WTF v konverzaci
04. 08. 2026 v 22:58
Anonym
Anonym Kdy mate nejvic WTF moment v konverzaci? Za me vedou dve:
1. Mas psa? Chci, at me o***a.
2. Myslis, ze bych si mel udelat vaginu a mel dalsi otvor k sukani?
Konverzace zacne normalne a pak ti ta druha strana z niceho nic tohle predhodi a fakt si rikam, WTF a ukoncuju...
1. Mas psa? Chci, at me o***a.
2. Myslis, ze bych si mel udelat vaginu a mel dalsi otvor k sukani?
Konverzace zacne normalne a pak ti ta druha strana z niceho nic tohle predhodi a fakt si rikam, WTF a ukoncuju...
WTF, ti anonymove jsou fakt mor ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jasně, tebou zmiňované situace jsou tady opravdu běžné, a takové věty píše snad každý druhý kluk tady.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Myslíš na tohoto odepsanýho kašpara, který tu je všem šumák.
Kdyby se choval normálně, měl by šanci, jenže on to nemá v hlavě v pořádku, takže ho řeš blokem.
Kdyby se choval normálně, měl by šanci, jenže on to nemá v hlavě v pořádku, takže ho řeš blokem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
--------------
Výjimečně s tebou souhlasím, dvaašedesátiletý predátore. :s)
--------------
Výjimečně s tebou souhlasím, dvaašedesátiletý predátore. :s)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Spravne deti, zablokujte si toho chlipneho pana Denise, co to nema v hlave v poradku a touzi vas, skolaky do 16+, prznit a uvazovat u svy chaty s kadibudkou ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já si to říkám prakticky na cokoliv. Nejvíce mě ovšem serou mladíci, kteří napíšou vyměníme nudes? O***áš mě? Jako WTF, snaží se dehonestovat moje snažení o najití partnerského vztahu.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nejvíce takových momentů mám, když používá slovo wtf a další podobné zkratky převzaté z angličtiny. :-P
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak si to preloz ... :-)
GM. FYI, IDK. OMG WTF? TBH IMO NGL IKR. BRB AFK IRL. BBL. ICYMI TIL YOLO. FOMO FR. JK… NVM. SMH. GG EZ. TTYL. GN.
GM. FYI, IDK. OMG WTF? TBH IMO NGL IKR. BRB AFK IRL. BBL. ICYMI TIL YOLO. FOMO FR. JK… NVM. SMH. GG EZ. TTYL. GN.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jakože vagína by byla fajn, nemusel by se člověk furt tak složité připravovat. Ale nevím kam jako. Pod koule?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
> Siki.O (35/200/95) > jeste trosku priber a muzes si dat sesit faldik na brise do tunylku...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
05. 08. 2026 v 11:23Off-line I8051 (55/184/97) NOVÉ
Spravne deti, zablokujte si toho chlipneho pana Denise, co to nema v hlave v poradku a touzi vas, skolaky do 16+, prznit a uvazovat u svy chaty s kadibudkou ... :-)
Souhlasím - 6 •
VTF. . .
Souhlasím - 6 •
VTF. . .
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
VTF. .
--------------
Co je to tvoje VTF? xD
VTF. .
--------------
Co je to tvoje VTF? xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Nestarej se demente.
---------------
Nemusíš si na mě vylévat svůj vztek k malým dětem, kteří ti pokaždé dávají s výsměchem košem, broučku. Hele, tohle, cos napsal, není slovo a ani zkratka. Zkus to napsat znovu. Já tě pokaždé nebudu vést za packu, musíš se ze svých chyb poučit, a v prvé řadě na ně přijít sám
Nestarej se demente.
---------------
Nemusíš si na mě vylévat svůj vztek k malým dětem, kteří ti pokaždé dávají s výsměchem košem, broučku. Hele, tohle, cos napsal, není slovo a ani zkratka. Zkus to napsat znovu. Já tě pokaždé nebudu vést za packu, musíš se ze svých chyb poučit, a v prvé řadě na ně přijít sám
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezinino "VTF" neni nic. Jen bezmyslenkovy placnuti do vody. Stejne jako vetsina jeho reakci ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin si zase myslí, že je nejmoudřejší na planetě. Ty sám přece potřebuješ vodit za packu, protože bez pomoci nejsi schopný vůbec ničeho:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
Jezinino "VTF" neni nic. Jen bezmyslenkovy placnuti do vody. Stejne jako vetsina jeho reakci ... :-)
---------------
A ještě se k***t rozčiluje, když ho na chybu upozorníš. Kdyby tu chybu uznal, nebo aspoň držel p**u, ale to on ne. -_-
---------------
A ještě se k***t rozčiluje, když ho na chybu upozorníš. Kdyby tu chybu uznal, nebo aspoň držel p**u, ale to on ne. -_-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvine kdyby tebe měl člověk upozorňovat na chyby co děláš, tak by celý den nedělal nic jiného:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.