Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zprávy a Počasí

14. 03. 2014 v 15:28Off-line Anonym
Pár informací..
14. 03. 2014 v 15:40Off-line Anonym
Nejšílenější česká zpěvačka opět šokovala: Děsila diváky s tankem na hlavě i v potápěčské masce
14. března 2014 14:55
Extravagancí přetékající šílená umělkyně Jana Kratochvílová opět šokovala publikum, když na koncertní pódium Velkého sálu Městské knihovny v Praze vtrhla jako neidentifikovatelné fluidum, jež se vynořilo z temných hlubin oceánu.

Osobitá zpěvačka, u níž nikdo neví, zda se doopravdy zbláznila, nebo si cíleně pěstuje praštěnou image, kterou umí dovést k naprosté dokonalosti, se před diváky vynořila se starobylou potápěčskou maskou na hlavě a spustila do mikrofonu proud zbrusu nových songů z desky Sound Eye Mission.

Tento hudební počin dala nejextravagantnější česká, a pravděpodobně i světová zpěvačka dohromady se svou kapelou Illuminatica Jiřího Hrubeše a na koncertě ho náležitě pokřtila.

To už ovšem děsivou potápěčskou masku sundala a donutila diváky pomyslně zalehnout do zákopů poté, co si na hlavu nasadila tank. Tímto děsuplným vesmírným modelem by se mohly na Mikuláše strašit zlobivé děti, které by tato mimozemská pekelnice jistě vyděsila mnohem víc než trapný český čertík. O tom, že svérázná interpretka hitů V stínu kapradiny či Dlouhá bílá žhnoucí kometa opravdu opět nezklamala, se sami přesvědčte v naší fotogalerii. ■super.cz
14. 03. 2014 v 15:49Off-line Anonym
Několik pražských ulic se dočkalo svérázného přejmenování. Neznámý člověk jejich jména patrně s odkazem na nynější události na Krymu přelepil nápisem 'Ruská?'. Konkrétně šlo o ulice Krymská, Sevastopolská, Černomořská či Estonská.

Neznámý člověk 'přejmenoval' v souvislosti s ruskou intervencí na Krymu několik pražských ulic.

Praha:
Praha 6 má už devatenáctý Zlatý erb, letos za web a mobilní aplikaci
Dnes 13:24 - Praha
„Přejmenování” se týká ulic, jejichž názvy jsou spojené s Ukrajinou, Ruskem nebo zeměmi, které mají významnou ruskou národnostní menšinu. Autor tak podle všeho chtěl naznačit, kam by se v budoucnu mohla zaměřit ruská pozornost.

Mluvčí Prahy 10 Jan Charvát řekl, že se zatím nikdo na úředníky s touto informací neobrátil. "Až zjistíme, kterých ulic se to týká, tak zjednáme nápravu," podotkl. Pokud by byly cedule poničené a škoda na nich byla výraznější, městská část by podle něj musela na pachatele podat trestní oznámení. Protože jsou ale pouze přelepené, uvést je do původního stavu nebude patrně příliš nákladné.

Před časem lidé podobně pozměnili název tramvajové zastávky Krymská na Ruská. Na tramvajové zastávce na náměstí Míru také umístili nápis upozorňující, že zastávka Krymská byla od 7. března přejmenována na Ruská.

"Pokud budeme jen přihlížet, mohou být tímto názvem v budoucnu přejmenovány další zastávky, a to kdekoli na linkách ve směru Východ - Západ," napsali tehdy autoři angažovaného žertu.

Novinky, ČTK
14. 03. 2014 v 15:53Off-line Anonym
Unikátní telefon, za který by se nestyděl ani agent 007
Říkejte mu Phone, BlackPhone. To je nový chytrý telefon, který je výsledkem spolupráce společností Geeksphone a Silent Circle. Jeho hlavní předností je bezpečnost, a ani agent 007 by ale nebyl slepý k jeho ladným křivkám. Novinka určená nejen pro špióny se poprvé ukázala na veletrhu Mobile World Congress (MWC) ve španělské Barceloně.
http://media.novinky.cz/…l1-eaf4m.jpg
Šifrovaný telefon BlackPhone

Dokonale hladký přístroj, jenž se nabízí v černé a bílé barvě, disponuje upravenou verzí operačního systému Android. Výsledkem je neprůstřelná platforma PrivatOS, která má zajistit, aby padouši celého světa nemohli za žádných okolností získat přístup k citlivým datům uloženým v mobilu.

SMS zprávy i telefonní hovory jsou zašifrovány, stejně tak mohou být zabezpečeny také kontakty a další soubory uložené v telefonu. To je v době, kdy vyplouvají na povrch další informace okolo aféry agentury NSA, více než ožehavé téma.


BlackPhone se ukázal na veletrhu Mobile World Congress (MWC) ve španělské Barceloně.

Ani samotný telefon není žádné ořezávátko. V štíhlém těle se ukrývá 2GHz čtyřjádrový procesor, 2 GB operační paměti, 16 GB úložný prostor a 4,7palcový displej s rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů. Nechybí ani podpora rychlých mobilních sítí LTE či dva zabudované fotoaparáty s rozlišením osm a tři megapixely.

BlackPhone se začne prodávat během několika týdnů i na evropských trzích. Jeho cena by se měla pohybovat těsně pod hranicí 700 USD, tedy 14 tisíc korun.

mif, Novinky
14. 03. 2014 v 16:04Off-line Anonym
Asteroid velký jako dům minul Zemi, byl blíž než Měsíc
V noci na čtvrtek proletěl blízko Země asteroid o průměru zhruba třiceti metrů. K naší planetě byl blíž, než je vzdálenost k Měsíci. Americký Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) uvedl, že minul Zemi okolo 22.00 SEČ.

http://media.novinky.cz/…y1-0q846.jpg
čtvrtek 6. března 2014, 7:03
Objekt nazvaný 2014 DX110 se dostal k Zemi na vzdálenost necelých 350 000 kilometrů, zatímco průměrná vzdálenost měsíce je 385 000 kilometrů.

Podle astronomů však nešlo o nijak výjimečnou záležitost. "Za poslední rok se Zemi ještě více přiblížilo 21 malých asteroidů o velikosti jeden až 30 metrů," řekl listu USA Today Lindley Johnson z oddělení planetárních věd NASA.

Jeden z programů NASA se soustřeďuje na sledování asteroidů, které by Zemi potenciálně mohly ohrozit. Vědci z NASA identifikovali na 95 procent objektů větších než jeden kilometr v průměru, které by se mohly přiblížit Zemi. Zhruba tak velký asteroid zřejmě před 65 milióny let způsobil vyhynutí dinosaurů.

Vědci ale zdůrazňují, že kolize s podobně velkými asteroidy jsou velice vzácné a v dohledné budoucnosti takové riziko nehrozí, uvedla agentura AFP. Větším problémem jsou menší objekty, které nejsou tak snadno identifikovatelné. Podle NASA je na oběžných drahách blízkých Zemi asi 25 000 asteroidů o průměru aspoň 100 metrů; z nich bylo identifikováno asi 25 procent.

Loni v únoru dopadl u Čeljabinska v Rusku meteo*** o průměru asi 19 metrů. Exploze uvolnila zhruba třicetkrát větší energii než výbuch atomové bomby svržené na Hirošimu.
14. 03. 2014 v 18:35Off-line THX1188  (40/183/90)
Snaptík : Ty co tu děláš? Informuješ informované? A nejsi z Prahy?
Ale děkujeme, opakování je matka moudrosti :DDDDD
14. 03. 2014 v 18:58Off-line Anonym
Ono už to někde bylo??
14. 03. 2014 v 19:03Off-line THX1188  (40/183/90)
Aktualita zpráv je úměrná jejich publikaci, asi jsi pomalej :D
Ale jo...like for you, jen jsi to snad nepsal ručně :D
14. 03. 2014 v 19:05Off-line Anonym
Ahá-no ručně né
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload