Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem, jaký jsem

24. 02. 2014 v 05:28Off-line Anonym
Ahojte,

bude mi 30, utrpěl jsem vzdělání, něco procestoval, bydlím v bytě s partnerem, pracuji 45 hodin týdně a vydělávám tak akorát na hezký život. Myslím si o sobě, že mám zdravé sebevědomí, pokoru a úctu k sobě samému a k lidem. Snažím se žít opravdově, nepodléhat trendům a hlavnímu proudu, aniž bych se ale apriori main streamu bránil. Jsem zvyklý se sám o sebe postarat, umím vařit i spravit omítku a u toho stíhám chodit do práce, učit se, věnovat se cha***ě... Vždycky jsem věděl, že nesmím nic vzdávat. Nestalo se mi, že bych k čemukoli přišel zadarmo nebo zkratkou. Když mi něco nejde, zlobí mě to. Štve mě to tak dlouho, dokud se mi to nepodaří. Někdy závidím, nikoli však majetky, ale spíš nehmotné věci, třeba když ve Scrabble nenajdu správné slovo a protihráč ano. Jsem melancholický stejně jako cholerický. Účty platím vždycky včas a když na něco nemám, tak si to nekoupím, ale šetřím, abych si to koupit mohl. Nemám velký byt, ale o to víc jsem rád, že mám kde bydlet a že je nám tam hezky. Netoužím po drahých věcech s nálepkami zvučných jmen. Nenosím barevné háro ani nijak jinak neupozorňuji na to, že spím s mužem. Miluju ho proto, že třebaže jsem někdy na facku a občas říkám hrozný věci, bere mě právě takového, jaký jsem. Mluvím plynně dvěma cizími jazyky, který jsem se nadřel. Ačkoli často nesouhlasím a odporuji, nikdy nejdu dál, než mi druzí dovolí. Věřím, že lidé fungují na principu zákona zachování energie, který je znám z fyziky. Věřím, že se věci dějí proto, abychom se něco naučili a posunuli se zas o kousek dál.

A teď můj dotaz. Proč mi tak zoufale připadá, že se nehodím do všech těch debat o módě, nových klipech plných vulga***y a prvoplánové provokace, hovorů o tom, kdo s kým spí... Proč na mě nedělá dojem, když někdo mluví vzletně o ničem? Proč je mi nepříjemné tahat do všech témat skutečnost, že jsem gay a proč raději řeším všechno v prvé řadě z pozice člověka, nikoli gaye? Proč jsem rád za to, že jsem gay, ale nemám potřebu s tím mávat kde komu před nosem? A nakonec: Proč mnoho jiných nemá stejný přístup k životu?
24. 02. 2014 v 12:57Off-line ent  (50/183/100)
No asi to bude tím, že jsi normální :-).Středobodem tvého vesmíru není tvá orientace (jako u velkého množství teplometů), ale tvé lidství. Aspon to tak vidím já. A proč to tak nemá mnoho jiných? No těch důvodů bude povícero a jeden z nich určitě je , že chybí pozitivní vzory. V teplé komunitě jsou povětšině jako vzory stavěni lidé jejichž svět se točí jen kolem toho .. jsem gay... dál už nevidí.
24. 02. 2014 v 13:12Off-line filip.2580  (54/174/73)
Naprosto souhlasim s Ent...mozna bych Tvuj dotaz otocil a dal jej jako odpoved na drtivou vetsinu zde pokladanych otazek, ktere se tykaji vztahu....
24. 02. 2014 v 14:56Off-line fogacer  (55/172/61)
Hezky napsané. Málokdo je k sobě tak sebek***ický a zároveň tak plný energie a lásky ke všemu co má smysl a řád. Asi jsi fajn kluk s kterým se tvůj partner cítí dobře a to je hlavní. Ani heteráci nemají na čele, že jsou heteráci tak proč se táhnout životem jako gay? V první řadě jsme lidé, orientace není pro život tak důležitá jako to, že víš co chceš a dokážeš jít za svým cílem bez toho abys někomu ublížil či se naparoval. Mimochodem ENT to napsal moc hezky a jasně. prostě máš "smůlu", jsi normální a to tady problém. Všichni jsou skoro až nadšení svou orientací a neřeší, že život je o něčem jiném.
24. 02. 2014 v 21:34Off-line alundra  (34/182/133)
Mozno mas to stastie byt o nieco podarenejsi ako vacsinova populacia. tak si skus pripustit ze byt normalny = priemerny nieje terno kedze by to znamenalo byt normalne hlupy. vacsina ludi pozerava realityshow a celkovo oblubuje brak a utlm. ty zi svoj zivot lepsie. aktivne. bez zaoberania sa malichernostami a za odmenu si mozes bez vycitiek pripustit skromny pocit hrdosti.
24. 02. 2014 v 21:56Off-line Matthewko  (28/182/85)
Mám podobný prístup k životu ako ty , len som apatickejší a moda ma celkom baví :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload