Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Láska

01. 04. 2014 v 18:25Off-line Anonym
Zdravím všechny, mám vztah s jedním fajn klukem je na mně hodný a to všechno jenom nevím jestli se během těch 2 let co jsme spolu nemohla vypařit láska poslední dobou mám totiž smíšené pocity z toho co kněmu cítím. Bydlíme spolu už 1,5 roku jelikož se musel od rodičů odstěhovat řekněme kvůli jistým osobním okolnostem, ale bydlíme u mých rodičů kteří jsou chápaví a jelikž stále studuju. myslíte že to může být i tím že nejsme sami že si vlastně tu náklonnost nemůžeme oficiálně projevovat pořád? nechtěl bych poslat 2 roky někam k vodě. :-(
02. 04. 2014 v 04:18Off-line Betonica  (39/191/93)
Nekde jsem cetl, ze v okamziku, kdy zacnes citit pochyby o tom, jestli je partner ten pravy, stojis prave na zacatku opravdoveho vztahu.

Obecne ale plati, ze cca po 1 roce spolecneho zivota, se dostavuje prvni vztahova krize. Partneri uz nejsou ziveni zamilovanosti, zacnou na druhem videt jeho mouchy a vrtochy. Zacnou byt mnohem vic k***icti a jejich "nespokojenost" muze byt zacatkem konce. Tam, kde byl driv sex a touha, je ted stereotyp.

S partnerem jsi zacal chodit pro nejake jeho vlastnosti, ktere Ti imponovaly. Tytez vlastnosti ma Tvuj partner i ted, proto netreba panika***, ze jsi znejistel. Jen ted vidis i jeho dalsi vlastnosti, mene prijemne.

Pokud spolu chcete zustat, musite se naucit vzajemne ocenit drobnosti. Mejte spolecny "projekt", treba plan na budouci spolecne bydleni, nebo dovolenou v lete, nebo jiny cil. Stante se spojenci, spolupracujte. Jakkoli to zni jako klise, kazdy den musite pracovat na vasem vztahu. Nemate a patrne nebudete mit spolu deti, o to tezsi to bude. Je jen na vas dvou, jak se to mezi sebou zaridite.

Za sebe rikam: Citova obleva neni duvod k rozchodu. Je to jasny signal, ze faze zamilovanosti je pryc a ted je treba to "stesti zadarmo" nahradit spolecnou uctou, respektem, radosti a dobrou komunikaci.

Moc vam preju hodne spolecnych dnu bez mraku!
02. 04. 2014 v 08:25Off-line fogacer  (55/172/61)
Betonica: Moc hezka napsané. Je fakt, že bydlení s rodiči má jisté potíže (nemůžete se tolik projevovat, např.polibek u snídaně apod.). Ale jinak, je fakt, že pokud dva spolu bydlí víc než rok ve společné domácnosti začínají si uvědomovat co to obnáší. Hold řešíte i jiné věci než zábava. Bydlení ale také prohlubuje vztah právě ve smyslu trvalejšího vztahu. Hold zjistíte toho o sobě a svých zvycích o něco více. Nám to vydrželo opravdu velmi,velmi dlouho. Hold okolnosti nemoci a s tím spojených potíží (vč.nevěry) vztah rozbily. Hold co nedokázal čas tak dokázala hloupá nemoc s níž se artner sice vypořádal, ale nedokázal plně chápat co obnáší a co musí obětovat. I to je o vztahu. Ač všem přeji jen lásku v srdci a častý úsměv. Ač jsem již bez onoho dlouhého a bezesporu hezkého vztahu, tak nelituji. Zažijete spolu věci jež jen při občasných schůzkách a dovolených nezažijete. MÁ TO SMYSL! Láska není jen o sexu, ale o tom, že ti dva bez sebe již nemohou existovat. je to příliš hluboký cit, ale to musí každý zažít. Ač se zdá, že láska je stejná, u každého probíhá různě.
02. 04. 2014 v 11:30Off-line ztracen  (40/183/83)
Je škoa, že mladí lidé už nečtou, protože o tohle vyšly stohy knih, kde se zabývají fázemi vztahu, stejně jako řešením potíží. Naštěstí jsou tady lidé jako Betonica, kteří jsou vzdělaní :-P Naprosto souhlasím.
02. 04. 2014 v 11:54Off-line fogacer  (55/172/61)
Souhlasím, lidé už čtou jen co jim nabídne FB apod. Ale knihy o lásce aživotě nikoli. Jinak Betonica je fajn kluk, jenž je opravdu formát. Ač skromný je v něm mnoho dobra.Má nadhled a lidský pohled.
02. 04. 2014 v 15:51Off-line onlip  (60/180/84)
Od puberty do středního věku jsem nesnášel Plzáka, to jeho hnusné "zapírat, zapírat, zapírat". Pak na sklonku svého věku v jednom rozhovoru řekl, že zralá láska je definována třemi S: soucit (být schopen vnímat, co vnímá druhý, empatie), strach (když je druhý pryč a my mu nemůžeme pomoci) a stesk (po něm, když je pryč). Najednou mi došlo, že některé přírodní národy jsou uráženy poznámkami typu "nedokáží rozlišit mezi láskou, soucitem, strachem a steskem" Pravidlo tří S od té doby pomohlo nejen mně, ale i blízkým, kdykoli váhali. Láska není třeštění, ale sounáležitost s tím, co vnímá druhý, permanentní strach o druhého a touha po jeho blízkosti.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload