Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Neumím dát najevo, že ho miluju

08. 06. 2014 v 23:11Off-line Anonym
Mám kluka a i když ho miluju tak mu to neumím dát najevo.. nejspíš si vůbec nevěřím nebo tak něco a on je teď ze mě zklamaný a já ze sebe taky :( Mám pocit že neumím milovat.. nelíbám ho všude jako on mě a nespěchám s análem i když on mi to furt připomíná že by to šlo :/ ještě jsme takový sex neměli.. vadí mi v nějakých věcech ale to je normální že tak to vždycky je a nechci ho ztratit.. nevim jestli by psycholog pomohl nebo něco abych uměl milovat a dát to najevo :/ když tak pomoc! ...
08. 06. 2014 v 23:17Off-line johnj  (40/186/82)
Těžko dělat automaticky něco, co ti není přirozené. Pokud je to tvůj první takový vztah, zřejmě se v tom vztahu potřebuješ teprve "rozkoukat". A to by měl tvůj parťák pochopit, být trpělivější a víc nápomocný.
S análem nespěchej, dokud si nebudeš jistý. Pokud tě opravdu miluje, počká. V opačném případě to možná není ten správný parťák pro tebe.
Přeju hodně štěstí! :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 06. 2014 v 08:55Off-line Umbaros  (33/180/75)
Pokud tě bude do něčeho ustavičně tlačit, tak o to víc se zatvrdíš a nebude se ti chtít. Ve vztahu mají být vždycky na všechno dva. Kam spěchat? A pokud prostě se na tebe vykašle, že si s ním nechtěl spát hned tak ti garantuji, že to není chlap pro tebe.

A to že by si ho líbal všude a za každé příležitosti, to není pro mě důkaz lásky. A zas ti na druhou stranu garantuji, že kdyby si tohle líbání dělal ty mě, bylo by mi to absolutně otravné :D Mám trošku pocit, že pod pojmem projev lásky si představuješ (možná oba představujete) sex, dotyky, líbání, a spol. Ale přece tam je toho mnohem víc. Dárek, snídaně, říct mu, že si s ním rád, apod.
09. 06. 2014 v 09:45Off-line Anonym
Díky chlapci :) poradili jste mi pěkně a pravdivě :) něco s tím budu fakt dělat a nebudu házet vinu jen sám sebe..
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload