Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nepříjemná zkušenost s análním sexem

13. 02. 2014 v 21:21Off-line Anonym
Zdravím moji barevní přátelé :-)
Prosil bych vás o radu, mám z toho strašnou depresi. O víkendu jsme se s přítelem poprvé pokusili o anální sex. On je docela dost zkušený, takže věděl co dělat. Začalo to výplachem - tedy tak, jak by to asi mělo začít. Pak jsem si němu lehl a on mě začal pomalu dráždit prstama. Následně mě a sebe pořádně nalubrikoval a začal do mě postupně vnikat. Byl opravdu jemný a něžný, snažil se, aby mě to nebolelo a pokaždé, když jsem trochu cuknul ve tváři, okamžitě se zastavil. Problém byl, když se dostal hlouběji. Začal totiž takový hrozný tlak a navíc pocit, že tam něco je a musí to ven. Bylo to hrozně nepříjemné. Hlavně i po stranách se objevil divný, nepříjemný pocit a to už když mě prstil. A to jsme použili hodně lubrikantu. Když prostě viděl, že to nedám, tak ze mě vylezl. Mám z toho trauma.
Prosím vás moc o radu, co děláme špatně? Co udělat? Nějaké vaše tipy pro příště? Nebo je snad něco špatně se mnou? Dá se těch několika nepříjemností zbavit, nebo to jsou věci, které je třeba přetrpět? A jak se podle vás kluk nejlépe roztáhne? Mockrát vám všem za jakoukoliv POMOC děkuji ;-)
13. 02. 2014 v 21:43Off-line Anonym
Tak jasně, byl jsem trochu ve stresu, ale snažil jsem se být co nejvíce uvolněný :-)
13. 02. 2014 v 21:44Off-line johnj  (40/186/82)
Zbytečně se netraumatizuj, vždyť o nic nejde. Tak to zkusíte znovu a bude to v pohodě. :)
13. 02. 2014 v 21:45Off-line Anonym
Snad jo, děkuji :-) já jen nechci, aby to dopadlo stejně...
13. 02. 2014 v 21:53Off-line onlip  (61/180/84)
Rozhodně ne něco přetrpět, to vypusť z hlavy. Máš štěstí, pokud byl partner tak ohleduplný.
Možností je víc, třeba nedokonalé vyprázdnění, kterému nepomohl ani výplach. Ale daleko víc myslím, že jsi na to nebyl připravený psychicky. Naprosto se uvolnit, těšit se na to, ne bát se toho. Je to hodně neobvyklý pocit, leckoho může zaskočí, ale jde to rozhodně bez bolesti a jiných nepříjemností.
Můj kluk to sám chtěl zkusit, ale poprvé reagoval podobně jako ty, do hloubky jsem nesměl, dokončili jsme to jen s maximální opatrností. Bylo zjevné, že do příště si to nechal projít hlavou - a od druhého setkání mě k tomu sám vyzývá a dokáže si to užít pro mě až neuvěřitelně. Možná je to tím, že já mu od počátku umožňuju totéž, a když viděl, že to zvládám bez nepříjemných pocitů, hledal v sobě cestu, jak to zvládnout podobně.
Takže vyprázdnění rozhodně, ale spíš kvůli věcnému klidu, jistotě. Jinak je to v hlavě. Klid, vstřícnost, soustředit se na příjemné aspekty té akce. Možná by stačilo, kdyby zpočátku jen zasunul a bez dalších výrazných pohybů tě udělal ručně. To je mimořádný zážitek. Jakmile si do paměti uložíš, že to je příjemné, dokonce neuvěřitelně, můžete konat další kroky.
14. 02. 2014 v 17:38Off-line Anonym
Bret: No..na to nemám moc času :-( a nevím, kupovat si dilda a vibrátory, to nějak není můj styl :-) nicméně snažím se si nějak pomoc "on my own" :-)

onlip: Mockrát děkuju :-) ono to nebylo zrovna plánované, nicméně na to došlo náhodou...zkoušeli jsme to dvakrát a já se snažil co nejvíce uvolnit, ale vzhledem k tomu, že se rád na vše dopředu připravuji, tak určitá nervozita byla :-) vždycky jsem se bál, že mi něco unikne a hlavně mi přišlo, jako by mi to ty strany konečníku "pálilo" :-D nevím jak to jinak nazvat...
Hrozně moc doufám, že to příště vyjde, jinak se fakt půjdu podřezat :-D
14. 02. 2014 v 19:55Off-line Titan24  (30/168/56)
Taky můžeš být jen aktiv.
14. 02. 2014 v 20:48Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Já nevím, mě se anální hrátky líbily už od té doby, co jsem je někdy tak ve 12 letech objevil, ale když jsem zkoušel něco většího, tak to nebylo třeba hned příjemné, asi si to fakt chce zvyknout, nespěchej na to, můžeš sám zkoušet, třeba se sám líp uvolníš, nebudeš nervózní, snadněji sám odhadneš, kdy dál ne, kdy to chce čas, kdy můžeš. A uvidíte no, já bych řekl, že to časem půjde. Buď rád, že máš rozumného ohleduplného přítele. :)
14. 02. 2014 v 21:05Off-line onlip  (61/180/84)
Ad Luxe: Zapomněl jsem jednu důležitou věc, i když jsem ji psal k jinému podobnému dotazu. Ani mému klukovi nevyhovuje každá poloha, resp. každému pasivovi vyhovuje něco jiného. Což je nakonec snazší problém než řešení psychiky, zvlášť když máš vlídného partnera. Když o tom budete mluvit, co je lepší a co horší, o to víc se uvolníš. Držím pěsti!
15. 02. 2014 v 00:09Off-line alundra  (34/182/133)
Asi stres. musis sa viac uvolnit alebo pouzite inu polohu kde priatel nebude prenikat prilis hlboko.
15. 02. 2014 v 07:34Off-line Anonym
Všem moc děkuju za rady :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload