Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Admini, vzpamatujete se

08. 03. 2014 v 10:40Off-line poklad  (29/177/69)
Už delší dobu to sem nebo na fb stránku nakluků chci napsat, ale pokaždý se ovládnu...
Dnes mi jaksi došly nervy...

Za A: rozhodněte se, jestli je tohle PORADNA nebo FÓRUM. Pokud fórum, tak to PŘEJMENUJTE. Pokud poradna, tak umožněte odpovídat jen těm, kteří k tomu mají předpoklady a za ubohosti typu příspěvků Lukyna či jak se jmenuje - okamžitý BAN. Tenhle šílenec je svými příspěvky vyprodukovat nového Filipa, který se kvůli podobně ubohým reakcím na své problémy, ať už orientaci nebo něco jiného, zabije.

Za B: pokud jde o fórum, umožněte vyhledávání a přidejte upozornění, že za opakované spamy ke stejnému tématu hrozí třeba dočasný ban.

Za C: Zakažte anonymní příspěvky, zneužívané k příspěvkům jejichž trapnost nemá mezí.

Za D: neignorujte zpětnou vazbu - typickým příkladem jsou zprávy, jejichž zlepšení nemusí být 20 nových stránek kódu a nemusíte je tedy slibovat roky ("pracuje se na tom" už skoro od spuštění tohoto webu). O mobilní verzi ani nemluvim...

Mohl bych pokračovat ale nechci být za prudiče tak se (zatím) omezím :D :D :D Vnímam tenhle příspěvek jako konstruktivní, ne bezpředmětnou k***iku...

(jo a pro ostatní: hurá do mě, že snad jsem věčně nespokojenej a že všechno jenom k***izuju, a k mým komentářům tunu mínusek :P :D)
08. 03. 2014 v 11:17Off-line NaKluky.cz
Ad A) Je to Poradna, ale nechceme být přehnaně přísní. Nechceme ani odpovědi zatím omezovat na vybrané jedince. Na nevhodné příspěvky zatím dostačuje naše moderování + nahlašování nevhodných příspěvků uživateli serveru.

Ad B) Nad tímto pouvažujeme.

Ad C) Anonymní příspěvky zatím zakazovat nebudeme, protože k tomu není důvod. Spousta kluků se chce zeptat anonymně, protože se jednoduše stydí. Zneužívání řeší moderování.

Ad D) Zpětnou vazbu rozhodně neignorujeme. Ohledně mobilní verze si sypeme popel na hlavu, protože víme, že už tu dávno měla být. Mobilní verze bude, děláme na ní. Před ní ale ještě vyjdou nové zprávy. Nevíme, jaké máš zkušenosti s vývojem, ale ono to vážně není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Snažíme se vše vyvíjet tak, aby to fungovalo dalších pár let, nemůžeme si dovolit věci neustále předělávat každý měsíc - to by nás uživatelé neměli rádi :) Věř nám, že víme co děláme. Nové zprávy i mobilní verze budou stát za to (ale nejen to, chystá se toho více :)).

Jsme rádi za konstruktivní k***iku - díky! Pokud máš na srdci něco dalšího, sem s tím :)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 03. 2014 v 12:10Off-line poklad  (29/177/69)
Moderování???? LOL. Nemoderujete, je tu spousta nevhodných příspěvků...

A další: když se smaže dotaz, mělo by se smazat celé vlákno.

A zkušenosti s vývojem mám, už za sebou mám řadu založených či upravených webů... Výmluvy.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 03. 2014 v 13:20Off-line NaKluky.cz
JirkaJAWA: Jak jsme ti již napsali, žádná shodná fotografie se na daném profilu nenachází. Napiš nám prosím do zpráv přesný odkaz, pokud se domníváš, že problém stále trvá. Díky.
08. 03. 2014 v 13:35Off-line NaKluky.cz
Poklad: Pokud narazíš na nevhodné příspěvky, budeme rádi, pokud nám je nahlásíš kliknutím na odkaz "Nahlásit", ať můžeme sjednat nápravu. Díky za pomoc.
08. 03. 2014 v 14:16Off-line poklad  (29/177/69)
Už několikrát jsem nahlašoval příspěvky, které nikdy smazány nebyly... Někdy to možná bylo diskutabilní, jindy jasně za hranou.
Moderování není dostatečné, hlavně když je odfláknuté. Tady jsou potřebné "systémové" kroky.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 03. 2014 v 14:30Off-line nadrzeny_pubos  (25/169/58)
TA s***ě Lukino115 uráží kde koho může a nic se s tím neděje !!! je to neskutečné co vše mu dovolíte,místo aby jste mu konečně a dávno zablokovali profil !!!
08. 03. 2014 v 15:39Off-line johnj  (40/186/82)
Přestože nebyl příspěvek adresovaný mně, troufale si dovolím komentář.

Je úplně jedno, jak se to jmenuje. Klidně by se to mohlo jmenovat Zpovědníček.
Kdyby utrpěla většina zdejších uživatelů dostatek soudnosti a sebereflexe, žádný Lukino by neexistoval. Ohánět se nějakým Filipem je jen svezením se na aktuální vlně medializovaného příběhu. Sami na Lukina nadáváte těmi nejhoršími nadávkami. Je potřeba teda zakázat i vás?
Neustále tu řešíte zákazy, příkazy, rušení a mazání. Tenhle - poslední dobou se značně rozšiřující - "fašistický" přístup mě dost zaráží. Pokud se někomu nelíbí příspěvky od některého uživatele, ať je nečte, nereaguje na ně. Na to stačí vlastní rozum. Jak je ale vidět, spoustě zdejších chybí.
Kdyby byly nové zprávy jen na 20 stránek kódu, už by tu dávno byly.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 03. 2014 v 15:50Off-line poklad  (29/177/69)
Johnj: není jedno jak se to jmenuje,na žádné vlně ničeho se nevezu, žádný fašistický přístup nemám a jasné zlepšení zpráv není ani na 5 stránek kódu, natož 20.

Buď nevíš o čem píšeš, nebo jsi provokatér.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 03. 2014 v 17:02Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Poklad: to si děláš srandu ne? prej provokatér, hochu takové ばか jako ty k smrti nenávidím. Do všeho rejpou ale nic vlastního neudělaj, egoistickej vymrzovač. Na jiných fórech bys dostal takovej banán že by si z toho tlačil na wc kostky.
Popravdě bral jsem tě jen jako dalšího nežádoucího ale ty prostě musíš do všeho rejpat a všechny bez důvodu urážet a tvářit se jako že jsi nejlepší na světě nebo já nevím co.
Pokud jsi takovej ばか ve 23 letech tak nevím jaký budeš ve 30, 40, 50.
Jsi ostuda této komunity ostatně jako další nesoudní.
Blokace zde nic nevyřeší protože sám vím že je tu pár uživatelů co má více jak 5 profilů.
Pokud ti tu něco vadí tak tě tu nikdo nedrží, odejdi a přestaň rejpat když ti tu všechno vadí sakra.

Omlouvám se adminovi za mou reakci ale tohle už prostě nemohlo zůstat bez povšimnutí z mé stránky. Nesnesu d***litu a někteří jí prostě překypují.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
08. 03. 2014 v 19:03Off-line THX1188  (40/183/90)
Tak já se zastanu obou zúčastněných stran! Poklad má v mnohém pravdu. Já si profil zde založil 28. 11. 2011 a od té doby se jen kecá a nic se tu nezměnilo. Nefunkčnost a výpadky a aktualizace,/ nevím tedy čeho/ tu jsou v nebývalé míře. Zamořenost a fake profily to samé...poradna je zahlcena dotazy na filmy a velikosti penisu, odborníka jsem tam odpovídat snad ještě neviděl. Takže myslím, že poklad vznesl konstruktivní připomínky, bohužel mi nyní přijdeš nekonstruktivní ty - Tsumorashi!

Ale, nepovažuji to zas tak za strašné a věřím, že programování webu, právě s ohledem na funkčnost další léta není jednoduché a ani není zadarmo, tuto službu využíváme hojně a nikdo tu nic moc neplatí/já za ta léta ani korunu!!!/, když nechce být ve VIP sekci.

Dále, pořád je zde "jakási" úroveň a služby jsou dle mých požadavků dostačující, mohly by to být lepší, co ne?/já si umím počkat/.

A naposledy - četl a viděl jsem tu nejednu zajímavou věc, nejednu strašnou a poznal tu svého muže....tedy tímto nepřímo děkuji /teď už přímo :D/ oboum zainteresovaným stranám _ jak pokladovi za jeho konstruktivní k***iku, tak lidem co stojí za webem, neměl bych dnes to, co považuji za nejdůležitější ve svém životě.

Hnidopichům se směji :D

Ave...
09. 03. 2014 v 14:26Off-line poklad  (29/177/69)
Tsumorashi: blokace se dá zařídit přes IP adresu... Pak mu 5 profilů nepomůže.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 03. 2014 v 14:31Off-line Tsumorashi  (103/-/-)
Poklad: A asi znáš pojem proxi co? Nemluvě o tom že sám jsem měl donedávna 5 IP adres a teď budu mít 20 IPv6. Myslím že na ip v dnešní době nemá cenu ani banovat, spíše bych to viděl na hw klíč.
09. 03. 2014 v 18:42Off-line poklad  (29/177/69)
A ty evidentně nevíš, že proxy se dá také zakázat... Existují databáze IP adres proxy serverů, dá se to do systému zakomponovat tak, aby přes proxy servery nešlo ten web využívat... A navíc vzhledem k neuvěřitelné velikosti dat potřebných k fungování nakluky.cz, využívání musí přes proxy být dost peklo. IPv6 tě od banu nezachrání... Ty jsou teprv hudbou budoucnosti.
09. 03. 2014 v 22:00Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Naprostý souhlas s poklad. Myslím, že to vystihl velmi reálně....což se pochopitelně ne všem líbí.

Moderování Poradny (budeme-li tomu tak říkat) není. Nahlašování nevhodných příspěvků sice funguje, ale mám pocit, že až si toho admini všimnou až když to nahlásí více lidí.

Stále dokola se opakující témata na velikost p**a, filmy,.... relevantní téma hodící se opravdu do Poradny se tu objeví tak 1 za týden. Poradna by se měla rozdělit na Fórum a Poradnu, kde ve fóru by probíhaly diskuse na volná témata a v Poradně se řešily opravdu problémy. Obě sekce by měl schválit onen moderátor (admini nemůžou stíhat všechno a někdo to prostě řídit musí).

Ohledně vývoje do toho nebudu moc kecat, někdy je to opravdu složité, ale tady tomu už snad nikdo nevěří. Pravidelně se opakující ujištění, že to bude, ale bez jakéhokoliv bližšího časového určení, na to se už chytí opravdu jen trouba. Rada adminům - dejte jasný plán co bude a zhruba kdy.

Jediný nesouhlas - blokace. To si myslím, že opravdu nejde. Používat IP adresy není možné, protože to už dneska, bohužel, není jednoznačný identifikátor. Nemyslím si ale, že by tady byla až tak špatná situace, takže tohle bych neřešil. Uživatel Lukino15 tady má živnou půdu, protože se vždycky najde trouba, kterej na jeho příspěvky reaguje. Až se všichni naučí, že takové lidi je potřeba ignorovat, tak odejdou sami.
09. 03. 2014 v 22:19Off-line poklad  (29/177/69)
Hele podobného i***ta jsme měli na xchatu... Po páté zablokované IP a asi desátém zrušeném profilu to vzdal... Takže zbavit se takových m****sů prostě jde..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 03. 2014 v 15:43Off-line MICH  (28/189/71)
Nedavejte vinu týmu nakluky neže bych je bránil to neeee!!! Ale i***ti sme my! a ne oni no ono možná take ale o hodně menší!!!!!! A v tom je rozdíl! Už jen v ceně!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload