Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mentalita osobnosti homosexuálnich a heterosexuálnich ľudí

29. 01. 2014 v 21:19Off-line Rudos  (29/178/83)
Prečo drtivá väčšina z homosexuálov chce iba sex a vsťah nie?

Môj objektívny názor je ten, že je to všetko o mentalite rôznych ľudí. Veľa heterosexálnych ľudí attackuje na opačne orientovaných a práve toto vedie ľudí homosexuálne zameraných na (z hľadiska neopsychoanalýzy) obranú reakciu tzv; "reaktívny výkon". Je to psychicky obranný mechanizmus, ktorý sa prejavuje, že aj sám homosexuál napáda druhého homosexuála, či už slovne alebo fyzicky a to len preto, aby splynul ako ovečka v dave a nebol podozrivý. Pravdepodobne sa bojí sveta, alebo sa s tým čo je, nevie zmieriť.

Stále som neodpovedal na otázku: "prečo chcú iba sex?"

Pretože veľa homosexuálnych vsťahov má iba krátku životnosť. Jednoducho nemôžu vyjadriť náklonnosť k partnerovi na verejnosti. Musia byť v utajený, pretože spoločnosť to považuje za deviaciu a nechcú to akceptovať.
Preto, aby sa nemuseli rozchádzať a hľadať od začiatku, tak jednoducho všetko riešia neviazane a v s súkromí...
Mne osobne to strašne vadí, ale nemôžem s tým nič spraviť a tak len v hrôze sledovať, čo sa deje s LGBT svetom a plakať nad mojou budúcnostou so strachom z neznámeho :(
Strašne ma to i***uje a vôbec sa s tým neviem zmieriť...


Aký máte názor na to vy? Ako by ste to napríklad riešili, prípadne sa skúste rozpísať a povedať vašu ideu.
(ospravedlňujem sa za gramatické chyby)
29. 01. 2014 v 21:33Off-line bubis2  (73/-/-)
Zas teda vše záleží na tom, jak je dotyčný smířenej se sebou a jak se dokáže prát se společností..

Opravdu znám několik lidí, kteří se chovají takto homofobně a vím dobře, že jsou gayové a je to přesně tak, jak říkáš.

Ohedně toho sexu, jako v dnešní době je spoustu smířených lidí, kteří i se vztahem na veřejnosti by neměli problém, ale nechtějí se vázat, ale jak říkáš, jsou i takový, kteří by v jádru třeba chtěli vážný vztah, jen to nechtějí dát najevo..podle mě ten vzhled na homosexuály obecně, že chtějí jen sex a chovají se značně promiskuitně je právě kvůli tomu, že je právě házíme do jednoho pytle a zaokrouhlujeme jejich chování, ačkoli je v tomto pytli opravdu spoustu různých typů lidí.

EDIT: a nehledě na to, kolik je jen těch, kteří nevědí, co chtějí a dělají blbosti:)
29. 01. 2014 v 21:42Off-line Rudos  (29/178/83)
Ďakujem za odpoveď :)

Pravdepodobne máš pravdu, aj keď toto je téma na dlhé míle. Je pravda, že väčšina chce iba sex lebo to jednoducho majú vsugerované a sú aj taký, čo proste musia, lebo sa boja reakcie druhých ľudí. Zvolia si jednoduchšiu cestu a toto ma hnevá strašne. Všeci chcú sex a tý, čo chcú aj niečo viac aj keď v utajení, tak nemôžu lebo sú dehonestovaný druhými homo.
Osobne sa s tým neviem zmieriť, aj keď by mi to nevadilo, ale uspokojilo by ma to asi na 50% pretože ja osobne si život nezakladám na sexe, ale skôr na vzájomnom pochopení a podporovaní.

Snáď natrafím na normálneho človeka, čo bude chcieť aj mňa a ja jeho a budeme si rozumieť, aj keď je to malá šanca a už som dosť skeptický voči tomuto všetkému.
Normálne uvažujem, že s tohto LGBT sveta odídem a prispôsobím sa svetu :/

Ešte raz, ďakujem veľmi pekne za reakciu
29. 01. 2014 v 21:47Off-line bubis2  (73/-/-)
No nemáš zač:)

Zas na druhou stranu, zkus se na to podívat i z pohledu těch, kteřím záleží hlavně na sexu...každý se vybíjí svým způsobem a že sex je zrovna hodně účinná věc, zároveň spoustu gayů si třeba svou orientaci uvědomilo až později a tak mají třeba pocit, že to musí nějak "dohnat", možná proto je takových tolik...ale jsem na té straně, kde je důležitější ta vzájemná opora a láska, ale kdyby sex pro mě nebyl nic, tak si ani nemusím přiznávat, že jsem na kluky.) a nepřizpůsobuj se světu, přizpůsob si svůj svět:)
29. 01. 2014 v 21:52Off-line Rudos  (29/178/83)
Nemôžem súhlasiť s tým, že si to uvedomili neskoro. To sú hlúposti podla mňa. Samozrejme, že je tam aj ten sex, ale nie jednorazovka a podobne :D
Svet si neprispôsobíš :D on si prispôsobí teba a ty sa musíš len kukať, čo s tebou robí... Aj keď si ku šťastiu môžeš dopomôcť to je pravda :D
29. 01. 2014 v 22:23Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Ta slovenština je horší než němčina :D

"Pretože veľa homosexuálnych vsťahov má iba krátku životnosť. Jednoducho nemôžu vyjadriť náklonnosť k partnerovi na verejnosti. Musia byť v utajený, pretože spoločnosť to považuje za deviaciu a nechcú to akceptovať." Tohle spíš vidím jako možný katalyzátor HIV a dalších nemocích v gay komunitě, protože byli nuceni utajovat svojí orientaci..

Myslím, že hlavně mladí gayové chtějí sex, je to dáno tím, že nebudou mít klasickou rodinu a to usazení a klid jim stačí až po cca 35 roku života, když si užili života a chtějí mít svoje zázemí nejen hmotné, ale i citové...když to HT páry už mají první díte kolem 29-30 roků, kvůli rodičce a tudíž si musí pevný vztah budovat již dríve.. Nás nic netlačí, nám je jedno, kdy potkáme toho pravého(fyzicky)..toť můj názor..

Osobně bych chtěl vztah, mít někoho, kdo tě bude mít rád a pomůže ti řešit problémy, porádí a nikoli jen na chvíli rozptýlí sexem a zas ráno odejde..
30. 01. 2014 v 00:54Off-line alundra  (34/182/133)
Nemyslim si ze je to o tom co ludia chcu. ja by som chcel pekneho priatela a vztah ako kazdy homosexual. zabudas ale na psychologicky tlak zo stran spolocnosti a rodiny a okolia. vsadep***omnu homofobiu, znevazovanie a ponizovanie homosexualov. to ma desi a ludom po comingoute riadne komplikuje zivot. moj otec nenavydi gayov a moj najstarsi brat je vysokopostaveny knaz. nedokazem si zarobit na vlastny byt a zijem v rodicovskom dome v mojich 31 rokoch. neexistuje aby som si priviedol priatela. mam ale tuzbu po vztahu. v noci mozem snivat. v duchu si mozem predstavovat ale maximum na ktore sa zmozem je v strachu si zaflirtovat a pripadne prezit jednu dve noci s cudzincom pri ktorom budem uvazovat ci uz si nemysli ze som divny ked ho objimam dlhsie ako by sa malo. p***om by som chcel v objati ostat navzdy. vysnivany homosexualny vztah je pekna vec ale nieje to iba vec rozhodnutia.
30. 01. 2014 v 17:08Off-line Rudos  (29/178/83)
Ďakujem za názory :)
30. 01. 2014 v 21:24Off-line Matthewko  (28/182/85)
Nemáš zač , eštejeden názor by bol , chalanovi čo by ma tajil by som asi rozbil hubu , s prepáčením , ale tak je nefér aby koli homofobom ma moj priatel zatajoval a chcel so mnou len tajný sex ako sa vraví poza búčky to fakt nie , ja potrebujem chalana , ktorý chce vážny a otvorený vzťah , čiže mne len o sex nejde , ja chcem vzťah a dúfam že aj nájdem a že nebudem musieť nič tajiť lebo to v pláne nemám:)
30. 01. 2014 v 22:14Off-line onlip  (61/180/84)
Nemyslím, že by gayové nechtěli vztah. Jen vztah je časově a emočně mnohem náročnější - a jak píše Rudos, chybí k němu motivace ve zplození dítěte.
Já svého kluka sledoval 10 let, než jsem si ho dovolil oslovit. Nejen kvůli krásné postavě, hned napoprvé jsem mu napsal, čeho jiného si u něj cením. Začali jsme ale sexem. Dnes, při šestém setkání, mě poprvé hladil ve vlasech, dotýkal se zase jinak, hlouběji, intenzivněji než dřív. Při každém setkání se to o kousek posune. Pak mluvíme o běžných i vážnějších stránkách života, obojí je stejně hezké. Už jsem si říkal, že se ho zeptám, jak by snesl, kdybych se do něj zamiloval (což vážně hrozí), ale zatím ho tím nechci zaměstnávat, už proto, že mi na 3 měsíce zmizí. Ty peripetie vypisuju proto, že je mu 34, tj. o 16 let míň než mně, jsem pro něj první - a jak je vidět, všechno teprve krystalizuje, mění se před očima. Současně vím, že ho k sobě dlouhodobě nemůžu vázat. Až se najde, má právo začít život s někým přiměřenějším.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload