Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Láska?

03. 04. 2014 v 16:44Off-line Anonym
Ahoj... Asi před 4 měsíci jsem se rozhodl, že chození na tento web a gay porno stránky, byl jen můj úlet... Dlouhý úlet jsem tady cca 2 roky...
Ale teď k věci...

Od začátku školního roku nám spojily tělocviky s devátou třídou ( já chodím do 8. ) .. Jsou tam opravdu sexy kluci to jo ... a hodně se mi líbí převlíkání v šatnách... vidět jejich těla ... řekl jsem si, že na to nebudu myslet ale nešlo to ... časem jsem to vzal jako samozřejmost a už to tolik neřešil... uvědomoval jsem si, že jsou tam hezcí kluci, ale už jsem si nechtěl připustit, že bych na ně myslel v tomhle ohledu ... No jenže byl najednou únor a na mě to prostě z nenadání přišlo ... asi jsem se zamiloval ... on je takový nesmělý a takový mírný introvert ... v tomhle ohledu se hodně podobá mě... na těláku(i mimo) se víceméně baví jen s dvěma klukama samozřejmě, že se baví i s jinýma ale né tolik spíš jen tak ze slušnosti mi příjde... nikdy jsem neslyšel, že by měl nějakou holku nebo vůbec nějakej vztah... to u mě vyvolalo pocit naděje ... má nádherný oči a milionovej úsměv... když si ho v hlavě vybavím hned mám úsměv na tváři :) není to jako u těch ostaních kluků, že když jsem si je vybavil tak mi stoupl a dál víte... :D tentokrát to je uplně něco jinýho ... takovej pocit jsem v životě nezažil ... nedá se to popsat ... nejspíš to bude láska ... chodil jsem s holkama, ale nenaplňovalo mě to.. nikdy to zvlášť dlouho nevydrželo ... ale s ním by to bylo něco úplně jinýho ... má dokonalou sportovní postavu, ale mě dostal jeho obličej ... to když se usměje je pro mě jako malý vnitřní výbuch ohňostroje radosti ... ale nedokážu se s ním začít bavit ... na těláku se občas naše pohledy střetnou, ale to je vše ... nikdy ani slovo ... chci se s ním začít bavit a víc ho poznat ... věřím, že je to úžasnej člověk, ale nevím jak začít... Mám ho na FB, ale on tam byl naposledy před rokem a novej účet nemá ... to jsem zjišťoval ... newím, ale opravdu newím jak se s ním začít bavit ... za dva týdny bude mít 16 ... možná to bude příležitost jak se s ním začít bavit .. popřát mu a třeba nějak rozvinout konverzaci nebo tak ... nebo v červnu kdo chce tak jede se školou sjíždět Vltavu .. já jedu a doufám, že i on:) ale nic není jistý ... a nejvíc mě deptá to, že v červnu končí na naší Základce a pokud se s ním do té doby nezačnu bavit tak už asi nikdy :/

Proto jsem vám sem napsal a doufám, že mi nějak poradíte... už to nedávám neustále na něj musím myslet...


V dubnu mi bude 15 kdyby jste se ptaly :) a předem se omlouvám za pravopisný chyby, ale psal jsem to úplně roztěkaně skoro mi i slza ukápla když jsem to ze sebe dostal ... nemám odvahu to říct někomu osobně ... nikdo o mě neví, že jsem jinej ... a zatím chci, aby to tak i zůstalo...

Ofinkáč a předem děkuju za odpověď:)
03. 04. 2014 v 17:35Off-line Anonym
Takže úplně konec? :/ Myslíš, že to nemá budoucnost ?:/
03. 04. 2014 v 18:21Off-line Zdendyss  (26/-/-)
A hlavně si každej děláme naděje,všímáme si přiteplenýho chování atp. a pak to je všechno jeden velkej omyl :)
03. 04. 2014 v 19:45Off-line Swarovski  (25/173/58)
Láska k vzhledu není láska:X
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2014 v 20:41Off-line igni  (36/192/130)
Souhlasim tu s klukama, to ze se ti nekdo strasne libi a porad na nej proto myslis je jedna vec. Laska je neco uplne jineho, je to stav, kdy na toho cloveka myslis porad, i kdyz ti nejak ublizil, kdyz se mu snazis pomoct, protoze mu neni dobre. A vlastne ho mas strasne rad a ani nevis poradne proc. ;)
04. 04. 2014 v 18:48Off-line onlip  (60/180/84)
Pánové, tazatel sice dotaz nazval Láska? a pak to v textu opakuje, ale píše i o tom, že se zamiloval. Odlišovat se to naučí, až bude skutečně milovat; snadné najít hranici není někdy ani pro dospělého. Na necelých 15 let mi popis situace připadá dost vyspělý, nevyčítal bych mu, že se fixoval na vzhled.
Ofinkáči, važ si toho, co se ti přihodilo, a rozvíjej to. Nápad s přáním k narozeninám je výborný, udělá mu to radost, bude dumat, odkud to víš, a pochopí, že ho zajímáš. Můžeš se ho zeptat, jaké sporty dělá, když má tak dobrou postavu... Tvé pocity zcela chápu, zažívám je dosud. A ano, když se zvednou koutky při vzpomínce na kluka, to není prosté sexuální poblouznění. Hodně zdaru!
04. 04. 2014 v 21:21Off-line fogacer  (55/172/61)
Jinak. Zažil někdo "Platonickou lásku" ke klukovi, kterého miloval a přitom nikdy neměl? Já Ano, proto chápu Anonyma. Láska nemusí být jen o sexu. Nejprve se musíš zamilovat a pokud protějšek nereaguje nebo jsi sám příliš ostýchavý abys jej oslovil a nějak začal, miluješ jej dále.To je zničující. Pokud jej nedokážeš oslovit abys věděl na čem jsi, je lépe se pokusit si najít kluka, který tvou lásku ocení. Jen to chce méně ostychu. Jinak se zblázníš.Znali to již staří řekové a jiní.
05. 04. 2014 v 14:55Off-line Anonym
Onlip : Děkuji:) Myslím, že ty jediný si to pořádně pochopil :) (teď nechci nějak shazovat ostatní vážím si každé rady) :) máš pravdu možná jsem měl dotaz jinak pojmenovat, ale jak jsem psal chtěl jsem poradit jak s ním začít mluvit .. jak bych ho mohl poznat :) ubíjí mě když ho vidím a nemám odvahu se s ním bavit ... víte je to pro mě těžké... v životě jsem ke klukovi necítil tolik jako k němu .. ani holce ne...:/ já ani nedokážu popsat přesně co to k němu vlastně cítím, ale je to hluboké... Celou situaci ztěžuje to, že o mě nikdo neví, že bych mohl být jinak orientovaný.. Jako ano slýchávám narážky na svůj vzhled, že vypadám teple a tak, ale to si kluci v tomhle věku prostě říkají pořád, ikdyž pořád objímám holky s kámošema se bavím o holkách, tak i přes to všechno mají furt zakomplexovaný, že ten kdo má patku se podobá Justinu Bieberovi a hodně lidí ho hejtuje a nadává mu do gayů ... tak nadávají i mě... Nechci se na Biebra podobat, on mě nezajímá jeho hudbu neposlouchám... Vlasy mám takové, protože se mi líbí, né protože je má nějaká hollywoodská hvězdička ... navíc teď má vlasy nahoru a to má půlka kluků dnes... Ale to jsem odbočil... Zkusím mu popřát a uvidím:) Myslím si, že tím nic nezkazím ba naopak si mě všimne a i kdyby byl 100% heterák tak to, že mu popřeju nemůže brát nějak špatně :) Kdybyste měli nějaké jiné nápady budu rád :)

Ofinkáč
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload