Lgbt+
Na tu přehlídku šašku? To co tam někteří předvádějí je spíš cirkus. Než pochod hrdosti.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Halaburdo, co tam kdo předvádí za cirkus?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Letos mi to asi nevyjde bohužel, ale příště na 100% dorazím, tak jen z dálky podporuji. :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Budu daleko predaleko, tak me ostre buzni paprsky snad nezasahnou ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já si víkend užiju jinak, dle sebe a mnohem líp, než účastí v tomto pojízdném cirkusu.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Když jsem viděl kluka přijížejícího z prajglu s obarvynými vlasy v barvách LBGT+ nechápal jsem, jak se někteří dokáží tak zmalovat.
Po pravdě řečeno mě osobně takový šaškárny nebaví. Kdyby tam lidi chodili normálně oblečení bez toho, aby se předváděli v barvách, tetování atd, byl by nejspíš ten pochod chápán, že LBGT+menšina se skládá z normálních lidí žádající větší úctu.
Po pravdě řečeno mě osobně takový šaškárny nebaví. Kdyby tam lidi chodili normálně oblečení bez toho, aby se předváděli v barvách, tetování atd, byl by nejspíš ten pochod chápán, že LBGT+menšina se skládá z normálních lidí žádající větší úctu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Barevne obarveny vlasy a kerku ma i muj zamestnanec heterak, Jezino. To neni znameni, ze je to buzna. Zase jsi mimo ... :-)
Ale s tim zbytkem vyjimecne s tebou souhlasim ... :-)
Ale s tim zbytkem vyjimecne s tebou souhlasim ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na tu hnusotu? Nikdy.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já ne. Osobně mě to neláká, ale zase nemám potřebu to brát ostatním. Jako jo ty doprovodný akce můžou být zajímavé, ale od toho průvodu samotného se distancuji
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.

Anonym