Gloryhole Olomouc
05. 08. 2026 v 12:24
Anonym
Anonym Je tu někde v Olomouci nebo okolí nějaká aktivní Gloryhole? Chtěl jsem ji alespoň jednou na vlastní oči vidět a někoho v ní pohonit.
Na hlavním nádraží prý byla, ale už tam od rekonstrukce není.
Díky
Na hlavním nádraží prý byla, ale už tam od rekonstrukce není.
Díky
Do díry, u které nevíš, co je na druhé straně, bych se ho bál strkat. Co kdyby ti ho nějaká aktivní uklízečka ušmikla? Jako žádná tragédie pro budoucnost, o tom žádná, ale myslím, že by tě to asi dost bolelo. Ufff... už jen ta představa... :,-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvine, tohle se stát tobě, tak můžeš být rád. Alespoň bys už dál nepřenášel pohlavní choroby:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
05. 08. 2026 v 14:25
Anonym
Anonym Já bych ho tam nestrkal :D psal jsem o tom, že bych přes ní někoho pohonil
Vysvetli prosim nekdo starci, co je tak neodolatelne sexy na tom honit/hulit nejakyho jetyho ptaka vykouklyho z diry, kdyz ani neznam jeho majitele a zdravotni stav (ptaka i majitele). Dekuji ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme. Jsi tak ubohej tak hnusnej tak marnej že pujdeš do kabinky čekat na zázrak....
Wow i ja psychoticky psychopat s posledními 12 zuby mám asi větší štěstí někoho normalně sehnat..... holly s**t.... ani nechci vedět čím procházíš to musí být maso
Wow i ja psychoticky psychopat s posledními 12 zuby mám asi větší štěstí někoho normalně sehnat..... holly s**t.... ani nechci vedět čím procházíš to musí být maso
Nahlásit
Anonym NOVÉ
Já bych ho tam nestrkal :D psal jsem o tom, že bych přes ní někoho pohonil
--------------
No a takhle nějak to začíná, hah. Já taky říkal, že nikdy nebudu aktiv. No prostě nikdy neříkej nikdy. :sD :sD :sD
Já bych ho tam nestrkal :D psal jsem o tom, že bych přes ní někoho pohonil
--------------
No a takhle nějak to začíná, hah. Já taky říkal, že nikdy nebudu aktiv. No prostě nikdy neříkej nikdy. :sD :sD :sD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vždyť ty nejseš aktiv Ellvine,jenom tady machruješ, přitom jseš jasná“ ženská”
Nahlásit
To musí být ohromně vzrušující, když vedle někdo sere a lidí si tam chodí mýt ruce:D jakože úplně z toho tvrdnu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.