Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak se seznamit s klukem z MHD?

07. 04. 2014 v 23:37Off-line Anonym
Ahoj, predem upozornuju, ze vim, ze tenhle dotaz uz tady byl, ale nenasel jsem zadnou kloudnou radu, tak zkousim zakladat novy tema. Vzhledem k tomu, ze se mi s klukama ze seznamky moc nedari, chci zkusit nejakou alternativni moznost seznameni.

Skoro kazdy rano jezdim s jednim moc peknym klukem v autobuse a nasledne v tramvaji. Nastupuje do autobusu o zastavku dal nez ja. V autobuse po nem vzdycky pokukuju, potom i v tramvaji, tedka jsem si pri prestupovani na tramvaj sedl dvakrat naproti nemu (nevim, jestli si toho vsiml a jestli mu to treba bylo divny), kamaradka mi poradila ocni kontakt. No, s tim jsem dnes docela selhal, porad se dival nekam bokem, kdyz uz jsme se dvakrat stretli ocima, tak na kratkou dobu, nez uhnul pohledem zase nekam pryc.

Dalsi kamaradka mi poradila, ze se s nim mam zacit bavit, ale jak zacit konverzaci s uplne cizim klukem, kteryho vidam jen v MHD?! Pry mam zkusit, ze se hezky smeje. Hm, myslim si, ze tim bych se okamzite prozradil a nerekl bych, ze je to na zacatek uplne zadouci.

Napadlo me, ze bych mohl vyrazit o autobus driv, vystoupit na jeho zastavce a zacit se s nim bavit tam, ale porad nevim, jak se s nim sakra dat do reci tak, aby mu hned nedocvaklo, ze jsem gay! Nemyslim si, ze je dobrej napad hned jit s pravdou ven, na jednu stranu by to bylo dobry v tom, ze bych hned vedel na cem jsem, ale na tu druhou si rikam, ze se nemuzu ani poradne odvazit ho oslovit nejak normalne, natoz za nim okamzite prijit a vybalit na nej, ze jsem na kluky, kdyz mam problem sve*** se s tim lidem, ktery znam a kterym duveruju.

A jeste ke vsemu se mi to komplikuje v tom, ze za tri tydny koncim skolu kvuli matu***e a nebudu s nim jezdit rano, tak jestli se rozhodnu to udelat, musim rychle sebrat odvahu a jit do toho, ale proste opravdu nevim, jak zacit!

Diky za kazdou smysluplnou radu.
08. 04. 2014 v 00:21Off-line Gliese581c  (39/176/78)
Si vymysli, ze delas petici za zmenu trasy linky autobusu nebo tak neco....kdyz ti to podepise, tak z nej minimalne vymamis telefon nebo mail :-)
08. 04. 2014 v 00:37Off-line johnj  (40/186/82)
Jak někoho oslovit? Třeba pochvalou účesu, oblečení, telefonu, výběru hudby (je-li slyšet). Cokoli, co je na dotyčném vidět a dá se tím začít rozhovor. Případně klasické povzdechnutí nad neustálým dojížděním a ucpanou dopravou, dále třeba "otřepané" počasí a tak. :)
08. 04. 2014 v 00:50Off-line Socksboy  (33/181/70)
Chod na tu zastavku kde on nastupuje , tvar sa ze si musis zavolat a ze ti nejde telefon. Ptom sa ho opytaj ze ci mozes zavolat na par sekund kamaratke z jeho mobilu, jej iba prezvonis alebo sa snou dohodnes na nejakom scenari ze cakam ta tu alebo daco, aby si ziskal jeho cislo na mobil a ona ti ho potom da odkial si volal. mozes mu napisat o par dni neskor zo svojho cisla :) a ked ti nebude chciet dat volat z mobilu tak povedz ze mu das par korun len aby ti dal volat a mal jeho cislo :) a ptom mu mozes pisat smsky aj anonymne :D alebo ho prenasleduj kde chodi a tam sa vypytuj kto to je :D
08. 04. 2014 v 00:57Off-line Anonym
Gliese581c: Ty jo, tak tohle by me v zivote nenapadlo, to musim uznat. :D Je pravda, ze bydlim na okraji Brna a zkratily nam jednu tramvajovou linku jedouci z centra az na konecnou, tak bych mohl vymyslet fiktivni petici o prodlouzeni te linky zpet na konecnou, ale na druhou stranu vysvetluj pak, ze ta petice byla fiktivni a chtel jsi na nej jen ziskat kontakt. ;) Bud by to mohl vzit ze srandy a ocenit kreativitu, nebo by to taky mohl brat jako podraz, tezko rict...

johnj: No, uvazoval jsem nad tim a vychvalit bych ho mohl klidne od hlavy az k pate a myslel bych to uprimne, ale prave mi jde o to, ze by si z toho mohl vyvodit, ze jsem teplej a to prave nechci (precejenom asi bude klukovi divny, kdyz za nim prijde a kluk a zacne mu chvalit obleceni, uces, ...). Nebo se snad mylim? Nejspis zalezi na tom, jak bych to podal, ze? ;)

Spis me prave napadla nejaka ta otrepana fraze s pocasim nebo s dopravou, ale jakym smerem dal ubirat rozhovor? Jsem normalne ukecanej clovek, ale rozkecam se vetsinou jen pred lidma, ktery znam, nebo se rozkecam, kdyz jsem opilej, ale to uz casto melu blbosti. :D Temat me napada spousta skola, prace (jak jsem rikal, letos maturuju, ale jeste brigadnicim, takze v tomhle ohledu bych mohl kecat a kecat a kecat, ale chtel bych se taky neco dozvedet od nej), zajmy...

Ja spis potrebuju nejak vymyslet, jak ho co nejlepsim zpusobem oslovit a co nejlip na nej zapusobit, proste jak co nejlip zacit konverzaci a jak udelat co nejlepsi prvni dojem. A hlavne si potrebuju nejak dodat odvahy. A taky nevim, jestli ho oslovit treba primo v autobuse, na te jeho zastavce nebo na prestupni zastavce? Chtelo by to nejakej podrobnej plan. :D

Socksboy: Hm, taky diky za zajimavej napad, ale furt bych to chtel pojmout co nejvic osobne, bojim se toho, ale zaroven mam strasnou chut do toho jit a myslim si, ze je to ta nejlepsi moznost, jak se prave seznamit s nekym, koho neznam. Stejne jak jsem psal Gliesovi, mohl by to brat taky jako podraz.
08. 04. 2014 v 01:02Off-line johnj  (40/186/82)
Když ty z obyčejného oslovení cizího člověka děláš pomalu meziplanetární studii. To je potom těžké... :)
08. 04. 2014 v 01:09Off-line Gliese581c  (39/176/78)
Ty s tim teda nadelas...si dej panaka na odvahu, kdyz sjes srab :-D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 04. 2014 v 08:55Off-line poklad  (29/177/69)
No rozhodně bych nedělal to s tim mobilem... Mě to někdo udělat, tak i kdyby mi byl sympatickej, tak se s nim už nebudu bavit...
21. 11. 2017 v 10:43Off-line Alda29  (36/192/90)
To je problém se na něco zeptat? Nedávno jsem jel vlakem někam pracovně a už na nádraží jsem si vyhlédl kluka, co se mi líbil, shodou okolností jel stejným vlakem i do stejnýho města jako já, tak jsem nastoupil do stejného vozu a seděl poblíž a docela rychle jsem přišel na něco, abych se s ním mohl bavit.
21. 11. 2017 v 12:22Off-line Alda29  (36/192/90)
To s tím telefonem je totální pí..vina.
21. 11. 2017 v 16:14Off-line Bluefox  (37/198/93)
07. 04. 2014 v 23:37

"... za tri tydny koncim skolu kvuli matu***e a nebudu s nim jezdit rano, tak jestli se rozhodnu to udelat, musim rychle sebrat odvahu a jit do toho, ale proste opravdu nevim, jak zacit ..."
21. 11. 2017 v 16:34Off-line Alda29  (36/192/90)
Jsemnamlade: tohle je asi častý případ, co někdo "musí" řešit. Ale škoda, že se u takových starých témat nakonec nedozvíme, jak to dopadlo.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload