Prvně
Zdravím. Jsem orientován jinak než by se tady čekalo. Ale mám prostě úchylku si zkusit posát penis. Ještě k tomu jak nějaká lehká děva někde na záchodech parku nebo tak. Samozřejmě nechci nikde nic v okolí kde by mě mohl někdo znát. Co mám dělat? Poradí někdo jak začít? ????
Tak si to pojdme Tajnypane probrat v bodech:
- ne, nejsi orientovan jinak, jsi proste bisexual, heteraci nehulej pera
- na zachodech je to fakt sexy, vazne
- pokud to nechces delat v okoli, udelej to nekde dal, moznosti jsou dnes neomezeny
- co mas delat? Dat si inzerat do inzeratu a cekat, ze se nejakej protikus najde
- jak zacit? Viz predchozi bod s podanim inzeratu, ve 31 letech bys to mohl dat
:-)
- ne, nejsi orientovan jinak, jsi proste bisexual, heteraci nehulej pera
- na zachodech je to fakt sexy, vazne
- pokud to nechces delat v okoli, udelej to nekde dal, moznosti jsou dnes neomezeny
- co mas delat? Dat si inzerat do inzeratu a cekat, ze se nejakej protikus najde
- jak zacit? Viz predchozi bod s podanim inzeratu, ve 31 letech bys to mohl dat
:-)
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím
Nahlásit
Odpovězeno ti již bylo, a teď odpověz zase ty. Vážně ti je jednatřicet? Jednomu se tomu nechce pomalu ani věřit. xD
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nemám slov. *Facepalm
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
31 - to je ještě mladej kluk, který chce poznávat svět jinak než jak ho zná z pohádek tisíce a jedné noci.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
To je zajímavé pane Jez že ve 31 je podle vás někdo mladý když předd dvěma rokama jsem byl pro vás starý i já :p
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Musíš každému furt uctivě vykat. Navíc pedofilní predátor si žádnou úctu nezaslouží, ten si zaslouží jen kriminál.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Třeba Supervisor přicestoval časem z První republiky, proto takové vyjadřování.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Denis36: Nebylo to vtipný, spíš takový ten typicky český boomer humor ala kameňáky. Tomu by se zasmál jen důchodce. Oh, wait...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jeziiis, tak je slusnej no, tak ho nechte. Ikdyz teda v realu uz je slusnejsi min, smrad jeden ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nebuďte slušnej, řeknětě pravdu kdo vám to řekl. Řeknětě jméno!
Nahlásit
Před 10 hodinamiOff-line Supervisor (20/181/70)
To je zajímavé pane Jez že ve 31 je podle vás někdo mladý když předd dvěma rokama jsem byl pro vás starý i já :p
Ano starý jsi pro mě byl, když jsem zjistil, že se páříš s ičkem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak to by mě zajímalo, jak jsi to zjistil.... uniklo nějaké video z páření nebo tak něco? kdyžtak to sem nasdílej.... 8)
Nahlásit
A jednalo se o páření nebo paření? ... :-)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
---------------
Ale snad nežárlíš, hahah! :sD Jinak tahle věta moc smysl nedává. xD Ale zas chápu to, že pro tebe už byl starý. 18 není 16... xD
---------------
Ale snad nežárlíš, hahah! :sD Jinak tahle věta moc smysl nedává. xD Ale zas chápu to, že pro tebe už byl starý. 18 není 16... xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvine, už ti někdo řekl, že jsi trapnej?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ty to Jezino slysis denne a? Nic ... :-)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
----------------------
Tak ještě aby ses nad těmi svými sračkami, co tu denně vypouštíš, zamyslel. To by byl snad zázrak, kdyby se stalo.
----------------------
Tak ještě aby ses nad těmi svými sračkami, co tu denně vypouštíš, zamyslel. To by byl snad zázrak, kdyby se stalo.
Nahlásit
Titane, že se ti to nelíbí, je tvůj boj na rozdíl od jiných, kteří to pochopili.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
No, ktere jine myslis Jezino? Tvuj "humor" tu nachape asi nikdo ... :-)
Nahlásit
Třeba já ho chápu, jen mi nepřijde vtipný. Přijde mi natolik stupidní, až mi je trapně ho jen číst v duchu.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.