Nudapláž - poprvé chci navštívit
02. 08. 2026 v 01:52
Anonym
Anonym Dneska chci zkusit poprvé nudapláž. Praha, nebo střední Čechy. Prosím o nějaké tipy od Vás - kam rádi chodíte, nebo kde je super koupání a hodně kluků převážně mladších, jako já?... A taková blbá otázka : stává se, že kdvž se líbíte, chodí za vámi kluci s nabídkou sexu apod.? Nebo by se tohle dělat nemělo? ( trochu se bojím, že nevím jak se tam chovat a co je správné ). A poradíte prosím, při první návštěvě jakému chování se vyvarovat a na co si dát pozor? Moc děkuju předem za jakoukoliv radu, odpověď a info ;-)
02. 08. 2026 v 02:41
Anonym
Anonym Kámo je mi 22 a většinou za mnou chodí pánská populace 40+ diskrétně nejvíc ve vodě za mnou doplavou. Prostě poznáš že tě někdo sleduje a nenápadně tě pozoruje. Vycítíš že se přijde zeptat. Mě když se někdo zalíbí tak se snažím upoutat pozornost plaveš blízko na pláži si lehneš blíž zkusíš navázat kontakt a jít tomu naproti
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
02. 08. 2026 v 02:58
Anonym
Anonym Dorazíš a hned vytáhni mobil a všechny nudisty začni natáčet a fotit :DDD jestli teda chceš aby to byla tvoje první a poslední návštěva :DDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Anonym si vystačí v diskusi sám :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jako téma to je dost dobrý, bylo by fajn aby napsal někdo kdo tam chodí. Já bych se třeba styděl, protože by mě asi hned houplo hore, řeší se to mezi nudisty nějak, nebo je to normální když stojí?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já na nudaplazi normálně honim penis když se dívá a chce ho ukážu ať přijde je mi jedno kolik mu je hlavně že to chce
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Eeeee, zapomněl sis přepnout profil, anonyme.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Lhota u Staré Boleslavi. Je tam velká nuda pláž naproti hlavní pokladně.
Osobně sem tam již roky nebyl,ale co vím od hetero známých tak je jich tam dost .
Na jiné seznamce se dá nastavit kdo je v okolí a mě to ukazuje že gay kluku je tam hodně.
Osobně sem tam již roky nebyl,ale co vím od hetero známých tak je jich tam dost .
Na jiné seznamce se dá nastavit kdo je v okolí a mě to ukazuje že gay kluku je tam hodně.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Vis anonyme, kdyz napises anonymni dotaz, budou i tve odpovedi anonymni. Takze tohle troleni se ti nepovedlo. Jdes tam tedy poprve nebo za tebou bezne chodi ta panska populace 40+? Sam nevis, vid? ... :-)
https://ctrlv.cz/TGW1
https://ctrlv.cz/TGW1
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ehm, anonyme nudismus už dneska nikdo mladší 30 let neprovozuje, a pokud ano, tak určitě ne v ČR.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jestli jseš atraktivní určitě kluci po Tobe i peru budou koukat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Na pár nuda plážích v ČR jsem byl s kámošem, když mě bylo 25 let a bylo to fajn uvolnění.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pokud bys chtěl tak napiš, já chodím na budu rád si zaplavat a opalovat, je to supr
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Na nuda pláž chodím, jsem z východních Čech, takže u Prahy ti žádnou neporadím. Dokonce tu máme i "gay pláž", spíše je to teda takové křoví než pláž, na tu však nechodím, sexuálními nabídkami a sexuálně přenosnými nemocemi se to tam hemží. K vodě se chodím koupat, ne mít sex s někým cizím. Na té veřejné, kam chodím, se také občas najde nějaký gay a už jsem se tam se dvěma seznámil. S pár dalšími jsem tam pokecal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.