Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pedofilie, zoofilie, nekrofilie, masochismus atd. VS homosexualita

16. 01. 2014 v 20:50Off-line Anonym
Zdravím chlapi, dneska jsem ve škole narazil na problém. V psychologii bereme sexuální deviace. No a mě by zajímalo, proč je pedofilie nebo zoofilie označována jako perverznost a úchylnost. A proč je homosexualita pro nás "normální"?? Absolutně to nechápu. Pedofilie je různá, to vím, jsou lidi, které vzrušují už úplně malé děti (třeba nemají ani rok), což je podle mě hrozné, ale co mají dělat?? Nemůžou přece za to, když se tak narodí, jako my gayové ne?? A vzrušuje je něco jiného. Taky třeba zoofil. Je na zvířata, ale taky se přece s tím narodí a nemůže za to. Proč je tedy homosexualita vnímána jako normální (u některých nenormální to já vím :D) ?? proč to taky není filie? Taky se s tím narodíme a taky je to něco mimo.

Nerozumím ani dalším věcem, jako jsou např. exhibicionisté, kteří se ukájí tím že se někomu ukážou nazí, nebo sadismus, masochismus, fekál atd. atd. Taky je vzrušuje bití, někdo se ukájí tím, že je bitý, jiný zase tím, že někoho bije či až zavraždí.

No a další je třeba sex s mrtvolou. Taky nechápu. Hm...

Je toho spousta dalšího, ale nemá to cenu sem vypisovat. Jen mě zajímá, jestli by se takoví lidi neměli nějak respektovat nebo něco v tom smyslu. Myslím si, že léčení je na nic. Člověk se nevyléčí s něčím vrozeným, teda pokud to vrozené je a pokud to není dáno výchovou či něčím jiným.

Prostě jsem se na tomto tématu zasekl a zajímají mě vaše názory, od kterých bych se mohl nějakým způsobem poučit. Je možné že jsem se v tom úplně zamotal a ztratil... nevím :)) Díky všem.
16. 01. 2014 v 20:54Off-line Parduban21  (39/165/-)
Osobně jsem také tolerantní. Jediné co řeším je, že orientace nemá vést k neovladatelnému pudu až násilí, to že jsem hertero neznamená, že znásilním holku, že gay neznamená že kluka. Stejně tak i pedofil nesmí ublížit dítěti, k jejich škodě, jim ublíží čímkoli a to už špatné je... Toť můj názor: neřeším orientaci ani odchylku, ale činy, které násleudjí
Souhlasím - 25   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 01. 2014 v 22:35Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Jde o to, že homosexualita je orientace, to ostatní jsou deviace. Ano, vím, že bývalý prezident na to má jiný názor :-) Orientace nikomu neškodí, kdežto deviace ano. Rozhodly se tak moudré hlavy ve vědeckých kruzích a na jejich základě potom právníci a zákonodárci. Proto je pedofilie, zoofilie, atd. trestná a takoví lidé obvykle postupují nějakou léčbu. Trestnost ale nastupuje až po spáchání trestného činu, proto např. většina pedofilů nikdy do vězení nepůjde, protože se umí kontrolovat a dítěti by nikdy neublížili. A toho se taky držím - ať má v hlavě, kdo chce, co chce. Dokud tím někomu neublíží, je to jeho věc.
Léčba oněch deviací či úchylek existuje, úspěšnost je individuální.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 01. 2014 v 22:53Off-line m.i.o  (31/-/-)
,,Perveznost, úchylnost" ? Protože je společensky nebezpečná. Laik může označit i homosexualitu za společenskou deviaci (od lat. deviatio - odchylka od pravidla) vzhledem k poměru heterosexuality a homosexuality . Ale pojmy jako sexuální deviace, sexuální orientace jsou v psychiatrii (resp. sexuologii) jasně definované rozdílné termíny, kdy orientace je omezena pouze na náklonnosti k danému pohlaví. V muslimských státech, kde je akceptována pouze jedna sex. orientace ti ale klidně homosexualitu za sexuální deviaci označí. Respektovat pedofily ? Pokud si je sám vědom nebezpečnosti svých ,,pudů" a chodí ambulantně k odborníkovi, tak klidně.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
16. 01. 2014 v 23:29Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Ja se drzim tohohle: Kdyz se dva domluvi, at si delaji, co chteji..U zvirat, deti, mrtvych se to zjistit neda nebo si neuvedomuji rozsah jednani ci se jeste nedokazi branit...Homesuxalita nikomu neublizuje, neodhalujeme se...apod. tj. neni duvod nas zakazovat a jine..,Mozna se to nekomu nemusi libit, ale to by se mohli zatrhnou vsechny vztahy..
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 01. 2014 v 00:12Off-line nadrzeny_pubos  (25/169/58)
Sám sem kdysi byl oběti pedofila :-) a mohu říct,že tohle je věc,která se nedá,ale opravdu nedá akceptovat,tihle lidi by všichni bez rozdílu měli být zavřeni na psychiatrických léčebnách a měli by tam zůstat až do smrti. I jestli se dokáží ovládat,nebo ne,je to prostě nemoc,je to hnus,je to proti zákonům,mravům a společnosti.
A vůbec,jak můžeš srovnávat orientací s deviací? To je jako srovnávat jablka a židle!:-)
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
17. 01. 2014 v 00:15Off-line nadrzeny_pubos  (25/169/58)
Mě tahla zkušenost poznamenala na celý život a naprosto mě změnila,myslíš si,že je na tom snad něco pozitivního? něco hezkého? něco za co by ten dotyčný měl být chálen či neměl být odsouzen?
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
17. 01. 2014 v 00:54Off-line m.i.o  (31/-/-)
Matejt : Tvé teorie máš podložené čím ?
17. 01. 2014 v 01:13Off-line igni  (36/192/130)
Rozdil je v tom, ze u homosexuality se jedna o konsensualni (tedy volni) vztah a sex. Zatimco u tech ostatnich nejde mluvit o vuli, protoze ten dany deviant to provozuje, aniz by bral ohled na toho druheho. A u mladych lidi pod 15 se nejedna o konsensualni sex ani kdyby kyvli, protoze nejsou pravne nadani pravni zpusobilosti, tedy proste jeste o sobe rozhodovat nemohou ;)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
17. 01. 2014 v 08:15Off-line rosju  (53/170/78)
Nadrzeny pubos -lidi se nemuzou zavirat jen proto,ze je nekdo zamereny nestandartne.je tu prece presumpce neviny-pokud nic neudelal nemuze byt izolovan.to bysme byli potom jako v zemich kde je trestna samotna homosexualita.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 01. 2014 v 09:43Off-line Etinek  (34/133/133)
Přesně jak bylo řečeno výše, homosexuálové jsou spolu dobrovolně a oba si uvědomují do čeho jdou, zatímco u dítěte nebo zvířete ta dobrovolná vůle asi nebude!
Pedofilie a zoofilie by se měla léčit pokud ji daný jedinec nedokáže udržet na uzdě.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 01. 2014 v 10:30Off-line Cody66  (31/171/62)
Orientace je o lásce. Vzájemně se milujeme. Ale zvíře, dítě nebo nebožtík deviantovi nikdy lásku nemůže poskytnout. I kdyby deviant netoužil jen po sexu a chtěl jen lásku a pochopení, tak ani to mu jeho oběť nemůže poskytnout. Proto nemá právo na svůj objekt touhy sahat. A proto, pokud to udělá, si náš respekt nezaslouží. Pokud se udrží a nikomu proti jeho vůli neublíží, pak si zaslouží rovnocenej přístup. A když je ve vztahu vzájemná láska, tak je ten vztah tzv. normální, takže homosexualita je stejně přirozená jako heterosexualita (jenom můj názor:D).
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 01. 2014 v 13:32Off-line igy  (38/173/81)
Jak tak koukám, většina je tu fakt slepá. Buďme k sobě upřímní, prosím.
Rozdíl mezi orientací a deviací? Žádný! Resp. jen ten, že orientace je lékaři i širokou veřejnosti z určitých (ano, často lobistických) důvodů příjmána. Ty důvody pro nepřijímání některých deviací jsou někdy logické, někde jsou to jen přežitky a předsudky, které v jiných "zaostalých" zemích lidé vidí u homosexuality a my se jim divíme. A přitom jsme úplně stejní.

Navrhoval bych tuto definici: Orientace je deviace, ke které je přistupováno zodpovědně, tedy je provozována jen po vzájemném (informovaném, rozumném) souhlasu. A pokud dva lidé svobodně něco dělají, každému by do toho mělo být prd.
Tím by do toho spadalo i SM, fekálie, a klidně i nekrofilie, kdyby nebožtík v poslední vůli dal souhlas. Svým způsobem by do toho klidně mohla spadal zoofílie, pokud k tomu dotyčný živočich není nucen, ale sám si "naskočí". U jediné pedofílie to prostě takto nemůže fungovat.
Ale nepleťte si deviaci s trestným činem - Pedofílie je sama o sobě neškodná a neměli bychom takové lidi odsuzovat. Nebezpečné je až pedofilní chování, kterému podlehne ale jen hrstka pedofilů. Častěji ale mají zneužívání dětí na svědomí ne-pedofilové.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
17. 01. 2014 v 13:45Off-line italiano.gento1  (25/-/-)
Igy: Naprosto souhlasim to jsem se tu celou dobu nejak snažil napsat ale nedokazal jsem to nejak dat dohromady...
17. 01. 2014 v 14:06Off-line SinnerX  (33/183/84)
Homosexuálové jsou přitahováni sobě rovnými jedinci, kteří jsou psychicky i fyzicky vyzrálí a jdou do toho dobrovolně. To je ten zásadní rozdíl oproti dalším zmíněným skupinám.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 01. 2014 v 14:38Off-line SinnerX  (33/183/84)
Citace:
Rozdíl mezi orientací a deviací? Žádný!
-konec citace-

dovolím si polemizovat. Nechci nikoho soudit. Nakonec většina lidí má v sexu něco čím vybočuje z "normálu" a já taky (pokud to nikomu neubližuje tak o nic nejde). Ale stejně si myslím, že je tady rozdíl řekněme mezi "líbí se mi muži" a "líbí se mi kožené oblečení". Ten rozdíl je v tom, že s chlapem lze vytvořit partnerský vztah, ve kterém jde krom sexu i o jíné věci. S motorkářskou kombinézou to rozhodně nejde.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 01. 2014 v 14:40Off-line igni  (36/192/130)
Sinnerx: S tou psychickou vyzralosti bych to neprehanel tady :D :D
17. 01. 2014 v 14:56Off-line igy  (38/173/81)
Jsem smazal odpověď, protože by asi vyzněla divně a nebyla by pochopena. Znovu a lépe:
Fetiš na kožené oblečení neznamená, že mě vzrušuje samo kožené oblečení, ale chlap v koženém oblečení. Je to na stejné úrovni, jako když se někomu líbí velké svaly nebo blond vlasy. Víc bych se tím nezabýval.
18. 01. 2014 v 01:39Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Já jsem na nedospělé kluky. Tady hledám někoho, komu by bylo kolem těch patnácti, kdo by vypadal mladě, ale měl už to v hlavě trochu srovnané, byl zodpovědný, věděl co čekat. Měl bych zájem i o vztah, i když je mi jasné, že jen těžko bude na celý život, také nic takového neslibuji.

Co se pedofilie týče, co do věku, ve kterém se začíná projevovat, neměnnosti, citům, které pedofilové cítí k dětem a vzrušení, tak se pedofilie neliší od homosexuality nebo heterosexuality. Takže bych ji orientací směle nazval.

Hodnotit, co je pro někoho dobré a co ne, to stojí na subjektivních základech. I když na něčem se většina lidí shodne. Třeba většina lidí chce mít děti. Homosexuál těžko může mít vlastní dítě s osobou stejného pohlaví. V tom je homosexualita limitující. U pedofilie to samé. Ale u pedofilů jsou další omezení. Co brát jako poruchu, to je věc dohody. U pedofilie je to více oprávněné než u homosexuality, ale šlo by i homosexualitu považovat za poruchu nebo ani pedofilii ne. Nakonec je potřeba se nenechat moc unést nálepkami a dívat se na to, co které zaměření pro koho obnáší.

Mimochodem, těm co se ohání -filií, říká vám něco slovo androfilie? Nebo teleiofilie?

Jinak tedy je možné, že má pedofilie jiný mechanismus vzniku než homosexualita. Ale výsledek je prakticky stejný, když zaměníme objekt zájmu. Studií je zatím celkem málo, hlavně o pedofilii. Jsou studie, že jsou pedofilové častěji leváci, mají méně bílé mozkové hmoty, jsou v průměru nižší atd., ale u nich je problém vzorek, nebývá reprezentativní. Protože většinu pedofilů sexuologové nikdy neuvidí. Teď běží jedna studie v Německu, tam by snad mohli dostat i nějaké zástupce z těch kruhů, na které typicky nenarážejí (běžný vzorek pro studie o pedofilii jsou pedofilové odsouzení za zneužívání dětí, jen tak pro představu o reprezentativnosti), tak jsem zvědavý, jestli z toho vyjde něco zajímavého. Udělal jsem si menší anketu na téma výšku pedofilů, ale asi se nedostanu na hodně přesvědčivou spolehlivost, zatím však pedofilové naprosto nudně průměrně vysocí.

Jinak tedy děti mohou mít rády, není to ta partnerská romantická láska, ale pro hodně pedofilů i taková láska má velkou hodnotu. Ovšem jsou hodně omezení v tom, jak ji mohou vyjádřit, aby tím nepřivedli dítě do rozpaků nebo prostě aby se necítilo nepříjemně. V podstatě mohou být maximálně dobří kamarádi.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 01. 2014 v 16:13Off-line Anonym
Zajímavé, děkuji moc za všechny názory :)
19. 01. 2014 v 16:50Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Rozdíl mezi sexualitou a fílií je ten, že -sexuálové mohou mít s tím, kdo se jim líbí plnohodnotný vzatah, kdežto -filové ne. samozřejmě je to vrozený a vyléčit se to nedá, takže se deviantní formy sexuality dají pouze tlumit léky, pokud vlastní vůle nestačí. Takových jedinců (jako např. pedofilové) je mi akorát hrozně líto, protože nikdy nebudou mít možnost zažít stejné štěstí jako sexuálové. A prej většinu znásilnění dětí udělali pouze sexuálně frustrovaní sexuálové a jen zlomek pedofilové. V tom věřím v dobro rozvoje technologie a genetické inženýrství ... nejdříve realističtí panáci a nafukovací pany, až po realistické roboty (přeci jenom lepší, aby se ukájel na kusu plastu, než na živém dítěti), po genovou léčbu fílií jako jinech genetickejch vad (ovšem u takové transsexuality je to sporné co změnit, jestli mozek, nebo tělo - to by pak mělo záležet na tom koho se to týká, co z toho si vybere, jestli změmit pohlaví těla, nebo mozku).
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 01. 2014 v 16:59Off-line asdfghjklkjhgfdsa  (32/183/72)
Kamarat, respektovat pedofilov? a co maju robit ludia trpiaci pedofiliou? ano, je to choroba, a preto sa maju liecit u sexuologa. preco by sa mali respektovat? rozdiel je totizto v tom, ze kym homosexuali si vytvaraju vzajomny sexualni aj citovy vztah dobrovolne nikomu tym neublizuju, tak taky pedofil nedobrovolne zneuzije dieta ktroe ma z toho telesnu alebo psychicku traumu do konca zivota a preto je to trestny cin
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
19. 01. 2014 v 19:52Off-line Matthewko  (28/182/85)
Tak Homosexualita je normálna preto , lebo sa jedná o vzťah dvoch dospelých ludí , a to je normálne , že dvaja dospelý ludia sa majú aj sexuálne radi , ale nie je normálne , ked nikoho vzrušuje iný druh živočíchov , mládatá , nechopné sexu , alebo mrtvy jedinci alebo hocičo iné , sex medzi dvoma dospelými živími jedincami , je normálny , lebo sa majú radi , podla mna homosexualita nie je nic mimo je to vzrušovanie v rámci toho , čo je normálne a čo sa stáva
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
19. 01. 2014 v 22:28Off-line Matthewko  (28/182/85)
Podla mna nie odbočka ale variácia
19. 01. 2014 v 22:28Off-line Matthewko  (28/182/85)
Bez pragmatického významu , pre city
20. 01. 2014 v 00:48Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Už je to tu zas, prý homosexualita je vztah dvou dospělých lidí... Nevím kdo to vymyslel, vymažte si to z hlavy, je to blbost, homosexualita je sexuální orientace, je to určitý znak sexuality jedince, když budete mít někoho na pustém ostrově, tak klidně může být homosexuální.
20. 01. 2014 v 07:03Off-line Matthewko  (28/182/85)
Tak jo no
20. 01. 2014 v 10:44Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@viceroyboy: Pedofil dokáže "rozbourat" celý psychický vývoj dítěte? Některý ano, když se k dítěti chová nevhodně. A když se k němu bude chovat někdo, kdo pedofil není, tak to tomu dítěti jaksi vadit nebude? Ono třeba spousta pachatelů zneužívání dětí nejsou pedofilové. A taky spousta pedofilů děti nezneužívá.

Pedofil neznamená někdo, kdo zneužívá děti. Pedofil je někdo, koho děti přitahují, vzrušují, kdo se do dětí zamilovává. Záleží na tom, jakou má osobnost, jakou má schopnost sebekontroly a jak jestli ví, jaké důsledky může mít, když dítě zneužije.

Já se tu zeptám lidí, kdyby se vám někdo líbil, ale věděli byste, že když s ním budete něco mít, tak mu to může vážně ublížit, tak byste na něj přesto skočili?
29. 04. 2015 v 13:50Off-line sirEragon  (58/182/82)
Anonym xxx - ty tobě mrda nebo sis slehnul? V předposledním odstavci pises jestli by se neměli takoví lidé respektovat. Tebe bych chtěl vidět v roli rodiče kterému pedofil sprznil děcko a ty ho ještě budeš tolerovat? Koledujes si o jednu pres hubu.
29. 04. 2015 v 14:34Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Eragon: Jéééé, tak to tě potěší komentáře u tohoto tématu: :-P http://www.nakluky.cz/…il-basnicka/
29. 04. 2015 v 15:30Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Omezené názory...
29. 04. 2015 v 17:18Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@Kevis: Ad Hitlerum takhle brzo v diskusi?

Přehlížíš jednu věc, o pedofilech, kteří nezneužili žádné dítě se moc nedozvíš, o těch, co zneužili, se možná dozvíš ze zpráv, ale pokud si svoje odsedí, projdou léčbou a pak nezneužívají, tak se o nich taky nedozvíš už víc. A ty se koukneš jen na ty, co zase zneužili a bereš to jako podklad, že kdo jednou zneužil, zneužívá pořád. (A ty, co nezneužili nikdy, přehlížíš úplně.)
29. 04. 2015 v 17:29Off-line myska01  (20/166/58)
Nadrzeny pubos: Kdyz jsi se stal obeti, co vse ti ten pedofil delal? Delal si to dobrovolne nebo ne? A jaky mas nasledky? Díky:)
29. 04. 2015 v 17:33Off-line beem82  (42/152/59)
Ano orientace, nebo sexuální preference obecně nesměřijí k jakýmkoliv násilnostem. Pojem deviace je směrována v 90% k násilným činům- proto je trestná a společenssky nepřijatelná. /sexuální preference v tomto případu bere jako homosexuální preference)- jinak samozřejmě sexuální preference obecně je označováno preferencí ke komukoli.
29. 04. 2015 v 18:32Off-line BussterX  (103/130/150)
Kevis: nebylo nic cenzurované, s hvězdičkama to vidíš jen když to čteš jako nepřihlášený uživatel

Před hodinou Off-line Kevis (51/179/63)
Ať jdou do p***le.
29. 04. 2015 v 19:18Off-line BussterX  (103/130/150)
V práci nebo v partě přátel jsou pravidla tzv. slušnýho chování nebo chceš-li bonton volnější, na veřejnosti se čeká jistá kultivovanost či slušnost... berme to tak, že tady jsme v partě známých a můžeme mluvit jak kanál, ale je to určeno jen pro okruh přhlášených, směrem ven ukazuje server korektnost bez ohledu na věk.... takhkle bych to chápal
29. 04. 2015 v 19:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Sprosté slečny v autobuse ale neurčují normu společenského chování, že...
29. 04. 2015 v 20:03Off-line igy  (38/173/81)
Ach jo, to je dokola pořád to samé. Utlačovaná menšina si stěžuje, že je utlačovaná, a přitom diskutuje, jak by utlačovala jiné menšiny :(

První krok k nápravě - uvědomte si, že když už použijete nějaký výraz, jako třeba pedofil nebo homosexuál, vědomě tím mluvíte o celé menšině. Nemůžete se pak vymlouvat, že jste to mysleli jenom na těch pár špatným. Takže Kevisovo "nepíšu o těch,co nikoho nezneužili" je pouhá výmluva, aby nevypadal jako omezenec plný předsudků, ale všem je jasné, jak to přesně myslel.
29. 04. 2015 v 20:20Off-line BussterX  (103/130/150)
Homosexuálové usilují o rovnoprávnost z toho důvodu, aby mohli otevřeně a nerušeně žít ve svazcích stejnopohlavních... kdybych cítil že mi stojí p**o z osmiletýho děcka, nechal bych se dobrovolně vykastrovat a určitě bych nebyl od rána do večera na gayseznamce, o co usilují pedofilové, o rovnoprávnost a toleranci? a v čem a kčemu? aby mohli žít ve vztahu s osmiletým děckem? to asi ne... aby s ním mohli prcat? to taky asi ne pokud mají rozum, o co jim teda jde, ve vztahu s děckem žít nemůžou, š***t ho nemůžou... k čemu jim je tolerance a na co by ji využili když nemohou realizovat nic ze zvých fantazií? nechápu to, notabene když místní největší homosexuálně - pedofilní bojovník za toleranci pedofilů je bisexuál šukající s dospělými ženami... omfg... už jsem k tomu všechno vyblil v jiným vláknu, toto je furt dokola toto téma... když někdo napíše že nemá rád vykroucený a zženštilý kluky, dostane 28 plusek, když někdo napíše že nemá rád pedofily, vyhrne se tlupa bojovníků za toleranci pedofilů
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 04. 2015 v 20:25Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@Mulit: Prosím tě, než se začneš vyjadřovat, přečti si trestní zákoník. V celém trestním zákoníku nenajdeš ani jednou slovo pedofilie.

Lidi, naučte se vyjadřovat, sexuální orientace/variace/deviace/preference nejsou to samé jako činy, nejsou to samé jako partnerské vztahy atd.
29. 04. 2015 v 20:38Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@mulit: Co je to za termín, praktikování pedofilie? Co tam spadá? Spadá tam, pokud se kouknu na The Voice Kids, protože se mi tam líbí kluci, co tam zpívají? Spadá tam, když někdo dělá vedoucího na táboře, protože je rád mezi dětmi? Spadá tam, když masturbuji s představou o 11letém klukovi? Spadá tam, když někdo sexuálně zneužije dítě a přitom má převažující sexuální zaměření na dospělé?
29. 04. 2015 v 20:42Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak tady si přečtěte zajímavý sračky který na nás jako homosexuály kidají jistí heteráci, a týká se to pedofile které se tak zástáváte a kterou zneužívají proti homosexuálům, je to teda v souvislosti s Rumunskem, kdovíco je to za server

- "Nejenom nedávné události, ale i vědecký výzkum a historie homosexuálního hnutí svědčí o tom, že už od svého vzniku vkládalo do svého programu podporu pedofilie. Dokonce lze říci, že pedofilie je nejdůležitější součástí homosexuálního hnutí, bez které by mohlo jen stěží pokračovat."

http://www.rodon.cz/…sexualu-1939
29. 04. 2015 v 20:53Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Buster: No vidíš, ve Španělsku by se nad Lvíčkem nikdo nepohoršoval. :-P
29. 04. 2015 v 20:57Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@mulit: A proč tedy neřekneš sexuální zneužívání dětí a používáš takový nejasný termín jako praktikování pedofilie?
29. 04. 2015 v 21:07Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Mulit: No, to je krávovina

Mě by zase zajímalo, když se někomu líbí 14 letý, je už považován za pedofila?
29. 04. 2015 v 21:08Off-line BussterX  (103/130/150)
Mulit: no já miluju smažený vajíčka, což jsou vlastně ještě nenarozená kuřata, čili jsem gastronomický deviant : )
29. 04. 2015 v 21:10Off-line rosju  (53/170/78)
Sexuální zneužívání dětí je trestne a opovržení hodne, termín praktikovani pedofilie je naprostá y nesmysl
29. 04. 2015 v 21:11Off-line BussterX  (103/130/150)
Ta paní na poslední fotce má možná sexy důchod o_O
29. 04. 2015 v 21:12Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
No tak, experti, když se třicátníkovi líbí čtrnáctka, je pedofil?
29. 04. 2015 v 21:14Off-line rosju  (53/170/78)
Lukino spise uz efebofil, pockej si ještě rok
29. 04. 2015 v 21:17Off-line paja76  (47/178/72)
Pedofilie je s tejne vrozena jak homosexulita
29. 04. 2015 v 21:23Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Já se ptám proto, že když někoho přitahuje čtrnáctiletý kluk a není to považované za pedofilii, tak někdo i ve třinácti letech může pořád vzhledově vypadat jako starší, třeba i starší než ten čtrnáctiletý. To samé u dvanáctiletého nemusí být nutně vidět, že by mu bylo dvanáct, ale klidně patnáct.

Říkám to proto, protože v Anglii se dělala studie (nepamatuji si odkaz, ale necucám si to z prstu), kdy mužům různého věku, počínaje osmnáctým rokem, byly postupně předkládány pornografické fotografie a jakmile si testovaní pánové jednotlivé fotografie prohlíželi, tak se u nich měřila míra vzrušivosti. Mezi ty pornografické fotky byly vloženy i ty s "dětskou" pornografií (na fotkách vypadali starší, takže na první pohled nebylo vidět, že jim je pod patnáct), což však ti testovaní netušili. A výsledky testu byly takové, že více jak 60% mužů mělo u fotek s těmi velmi mladými naměřenou vysokou míru vzrušivosti. :-) Tenhle výzkum se sice vztahoval na hetero populaci, kdy na fotkách tedy byly holky a ženy, ale ten výzkum bude jistě odpovídat i na gay komunitu. :-P
29. 04. 2015 v 21:25Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Mulit: Proto by mě právě zajímala ta hranice. Když 14 a 13 let ještě pedofilie není, tak kdy začíná?
29. 04. 2015 v 21:33Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Checht, já to nepíši o sobě. Jen jsem si vzpomněl na ten výzkum, tak jsem vám ho tu rozebral. Až 60% mužů VYSOCE vzrušovaly holky ve věku 14 let a níže. Píši to sem hlavně na obranu Lvíčka, protože 60% rádoby normálních mužů vzrušují 14 leté děti, ale přesto si ti samí muži dovolí opovrhovat někým, kdo má tu hranici ještě krapet posunutou níže. :-P
29. 04. 2015 v 21:33Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@Lukino_Luk: Za pedofilii se považuje v sexuologii převažující zaměření na děti mladší puberty, to je tak do 10-11 let u zaměření na dívky a do 11-12 let u zaměření na chlapce. Podstatnější je ta fyzická vyspělost než věk. Někdy je ta definice rozšířená i na mladé dospívající, tak do 13 let. Zaměření na dospívající hochy je efebofilie, na dospívající dívky hebefilie, v anglicky mluvících zemích se používá termín hebephilia pro zaměření na mladší dospívající (bez rozlišení podle pohlaví), ephebophilia pro zaměření na starší dospívající a adolescenty. No, každopádně kolonky jsou hezké, ale jako na potvoru hodně lidem, kterým se líbí děti, se líbí děti na prahu puberty, třeba je moc nepřitahují děti tak pod 9 let a zase se jim líbí i 13letí, kde už jsou znaky puberty a starší už zase třeba moc ne.
29. 04. 2015 v 21:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Jasně, až bude 15ce 16, kopneš ji do perdele a najdeš si zas 15ku.... to ovšem na dlouhodobý vtahy nevypadá, odrůstá to moc rychle : ))
29. 04. 2015 v 21:41Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Busster: Tak třeba ne. Neříkej mi, že když dvacetiletá ženská žije se sedmdesátníkem, že ji sexuálně přitahuje? Přesto s ním ale je, protože ten chlap má i jiné přednosti (prašule :-)). Obdobně to může mít pedofil. Kluk ho časem přestane tolik sexuálně vzrušovat, přesto s ním setrvá, protože si budou rozumět jinak. :-P
29. 04. 2015 v 21:43Off-line BussterX  (103/130/150)
Jak jinak? budou spolu prznit patnáctky? o_O
29. 04. 2015 v 21:44Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Ne, budou spolu vést filozofické debaty nad vínem. :-P
29. 04. 2015 v 21:44Off-line BussterX  (103/130/150)
Kucky kucky
29. 04. 2015 v 21:56Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Tak co vím, tak dost pedofilů říká, že když se do někoho zamilovali, tak je dotyčný přitahoval i třeba rok dva po tom, co by ho jinak přitahovat přestal. A ostatně vztah nemusí stát jen na sexuální přitažlivosti. I když určitě je dobré, aby se ten druhý člověku alespoň sexuálně nehnusil.
29. 04. 2015 v 22:16Off-line BussterX  (103/130/150)
Šak pedál nic, on muzikant, on si jenom honí asi nad dětským pornem zcela neškodně... tady von to porno sice musel napřed někdo s tím mrdaným školáčkem natočit ale tím se tu nebude nikdo zatěžovat samozřejmě...
29. 04. 2015 v 22:30Off-line BussterX  (103/130/150)
Aha, pán je efebofil : ))
29. 04. 2015 v 22:48Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Krásné to p***le. :-P
29. 04. 2015 v 22:52Off-line BussterX  (103/130/150)
Určitě mají dobrou povahu a ušlechtilé zájmy o_O
29. 04. 2015 v 22:54Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Třeba se jen potřebovaly vyvětrat. :-P
29. 04. 2015 v 23:17Off-line s.david  (43/190/92)
Chlape nemůžeš srovnávat sexuální deviaci se sexuální orientací. To že je někdo buzna znamená že jeho sexuální orientace je homosexuální. To že někdo je na malé děti neznamená že má orientaci na děti. To je deviace která má se sexuální orientací jen pramálo společnou. To samé platí o jiných úchylkách. Ale masochismus atd jsou praktiky né deviace či sexuální orientace. To nelze vše míchat dohromady.
29. 04. 2015 v 23:46Off-line s.david  (43/190/92)
Jen buzna nic víc sokole
29. 04. 2015 v 23:54Off-line s.david  (43/190/92)
Tak ptáka máš - předpokládám, tak nemusíš být sokol, tak třeba špaček:-D
30. 04. 2015 v 00:01Off-line s.david  (43/190/92)
Až tak? pak nemusíš řešit co by jste dělali. mohli by jste se třeba kousat protézama.
30. 04. 2015 v 00:09Off-line s.david  (43/190/92)
Tak vidíš, samec jak svina, ta paní měla asi smysl pro humor.
30. 04. 2015 v 00:19Off-line s.david  (43/190/92)
Tak co vlastě si?
30. 04. 2015 v 00:29Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@s.david Jak má malo společného se sexuální orientací? A jak bys vlastně definoval sexuální orientaci? Zkus si to bez použití slova dospělý nebo něčeho podobného a zkus to udělat tak, abys nenahrál bigotním blbečkům, co se snaží tvrdit, že je mezi gayi hrozně moc pedofilů.

Co bych očekával, že bude sexuální orientace splňovat:
- bude to nějaký vzor erotické reaktivity, sexuální a romantické (to pedofilie splňuje)
- ten vzor bude přetrvávající (to taky pedofilie splňuje)
- začne se projevovat na začátku puberty s tím, jak se začne rozvíjet sexualita (to pedofilie taky splňuje)

Jo, jinak jen aby bylo vidět, že není jen mým výmyslem označovat pedofilii za orientaci http://www.webmd.com/…g-pedophilia

Masochismus je jednoznačně v sexuologii používán pro označení určité sexuální preference, podle ICD a DSM je řazen mezi parafilie.
30. 04. 2015 v 22:51Off-line s.david  (43/190/92)
Sexuální orientace je vždy vázaná na určité pohlaví, to u pedofílie ale neplatí
01. 05. 2015 v 01:36Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@s.david: Když to budeš brát jen podle pohlaví, tak tím právě nahraješ těm bigotním blbečkům, neboť pak možná i víc jak 20 % homosexuálů (mužů) jsou pedofilové. Dělení na základě pohlaví není dostatečné. Což potvrdí prakticky všichni lidé tady (předpokládám, že velkou většinu lidí tady nepřitahují a nevzrušují prepubertální chlapci). Ani nejde brát orientaci na pohlaví brát odděleně od orientace na věk. Například mě přitahují mladí chlapci, ale i dospělé ženy, dospělí muži ne. Co jsem? Pedofil? Když mě přitahují v takové míře dospělé ženské? Homosexuál, když mě přitahují ženské? Heterosexuál, když mě přitahují kluci? Bisexuál? Pod tím si představí lidi, že jsem na chlapy a ženké, ne na mladé kluky a ženské. Bisexuální pedofil? Ale já jsem na ženské, ne na malé holčičky.

Myslím, že jediné rozumné řešení je dívat se na homosexualitu (homosexuální teleiofilii), heterosexualitu (heterosexuální teleiofilii), homosexuální pedofilii a heterosexuální pedofilii jako oddělené sexuální orientace (tím nechci říct, že nemůže existovat překryv). Pokud mluvím o pedofilii jako o sexuální orientaci, je to taková nepřesná zkratka pro homosexuální pedofilii a heterosexuální pedofilii.
01. 05. 2015 v 09:36Off-line term800  (39/202/95)
Pedofiliu odsudzujem len tim ze zvadza dieta co same nevie o com je sexualne vzrusenie a nepocituje ho, cize priblizne pod 12 rokov...ale jasne zas to je prilis skoro medzi dospelym a dietatom..takze idealne limit je asi priblizne od 14 rokov...ale to zavisi od vyvoja a zaradenia do spolocnosti. ta tema o pedofilii je komplikovana a k tomu ty nadrzeny pubos ja tiez som sa stal obetou pedofila a mam dodnes nasledky na cely zivot ci to chcem alebo nie ale v kuse to mam v sebe tie myslienky co bolo a nikdy sa ich nezbavim. len cez to sa preniest v pozitivne inak z toho sa zosalie. dalej ine uchylky velmi neviem ale suhlasim s nazorom prveho komentu: samotna uchylka nemusi byt zla ale ciny suvisiace s uchylkami ano su miestami aj nebezpecne.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload