Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Holocaust a zločiny proti lidskosti

28. 01. 2014 v 13:25Off-line danone  (32/180/63)
Jaký máte názor na tzv. "Konečné řešení", které praktikovala zvůle Třetí říše? Myslíte, že se lidé dostatečně ponaučili a lze tak s klidem říci, že nic takového se již nebude opakovat?
28. 01. 2014 v 13:53Off-line Jakubko497  (102/-/-)
S kludom sa to povedat nikdy neda. Vzdy sa najde nejaky maniak ktory nieco take moze spravit. Ved aj v severnej korei funguju koncentracne tabory teraz, ludia tam otrocia, a zomieraju na choroby alebo vyhladovanie, atd.
28. 01. 2014 v 14:01Off-line danone  (32/180/63)
Co bychom ovšem měli udělat a jak se zachovat, abychom to mohli s jistotou vyloučit? .... Nevěřím v sílu jednoho maniaka, ale věřím tomu, co prohlásil právě strůjce holocaustu, a to, že inteligence masy je mizivá.
28. 01. 2014 v 14:09Off-line Jakubko497  (102/-/-)
Hitler vedel hlavne zmanipulovat davy. A mal moc. To znamena ze ich manipuloval este jednoduchsie. Zaoberam sa manipulaciou ludskej mysle a ak mas moc, tak mas nastroje na ovladanie ludi. A vlastne americania nas vsetkych ovladaju tiez. Televiziou, hudbou, reklamami, atd. Ovladaju vsetky nase potreby. Ked chceme jest, daju nam fastfoody. Ked chceme zabavu, daju nam nasilie na ktorom sa my smejeme skodoradostne. Ked chceme byt nadrzani, daju nam porno. Ked chceme lasku, daju nam telenovely. Ovladaju sposob nasej existencie.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
28. 01. 2014 v 16:28Off-line honza20  (31/-/-)
Já myslím že to se bude neustále opakovat.Systematické vyvražďování národa(genocida) se neustále v minulosti děla a děje se i dnes.
V 90.letech to byla genocida ve Rwandě a dneska jsou systematicky vyvražďované etnika Mbutiů v Kongu.
Záleží na tom jak dlouho bude evropa takto civilizačně vyvinutá a bude dodržovat lidská práva(které si sama vymyslela)-doufejme že dlouho.
28. 01. 2014 v 16:43Off-line igni  (36/192/130)
Ja si myslim, ze tahle hrozba nad lidstvem jako takovym bude viset porad. Ono nejde jenom o holokaust a genocidu, ale i o vojenskou agresi z duvodu ekonomickych zajmu. A co si budem povidat, tu provozuje uspesne uz mnoho mnoho let i samozvany leader demokratickeho sveta, USA.
A jenom dodam, ze zakladni lidska prava, jsou obcas nazyvana i pravy prirozenymi, a neni to uplne umely konstrukt, jak si tady nekteri mysli. Je akorat fakt, ze v Evrope byl institucionalizovany a tvrde dodrzovany. Co se tyce moderni spolecnosti, demokracie a lidskych prav, tak se od Evropy jako takove muze ucit cely svet, i kdyz to tu take zdaleka neni dokonale. ;) A mozna je to prave i tim, cim vsim si tento kontinent za svou dlouhou historii prosel ;)
28. 01. 2014 v 18:09Off-line klucinek  (33/176/75)
Bohužel hitler se stal "veřejným" vykonavatelm, jenže...toto se odehrává dodnes, jednak v rusku a jednak v jiných zemích. Myslím že před pár dny byla zmíňka o tom jak v Koreii nechal popravit celou rodinu. Atd atd, je to v podstatě to samé. To co se stalo těm milionům lidí bylo zvěrstvo o kterém by se mělo mluvit, má to ale i své ale. Každý to co se stalo hrubě odsuzuje (což je v pořádku), ale při tom využíváme vědomostí (převážně lékařských) které byly na těchto obětech vyzkoumány. Techniky mučení, poznání o tom co všel je schopno lidské tělo vydržet, účinky chemikálií na lidské ogány. Mengele získal spousty informací o siamských a jednovaječných dvojčatech. Vývoj nervových plynů a vražedných technologí měl taky svůj přínos (bohužel i bohudík) a dalších tisíce jiných poznatků se i když ve zdokonalené formě využívá dodnes. Samozdřejmě tyto poznatky nepochází jen od němců, ale i ruských vědců a korejských vědců. Doporučuji zkouknout dokument jednotka 731, je to přímý dokument o výzkumu na lidech. Samozdřejmě tato zvěrstva nehájím a ani váha získaných informcí nemůže nikdy vynahradit příšernosti kterých se tyto hyeny dopustili za účelem hlavně sebeobohacení (ať materiálního tak rasového), ale jen říkám že jsou i strany které nikdo nevidí.

Jinak doporučuju přečíst knihy "Továrna na smrt" a "V pekle plynových komor" Tam zjistíte že tyrany nebyli jen sami němci, ale i židovští kápové byli velice brutální, obzvláště ženy.
28. 01. 2014 v 18:17Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Tady je každý historik..:DD, ale k tématu, pro mě je to nejhorší ztělesnění zla na Zemi. Nemyslím si, že se lidé poučili, ostatně se nepoučili z velké války a za 21 let si vymysleli ještě horší.

Taky si myslím, že význam holocaustu byl zcela pokřiven...
28. 01. 2014 v 18:58Off-line klucinek  (33/176/75)
A někdy je to velká chyba že tu pravomoc nemá...tak by sme všechny ty z**dy nemuseli živit.

A ta slavná globalizace je na úrovni holocaustu...možná ještě horší.
28. 01. 2014 v 19:30Off-line JenHalucinace  (103/230/-)
Jsem proti holocaustu a nacistům obecně,ale Hitler byl stejně geniální .
28. 01. 2014 v 19:37Off-line Jakubko497  (102/-/-)
Bol genius to ano ale aj sialenec. Uz aj jeho spravanie na prejavoch atd ukazuju ze to bol psychicky velmi labilny clovek a mal naznaky psychopatizmu a dokonca aj schyzofrenie. A ja som konspiracny teoretik, a jedna konspiracia hovori o tom ze hitler bol vlastne iba nastroj zionu, t.j. zidovska organizacia v ktorej su napriklad rokeffelerovci a rotschildovci, staroveke bankerske rodiny, ktore mimochodom financovali hitlera.
28. 01. 2014 v 19:59Off-line Lukino15  (25/174/-)
Přečtěte si oficiální verzi Mein Kampf bez nějakých změněných částí atd. jak je dnes běžné. Tam se zdravá osoba s dostatečným IQ dozví, že Hitlerova teorie byla jen dobrá, a to co prováděl s židy by měli dělat i dnes. Dáte mi dislike za tento názor? Klidně..je mi to šumák :)

Jen se pak nedivte až Vám muslimové v obci postaví mešitu a každý den budou pravidelně svolávat k modlitbě. Nevím jestli to lidé v čele Evropy nevidí, ale na tomto kontinentu je islamizace v tak brutálním proudu, že ty mešity opravdu zanedlouho budou na každém rohu. Jen se podívejte na sousední Německo, kolik tam je této přistěhovalecké špíny. U nás jsou to prozatím jen "zlatí a mírumilovní" romové, ale pokud s tím někdo nezačne jednat jako jednal Hitler s židy, tak nejsme daleko toho, aby ženy chodily po ulicích zahalené.

Je to hnus jak je bílá rasa vytlačována z evropského kontinentu a tento problém by se měl zavčas řešit nehledě na to, jestli je někdo heterák nebo teplouš. A nedej bože, aby bylo Turecko přijato do Evropské unie. To by to měly ty muslimské vši přímo volnou dálnici ve směru Evropa.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
28. 01. 2014 v 20:02Off-line Titan24  (30/168/56)
To nezní moc logicky, že by Židé financovali někoho, kdo je systematicky vyhlazoval.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 01. 2014 v 20:10Off-line Lukino15  (25/174/-)
A další věc. Všichni tady mluvíte o Hitlerovi a jeho odporném přístupu a protilidskému jednání... A co takto Sovětský svaz? To byla absolutně ta samá špína. Sibiřský koncentrák vedle koncentráku. Umělci, politici, kdokoliv významnější, kdo se zprotivil tehdejšímu režimu, tak byl uvězněn do Gulagu. A co víc, nikdo o takových koncentrácích neměl ani tušení. Každý byl proti Němcům a stavěl se na stranu SSSR, ale to co se dělo na Sibiři..o tom neměl nikdo ani ponětí.

Aneb takových autobiografií nebo jak se to nazývá je hodně. Zapátrejte třeba mezi díly Solnezycina.
28. 01. 2014 v 20:13Off-line Jakubko497  (102/-/-)
Ale to je prave korupcia. Zidia financovali cloveka ktory zabijal ich rovesnikov. Je to ukazka toho co je niekto ochotny obetovat za moc a peniaze. Je to velmi popretkavane s inymi spolkami a ludmi atd a je to zlozite. Ale kazdopadne zion nie su dobri zidia. A pre Lukino15: preco tolko zasti a nenavisti? Pokial si si nahodou nevsimol, tak americania, svati a dokonali krestansky zalozeni mierumilovni americania priniesli smrt a skazu do krajin muslimov. A iba kvoli rope. Hitler nezabijal len zidov. Jeho ideologia bola len zamienka aby mohol zabijat. Ako som hovoril, mal schyzofreniu a bol klinicky psychopat. A mal potrebu sposobovat zle ludom. Tak si vymyslel ze vsetky rasy su zle. A mal uzasne presvedcovacie schopnosti. Ale vsetko to bolo dopredu naplanovane. Aj to ze hitler prehra, aj to ze bude druha svetova vojna, aj to aka buducnost potom cakala svet, atd. Hitler bol len nastroj na jedno pouzitie. Odviedol si svoju pracu a potom skoncil. Tak isto napriklad usama bin laden. Bol to terorista, ale nebol muslim. V Korane sa nepise ani jedna veta o tom, ze by mali muslimovia zabijat neveriacich. Bin laden bol dvojity agent CIA. Jeho skutocne meno je Tim Osman. Najdite si na googli tima osmana... Cia ho poslalo zmanipulovat niekolko muslimov v pakistane aby spachali nejake atentaty, aby mala amerika dovod zautocit na muslimske krajiny kvoli rope a nafte.
28. 01. 2014 v 20:30Off-line Lukino15  (25/174/-)
Smích smích smích :D Tim Osman :D :D :D A myslíš, že CIA má málo pravomocí na to, aby na google nechala vepsat informace o údajném Timu Osmanovi? Opravdu si myslíš, že kdyby to byl agent CIA, tak by toho byl plný google? Nebuď naivní. Kdyby byl americký agent, tak se CIA postará o to, aby se to nikde na veřejnost nedostalo. A mají na to lidi, tomu věř.

Druhá věc, že kdo ví co byl zač. Ovšem nějaké tvrzení "byl to Tim Osman, byl to agent CIA. Je toho plný google, najdi si to" tak toto je ta největší pitomost. To tam akorát tak maximálně nechala ta CIA umístit pro hlupáky jako jsi ty, aby na to naletěli a aby to odvedlo pozornost a mystifikovalo lidi od skutečné reality.

A další věc. USA zaútočila na muslimské země kvůli ropě a těmto surovinám. Jenomže to je absolutně něco jiného než co se děje nyní v Evropě. Máš pocit, že muslimové se stěhují do Evropy, aby zde těžili uhlí? Opravdu? Tady jde o to, že bilá rasa je z Evropy právě muslimy vytlačována.

Ale vůbec, nechci se dohadovat s patnáctiletým klučinou, protože to fakt nemá cenu. Každý se sám podívá co si zde předvedl, jak věříš nějakým blbostem na google a jsi z nich pif a tlačíš je do hlav ostatním, protože si tě ty nesmysly získaly přesně tak, jak to mají udělat a za jakým účelem tam byly vloženy. Přesně tak, aby si je nějaký obyčejný člověk přečetl, uvěřil jim a pak je šířil do světa. Asi si fakt už dám pravý věk na profil xD Tak jako píšeš, že Hitler manipuloval lidi a že se tímto oborem sám zajímáš, tak si sám zmanipulovaný sračkama z internetu, kterým naivně věříš.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 01. 2014 v 20:47Off-line Jakubko497  (102/-/-)
Tolko nenavisti... Nabozenstvo a barod je bohuzial pre teba nieco uplne ine ale to si asi nepostrehol popri onanovani nad svojim vnutornym vitazstvom v tejto konverzacii. Moslimovia su nieco ine ako arabi. Islam je nabozenstvo, arab je clovek ktory pochadza z arabska... To je take tazke pochopit? Asi ano ako tak vidim... Kam by si isiel ty keby v cesku bola vojna? Zostal by si schovany doma a cakal kym ta niekto zabije? Alebo by si isiel prec z krajiny? Vacsina ludi z arabskych krajin odisla prec kvoli vojne. Moslimovia su v europe preto, lebo sa im paci ideologia islamu a veria v Allaha. Ale vidim ze v tom mas znacny neporiadok co je co, a si zaujaty voci moslimom. Alebo arabom? Ujasni si to... Ale si proste zaujaty a nemas objektivny nazor. Bohuzial taki ludia nie su schopni konverzacie a uchyluju sa k slovnym utokom a ponizovaniu druhych, lebo na viac sa nezmozu. Nedokazes sa asi pravdepodobne zmie*** so sebou samym, tak utocis na niekoho ineho. A to je smutne... A ak mas vazne iny vek, nez uvadzas, tak to vyzera ze si este aj uchyl a tych vobec nemusim. Je mi jasne ze na mna budes rozhorcene utocit a urazat ma vsemoznymi nadavkami a dokazovat sam sebe svoju pravdu, ale si zatrpknuty a tvoj intelekt je naruseny hnevom. A preto nedokazes rozmyslat racionalne. :*
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 01. 2014 v 21:05Off-line klucinek  (33/176/75)
Ano odešli kvůli vojně aby jinde zabíjeli ostatní sebevražednejma útokama, dává to logiku.

Katolík, muslim.....šecko je to jedna zfanatizovaná vyděračská verbež...
28. 01. 2014 v 21:12Off-line Titan24  (30/168/56)
Ale prosím vás, Usáma byl muslim už proto, že se tak narodil (narozdil se muslimovi). A v Koránu je spousta násilí, stejně jako v Bibli. I když Korán je mnohem horší - stavím jej na roveň Mein Kampfu.
A jistě, "KOMUNISMUS" je stejné zlo jako fašismus, ale s tím rozdílem, že nemyslí na zájem jednoho národa, ale jen pár vyvolených oligarchů, kteří uzurpují moc a myslí si, že jsou lidmi vyvolení k tomu aby vládli (často velmi krutě a bezohledně).
28. 01. 2014 v 21:28Off-line honza20  (31/-/-)
Titane24: A četl jsi něco od Marxe? Mě totiž příjde že zasvěceně mluvíš o něčem o čem nemáš ani páru.
28. 01. 2014 v 21:40Off-line Titan24  (30/168/56)
No, jedna věc je myšlenka - ušlechtilá, ale utopistická, že si všichni budou rovni a budou brát stejně se vinou prosté lidské závisti a hamižnosti proměnila v oligarchickou vládu, která přišla všude, kde byl komunismus.
28. 01. 2014 v 21:52Off-line honza20  (31/-/-)
Celou myšlenku komunismu zašlapal Stalin.JInak to samý lze říci i o demokracii taky jenom ušlechtilá myšlenka.
28. 01. 2014 v 22:04Off-line Etinek  (34/133/133)
Takových magorů bylo a ještě bude, je jen otázka času kdy přijde další velká válka a o tom nepochybuju, lidé jsou pořád stejní a potrvá ještě pár set let než se svět sjednotí a lidské myšlení se posune na "vyšší" úroveň.
28. 01. 2014 v 22:14Off-line Titan24  (30/168/56)
Dokud tu bude lidstvo, budou i války. ;)
28. 01. 2014 v 22:21Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Lukino15: Nechápu, proč sem taháš islám a už vůbec nechápu :"..ale pokud s tím někdo nezačne jednat jako jednal Hitler s židy, tak nejsme daleko toho, aby ženy chodily po ulicích zahalené." Ty to vážně nemáš v hlavě v pořádku nebo si tu děláš legraci..
28. 01. 2014 v 22:26Off-line Jakubko497  (102/-/-)
Je to islamofob...
28. 01. 2014 v 22:35Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Jakubko497: Není, myslím, že je to termín záměrně vytvořený pro potřeby MC/PC medíí a jiných živlů. Ano, islám do vyspělého světa nepatří nebo alespoň ne v podobně jako dnes, ale vzhledem k tomu, že změnit islám se nedaří ani muslimům, tak změně nevěřím..
28. 01. 2014 v 22:36Off-line Etinek  (34/133/133)
Taky bych sem zatáhl islám z něj mám taky největší strach, je to banda fanatiků! To co se tam děje teť není nic s porovnání co přijde v příštích dekádách, pokud povedou tu svou "svatou válku" proti všem neveřícím tak to bude v pr.....
28. 01. 2014 v 22:37Off-line Sonicboom  (61/173/-)
P.s. Myslím, že svět by měl směřovat k maximální možné svobodě jedince a tohle se vůbec v muslimských zemí nepřipouští, proto není to místo ve vyspělém světě..
28. 01. 2014 v 23:53Off-line Lukino15  (25/174/-)
Jakubko co to meleš za sračky? Někde jsem si snad pletl islámisty a araby? Slovo Arab jsem nikde nezmínil. Je mi fuk kdo má ve své zemi válku. Když mají ve své zemi válku tak za ní mají bojovat a nemají se srát do zemí s naprosto odlišnou kulturou, náboženstvím...A jak říkám, pokud chceš za několik let chodit každou neděli k modlitbě do mešity, tak si měj své názory a buď mírumilovný človíček. Svým psaním "tolko nenávisti" si akorát tak kopeš hrob. Proti romům taky říkáš "tolko nenávisti"? A je ti fuk, že fotr v mnohých rodinách maká za minimální mzdu a cigáni berou na sociálním i trojnásobek jeho platu? :D Tak to potom ano pane. To potom "tolko nenávisti". A je mi jasný, že ve svém věku to nepozoruješ a může ti to být celkem fuk jak islámisté v evropě provádějí islamizaci. Ale až ti místo domu postaví mešitu tak je pozdrav a zeptej se jich, proč mají vůči tobě "tolko nenávisti".

A vůbec, jsi Slovák, takže si tam u Vás Jánošíků zastávejte názory jaké chcete, klidně si u Vás zaveďte jako nejrozšířenější víru islám, mě je to fuk. Pak bych byl ale neskutečně rád, kdyby se náš národ od Vás jakkoliv distancoval a při nejlepším Vás srovnal se zemí.

A ne, nejsem chorý jak si myslíš. Chorý je možná tvůj děda, morče nebo nevím kdo. Já jsem leda tak patriot a nechci, aby u nás vznikal nějaký multi-kulti svět. Každý ať si žije tam, kde má žít a kde je jeho domov a ne ať se sere dělat bordel jinam do naprosto odlišných zemí.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 01. 2014 v 07:19Off-line danone  (32/180/63)
Naprosto souhlasím s tím, že islám je jedno z největších zel a nebezpečí, která na nás číhají. Fanatismus lze rozdrtit pouze fanatismem a tvrdost brutální tvrdostí.

Hrajeme se tady na humanisty a naše kultura je systematicky ničena
30. 01. 2014 v 00:58Off-line alundra  (34/182/133)
Staci sa pozriet na sucasnu ukrajinu a je jasne ze vzdy aj napriek zdravemu rozumu vacsinoveho obyvatelstva sa bude vzdy diat zlo ktore sposoby mocichtivy psychopat ktory sa ukladom dostane hore.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload