Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nevím jak dál...

01. 07. 2014 v 21:47Off-line Anonym
Poslední dobou přemýšlím o tom, že si vezmu život, vlastně už delší dobu. Před rokem mi zemřela babička a dost mě to vzalo, od té doby se dějí divné věci, v rodině se hádáme, k tomu mi matka ku*ví s jedním zm*dem, kterého jednoho dne sundám. Otec asi o tom nevím. Navíc jsem neudělal střední prvák, měl jsem rupnout z matiky, ale tu jsem nakonec opravil a zkazil češtinu. Na reparát nechci jít a matka mě na přestup nepustí. Vím to že repec nedám, tak to nemá ani smysl, nejradši bych vzal motorku a pustil to pod kamión a mít pokoj od všech problému... Nevím jak dál. Navíc, když jsme byli minulý týden na dovolené, tak mi řekla že jí překážím v životě, já jí řekl že jí jeden den poté co přijedem domů, že jí přestanu překážet, několikrát jsem jí vpálil do očí, že zkoncuji, připadá mi jak kdyby jí to bylo jedno. Navíc jsem bisexuál, za což se stydím, nikdo to o mě neví. Jen dvá kluci v realitě, ale ty si teď myslí že jsem heterák. Že to byli jen úlety. Už nevím jak dál, navíc dneska jsem se byl projet a potkal jsem toho zm*da co ku*ví s matkou, jak jí vezl, přejel mi před očimá, taková chuť se za ním rozjet zastavit ho a omlátit mu hlavu o asfalt. Kdyby se to táta dozvěděl, tak ho zašlape do země, nevím jestli mu to mám říct.
01. 07. 2014 v 22:00Off-line husky  (26/175/67)
No vis jak těžko se radí takhle v poradně.... to by chtělo soukromý rozhovor, jestli chceš tak napis
01. 07. 2014 v 22:29Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Je samozřejmě nejjednodušší všechno zahodit a ukončit to. Ale v naprosté většině případů je to zbytečné a je to jen otázka lenosti či pohodlnosti toho člověka, protože místo boje hned všechno vzdává. Takže nic nevzdávej, na to jsi ještě moc mladý a postav se k tomu jako chlap, ne jako baba ;-)
01. 07. 2014 v 22:33Off-line BMWfreak  (29/180/70)
Jo nejlepsi je si to vylit a kamionákovi zk***it zivot..fakt logika, t sii radsi uvaz provvas (pokud zvládneš aspon smyčku) a netahej dalsi nevinné lidi do sraček. vím že ti tim moc nepomužu ale když máš tak blbé nápady tak ti nejspíš stejně nejní pomoci..
01. 07. 2014 v 22:34Off-line Anonym
Jak se k tomu mám postavit? Počkat si na toho z**da sejmout ho, nebo mu naházet šutry do baráku, nakopat matku do p***le a´t vypadne a pak vysvětlit tátovi přestup?
01. 07. 2014 v 22:36Off-line Anonym
BMW, na to jsem taky myslel, třeba tam bude mladý kluk a mohl by z toho mít trauma, ale jediná jistota že se to povede na 100% protože, tak jak to plánuju, tak to musí vyjít. Provaz je na dlouhou dobu...
01. 07. 2014 v 22:38Off-line BMWfreak  (29/180/70)
Tobě už stejně není pomoci jak to tak vidím.. nejsi schopny ani pochopit jak to bylo myšleno
01. 07. 2014 v 22:39Off-line ThomPrag  (45/180/76)
No takhle fakt ne. Přestaň řešit ostatní a řeš sebe. Matku a toho frajera ignoruj a dělej něco se sebou. Vyřeš si ten reparát nebo budeš doživotně u lopaty (no, s tímhle přístupem spíš na ulici).
A jestli si myslíš, že když to do někoho napálíš, tak je to jistota, musím tě zklamat - není.
01. 07. 2014 v 22:40Off-line johnj  (40/186/82)
V celém textu jsem nenašel ani jeden jediný důvod, proč by ses měl sebevraždit.
Tvoji rodiče jsou dospělí lidi. Umí si vztahy mezi sebou vyřešit sami. Je lepší se do toho nemíchat. Pokud to skončí jejich rozchodem/rozvodem, na skutečnosti, že to jsou tvoji rodiče, to nic nemění. To už jim nikdo neodpáře. A ty o ně nepřijdeš. Ano, nebudete bydlet pohromadě. Ale stejně se od nich jednou odstěhuješ...
Vzdělání je důležité. A pokud je to jenom trochu možné, udělej maximum pro to, abys střední dokončil. Určitě budeš mít lepší st**tovní pozici do života. Že se ti nepodařila matika nebo čeština, vůbec nevadí. Kdo z nás potřebuje dennodenně středoškolskou matiku? Jde o to jen "nasázet" potřebné známky. Pokud budeš potřebovat matiku v budoucím povolání, víš, kde ji najdeš a nebude problém se to doučit. S češtinou to samé. Budeš řemeslník? Bude od tebe někdo očekávat akademickou češtinu, nebo "zlatý ručičky"? Myslím, že odpověď je jasná...
Nestyď se za to, že jsi bisexuál. Proč? Můžeš si vybírat napříč pohlavími. Kdo to má? :) Je to skvělé.
A babička? Nech ji odejít. Její čas po tvém boku vypršel. Bude navždy součástí tvého dlouhého života, byť už jen jako krásná vzpomínka.
Přeju hodně štěstí, ať ti vyjde vše, co ti vyjít má. :)
01. 07. 2014 v 22:46Off-line Anonym
Ignorovat se nedají... Když poslouchám hádky, kecy matky jak furt řeší prachy, prachy, prachy, auta, auta... Mě sere! Když kolikrát vidím toho krypla na plese, nebo jak řekne, jdu do práce a přitom se jede ku*vit? Když jí čtu esemesky, chuť mu zavolat...
01. 07. 2014 v 22:52Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Jen opakuju, co jsem napsal - řeš sebe a ne ostatní. Dokud tohle nepochopíš, nikam se to nepohne.
01. 07. 2014 v 22:55Off-line Anonym
Jak mám řešit sám sebe, když oni mi v tom překáží? Třeba jen mysl na ně, nebo každodenní myšlení na babičku...
01. 07. 2014 v 23:00Off-line Anonym
My nejsme ve špatné situaci, peněz je dost, ale zdá se jí ze má snad furt málo... začne si dávat bacha a alespoň se matka sbalí a vypadne... A kdyby to nahlásil, tak je totál zašlapanej... Nejen já bych mu začal dělat naschvály, ale i otec by ho sundal...
01. 07. 2014 v 23:59Off-line Charles2300  (32/183/85)
Souhlasim s Baworakem, ta smycka je lepsi, a pro vsechny ostatni až budu jezdit s nakladakem, tak bych prosil neskatejte pod nej, nebo vam budu pak srat na hrob a budete i po smrti ve srackach :-)
02. 07. 2014 v 01:38Off-line Hagal  (32/180/90)
Ty vole chlape vzpamatuj se,
že ti umřela babička je sice smutné ale to je prostě život, někomu v raném dětství umřou oba rodiče a dokážou se postavit na nohy, pořád si myslíš, že jsi na tom špatně?
Podvádějící a zřejmě ne zrovna starající se matku nevyřešíš vzhledem k tomu, že jsi na rodičích finančně závislý ale jestli tě má tak "ráda" jak říkáš, tak na ni házej taky bobek a věnuj se otci.
Jinak jak už tady padlo: pokud nechceš svůj pracovní život trávit s lopatou v ruce nebo s reflexní vestou na sobě, tak zatni zuby a uč se.

Skončit to umí každý pako. Zamakej na sobě, najdi si dobré známé, dodělej školu, sežeň slušnou práci a vymaž tak úsměv z obličeje všem co o tobě kdy pochybovali.
02. 07. 2014 v 02:26Off-line Radial  (31/189/-)
Tak repec z češtiny no.. ke všemu v prváku. Za 2 dny seš naučenej, max za tejden pokud seš línej. Ten bych nějak neřešil, stane se. Jen se ted budeš muset na to dodatečně znova naučit. Čeština fakt za přestup na jinou školu nestojí a matika je (skoro) všude stejná. Jestli teda nechceš dopadnout jak nějakej kuchař.

Jinak s tím podváděním. Já třeba bych tu myšlenku nevydržel a řekl bych mu to. Je to sice pěkný že už jsou velký a že si "vztah vyřeší oni" ale jestli o tom neví ? Jestli se chce kurv*t tak ať jde do pr*ele :D (cenzura op). Takovej ten pocit kdyz máš doma někoho kdo ti zahejbá a jedinej kdo to neví seš ty sam XD

A nebo mi napiš do zpráv a rozebereme to :D
25. 02. 2015 v 16:18Off-line beem82  (42/152/59)
Možností jak řešit tyto \"problémy" je několik a záleží na tom jak se na to koukáš a co chceš vyřešit jako první. těch situací je tolik že tě hltí... a nemáš energii na nic jiného..... dle mého názoru z největší části tě hltí tvá bisexualita a tajení to. každepádně bys měl řešit tuto věc odděleně o ostatních. Pak tu je problém s chlapkem, kterého nemůžeš ani cítit. to že to řekneš tátovi tím problém z části vyřešíš. Pak tu je věcd tvého reparátu. nevim kolik ti je let, co studuješ a odkut pocházíš, ale zkus ze vzepřít a reparát zkus udělat alespoň na 4. Pokud máš kolem sebe kamarády a přátele, zkus s nimy trávit více času (nemyslim v hospodě) a klidně jim o jednom jediném problému z těch všech řekni. uleví se ti a rozhodně ti mohou i poradit- znají tvé okolí a blízké. Dej si jeden jediný reálný cíl.... třeba do léta. může to být cokoliv, nesmí tě to strsovat. pokud budeš chtít založ si emaila a písni mi více . os AM. ()
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload