Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nešťastná láska

06. 04. 2014 v 22:46Off-line Anonym
Ahoj, mám problém... Na seznamce sem našel kluka se kterým sem si psal asi půl roku a po té době mě pozval k němu a jeho příteli domů na pokec a ... znáte to :) ..... a já sem se do něho asi zamiloval a tetka pokaždé když knim přijedu a užíváme si, tak s tým jedním sem hrozně šťastný a vím že v tu chvíli ho mám jen pro sebe. Mazlíme se, potom ležím na jeho hrudi :) a uklidňuje mě tlukot jeho srdíčka ;) Ale jakmile přijedu domů tak vím že je to vždycky jen na chvíli a jsem z toho špatný že nikdy nebudeme spolu... Ale každý den si píšeme a on mi píše takové krásné věci a já mu a vždycky se u toho usmívám jak d***l :-) .... poradíte mi co s tím?
06. 04. 2014 v 22:57Off-line johnj  (40/186/82)
Buď ho získej pro sebe, nebo se smiř s tím, že ho "nikdy" nebudeš mít a zůstaňte přátelé, nebo na něho zapomeň a vymaž ho ze svého života. :)
07. 04. 2014 v 00:07Off-line Stastys  (28/180/78)
Hmmm myslím si že "nikdy neříkej nikdy" a to že se s ním můžeš vídat je fajn :) vztah z toho může někdy vzniknout - nebo třeba vztah ve třech :) - hlavně si myslím, že zbytečně "smutníš" nad ještě nerozlytým mlékem :) -- btw. já měl minulý rok podobnou situaci, ale prostě je nesmsl se kvůli tomu rápit, radši si z toho vzít to co je na tom super! ....jinak chpu, že mu asi nebudeš moci říci , co k němu opravdu cítíš, riskoval bys, že by se s tebou nechtěl vídat - nemusíš mu to říkat, co k němu cítíš, stačí, když mu zalichotíš občas a svými emocemi ho uděláš štastnějším, a on pozná, že mezi vámi je nějaká "jiskra". Emoce jsou mnohdy mnohem lepší jazyk než slova... - avšak nech mu svobodu, nenaznačuj mu že bys s ním chtěl vztah, spíš mu ukaž, že je fajn člověk a že jsi ochoten mít vztah - nemůžeme druhé nutit do vztahu, můžeme nabídnout vztah to zda chce nebo nechce mt s tebou vztah je jeho věc a nemělo by t to rozhodit - v opačném případě, tedy rozhodí-li tě to, měl by ses nad tím pocitem zamyslet...,,proč toužím po tom mít vztah s tímto jedním člověkem?" Taky je vhodná technika vizualizací - napiš si takovou představu, která tě dělá štastným - zkus meditaci nad formulí ,,Láska mi daruje úspěch" - 30 minut denně meditovat nad touto formulí a zapisovat si myšlenky a zaznamenat si pocity, které ti přijdou na mysl :) Především je třeba neztrácet hlavu a pracovat na svých emocích.Jinak můžeš mě kontatovat na tomto webu, mohu to s tebou prokonzultovat, já osobně znám techniku, která ti umožní být ve vztazích ,,free" - tedy nebát ,,závislý" na jednom, ale ... zapamatuj si myšlenku G. Bradena: ,,Neměl bych zapomínat na to být zamilovaný prvně především do sebe samého!!"
07. 04. 2014 v 10:33Off-line onlip  (61/180/84)
K.O.: Složitá situace. Ale pokud bych v ní byl sám, snažil bych se naplnit radost, která se ti dává. Ono jí v životě není nepřeberně. A věř, že když dokážeš vnímat tlukot jeho srdce, vrátíš tu přízeň jiným lidem vlastní přívětivostí.
07. 04. 2014 v 15:59Off-line Anonym
No když jsme se jednou mazlili tak mi říkal že by klidně i se mnou chodil, a já neřekl nic a jen sem ho políbil. A toto mi taky vrtá hlavou, měl sem zareagovat jinak, něco mu říct? nad tím právě přemýšlím... a když jsme si psaly tak jsme si vykládali jaký jsme z toho měli pocity a na obou stranách je to pozitivní a krásný, a cítíme to stejně.... Párkrát sem mu napsal že bysme mohli jít třeba na pizzu a nebo zase se pomazlit a on na to odpoví tak že mě to z poloviny zklame ,, to bych byl rád ;) jen se zeptám přítele kdy bude mít taky čas,, ....... a po tomto my vždycky dojde že spolu asi nikam sami nepůjdeme :(
08. 04. 2014 v 18:01Off-line Anonym
Já ho miluji čím dál víc a nevím co dělat dál..... sem z toho neštastný
08. 04. 2014 v 22:02Off-line Anonym
Tak asi s tym nic neudělám :( tak asi budu muset jen jezdit za obouma a být rád že s ním mužu aspoň být :-) :/
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload