psal, že nemá prachy. Socka. Bere beztak minimum, a chtěl by žít nejlíp v centru Prahy za hubičku.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
By mě zajímalo kolik mu je
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jen ve zkratce, v odpovědi na původní otázku:
Vysoký zájem o bydlení v Praze>vysoké ceny bytů>ochota některých magorů tyhle ceny platit>ještě vyšší ceny bytů>nemožnost dovolit si vlastní byt>zvýšený zájem o nájemní byty>vyšší ceny nájmů.
Řešení:
Spolubydlení, přes známé za lepší cenu, dále od centra, menší dispozice, změna práce/práce s dotovaným bydlením (například školník, zdravotník, řidič MHD).
Při ceně nejlevnějších 1kk kolem 2 mega o velikosti kolem 10m2 není divu, že tyhle nejlevnější kamrlíky nabízí za 10-12k/měsíc, ale i to se dá najít.
Za 2+1 si budeš muset připlatit, standardně klidně 20k+ a navíc si majitelé můžou ze zájemců většinou vybírat, takže u levných nabídek budeš muset ještě zapůsobit.
Vysoký zájem o bydlení v Praze>vysoké ceny bytů>ochota některých magorů tyhle ceny platit>ještě vyšší ceny bytů>nemožnost dovolit si vlastní byt>zvýšený zájem o nájemní byty>vyšší ceny nájmů.
Řešení:
Spolubydlení, přes známé za lepší cenu, dále od centra, menší dispozice, změna práce/práce s dotovaným bydlením (například školník, zdravotník, řidič MHD).
Při ceně nejlevnějších 1kk kolem 2 mega o velikosti kolem 10m2 není divu, že tyhle nejlevnější kamrlíky nabízí za 10-12k/měsíc, ale i to se dá najít.
Za 2+1 si budeš muset připlatit, standardně klidně 20k+ a navíc si majitelé můžou ze zájemců většinou vybírat, takže u levných nabídek budeš muset ještě zapůsobit.
Nahlásit
20. 07. 2026 v 10:29
Anonym
Anonym Ellvine mohl by ses prosimtě zdržet těch nechutnejch komentářů? Ne nejsem žádná socka ty kryple. Myslim že je normální že člověk co vyleze ze střední nemá stabilní práci kde si vydělá 60 000 měsíčně. Proto hledam spolubydlení a nemyslim si že 24 000 za byt 2+1 na okraji prahy je nějaký minimum.
Jdi si léčit svoje komplexy někym jinam, když neumíš poradit a držet se tématu.
Jdi si léčit svoje komplexy někym jinam, když neumíš poradit a držet se tématu.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
No fajn, tak nám řekni, kolik je teda tvoje maximum který bys byl ochotnej zaplatit, když to, co je v inzerátech se ti zdá moc...
Nahlásit
Já tě teda, Anonyme, nechci chytat za slovo... Ale "socka" bohužel jsi. Vylezl si ze školy, nemáš kde bydlet, nemáš stabilní a slušně placenou práci... Tak proč se pro pravdu urážíš? No, ale co bys v 18... 19 letech chtěl, že jo. A rada? Bydlení úměrně tvým příjmům. Takže širší okolí Prahy - Benešov, Beroun, Kolín, Kralupy, Mělník atp a nejlíp ještě ve spolubydlení...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Ellvine mohl by ses prosimtě zdržet těch nechutnejch komentářů? Ne nejsem žádná socka ty kryple.
----------
Fňuk, fňuk. Prosíš mě, abych nechal dle tvého názoru nechutných komentářů, abys mě hned ve druhé větě nazval kryplem? Už nefetuj, ty močko.
+
Myslim že je normální že člověk co vyleze ze střední nemá stabilní práci kde si vydělá 60 000 měsíčně.
----------
Nemysli. Nemusíš vydělávat 60 000, abys mohl bydlet v Praze. Pokud nebudeš trvat přímo na centru ovšem, ty z**dečku.
+
Proto hledam spolubydlení a nemyslim si že 24 000 za byt 2+1 na okraji prahy je nějaký minimum.
----------
Tak nám napiš svou představu o ceně. A v tom, co chceš, máš očividně sám chaos. Předtím jsi psal o pronájmu, teď o spolubydlení. Srovnej si myšlenky, a pak fňukej v poradně, jak je ten svět strašně zlej, fialová drahota, a podobný hovna. Všechno je pro tebe moc. Tak já nevím. Třeba já našel byty k pronájmu i za míň. Hledal jsi pořádně, nebo jsi línej jako deset vandráků v létě, a čekáš, až ti někdo naservíruje dobrou nabídku až pod rypák?
+
Jdi si léčit svoje komplexy někym jinam, když neumíš poradit a držet se tématu
---------
Nefňukej, ty p**o. Hlavně nebreč.
Ellvine mohl by ses prosimtě zdržet těch nechutnejch komentářů? Ne nejsem žádná socka ty kryple.
----------
Fňuk, fňuk. Prosíš mě, abych nechal dle tvého názoru nechutných komentářů, abys mě hned ve druhé větě nazval kryplem? Už nefetuj, ty močko.
+
Myslim že je normální že člověk co vyleze ze střední nemá stabilní práci kde si vydělá 60 000 měsíčně.
----------
Nemysli. Nemusíš vydělávat 60 000, abys mohl bydlet v Praze. Pokud nebudeš trvat přímo na centru ovšem, ty z**dečku.
+
Proto hledam spolubydlení a nemyslim si že 24 000 za byt 2+1 na okraji prahy je nějaký minimum.
----------
Tak nám napiš svou představu o ceně. A v tom, co chceš, máš očividně sám chaos. Předtím jsi psal o pronájmu, teď o spolubydlení. Srovnej si myšlenky, a pak fňukej v poradně, jak je ten svět strašně zlej, fialová drahota, a podobný hovna. Všechno je pro tebe moc. Tak já nevím. Třeba já našel byty k pronájmu i za míň. Hledal jsi pořádně, nebo jsi línej jako deset vandráků v létě, a čekáš, až ti někdo naservíruje dobrou nabídku až pod rypák?
+
Jdi si léčit svoje komplexy někym jinam, když neumíš poradit a držet se tématu
---------
Nefňukej, ty p**o. Hlavně nebreč.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Se poserte z tý Prahy xD
Nahlásit
A vítejte v konverzaci xD kde se elvínek ukazuje opět jako totální bezcitná p**a xD ...
Jsem vystudovanej zahradník kterej kvůli zdravotnímu stavu nemůže mít řidičák takže celkem p**ovina ... A když děláš pod firmou kde vidíš 16-30k čistého měsíčně podle toho jak je sezóna...tak s bydlením... jídlem... Občas potřeba něco nechat opravit... roční MHD...k tomu litr do léků... To není život ... To je pracovat aby člověk nebyl pod mostem
A řekl bych že takhle to má celkem ranec lidí... A lituju těch co musí ještě platit dluhy nebo něco
A jako sry ale spolubydleni je p**ovina ... Protože si spolubydlící někoho najde nebo udělá dítě a ty musíš táhnout do p**e a nebo na ten byt zůstaneš sám
Jsem vystudovanej zahradník kterej kvůli zdravotnímu stavu nemůže mít řidičák takže celkem p**ovina ... A když děláš pod firmou kde vidíš 16-30k čistého měsíčně podle toho jak je sezóna...tak s bydlením... jídlem... Občas potřeba něco nechat opravit... roční MHD...k tomu litr do léků... To není život ... To je pracovat aby člověk nebyl pod mostem
A řekl bych že takhle to má celkem ranec lidí... A lituju těch co musí ještě platit dluhy nebo něco
A jako sry ale spolubydleni je p**ovina ... Protože si spolubydlící někoho najde nebo udělá dítě a ty musíš táhnout do p**e a nebo na ten byt zůstaneš sám
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Zadny posirani z Prahy nebude, nebudem to po vas uklizet. Serte si treba v Brne ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Spolubydlení je v praglu běžná věc a navíc pro mladého dost přínosná. Já bydlel ve spolubydlení lehce přes rok, se super holkou majitelkou bytu který jsem sem tam vyvenčil psy a ona mi zase sem tam uvařila třeba, čuměli jsme spolu na netflix a když jeden pustil myčku, druhý to uklidil a opačně, bez hádek a psaní trapných služeb... S fajn hezkým borcem z usa, kterému tam občas přijel kámoš nebo holka z jiných států světa, taky mi to dost jak se říká rozšířilo obzory. A pak ještě s kámošem kde jsme v pátek večer otevřeli pivko, hodili na stůl salám a sýr, a do noci řešili život, p**oviny, svět, vesmír...a pod okny občas zařvala nějaká vyhulená vychlastaná opice a v dáli zacinkala tramvaj.
Já na to vzpomínám jako na krásné období, pro mladého člověka je spolubydlení s dalšími mladými fajn škola do života. Není to p**ovina. P**ovina je to pokud je ti 40 a žiješ tak pořád, to je pak v p**i no :D
Já na to vzpomínám jako na krásné období, pro mladého člověka je spolubydlení s dalšími mladými fajn škola do života. Není to p**ovina. P**ovina je to pokud je ti 40 a žiješ tak pořád, to je pak v p**i no :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
EduardLeAdam (27/186/57) NOVÉ
A vítejte v konverzaci xD kde se elvínek ukazuje opět jako totální bezcitná p**a xD ...
-------------------------
Přišel jsi s křížkem po funusu, pičko. Moje debata s anonymem již skončila, hah.
-------------------------
Přišel jsi s křížkem po funusu, pičko. Moje debata s anonymem již skončila, hah.
Nahlásit
A co přesně je bezcitnýho na konstatování, že borec je fňukna, co by nejradši chtěla všechno zadarmo na úkor jinejch a rozčiluje se, že nemůže bydlet v lokalitě která je evidentně mimo jeho finanční možnosti?
Pokud nemá na to, aby bydlel v Praze, tak tam holt bydlet nemůže. Žádnýho majitele bytu ani žádnou realitku tyhle žalozpěvy fakt nezajímají. Chceš bydlet? Tady je smlouva. Nechceš? Támhle jsou dveře.
Pokud nemá na to, aby bydlel v Praze, tak tam holt bydlet nemůže. Žádnýho majitele bytu ani žádnou realitku tyhle žalozpěvy fakt nezajímají. Chceš bydlet? Tady je smlouva. Nechceš? Támhle jsou dveře.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Co je na tom bezcitného? Vůbec nic. Akorát anonym je citlivá fiflena, které se nesmírně dotkla skutečnost, že nežije nohama na zemi, a že má cíle, které nejsou v souladu s jeho finančními možnostmi. To je celý ten problém.
Nahlásit
21. 07. 2026 v 19:12
Anonym
Anonym Dík moc za nic Ellp**o. Už bydlení mám. A ve svý cenový relaci.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Dík moc za nic Ellp**o. Už bydlení mám. A ve svý cenový relaci.
-------------
A ptal jsem se tě na něco, hrdino skryt pod anonymem? Ne. Tak drž p**u. Našel jsi nějaký kumbál ke složení hlavy, můžeš být rád, téma uzavřeno.
Dík moc za nic Ellp**o. Už bydlení mám. A ve svý cenový relaci.
-------------
A ptal jsem se tě na něco, hrdino skryt pod anonymem? Ne. Tak drž p**u. Našel jsi nějaký kumbál ke složení hlavy, můžeš být rád, téma uzavřeno.
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Nezáviď
------------
A co přesně ti mám závidět, blbe? A vůbec... co nechápeš na prostém abys držel p**u?
Nezáviď
------------
A co přesně ti mám závidět, blbe? A vůbec... co nechápeš na prostém abys držel p**u?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Chudáček Ellvínek, ukázková psychická narušenost :))
-------------------
Mmmmm... nádech, výdech... neee. Tohle by bylo moc snadný. :)
Chudáček Ellvínek, ukázková psychická narušenost :))
-------------------
Mmmmm... nádech, výdech... neee. Tohle by bylo moc snadný. :)
Nahlásit
22. 07. 2026 v 15:55
Anonym
Anonym Celej svět neni jen o tobě Elvine. Koukni se na ty sračky cos tu napsal a zeptej se sám sebe. Poradil sem mu? Ani hovno... jen ses ukázal jako pica
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Koukni se na ty sračky cos tu napsal a zeptej se sám sebe. Poradil sem mu? Ani hovno... jen ses ukázal jako pica
---------------
A napsal jsi třeba představu o ceně podnájmu, ty kundo? Ne. Ani hovno. Napsal jsi, že chceš bydlet v Praze, a kolik je pro tebe moc. Dobře, ale kolik je v takovém případě pro tebe tak akorát, to jsi už nenapsal. Prostě drž tlamu. Máš podnájem, tak už tě tahle otázka trápit nemusí. Okey?
+
Power (25/180/65) NOVÉ
Ale je, má přece řidičák, což je wau dovednost :))
---------------
Je s podivem, že ho ve svých čtyřiačtyřiceti lety stále nemáš, když na něj koukáš jako na něco úžasného, pedofilní špíno. Běž se radši v*******t zas do dětských slipů, to ti jde nejlíp, narvi si u toho sedlo od kola až do p***le, a neotravuj.
Koukni se na ty sračky cos tu napsal a zeptej se sám sebe. Poradil sem mu? Ani hovno... jen ses ukázal jako pica
---------------
A napsal jsi třeba představu o ceně podnájmu, ty kundo? Ne. Ani hovno. Napsal jsi, že chceš bydlet v Praze, a kolik je pro tebe moc. Dobře, ale kolik je v takovém případě pro tebe tak akorát, to jsi už nenapsal. Prostě drž tlamu. Máš podnájem, tak už tě tahle otázka trápit nemusí. Okey?
+
Power (25/180/65) NOVÉ
Ale je, má přece řidičák, což je wau dovednost :))
---------------
Je s podivem, že ho ve svých čtyřiačtyřiceti lety stále nemáš, když na něj koukáš jako na něco úžasného, pedofilní špíno. Běž se radši v*******t zas do dětských slipů, to ti jde nejlíp, narvi si u toho sedlo od kola až do p***le, a neotravuj.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvínku ptal jsem se tě na něco? Ne. Tak drž p**u.
--------------------
Pedofilní prase má držet tlamu a v rohu šoupat nohama, ne si tady vyskakovat. Holt jiná doba asi... :s)
Ellvínku ptal jsem se tě na něco? Ne. Tak drž p**u.
--------------------
Pedofilní prase má držet tlamu a v rohu šoupat nohama, ne si tady vyskakovat. Holt jiná doba asi... :s)
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Fňuk fňuk, ty močko.
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
--------------------
16 sekund a hned souhlas. Vážně ti to není blbé? :sD Jinak... nefňukej, pedofile, máš tu stejně sexuálně zvráceného kamaráda Jezinu, můžete se vzájemně doplňovat. Nejsi tu sám. Navíc on je taky tak trochu dost chycenej, plus pro tebe. :sD
Fňuk fňuk, ty močko.
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlásit
--------------------
16 sekund a hned souhlas. Vážně ti to není blbé? :sD Jinak... nefňukej, pedofile, máš tu stejně sexuálně zvráceného kamaráda Jezinu, můžete se vzájemně doplňovat. Nejsi tu sám. Navíc on je taky tak trochu dost chycenej, plus pro tebe. :sD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
22. 07. 2026 v 20:31
Anonym
Anonym Ty jsi ale fakt ubohej debílek. To je tvoje jediná činnost psát na seznamce do poradny?
Nahlásit
22. 07. 2026 v 20:31
Anonym
Anonym Už buď zticha, nepotřebuju kvůli tobě dostávat upozornění na ty tvoje nicneříkající bláboly
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Ty jsi ale fakt ubohej debílek. To je tvoje jediná činnost psát na seznamce do poradny
----------
Provokovat d***lní anonymní uživatele, kteří neví, kdy je nejlepší držet p**u, to je jedna z mých volnočasových činností. Jinak ne, není jediná. :-)
+
Anonym NOVÉ
Už buď zticha, nepotřebuju kvůli tobě dostávat upozornění na ty tvoje nicneříkající bláboly
----------
Tak drž p**u. Co na tom nechápeš? Vložíš do poradny příspěvek, a pak kňučíš, že dostáváš upozornění.
Ty jsi ale fakt ubohej debílek. To je tvoje jediná činnost psát na seznamce do poradny
----------
Provokovat d***lní anonymní uživatele, kteří neví, kdy je nejlepší držet p**u, to je jedna z mých volnočasových činností. Jinak ne, není jediná. :-)
+
Anonym NOVÉ
Už buď zticha, nepotřebuju kvůli tobě dostávat upozornění na ty tvoje nicneříkající bláboly
----------
Tak drž p**u. Co na tom nechápeš? Vložíš do poradny příspěvek, a pak kňučíš, že dostáváš upozornění.
Nahlásit
Power (25/180/65) NOVÉ
Ellvínku zkus kňučet víc, všichni se tvojí primitivností náramně bavíme :))
------------------
Prej kňučet. :sD Hele, já to tu neprožívám jako někteří, na vás všech a na tom, co si o mně myslíte, mi houby záleží. A všichni? Tím máš na mysli těch několik svých profilů, co tu máš? :-)
Ellvínku zkus kňučet víc, všichni se tvojí primitivností náramně bavíme :))
------------------
Prej kňučet. :sD Hele, já to tu neprožívám jako někteří, na vás všech a na tom, co si o mně myslíte, mi houby záleží. A všichni? Tím máš na mysli těch několik svých profilů, co tu máš? :-)
Nahlásit
Nejak chapu, ze ma anonym problem si najit bydleni. Takovymu vzteklymu vejrovi svuj byt nikdo nesveri a dle jeho mindsetu a reakci s nim ani nikdo nebude spolubydlet ... :-)
Nahlásit
23. 07. 2026 v 13:38
Anonym
Anonym Vždycky mi říkali, že nejhorší je srážka s blbcem :) koukám že to je pravda
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Vždycky mi říkali, že nejhorší je srážka s blbcem :) koukám že to je pravda
--------------------
Ono se to pořád ještě ozývá. To je neuvěřitelné! :sD
Vždycky mi říkali, že nejhorší je srážka s blbcem :) koukám že to je pravda
--------------------
Ono se to pořád ještě ozývá. To je neuvěřitelné! :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.