Jsem vadný nebo je to jen preference?
31. 08. 2026 v 23:26
Anonym
Anonym Ahoj, postupem času jsem zjistil, že mě absolutně nevzruší sebehezčí chlap, pokud nemá chlupy. Nevím proč, přijde mi to hrozně asexuální, je nás takových víc?
Určitě je vás víc, rozhodně bych nemluvil o vadě.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jsi v pohodě, já to mám třeba úplně stejně jako ty. Také se mi nelíbí moc kluci pod 30, často ještě působí dětsky. Ale na druhou stranu buď rád, alespoň se vyhneme osudu peďáků :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nojono, my nadherni chlapi jsme proste neodolatelni, to je proste udel ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ne nejsi vadnej, já zjištuji že se mi nelíbí vůbec nikdo... Když někoho potkám bud je hezkej ale hloupej nebo ošklivej a chytrej :D ale Hezkej a chytrej není nikdo...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jaak nikdo? Co ja? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Sorry, moc mě neberou lidi co jsou 3x starší co já :p
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tak ještě že to nemáš naopak, že tě nevzrušují ti bez chlupů, to by bylo divné. Dva takové aktivní v poradně máme, a jsou to oba neskuteční i***ti, teda... Jezina jako větší.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vyrýsovaný, uhlazený “borci” bez jedinýho chloupku a vousu je nejvíc asexuální věc pro mě.
Radši někoho zarostlýho okolo třicítky s pár kily navíc, samozřejmě ne žádný extrém.
Radši někoho zarostlýho okolo třicítky s pár kily navíc, samozřejmě ne žádný extrém.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Taky se mi líbí víc chlupatí, ideálně svalnatí a chlupatí přiměřeně. Rád koukám na chlupatou hruď, pupík, nohy. Myslím, že to k chlapům patří a je to sexy... :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nechtěl jsi to ičko napsat takhle:
01. 09. 2026 v 00:02Off-line I8051 (55/184/97)
Nojono, my nadherni chlapi s pupkem jsme proste neodolatelni, to je proste udel ... :-)
01. 09. 2026 v 00:02Off-line I8051 (55/184/97)
Nojono, my nadherni chlapi s pupkem jsme proste neodolatelni, to je proste udel ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ne nechtel Jezino, kdybych to totiz tak chtel napsat, tak to tak napisu ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zase chtěl bejt vtipnej, a zase mu to nevyšlo. Jako s malými dětmi, které láká na rady v oblasti sexu. No... rady. Spíš "rady".
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mě tedy vzrušují i holátka - ovšem chlupatí mnohem víc B-) (vlastně nemám žádný extra katalog sexy/asexy vlastností, jen ty extrémy, jak říká "L_ks", také úplně nemusím (s jednou rozhodnou výjimkou: nic jako "nadměrné pubické ochlupení" prostě neexistuje, jasné?! ;-) ))
Skutečný problém nastává když deforesteři (podobně jako někteří vegetariáni/vegani (u nich se tedy dá aspoň slaboučce argumentovat, že je to náběh na "mindfulness"; kdežto trend rodu Homo k eradikaci folikul není nic než trapný _drift_)) berou svůj fetiš jako idol, který každého na potkání nutí vzývat - _to_ je asexuální.
Skutečný problém nastává když deforesteři (podobně jako někteří vegetariáni/vegani (u nich se tedy dá aspoň slaboučce argumentovat, že je to náběh na "mindfulness"; kdežto trend rodu Homo k eradikaci folikul není nic než trapný _drift_)) berou svůj fetiš jako idol, který každého na potkání nutí vzývat - _to_ je asexuální.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.