Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem sám

12. 04. 2014 v 16:02On-line BMWfreak  (29/180/70)
Jsem sám a někdy jsem zato rád, zlvášť tehdy když si pročítám tu poradnu tady.

Jak to máte vy? Je tu někdo kdo to cítí podobně?

Neříkám že bych nechtěl nikoho mít, ale zatím nikdo nepřichází a vypadá to že to tak zůstane. A vnucovat se nikomu nechci/nebudu/nehodlám.
12. 04. 2014 v 16:10Off-line OnyxCoast  (38/-/-)
Vetsina "lidi" tady povazuje "vztah" za nejakej Sangreal, mysleji si ze bez vztahu se neda zit, a tak se az zoufale snazeji nekoho uhnat..

Je skoda ze se asi nejhur hleda chlap co se nezene jak smyslu zbavenej do nejaky parodie na vztah, ktera stejne zkrachuje protoze vztah se neda jen tak hrc prc zalozit z niceho behem dvou dnu (jeden extrem) a nebo neni totalni slapka co jde s kazdym z koho se mu postavi ocas a roztahne dira (druhej extrem), je az zarazejici kolik lidi spada do jedny nebo do druhy kategorie a jak MALO lidi je neco mezi (ani zoufalec snazici se za kazdou cenu ulovit kohokoliv s prachama ale ani slapadlo s vice zarezama na posteli nez zije lidi ve stredne velkym meste).

Vnucovat se nekomu nema smysl, protoze to delaji opravdu jen chudaci, a uprimne receno nez trcet ve "vztahu" kde mne bude druha polovicka kontrolovat jak SS, wartovat kdy, kde,s kym, jak dlouho.. jsem byl a vyuzivat kazdou moznost k tomu se semnou pohadat jen tak ze sportu (bohuzel zkusenost), tak budu radsi taky sam.
12. 04. 2014 v 16:10Off-line manicboyyy  (33/176/79)
Nesmíš myslet negativně. Jamile začneš myslet pozitivně, tak kluka najdeš hned. On sám totiž s Tebou bude chtít být. Hlavně nepiš - nemůžu nikoho najít, v tu chvíli pak nikoho fakt nenajdeš
12. 04. 2014 v 16:17Off-line term800  (39/202/95)
Mno... co na to tu napsat....
12. 04. 2014 v 16:34On-line BMWfreak  (29/180/70)
Já už spíše odmítám hledat, je to zbytečné k ničemu to nevede. Jak se říká, zbytečné sraní... Zjistil jsem takovy poznatek, že je lepší si najít nějakého kámoše od kterého nechci prostě nic než jen dobrý pokec o něčem zajimavém, nebo zábavu a uplně normální přátelství tak jak by ho měl znát každý. Zahulit a normálně se pobavit. Ano hulím a nestydím se zato, je to jediná droga, která mi přiníší pozitivní náhled do života, tvořivost. Alkoholu neholduju vubec, protože z toho je akorát člověk zničený (do toho nepočítám pivo, které neublíží)
A aby jste si nemysleli, že jsem asexuál, tak to rozhodně nejsem. Je to duležitá součást lidského života, ale není na prvním místě u mne, u člověka ocením jeho chování a smyšlení v prvé řadě před vším ostatním.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 04. 2014 v 17:41Off-line manicboyyy  (33/176/79)
Já už spíše odmítám hledat, je to zbytečné k ničemu to nevede. Jak se říká, zbytečné sraní...píšeš o tom a je to tvoje věc. ale právě z toho je cítit že to vlastně nechceš. Namlouváš si že to chceš páč se rozhoduješ na základě negativních prožitků. Jenže to právě nikam nevede. Je dobrý třeba začit sportovat, překonávat překážky, překonávat svoje já, najit si v nečem zálibu, najit s přitom kamarády. To ti dodá lepší náladu a poznáš nové lidi. Začneš se lépe koukat na svět a uvidíš že když překonáš ty negativni prožitky tak se tvůj život změní k lepšímu
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload