Nový trend,chodili by jste v tom?
27. 01. 2014 v 13:46 Anonym
"Pánské" legíny! vzal by si to někdo na sebe??
http://www.novinky.cz/…ro-pany.html
http://www.novinky.cz/…ro-pany.html
Myslím, že něco takového se stejně už dávno prodává, především pro sportovce. Na kolo k vodě možná...
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Megíny :D Na těch novinkách jsou dementní admini jako tady... tak si říkám, jestli ne náhodou ti stejní xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Za 1. nevim proč bych se měl oblíkat podle nějakýho z*****ýho trendu, snad nosim co mi vyhovuje a sedí, ne to co udává nějakej trend a za 2. nikdy bych si na sebe nevzal.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ti tvůrci? Zasraní hispteři!
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Kdybych si chtěl připadat jak k***t... :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ty army nevypadají zle, sice bych si netroufnol v nich jít do školy, ale vypadaj docela dobře.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak tohle bych si na sebe opravdu nevzal :D
Nahlásit
Šmankote, babičko, čaruj!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Myslím, že na klukovi s hezkýma nohama by to mohlo bejt pěkný a rajcovní, ovšem jen pokud by měli nějakej dobrej motiv, ten vojenskej je 100x lepší než ten na úvodní fotce v článku na novinkách, ale pořád se mi to ještě tak nelíbí...
Nahlásit
Já bych to klidně nosil vlastně už teď chodím v leginach
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Na jednu stranu to hezky rýsuje nohy, takže jako chlapolep dobrý (pro ty s hezkýma nohama), ale bude to pěkně těsný a navíc to řve do světa že je dotyčný na kluky nebo ultra metrouš. Možná to zaujme i některé ženy, nevím, ale sám bych si to na sebe nevzal. A to bych byl ochotný vyzkoušet kilt. I když v kombinaci s kiltem by to mohlo vypadat i dobře. Přidat ponožky a sandály a dostalo by se to mezi módní legendy memů.
Nahlásit
Nikdy neříkej nikdy, občas se stane, že se do módy vrací něco ze šatníku našich babiček :D
Ale proč babička nosí zrovna pánské legíny ... :)
Ale proč babička nosí zrovna pánské legíny ... :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přece aby byla korektní :-) dneska je doba korektnosti ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Dalo by se říci, že to předcházely ouzké tepláky, popřípadě kalhoty takzvané mrkváče, které byly v minulosti oblíbené u některých mladých.
Je jiná doba a móda, tak ať si každý chodí v čem se mu líbí. Jeansům už nejspíš odzvonilo.
Je jiná doba a móda, tak ať si každý chodí v čem se mu líbí. Jeansům už nejspíš odzvonilo.
Nahlásit
Ty vado ne, v tom bych vypadal jak total cvok :D
Nahlásit
Tygříku ve věku našich babiček už jim nezbývá nic jiného než být korektní :-)
Nahlásit
Ale jdi kocourku ;):D Tygřík je v tom nevinně :)
Nahlásit
Adohajzlu už to vidim O_o
Nahlásit
Jako u člověka, který dává fitkem život, nebo má ten dar být atraktivní, aniž by se o to jakkoliv přičinil - proč ne a dokonce bych chtěl ať to nosí. Ale zase musí znát "své" hranice - co je ještě přitahující a co už ne... A ta zeď mezi nebývá nikterak silná... Mě se to líbí, ale pouze na někom. _D
Nahlásit
Z koženkových nebo latexových legin se krasně líže semeno a prijdou mi sexy kdyz vyrysujou zadek a zvyrazní klacek vepředu
Jo a proto je nenosím, aby mi nějaká a kdejaká sladká sisy vočumovala ptáka xd
Nahlásit
Spravne mamko, ptak patri jen domu ... :-)
Nahlásit
Pták patří do budky :-) nebo odstřelit když to je škodná :-)
Nahlásit
Zajímavé je, že pánské legíny vadí, ale když si kluk vezme pod kalhoty a jiné suspenzor, tak to nikomu nevadí?
Nahlásit
On si nekdo bere bezne na ven suspensor Jezino? Vazne? Zase nahodna odpoved? ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.