Rovnocené vztahy
Upřímně mi to je úplně jedno. Je to život a rozhodnutí dvou lidí, kteří mají k nim mají své vlastní důvody a já ani nikdo jiný do toho nevidíme a proto jim do toho nemáme kecat.
Obojí má své výhody a nevýhody...jako vše. Je tam ale ohromné množství proměnných, jako finanční situace, coming out, možnost bydlení či podstata jejich vztahu
Obojí má své výhody a nevýhody...jako vše. Je tam ale ohromné množství proměnných, jako finanční situace, coming out, možnost bydlení či podstata jejich vztahu
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Pointa toho příspěvku? Jak to mám vnímat? Je mi to úplně jedno, každého věc.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
U mě první skupinu bych místo vztah která se schází za účelem sexu nazval požitkáři bez investic .
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak každý vztah nějak začínal. A nevím, jestli je moudré se sestěhovat týden poté, co jste se poznali. Jsou věci, které nelze uspěchat.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
K dobrymu vztahu je vhodne se pro****t a k tomu zatim neni treba mit vlastni byt. Je to totiz zbytecne ekonomicky narocny, pokud to prepoctes jen na sukani a pridas k tomu i faktor, ze to nemusi vyjit. Ale az zjistite, ze vam to vyhovuje, tak se muzete sestehovat do vlastniho. Kazdemu dle jeho potreb ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ty tak ičko můžeš radit, když si orálně užíváš s krávou v hospodě.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
----------
Coze? Kocovinka? ... :-)
----------
Coze? Kocovinka? ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Houby kocovinka ičko + kráva = rovnocenný vztah. . . Nebo už néé?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-----------------
Tak Íčko narozdíl od tebe vztah má, takže narozdíl od tebe má k tomuto tématu co říct. Opravdu se už neztrapňuj, kulíšku. Já tady nebudu pořád, abych tě před ním bránil!!!!
-----------------
Tak Íčko narozdíl od tebe vztah má, takže narozdíl od tebe má k tomuto tématu co říct. Opravdu se už neztrapňuj, kulíšku. Já tady nebudu pořád, abych tě před ním bránil!!!!
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ellvin
Tak Íčko narozdíl od tebe vztah má, takže narozdíl od tebe má k tomuto tématu co . .
Od tebe. . . Od tebe ?
To musíš opakovat dvakrát v jednom souvětí?
Tak Íčko narozdíl od tebe vztah má, takže narozdíl od tebe má k tomuto tématu co . .
Od tebe. . . Od tebe ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Ellvin
Od tebe. . . Od tebe ?
-------------------------
Kdyz uz jsi Jezino chtel ukazat svoji prirozenou hloupost, musi ti ji umela inteligence objasnit a ukázat, jak jsi extremne hloupy, ze ani neznas vlastni jazyk:
Jedná se o záměrné rétorické zdůraznění ve větě, které zvýrazňuje kontrast.
Ve větě:
„Tak Íčko narozdíl od tebe vztah má, takže narozdíl od tebe má k tomuto tématu co…“
se „narozdíl od tebe“ opakuje, protože pokaždé zdůrazňuje jiný vztah mezi Íčkem a adresátem:
„Íčko narozdíl od tebe vztah má“ → Íčko má vztah, ty ne.
„narozdíl od tebe má k tomuto tématu co…“ → Íčko má tedy osobní zkušenost/relevanci k tématu, zatímco ty ne.
Takže gramaticky je to možné a významově to dává smysl.
--------
No nic decka, musim do servisu pro auto, uz ho dali po 2 mesicich dohromady ... :-)
Ellvin
Od tebe. . . Od tebe ?
-------------------------
Kdyz uz jsi Jezino chtel ukazat svoji prirozenou hloupost, musi ti ji umela inteligence objasnit a ukázat, jak jsi extremne hloupy, ze ani neznas vlastni jazyk:
Jedná se o záměrné rétorické zdůraznění ve větě, které zvýrazňuje kontrast.
Ve větě:
„Tak Íčko narozdíl od tebe vztah má, takže narozdíl od tebe má k tomuto tématu co…“
se „narozdíl od tebe“ opakuje, protože pokaždé zdůrazňuje jiný vztah mezi Íčkem a adresátem:
„Íčko narozdíl od tebe vztah má“ → Íčko má vztah, ty ne.
„narozdíl od tebe má k tomuto tématu co…“ → Íčko má tedy osobní zkušenost/relevanci k tématu, zatímco ty ne.
Takže gramaticky je to možné a významově to dává smysl.
--------
No nic decka, musim do servisu pro auto, uz ho dali po 2 mesicich dohromady ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vše jde nahradit včetně tebe, ty umělá inteligence. Ty máš tou umělou inteligencí vyžranou šedou kůru mozkovou.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
No ono ani nebylo poledne, a Jezina je zas na sračky. Takhle dopadnout, brrrr... nechtěl bych! :s)
Nahlásit
Neboj Ellvine dopadneš jinak a hůře.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-----------------------
Zase věštíš budoucnost ze dna prázdné flašky? No tak šup... co jsi z ní vyčetl? :sD
-----------------------
Zase věštíš budoucnost ze dna prázdné flašky? No tak šup... co jsi z ní vyčetl? :sD
Nahlásit
A nasrat bys nechtěl na talíř?
Nahlásit
Nechtěl jsi říci, že musíš do servisu pro ten šrot?
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
--------------------
Ty normálně kálíš na talíř, jo? A co s tím výtvorem pak děláš? To ho normálně nabízíš různým lidem? Ale kulíšku, vždyť venku není zas až taková zima, do té kadibudky bys to jistě zvládl.
--------------------
Ty normálně kálíš na talíř, jo? A co s tím výtvorem pak děláš? To ho normálně nabízíš různým lidem? Ale kulíšku, vždyť venku není zas až taková zima, do té kadibudky bys to jistě zvládl.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Víš vůbec jaký je rozdíl mezi kadibudkou a weckem v bytě?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-------------------
Tak já nevím, jak máš situovanou svou chajdu. :s)
-------------------
Tak já nevím, jak máš situovanou svou chajdu. :s)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Svou? Za co? Tomu bungalovu říkáš chajda?
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
----
Tak srot to nebyl ani po ty rane, co dostalo, ale tedka je vymazleny. Sak to stalo pojistovnu pres 300 ... :-)
Srot mas tady https://www.nakluky.cz/…7229/680279/
----
Tak srot to nebyl ani po ty rane, co dostalo, ale tedka je vymazleny. Sak to stalo pojistovnu pres 300 ... :-)
Nahlásit
I8051 (55/184/97)
----------------------
No fuj, tak s tímhle bych se styděl jet už jenom na benzínku, co mám kilometr od baráku. :sD A ten jouda se s tím ještě chlubí. :sD
----------------------
No fuj, tak s tímhle bych se styděl jet už jenom na benzínku, co mám kilometr od baráku. :sD A ten jouda se s tím ještě chlubí. :sD
Nahlásit
Proč se tu sejde parta trolů kteří místo věcné diskuse k tématu se navzájem uráží.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak podle mě, jestli mi teda něco někde neuniklo, tak pokud to dvěma mláďatům klape (jestli jsou to stará mláďata jako já, tak by snad nebyla řeč o mamahotelích) tak právě to je ten impuls k založení vlastního domova...?...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Oktan (21/182/78)
Proč se tu sejde parta trolů kteří místo věcné diskuse k tématu se navzájem uráží.
---------------------
Na dotaz bylo za mě odpovězeno uspokojivě, tak je čas na volnou zábavu. Jestli máš co dodat, sem s tím. :s)
---------------------
Na dotaz bylo za mě odpovězeno uspokojivě, tak je čas na volnou zábavu. Jestli máš co dodat, sem s tím. :s)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
On se tu, oktane, totiž vždycky objeví jeden hlupák, který svými radobyvtipnými nebo nedejbože radobyinteligentními řecmi vyjádří...a to je pak velmi těžké se udržet a nezareagovat
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tak chápu Ozvěnu, na co se ptá.
U mladých lidi jsou velký rozdíly, jelikož znám páry co v tom rádoby máma hotelu bydlí čistě z logického důvodu (přispívám na údržbu domu, platím za sebe energie, a na byt bych si horko těžko našetřil/ vydělal) tak to nějak neřeším a hlavu si stím nelámou. A roky utíkají 21-23-25+…atd.
Poté máš typy lidi co opravdu jsou více proaktivní v životě, a to svoje hnízdo si zařídí stůj co stůj, nebo se i díky tomu více upnou na kariéru aby dosáhli svého cíle.
Samosebou ve dvou se to lépe táhne a jednotlivec někdy sám věci které si vysnil neutáhne, tak k tomu logicky hledá parťáka. Ale neměl by jít kvůli tomu na dřeň.
U mladých lidi jsou velký rozdíly, jelikož znám páry co v tom rádoby máma hotelu bydlí čistě z logického důvodu (přispívám na údržbu domu, platím za sebe energie, a na byt bych si horko těžko našetřil/ vydělal) tak to nějak neřeším a hlavu si stím nelámou. A roky utíkají 21-23-25+…atd.
Poté máš typy lidi co opravdu jsou více proaktivní v životě, a to svoje hnízdo si zařídí stůj co stůj, nebo se i díky tomu více upnou na kariéru aby dosáhli svého cíle.
Samosebou ve dvou se to lépe táhne a jednotlivec někdy sám věci které si vysnil neutáhne, tak k tomu logicky hledá parťáka. Ale neměl by jít kvůli tomu na dřeň.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale, copak se to dozvídám, náš zdejší velekněz (vševědoucí a všemu rozumějící brouk Pytlík a vrcholný představitel pražského narcismu) havaroval? To byl nepochybně ožralý. Nebo že by jen nezvládl řízení? Ani jednomu bych se nedivil...Má ještě vůbec řidičák nebo ho má na několik měsíců nebo let v čistírně? Při škodě 300 tisíc to nebyla totálka? Nevěřím, to určitě zavinil někdo jiný, že jo, brouku??? :-)))) Nebo že by šlo o pojišťovací podvod? :-))) To se musí řádně prověřit :-)))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ostatně soudím, že by spíše měl být prověren jistý řičica a jeho aktivity na netu či v šatnách dorostu...jo a finančák by také měl být uvědomen
Nahlásit
Před 22 hodinamiOn-line I8051 (55/184/97)
Denis36 (62/-/-)
----
Ty mlátíš svýho vymazlenýho miláška a pak za 300 litrů si ho dáváš dát dohromady?
Nebylo už lepší koupit nového miláška a tohodle prodat na náhradní díly?
Jinak na tom odkazu se objeví úvodní stránka zdejšího ancáblu.
Denis36 (62/-/-)
----
Ty mlátíš svýho vymazlenýho miláška a pak za 300 litrů si ho dáváš dát dohromady?
Nebylo už lepší koupit nového miláška a tohodle prodat na náhradní díly?
Jinak na tom odkazu se objeví úvodní stránka zdejšího ancáblu.
Nahlásit
Ach to porozumění textu, viď jezino
Jo a nemyslel jsi ansambl?
Jo a nemyslel jsi ansambl?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Odkaz samozrejme Jezino funguje, jen musis kliknout na ten, co jsem dal a ne ho kopirovat ... :-)
Cili tento https://www.nakluky.cz/…7229/680279/
Cili tento https://www.nakluky.cz/…7229/680279/
Nahlásit
Nekopįruju, klikám voe.
Nahlásit
No...neumí vzhledem k tomu, že se ani na "i" netrefí
To jsi zlitej už takhle před polednem?
To jsi zlitej už takhle před polednem?
Nahlásit
Jo ty myslíš toho walkmana, tak ten skvělle funguje na tužkové baterky, ten palivo nepotřebuje doplňovat na benzice, jako to tvoje žihadlo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
I8051: Je sotva před polednem a ve tvém textu je hned několik chyb, no to je celkem brzo být nalitý jak slíva, výmluva jaká taká, jenom když je nějaká :-))) No jasně, synek, kde bys ho ty asi zplodil, vždyť ty si přes svoje břicho ani nemůžeš vidět na p**o . :-)))))) Že ty tím synkem myslíš Fantomase 123??? :-)))) Nebo že by tu hloupoučkou bedýnku s vystrčenou p***lí v křoví u hlaváku? :-)))) Když jsem na zdravotním středisku viděl plakát s tlusťochem a hromadou jídla kolem něj a s textem pod plakátem "Břich tlustý, mozek pustý", co myslíš, na koho jsem si hned vzpomněl? No jasně, uhodls, na tebe :-)))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Naprosto dokonalá dedukce, ačkoli...ani hovno...kdybys byl alespoň vtipnej, ale tohle? Nejenom troska, ale i nudná a trapná troska. Škoda každýho člověka, co skoncí takhle
Nahlásit
No tak Fantíku, nelep se tolik na toho tlustého námořníka a nerozbíjej mu auto. Za trest mu budeš muset vylízat je zasranou p***l, jinak s ním nevydržíš, p**o ti v******t nenechá, přes svoji obezitu si na p**o nevidí, jistě by měl strach, že mu ve své touze po něm ho ukousneš :-)))
Nahlásit
Oukej. Jak myslíš. Další screen do složky. Ta už je pěkně macatá, jako to tvoje alkoholický panděro.
No nic, kde píškáš tenhle víkend? Že bychom tam poslali tvou složku s tvými výtvory?
No nic, kde píškáš tenhle víkend? Že bychom tam poslali tvou složku s tvými výtvory?
Nahlásit
Jj, škoda je jen dobrého člověka, ale to vy, Pražáci, rozhodně nejste! V Praze žije odpad z celé země!!! :-)))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To vis exekucni Pedomire, mam dokonce 2 synky. A hezky, takovy by se ti libili, protoze jsi na deti, ale smula, maj baby ... :-)
Nahlásit
Fantomas007 (99/-/-)
Jj, škoda je jen dobrého člověka, ale to vy, Pražáci, rozhodně nejste! V Praze žije odpad z celé země!!! :-)))
---------------------
Zrovna pedofil ale není moc v pozici, ve které by si druhé mohl dovolit nazývat odpadem. Vypadá to celkem úsměvně. :s)
---------------------
Zrovna pedofil ale není moc v pozici, ve které by si druhé mohl dovolit nazývat odpadem. Vypadá to celkem úsměvně. :s)
Nahlásit
Jak lokalizovat dědka?
Odkaz:
https://www.fotbal.cz/…ze/delegace/
a zadat do vyhledávacího řádku číslo: 59050374
Nemáte zač.
Odkaz:
https://www.fotbal.cz/…ze/delegace/
a zadat do vyhledávacího řádku číslo: 59050374
Nemáte zač.
Nahlásit
Jdu udelat transparent a v nedeli v Koblove ahoooj. Btw budu fandit Ludgerovicum, maj hezci logo ... :-)
Hm, rocniky 2008-2009, to bude Pedomir z tech nactek v pozoru ... :-)
Hm, rocniky 2008-2009, to bude Pedomir z tech nactek v pozoru ... :-)
Nahlásit
Chudáci kluci....
Tak ať je ten trasparent hezkej, ať čutálisti, rodiče i ze svazu vidí, kdo jim tam píská
Tak ať je ten trasparent hezkej, ať čutálisti, rodiče i ze svazu vidí, kdo jim tam píská
Nahlásit
Tak co ičko, co dělá milášek, srovnali mu pochroumaný kolečka???
Nahlásit
Jasne, uplne nadhera, barvu na celym levym boku trefilii, jen nesehnali to ofoliovany zrcatko. S pustenym volantem drzi stopu a i samorizeni to ma na 100% v ose. Takze se jim povedla i geometrie po tom, co je nova leva poloosa, ulozeni, tlumic i disk. Jen mi necim cakli displej, ze je takovej matnej, ale to prijedou vycistit. Jinak dekuji za optani ... :-)
Nahlásit
Mě to nezajímá, jak ti léčili miláška. Já mám geometrii taky v cajku, když pustím volant na rovině ve 150 jede stále rovně, nikam se nestáčí. Zajímavé co?
To víš i ze šrotu se dá udělat slušný auto, když máš šikovnýho automechanika za slušný peníz.
To víš i ze šrotu se dá udělat slušný auto, když máš šikovnýho automechanika za slušný peníz.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jste vůbec schopni vy rádoby komici pochopit že téma diskuse byla o úplně jiné záležitosti?
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Adrian12 (19/168/57) NOVÉ
Jste vůbec schopni vy rádoby komici pochopit že téma diskuse byla o úplně jiné záležitosti?
--------------------------
Na dotaz již zodpovězeno bylo, tak nep**uj, kluku.
--------------------------
Na dotaz již zodpovězeno bylo, tak nep**uj, kluku.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Pro elvína. potrefená husa se ozvala.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Pro Adriana znova, protože můj předchozí komentář asi nepobral, DRŽ P**U. Teda pokud nemáš s čím věcným přispět. Jestli jo, sem s tím. :s)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
(Avi -To je nesmysl,dát všanc je jedna z největších investic)Kdyby se chovala tak vychcaně hetero zaměřená majo***a, tak rodina vymře a zbydou jen ty mamahotely kam se budou vracet ti kteří si s někým bez investic užili.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Já mám geometrii taky v cajku, když pustím volant na rovině ve 150 jede stále rovně, nikam se nestáčí. Zajímavé co?
------------
150 ceho? Nebo to je rychlost, kdyz to pada ze skaly? ... :-)
Já mám geometrii taky v cajku, když pustím volant na rovině ve 150 jede stále rovně, nikam se nestáčí. Zajímavé co?
------------
150 ceho? Nebo to je rychlost, kdyz to pada ze skaly? ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mmmmm... ta jeho popelnice dá 150? No to bych se už bál při stovce, že se to rozsype, ale tak třeba se nezdá, a je to žihadlo. :sD
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ičko odzkoušno na dálnici na zkušebním úseku.
To tvoje žihadlo po tý geneálce ještě přežije.
Ellvin teď může jen tiše závidět, když přišel o řidičák a teď musí pracovat ve skladu - tam si může hrát s mobilem aniž by ohrozil další účastníky silničního provozu.
Ellvin teď může jen tiše závidět, když přišel o řidičák a teď musí pracovat ve skladu - tam si může hrát s mobilem aniž by ohrozil další účastníky silničního provozu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Ellvin teď může jen tiše závidět, když přišel o řidičák a teď musí pracovat ve skladu - tam si může hrát s mobilem
-----------------------
Jezino, už se na ten chlast fakt vyser. Nedělá ti to vůbec dobře, blbneš. Já nepracuji ve skladu, já napsal, co teď dělám, tak nechápu, jak jsi na tohle přišel. Po vypití kolikáté flašky tě něco takového napadlo? :sD
Ellvin teď může jen tiše závidět, když přišel o řidičák a teď musí pracovat ve skladu - tam si může hrát s mobilem
-----------------------
Jezino, už se na ten chlast fakt vyser. Nedělá ti to vůbec dobře, blbneš. Já nepracuji ve skladu, já napsal, co teď dělám, tak nechápu, jak jsi na tohle přišel. Po vypití kolikáté flašky tě něco takového napadlo? :sD
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
----------
Fajn a kde konkretne jsi to tedy zkousel? Kde mame ty zkusebni useky na dalnici? Hm? ... :-)
Denis36 (62/-/-)
----------
Po jaky generalce? Ja generalku na aute jeste nemel, kdyz je 2 roky stary ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Ellvin teď může jen tiše závidět, když přišel o řidičák
-----------
Ale on o zadny ridicak nikdy neprisel, uz ti to psal nekolikrat a tak nam zase ukazujes, ze jsi alkoholik, co si nic nepamatuje ... :-)
----------
Fajn a kde konkretne jsi to tedy zkousel? Kde mame ty zkusebni useky na dalnici? Hm? ... :-)
Denis36 (62/-/-)
----------
Po jaky generalce? Ja generalku na aute jeste nemel, kdyz je 2 roky stary ... :-)
Denis36 (62/-/-)
Ellvin teď může jen tiše závidět, když přišel o řidičák
-----------
Ale on o zadny ridicak nikdy neprisel, uz ti to psal nekolikrat a tak nam zase ukazujes, ze jsi alkoholik, co si nic nepamatuje ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
No, Íčko, a pak mám na toho exota být slušný. To nejde, on mi dává snad každý den minimálně dva důvody, proč ne. :sD
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
+
I8051 (55/184/97)
Jasne, uplne nadhera
+
Denis36 (62/-/-)
Mě to nezajímá, jak ti léčili miláška
---------------
Aneb kdyz se na neco vecer zeptas a rano po probuzeni v kocovine zapomenes, ze ses ptal ... :-)
+
I8051 (55/184/97)
Jasne, uplne nadhera
+
Denis36 (62/-/-)
Mě to nezajímá, jak ti léčili miláška
---------------
Aneb kdyz se na neco vecer zeptas a rano po probuzeni v kocovine zapomenes, ze ses ptal ... :-)
Nahlásit
Já se neprobouzím z kocoviny ve 12 hodin, jako ty, já jsem ranní ptáče.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
--------------------
Asi ti nějak unikla má otázka, tak ti ji znovu sem kopíruji... :s)
--------------------
Asi ti nějak unikla má otázka, tak ti ji znovu sem kopíruji... :s)
Nahlásit
Úchylný strejda Jezina/Denis byl online před dvěma hodinami, ale odpověď stále nikde.
Jezino, dám ti takovou menší radu do budoucna. Neplácej p**oviny, které nejsi schopen nijak zdůvodnit. Jako chápu, že ty nic jiného, než psát p**oviny, obzvlášť malým dětem, neumíš, ale trošku to kroť, abys nebyl za většího i***ta, než ve skutečnosti seš. Mmmmm... jeden by řekl, že to už není možné.
Jezino, dám ti takovou menší radu do budoucna. Neplácej p**oviny, které nejsi schopen nijak zdůvodnit. Jako chápu, že ty nic jiného, než psát p**oviny, obzvlášť malým dětem, neumíš, ale trošku to kroť, abys nebyl za většího i***ta, než ve skutečnosti seš. Mmmmm... jeden by řekl, že to už není možné.
Nahlásit
Ozveno - no dosť sugestívna otázka, tak neviem prečo sa vôbec pýtaš v poradni
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
---------
A dozvime se, na jakem zkusebnim useku dalnice jsi to zkousel? Ono totiz v CR zadne dalnicni zkusebni useky pro verejnost nemame. A ze bys jel do Nemecka? To asi nee, co? Takze sis to zase jen vymyslel, stejne jako tech 150 kmph ... :-)
---------
A dozvime se, na jakem zkusebnim useku dalnice jsi to zkousel? Ono totiz v CR zadne dalnicni zkusebni useky pro verejnost nemame. A ze bys jel do Nemecka? To asi nee, co? Takze sis to zase jen vymyslel, stejne jako tech 150 kmph ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Před hodinouOff-line I8051 (55/184/97)
Denis36 (62/-/-)
---------
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlás
To ti řekla tvá hloupá ségra, nebo to omylem vypadlo z tvé Pepíkovské hlavinky.
Nechlastej a taky si něco přečti o dálničním úseku D3, blbečku vylízanej!!!
Takovej chytrej člověk a neví, že cca od října 2025 se může na D3 za určitých, povětrnostních okolností jezdit rychlostí až 150km/hod. Pokud je špatné počasí a nízká viditelnost je rychlost na světelných tabulích snížená na max 130 km/hod.
Denis36 (62/-/-)
---------
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlás
To ti řekla tvá hloupá ségra, nebo to omylem vypadlo z tvé Pepíkovské hlavinky.
Takovej chytrej člověk a neví, že cca od října 2025 se může na D3 za určitých, povětrnostních okolností jezdit rychlostí až 150km/hod. Pokud je špatné počasí a nízká viditelnost je rychlost na světelných tabulích snížená na max 130 km/hod.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
---------------
Ale méďo, brum, brum! :s) Místo vytahování, kolik ta tvá kára dá, mi raději odpověz už na otázku, ať se tě nemusím ptát počtvrté. Anebo jestli tu otázku mám zformul... napsat jinak, protože jí nerozumíš, tak to napiš, koláčku.
---------------
Ale méďo, brum, brum! :s) Místo vytahování, kolik ta tvá kára dá, mi raději odpověz už na otázku, ať se tě nemusím ptát počtvrté. Anebo jestli tu otázku mám zformul... napsat jinak, protože jí nerozumíš, tak to napiš, koláčku.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
+
I8051 (55/184/97)
A dozvime se, na jakem zkusebnim useku dalnice jsi to zkousel?
+
Denis36 (62/-/-)
Takovej chytrej člověk a neví, že cca od října 2025 se může na D3 za určitých, povětrnostních okolností jezdit rychlostí až 150km/hod.
------------
Ale to neni zadny zkusebni usek dalnice, to je normalni dalnice. Takze jsi zase jen kecal ... :-)
+
I8051 (55/184/97)
A dozvime se, na jakem zkusebnim useku dalnice jsi to zkousel?
+
Denis36 (62/-/-)
Takovej chytrej člověk a neví, že cca od října 2025 se může na D3 za určitých, povětrnostních okolností jezdit rychlostí až 150km/hod.
------------
Ale to neni zadny zkusebni usek dalnice, to je normalni dalnice. Takze jsi zase jen kecal ... :-)
Nahlásit
Kde jsi to vyčetl? Na dálnici D3 je zkušební úsek, kde je povolená rychlost 150km, vypitče vypitej.
Nahlásit
Jezino, lidi (lidi?) jako ty kdysi v dávných dobách drželi hubu, v koutě šoupali nohami, a když dostali facku, nastavili druhou tvář. Nechtěl bych zmlknout, nechutný úchyle?
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Kde jsi to vyčetl? Na dálnici D3 je zkušební úsek, kde je povolená rychlost 150km, vypitče vypitej.
-----------------
Neni to zkusebni usek, nic se tam nezkousi, je to bezna a verejna cast dalnice v pilotnim rezimu testovani vyssi povolene rychlosti. Dalnicni zkusebni useky mame v CR jinde. Jsou asi 4 a zkouseji se na nich treba autonomni vozidla. Takze zase vedle, jako s tim tepelkem. Ale ty proste tu hloupost musis furt davat najevo ... :-)
-----------------
Neni to zkusebni usek, nic se tam nezkousi, je to bezna a verejna cast dalnice v pilotnim rezimu testovani vyssi povolene rychlosti. Dalnicni zkusebni useky mame v CR jinde. Jsou asi 4 a zkouseji se na nich treba autonomni vozidla. Takze zase vedle, jako s tim tepelkem. Ale ty proste tu hloupost musis furt davat najevo ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Před 10 hodinamiOff-line I8051 (55/184/97)
Denis36 (62/-/-)
-----------------
Jsi tak blbej, až to bolí:
https://md.gov.cz/…sebne-projet#…
Chceš vyvracet to co o tomto úseku píše ministerstvo dopravy?
Denis36 (62/-/-)
-----------------
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
----------------------
No jako nevím, p**o, ale tam se píše o zkušebním režimu, ne o zkušebním úseku. Hele, ser na to, a raději běž nezletilcům zase psát, jak (ne)provádět anální sex. :sD
----------------------
No jako nevím, p**o, ale tam se píše o zkušebním režimu, ne o zkušebním úseku. Hele, ser na to, a raději běž nezletilcům zase psát, jak (ne)provádět anální sex. :sD
Nahlásit
Neni Jezino treba nic vyvracet, tam je to spravne. Pise se v nadpisu i clanku o zkusebnim nebo pilotnim provozu/rezimu na dalnici, nikoli o zkusebnim useku dalnice, jak jsi tady tvrdil. Takze diky, zes nam ZASE dodal samostatne dalsi dukaz, ze neumis pochopit text a pak lzes. Ty jsi vazne marnej ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přečti si pořádně nadpis:
Rychlostí až 150 km/h mohou řidiči zkušebně projet po dálnici D3
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
----------------
Musel jsem si stránku načíst 3x, abych se ujistil, že tohle není chyba. Jezino, ty o Íčkovi píšeš, že je vychlastaný, přitom ty jsi na tom tak zle, že už nerozumíš jasně psanému textu. V této tebou zkopírované větě není nic o tom, že se jedná o zkušební úsek, ale že řidiči mohou zkušebně projet rychlostí tou a tou, tam a tam. To seš vážně takovej i***t????
----------------
Musel jsem si stránku načíst 3x, abych se ujistil, že tohle není chyba. Jezino, ty o Íčkovi píšeš, že je vychlastaný, přitom ty jsi na tom tak zle, že už nerozumíš jasně psanému textu. V této tebou zkopírované větě není nic o tom, že se jedná o zkušební úsek, ale že řidiči mohou zkušebně projet rychlostí tou a tou, tam a tam. To seš vážně takovej i***t????
Nahlásit
Pane Jez já teď až vidím jak jste opravdu hloupý a nejste ani schopný přiznat chybu že jste něco napsal špqtne nebo nepochopil. A to jste mě chtěl vychovávat. Hrůza :p
Nahlásit
Až teď, jo? Mmmmm, on je takový už od začátku. Jako postupem let se to zhoršuje, jako u každého alkoholika, ale celkově Jezina nikdy nebyl nejbystřejší koťátko z vrhu, když to napíšu VELICE SLUŠNĚ.
Nahlásit
Tak jsem se zkušebně projel a ty to rozmatláváš jak hovno na chleba.
A bude se hádat a bude se hádat s bude se hádat.
Je to marný, je to marný, je to marný. . . Ach jo.
Je to marný, je to marný, je to marný. . . Ach jo.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
--------------------
Ale hádáš se o tom ty, p**o. Proč neuznáš chybu a musíš tady tak vyvádět?
--------------------
Ale hádáš se o tom ty, p**o. Proč neuznáš chybu a musíš tady tak vyvádět?
Nahlásit
Za prvý nemám p**u, tu máš ty.
A za druhý se do toho nepleť.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
A ty se nepleť do TČ a vlastně všeho ostatního
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
------------------
Teď jsi mi to nandal, chlapáku. :sD Jak... originální. :sD :sD
+
-----------------
Tak sám začínáš tím, že nám dáváš každou hodinu každého dne na vědomí, jaký jsi zbytečný i***t. Hlupák. Hlupák, co neuzná vlastní chybu, a o druhých píše hovna, která není schopen zdůvodnit, a tak místo aby se omluvil a napsal, že byl pod vlivem drog, a tudíž ani neví, co psal, opakující se otázky zbaběle ignoruje. Takhle žádné dítě v tomhle ani v příštím životě nevojedeš, ty nulo. Seš prostě totální ubožák, ale ne úplně zbytečný. Nakonec špatný příklad taky příklad.
------------------
Teď jsi mi to nandal, chlapáku. :sD Jak... originální. :sD :sD
+
-----------------
Tak sám začínáš tím, že nám dáváš každou hodinu každého dne na vědomí, jaký jsi zbytečný i***t. Hlupák. Hlupák, co neuzná vlastní chybu, a o druhých píše hovna, která není schopen zdůvodnit, a tak místo aby se omluvil a napsal, že byl pod vlivem drog, a tudíž ani neví, co psal, opakující se otázky zbaběle ignoruje. Takhle žádné dítě v tomhle ani v příštím životě nevojedeš, ty nulo. Seš prostě totální ubožák, ale ne úplně zbytečný. Nakonec špatný příklad taky příklad.
Nahlásit
Njn. Dřív byl Jezina jen vypitej, teď už nám pomalu začíná i senilnět.
Nahlásit
Tak ono už to trvá déle. jsem rád že jste mi to rozmluvili :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak on by ti to vymluvil sám...stačilo by tak 5 minut jeho žvatlání
Nahlásit
Stejně, Supervízre, ty máš na mnohem víc, a svolil jsi ke schůzce s tím zpustlým zoufalcem, který by ti mohl dělat tátu. Zajímalo by mě, co se ti honilo v ten moment v hlavě.
Nahlásit
Pánové Denis36,Elvin,I8051,Supervisor prosím neztrapňujte se rádoby moudrými vyjádřeními které nesouvisí vůbec s tématem.Máteli se potřebu z viditelňovat,založte si svoje téma "moudrých"
Nahlásit
Dekujeme Oktane o nazor. A cim jsi nas obohatil ty? Hm? Nic? Aha ... :-)
Nahlásit
Oktan (21/182/78) NOVÉ
Pánové Denis36,Elvin,I8051,Supervisor prosím neztrapňujte se rádoby moudrými vyjádřeními které nesouvisí vůbec s tématem.
-------------------------------
Mě si do huby neber, p**o, já se k věci vyjádřil. Co k věci jsi napsal ty? Nikde tady takový tvůj komentář nevidím. P**uj, ale až poté, jinak jsi pak jedním z těch, které k***izuješ.
Pánové Denis36,Elvin,I8051,Supervisor prosím neztrapňujte se rádoby moudrými vyjádřeními které nesouvisí vůbec s tématem.
-------------------------------
Mě si do huby neber, p**o, já se k věci vyjádřil. Co k věci jsi napsal ty? Nikde tady takový tvůj komentář nevidím. P**uj, ale až poté, jinak jsi pak jedním z těch, které k***izuješ.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pro ten vyjmenovaný spolek "moudrých":Vás obohatit je zbytečný, určitě už jste slyšeli něco o perlách a sviních.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Sak nas obohacovat nemusis, obohat nejakym svym moudrem autora tematu. My uz mu odpovedeli ... :-)
Nahlásit
Oktan (21/182/78)
Pro ten vyjmenovaný spolek "moudrých":Vás obohatit je zbytečný, určitě už jste slyšeli něco o perlách a sviních.
------------------
Zkus si ten můj komentář přečíst jednou, třeba ho napodruhé zvládneš pochopit. Pokud ne, tak nakreslím. :s)
------------------
Zkus si ten můj komentář přečíst jednou, třeba ho napodruhé zvládneš pochopit. Pokud ne, tak nakreslím. :s)
Nahlásit
Stejně, Supervízre, ty máš na mnohem víc, a svolil jsi ke schůzce s tím zpustlým zoufalcem, který by ti mohl dělat tátu. Zajímalo by mě, co se ti hodilo v ten moment v hlavě.
Sám k***izuje druhý, ale aby si po sobě přečetl co napsal to už ne:
Co ty na to Ellvine? hodilo není honilo
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
--------------------
Uznávám, dopustil jsem se toho nejhoršího zločinu, a nepřekontroloval jsem si po sobě text. A v tom je mezi námi rozdíl, ty smažko. Já chybu uznám, zatímco ty bys kopal kolem sebe a fňukal. :s)
Pak tu máme třetí možnost, a tou je ignor. Napsal jsi o mně hovna, a na otázky typu, že jak jsi na to přišel, jsi už nereagoval, protože jsi neměl odpověď. K***a, když píšeš hovna, tak to aspoň dotáhni do konce.
--------------------
Uznávám, dopustil jsem se toho nejhoršího zločinu, a nepřekontroloval jsem si po sobě text. A v tom je mezi námi rozdíl, ty smažko. Já chybu uznám, zatímco ty bys kopal kolem sebe a fňukal. :s)
Pak tu máme třetí možnost, a tou je ignor. Napsal jsi o mně hovna, a na otázky typu, že jak jsi na to přišel, jsi už nereagoval, protože jsi neměl odpověď. K***a, když píšeš hovna, tak to aspoň dotáhni do konce.
Nahlásit
Kopal a fňukal? Ty kopeš a stále fňukáš, jak ti tu ubližují. Já jsem na rozdíl od tebe v pohodě.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Já souhlasim že to je hrozná žumpa. Když máte potřebu psát si nesouvisející trapný sprostý kecy tak si založte vlastní vlákno a pište si to tam, ať to nemusej normální lidi číst každej den v každym novym dotazu dokolečka jak z flašinetu.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
Kopal a fňukal? Ty kopeš a stále fňukáš, jak ti tu ubližují. Já jsem na rozdíl od tebe v pohodě.
------------------
No to vidíme v každém tématu, jak moc v pohodě seš s tím, když tě někdo jemně upozorní, že píšeš hovna. /plný příklad klidného člověka. :s)
+
Honzak (35/183/63)
Když máte potřebu psát si nesouvisející trapný sprostý kecy tak si založte vlastní vlákno
---------------------
Ale drž p**u.
------------------
No to vidíme v každém tématu, jak moc v pohodě seš s tím, když tě někdo jemně upozorní, že píšeš hovna. /plný příklad klidného člověka. :s)
+
Honzak (35/183/63)
Když máte potřebu psát si nesouvisející trapný sprostý kecy tak si založte vlastní vlákno
---------------------
Ale drž p**u.
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Ellvin (25/183/81)
Ale drž p**u
To je jemné upozornění? Ty si fakt nevidíš do svý sprostý huby !!!
Ale drž p**u
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-----------------
Aby ses neposral. Hele, dylino, ten komentář jsem myslel všeobecně. VŠEOBECNĚ. VŠE-O-BEC-NĚ. Všeobecně. Přečti si ho znova ještě jednou, třeba napodruhé to dáš. :)
-----------------
Aby ses neposral. Hele, dylino, ten komentář jsem myslel všeobecně. VŠEOBECNĚ. VŠE-O-BEC-NĚ. Všeobecně. Přečti si ho znova ještě jednou, třeba napodruhé to dáš. :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Jenže do tvý sprostý hlavy nikdo všeobecně nevidí.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-------------------
Tak není problém všech, že nejsi nejostřejší koťátko z vrhu. Vyjadřuj se za sebe.
-------------------
Tak není problém všech, že nejsi nejostřejší koťátko z vrhu. Vyjadřuj se za sebe.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ellvin:
jsem myslel všeobecně. VŠEOBECNĚ. VŠE-O-BEC-NĚ. Všeobecně
Trpíš- li Palilalií vyhledej si vhodného odborníka, který tě odnaučí koktání a opakování slov.
jsem myslel všeobecně. VŠEOBECNĚ. VŠE-O-BEC-NĚ. Všeobecně
Trpíš- li Palilalií vyhledej si vhodného odborníka, který tě odnaučí koktání a opakování slov.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tak se Honzaku podivej, kterej sasek to zacal. Prispevek poznas tak, ze je tam neco o krave ... :-)
Nahlásit
Denis36 (62/-/-)
--------------
A s čím máš problém tentokrát? Tak já nevím, jak jinak na tebe, abys byl schopen pobrat i ty nejprimitivnější věty, prostě nevím!
--------------
A s čím máš problém tentokrát? Tak já nevím, jak jinak na tebe, abys byl schopen pobrat i ty nejprimitivnější věty, prostě nevím!
Nahlásit
Tak ty nevíš? Tak to mi je tě ironicky řečeno upřímně líto.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
---------------------------------
Tvé pocity jsou mi neironicky u p***le, jenom mi jde o to, že reaguješ na mé komentáře, které tvůj mozeček není schopen zpracovat. A pořád tě opravovat, no koho by to bavilo furt.
---------------------------------
Tvé pocity jsou mi neironicky u p***le, jenom mi jde o to, že reaguješ na mé komentáře, které tvůj mozeček není schopen zpracovat. A pořád tě opravovat, no koho by to bavilo furt.
Nahlásit
I8051 "ale on si začal!" :O
Nahlásit
Honzak (35/183/63)
---------------
Hele, Honzáku, zavři tlamu. Já chápu, že svého kamaráda pedomíra nechceš potopit, protože svůj svého vždy podrží. Ale k***a, tady je jasné, kdo si začal. No jiný důvod, proč by ses tady zastával toho lidského odpadu mě jako nenapadá, kdybys náhodou namítal něco proti druhé větě. :s)
---------------
Hele, Honzáku, zavři tlamu. Já chápu, že svého kamaráda pedomíra nechceš potopit, protože svůj svého vždy podrží. Ale k***a, tady je jasné, kdo si začal. No jiný důvod, proč by ses tady zastával toho lidského odpadu mě jako nenapadá, kdybys náhodou namítal něco proti druhé větě. :s)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Můj mozeček he schopen pochopit tvé nejapné komenty, tvůj mé nikoliv, jinak bys podrážděně nereagoval.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Můj mozeček he schopen pochopit tvé nejapné komenty,
------------------
No zas tak bych si nefandil, být tebou. Ještě jsi mi neodpověděl na otázku, kterou jsem ti tu zopakoval aspoň tak 5x.
+
tvůj mé nikoliv, jinak bys podrážděně nereagoval.
-------------------
Tak s tvými komentáři má problém vícero lidí. Na sílu se vyjadřuješ k věcem, o kterých víš úplný hovno, a to od banálního sexu, až po složitější dotazy, a proto se musíš před jejich zodpovězením radit s umělou inteligencí, místo aby ses vyjadřoval jen k něčemu, čemu skutečně rozumíš, což ve výsledku působí dost úsměvně. Ale na tvoji obranu já chápu, že by ses pak nesměl vyjadřovat k ničemu, což bys nedával.
Můj mozeček he schopen pochopit tvé nejapné komenty,
------------------
No zas tak bych si nefandil, být tebou. Ještě jsi mi neodpověděl na otázku, kterou jsem ti tu zopakoval aspoň tak 5x.
+
tvůj mé nikoliv, jinak bys podrážděně nereagoval.
-------------------
Tak s tvými komentáři má problém vícero lidí. Na sílu se vyjadřuješ k věcem, o kterých víš úplný hovno, a to od banálního sexu, až po složitější dotazy, a proto se musíš před jejich zodpovězením radit s umělou inteligencí, místo aby ses vyjadřoval jen k něčemu, čemu skutečně rozumíš, což ve výsledku působí dost úsměvně. Ale na tvoji obranu já chápu, že by ses pak nesměl vyjadřovat k ničemu, což bys nedával.
Nahlásit
Hele Elviro, to zase prrr. Honzak je fajn a chytrej kluk, na nej sprostej nebudes? Ju? ... :-)
Nahlásit
Já budu takto reagovat na každého, u koho to uznám za vhodné. Ju? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Dunning-Krugerův efekt můžeme definovat jako určité kognitivní zkreslení, nebo iluzi nadřazenosti. Tento fenomén říká, že lidé s nižší úrovní kompetencí v určité oblasti mají tendenci přeceňovat své schopnosti, dovednosti a znalosti. Podstatnou částí tohoto jevu je, že tito lidé často nemění svůj názor ani při konfrontaci s realitou.
Nahlásit
Tak on se Jezina dost přeceňuje, to je pravda, ale s tou nižší kompetencí jako nesouhlasím. On je úplně nekompetentní.
Nahlásit
Zadny JU Elviro tady neplati, musis rozlisovat, komu co pises, nejde to brat lopatou hlava nehlava. S vylizanejma hloupejma pedakama ok, tam ti rozumim, ale bejt drzej a sprostej na nekoho, s kym jen nesouhlasis, to je proste uz buranstvi. Sam vis, ze bys to zvladnul napsat i mile a smirlive a nic by ti to neudelalo, vid? Zkus to priste prosim. Ju? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pokusím se, ale neslibuju
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Cožeco? Elvis nějak vyměkl po výchovném zatahání za ucho od íčka, to jsem nečekal :D Elvis něbuď měkkej, oponenta na netu je nutno zašlapat do hlíny a nachcat na jeho virtuální mrtvolu... nenech se zviklat :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hele, má pravdu, předseda...
Do Jeziny nebo pedopíšťalky si kopnu taky, protože s těma žádná smysluplná diskuse není možná, ale jako zdroj zábavy jsou super.
Vajca/powera už ignoruju, bo to je jen odumřelá hmota co byla kdysi mozkem, a plýtvat časem na těch dvacet slov, co opakujte furt dokola, je nuda. Fun factor 0.
Ale do lidí, s kterýma se sice názorově neshodnu, ale bavit se s nima dá, protože mají normální argumenty se kterýma se sice nemusím osobně ztotožnit, ale mají hlavu a patu, se takhle nenavážím a nevyjíždím po nich, pokud s tím oni sami nezačnou nebo s tím nepřestanou zavčas. Na hlavu si srát nenechám, ale ani není můj primární cíl srát na hlavu jiným.
Hele, mám spolužáka, s kterým se názorově neshodnu snad v ničem. Ohledně politiky, sportu, hudby, filmů, právních výkladů, životní filosofii... No, možná v tom kolik je hodin a kolikrát ani to ne. Ale světě div se, jsme schopní spolu sedět tři hodiny v hospodě a kecat (resp. vyvracet si svoje názory), aniž bychom po sobě řvali, posílali se do p***le, nebo si chtěli dát po tlamě. Zní to asi divně, ale je to tak.
Do Jeziny nebo pedopíšťalky si kopnu taky, protože s těma žádná smysluplná diskuse není možná, ale jako zdroj zábavy jsou super.
Vajca/powera už ignoruju, bo to je jen odumřelá hmota co byla kdysi mozkem, a plýtvat časem na těch dvacet slov, co opakujte furt dokola, je nuda. Fun factor 0.
Ale do lidí, s kterýma se sice názorově neshodnu, ale bavit se s nima dá, protože mají normální argumenty se kterýma se sice nemusím osobně ztotožnit, ale mají hlavu a patu, se takhle nenavážím a nevyjíždím po nich, pokud s tím oni sami nezačnou nebo s tím nepřestanou zavčas. Na hlavu si srát nenechám, ale ani není můj primární cíl srát na hlavu jiným.
Hele, mám spolužáka, s kterým se názorově neshodnu snad v ničem. Ohledně politiky, sportu, hudby, filmů, právních výkladů, životní filosofii... No, možná v tom kolik je hodin a kolikrát ani to ne. Ale světě div se, jsme schopní spolu sedět tři hodiny v hospodě a kecat (resp. vyvracet si svoje názory), aniž bychom po sobě řvali, posílali se do p***le, nebo si chtěli dát po tlamě. Zní to asi divně, ale je to tak.
Nahlásit
Hele Bussi, Ellvin si náhodou vzal k srdci i moji dobrou radu začít ignorovat toho... Hm, jak se jmenoval ten co se tu do něj furt bezdůvodně sral, von se nechal vyprovokovat a zasvinili hádkama všechny témata? No, to je jedno. Vzal si to k srdci, začal na něj srát a od tý doby je tu klid, protože mamrda to přestalo bavit když přestal hrát jeho hru.
Nevím jestli Ellvin sám to bere jako vyměknutí, ale podíl sraček v poradně od tý doby prudce poklesl.
Nevím jestli Ellvin sám to bere jako vyměknutí, ale podíl sraček v poradně od tý doby prudce poklesl.
Nahlásit
Před 13 minutamiOn-line TommenBaratheon (23/174/74) NOVÉ
xxx
a to je právě škoda... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?…
xxx
a to je právě škoda... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
BussterX (105/130/150)
Cožeco? Elvis nějak vyměkl
-----------------
Ale nevyměkl jsem, na dezoláty a pedofily jsem pořád přísný! :sD A stejně ten svůj slib nedodržím a ujede mi to, jak se znám, tak co? :sD
+
TommenBaratheon (23/174/74)
No, to je jedno. Vzal si to k srdci, začal na něj srát a od tý doby je tu klid, protože mamrda to přestalo bavit když přestal hrát jeho hru.
----------------
No ono bylo celkem nudné furt dokolečka reagovat na jedno a to samé. Furt dokola, nic nového. To bylo tím hlavním důvodem. A nebál bych se, že se tu neukáže, on vždy na čas zmizí, a pak se s velkou parádou, asi až mu v Bohnicích za dobré chování zapnou internet, sem vrátí.
Cožeco? Elvis nějak vyměkl
-----------------
Ale nevyměkl jsem, na dezoláty a pedofily jsem pořád přísný! :sD A stejně ten svůj slib nedodržím a ujede mi to, jak se znám, tak co? :sD
+
TommenBaratheon (23/174/74)
No, to je jedno. Vzal si to k srdci, začal na něj srát a od tý doby je tu klid, protože mamrda to přestalo bavit když přestal hrát jeho hru.
----------------
No ono bylo celkem nudné furt dokolečka reagovat na jedno a to samé. Furt dokola, nic nového. To bylo tím hlavním důvodem. A nebál bych se, že se tu neukáže, on vždy na čas zmizí, a pak se s velkou parádou, asi až mu v Bohnicích za dobré chování zapnou internet, sem vrátí.
Nahlásit
A opět Ellvin zazářil slovy jsem, přitom to druhé jsem mohl klidně ten blb vynechat.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
A opět Ellvin zazářil slovy jsem, přitom to druhé jsem mohl klidně ten blb vynechat.
---------------------
Koho nazýváš blbem, ty močko pedofilní? Ty jsi pod úrovní i té nejposlednější smažky z hlaváku, tak drž p**u a v koutě šoupej nohama, z**de.
---------------------
Koho nazýváš blbem, ty močko pedofilní? Ty jsi pod úrovní i té nejposlednější smažky z hlaváku, tak drž p**u a v koutě šoupej nohama, z**de.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ale, ale ty ses nějak rozvášnil a moc to nepřeháněj, aby ti neprdla cévka.
Nahlásit
Ozveno ono to je různé, jedni tu možnost mají žít společně a ti další tu možnost nemají, či nemohou v rodině přiznat z různých důvodů svoji orientaci a tak se scházejí i potají kde se dá.
Nahlásit
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
-----------------------
Hele, já ne že bych k tobě pociťoval nenávist, vedle odporu je to i lítost. Být pedofilem, hlavně ve tvých letech, není snadné, až do svého skonu nezasuneš, to je jisté. Tady ti peníze nepomůžou, a upřímně, milionář nejsi, abys oslovil byť jednoho zoufalého klučíka ze sociálně slabé rodiny. Jsi sám, vedle práce už máš snad jen alkohol. brrrrr, takhle dopadnout, to bych to radši skončil, to by nebyl život pro mě. :s)
-----------------------
Hele, já ne že bych k tobě pociťoval nenávist, vedle odporu je to i lítost. Být pedofilem, hlavně ve tvých letech, není snadné, až do svého skonu nezasuneš, to je jisté. Tady ti peníze nepomůžou, a upřímně, milionář nejsi, abys oslovil byť jednoho zoufalého klučíka ze sociálně slabé rodiny. Jsi sám, vedle práce už máš snad jen alkohol. brrrrr, takhle dopadnout, to bych to radši skončil, to by nebyl život pro mě. :s)
Co to meleš o penězích, já je nikdy nepotřeboval na rozdíl od tebe.
A při psaném slově alkohol si vždy vlep facku, abys vystřízlivěl.
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
----------------------
Tak jasně, když jsi nezasunul, tak jsi je nepotřeboval. Když jsi na ta nebohá dítka začal s těmi svými "moudry", tak jsi je většinou odradil sám. Jen Supervízra jsi nějak zblbnul, ale nakonec ses s ním stejnak ani neměl vůli sejít, co jsem pochopil. To už mu v té době táhlo na sedmnáct, že tě zájem přešel? :)
+
----------------------
No tak sorry, ale někdy reaguješ tak mimo, že je těžké bezpečně určit, zda je to díky tvé hlouposti nebo opilosti.
----------------------
Tak jasně, když jsi nezasunul, tak jsi je nepotřeboval. Když jsi na ta nebohá dítka začal s těmi svými "moudry", tak jsi je většinou odradil sám. Jen Supervízra jsi nějak zblbnul, ale nakonec ses s ním stejnak ani neměl vůli sejít, co jsem pochopil. To už mu v té době táhlo na sedmnáct, že tě zájem přešel? :)
+
----------------------
No tak sorry, ale někdy reaguješ tak mimo, že je těžké bezpečně určit, zda je to díky tvé hlouposti nebo opilosti.
Denis36 (62/-/-) NOVÉ
Nepiju alkohol už roky, ty taky nejsi nejchytřejší.
---------------------
Ale často reaguješ tak jako kdybys byl pod vlivem.
Nepiju alkohol už roky, ty taky nejsi nejchytřejší.
---------------------
Ale často reaguješ tak jako kdybys byl pod vlivem.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.