Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Být Gay se zdravotním handicapem

07. 02. 2014 v 02:28Off-line Anonym
Rád bych poznal kluky co jsou nějak zdravotně handicapovaní a gayové a jak se jim žije ve vztahu nebo i bez vztahu.Ovlivňuje Vás váš handicap a jak. Mám sice pár přátel s různými handicapy zdravotního rázu a přesto mnohdy živější a zábavnější než ti zdraví... bez urážky. Hold málo se o tom píše. Rád bych poznal kluky co rádi cestují,mají rádi přírodu,zvířata a občas zábavu.

ještě dodávám,že mám druh obrny a jsem na inv.vozíku ale neberu to tak zle jen mne štve,že nemohu cestovat a bavit se jak bych rád.Poradíte?
07. 02. 2014 v 12:15Off-line MI935  (31/-/-)
Já trpím DMO
07. 02. 2014 v 20:30Off-line Anonym
Jsem už víc jak 10 let nemocen a bohužel se to zhoršuje. jsem na káře ale jsou dny kdy s pomocí udělám i nějaký ten krok,ale to pak znamená jisté bolesti a únavu. Rád bych znal názor např.žili jste nebo žijete v partnerském svazku a díky nemoci váš partner projevil spíše sklony bavit se sám či s přáteli a nikoli se mnou (jako partnerem?). Nechci zabýhat do intimních částí jež bohužel jsou u mne v mínusu a nejspíše i to má vliv na kvalitu partnerského oužití.např.Partnerovi jsem dovolil aby jel na dovolenou sám a využil toho vrchovatě (nemyslím,že by toho součástí byl sex s jiným klukem). Prostě najednou se dokázal doslova rozšoupnout. pak se změnil a byl víc v barech s kamarády a kolegyněmi z práce a já byl doma. Bohužel s vozíkem do nějakého klubu či baru je to složité. Mám rád např.bílé víno,irskou whisky a nikoli koktejly. Ale partner mne pozval snad jen jednou když měl narozeniny.... zrovna dnes je má (ale jsme rozvedeni ač bydlíme dál spolu). nejsem typ co raději sedí někde u tequily a kecá o blbostech a tak jsem nezajímavý. Mám rád zvířata.Mám asistenční fenku Abé (doslova poklad) a ještě malého knírače Filipa (ten mne v době největší krize kdy si můj partner našel jinýho) opravdu velmi psychicky pomohl.Byl jsem na dně a přátelé se za poslední rioky doslova vytratily.Hold jít se bavit s postarším klukem jež má rád každou srandu a je optimista asi nestačí a nebo mají strach jezdit s někým kdo je na vozíku. Bohužel díky lékům a potížím špatně spím a pak najednou usnu a spím déle.Ovšem nutno podotknout,že je to malý zázrak. V minulých letech nezabírali ani prášky na spaní a byl jsm vděčen když jsem spal 3-4 hodiny denně bez křečí a bolestí. Uvažoval jsem o přestěhování do klidnější vesnice kde bych mohl být více "na vzduchu" a kochat se přírodou,zvířaty a klidem. Podotýkám,že sex nevyhledávám.Né , že by nechyběl ale po te aférce s partnerem s ním nemohu spát.Mám v sobě jakýsi blok.... Jinak dodávám,že asi nejsem typická "buzna". pracoval jsem s opravdovými chlapy a když měli kecy jasně jsem je odpálkoval a pak měl klid. Nemám potíže navázat konverzaci s kýmkoli (pokud to není cvok a nebo jen osoba jež své řeči vede o nesmyslném systému kdy nemá peníze - kdo je dnes má,ale nestěžuji si).
Prostě ač mám jistý věk,bohužel jsem hubenej a v těle ani rukách už nemám sílu furt jsem optimista a vidím na všech spíš to lepší.Ovšem dokážu se trochu vyznat v lidech a od určitých osob raději ruce pryč.
07. 02. 2014 v 21:39Off-line Anonym
Ještě bych rád napsal,že oba kluci výše mi připadají velmi sympaticky.Každý z Vás obou má mnoho kladů a oba působíte dojmem vyrovnaných a optimistických osob.Záidím Vám. Já miloval auta,ale řidičák jsem musel kvůli dvěma záchvatům odevzdat.To mne dost mrzí,měl jsem u doktora držet hubu... bez auta jsem ztratil možnost cestovat a to vadí. Jinak oba vaše profily o vás obou dost prozrazují a určitě jste fajn kluci. Jsem moc rád,že existují lidé jež ani vážná nemoc nešoupla k pesimismu. Já měl smůlu,že nemoc jež jsem měl jako batole a dítě (DMO) nějak se vytratila kolem 12-tého roku a když jsem byl šťastný,miloval práci a dost cestoval se najednou ta potvora vrátila.Dost mi obrátila život ale furt se snažím být v pohodě ač je to někdy těžké. jsem v blahu když mi nemoc dovolí jet např. v létě na pivko a je mi jedno zda je slunce či prší.Hlavně dokázat dojet na místo,pobavit se a jet domů v pohodě :-)
14. 05. 2019 v 12:59Off-line ToulavyKluk  (47/158/53)
Ahoj já mám od narození kolostomii ( vývod tlustého střeva ) je opravdu problém najít vhodného partnera pro společnosti život. Zdravý člověk na mně kouká a neumí si živě představit že by žil s nemocným gay. Říkají že vždy mají na výběr a redeji si najdou zdravého partnera než nemocného. Podle mého názoru je to o štěstí na koho narazíte.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload