Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Astrální cestování

31. 07. 2014 v 11:55Off-line manicboyyy  (33/176/79)
Má s tím někdo zkušenost? https://www.youtube.com/watch?… těžko říct co si o tom myslet...ale jinak je to pěkněj kluk, že jo
31. 07. 2014 v 12:10Off-line ThomPrag  (45/180/76)
"...na skutečnosti, že mladý muž vyhlížející jako po smaženici z lysohlávek potřebuje nutně hospitalizaci, klecové lůžko a aplikaci psychofarmak, nic nezměníte" ....takže asi tak :D
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 07. 2014 v 13:03Off-line I.Want.To.Be.Happy  (25/-/-)
Astrální cestování funguje,ale na to video jsem koukal asi 5 sec a musel jsem to vypnout. To bude zas sračka,jak má bejt.
01. 08. 2014 v 08:50Off-line Relostyt  (102/-/-)
Hm po shlédnutí asi 10 sec videa mám chuť tomu frajerovy astrálně nacestovat moje pracovní boty s ocelovou špicou rovnou do astrálního konečníku.
02. 08. 2014 v 00:17Off-line Oo..Dejv..oO  (32/-/-)
RELOSTYT...proc tolik negativity? :)
02. 08. 2014 v 00:43Off-line THX1188  (40/183/90)
Hmm...to je pěkná sračka teda....
02. 08. 2014 v 12:09Off-line Relostyt  (102/-/-)
Oo..Dejv..oO: Tady nejde o negativitu ale o technické a logické myšlení.
Až mi někdo dokáže že existuje duše tak mohu přehodnotit svůj výrok a říct že je možné astrálně cestovat. Do té doby je to stejná kravina jako to že existuje bůh. Je to něco jako kdybych řekl že můj penis má vlastního ducha který astrálně cestuje po světě a š**á každou díru na kterou příjde.
Vše se skládá prozatím z atomů (jsou ještě kvarky a podobně ale oficiálně to nejsou částice). Teď mi řekni pokud je vše složeno z těch částic tak vezmu li duši nebo vědomí tak aby se něco přeneslo tak to musí něco být. Taky nepřeneseš myšlenku ze své hlavy do cizí protože myšlenka je pouze stav, prakticky naprosto stejný jako třeba v procesoru tedy pouze 0 nebo 1.
Jak chceš něco přenést co není?
Nebo ještě lépe jak můžeš vědět že něco je nebo existuje jen podle toho že v to věříš?
Ať mi nikdo tady hlavně nevykládá něco o víře protože víra ve věci neexistující ala bůh a podobně neznamená že když v to budu věřit sebevíce tak se z víry stane skutečnost.
V překladu budu tak šíleně věřit v boha a celý svět do jednoho bude věřit v boha neznamená to že bůh začne existovat.
No trošku jsem se ve výkladu ztratil.
V každém případě já jsem člověk vědy a hmatatelných důkazů takže pro mě něco jako víra je "rouhání" :D.

No a abych to trošku nastínil proč jsem řekl co jsem řekl o tom videu.
Viděl jsem jen pár sekund a mohu říct jedno, určitě tam něco mele o tom že se přenesl někam mimo své tělo co tam viděl a podobně.
A teď přichází na řadu racionální myšlení. Kdo mi dokáže že to co řekl je pravda? Kdo mi dosvědčí že to co řekl se opravdu stalo a není to pouze jeho bujná fantazie s kouska reality kterou třeba v podvědomí uchovává například z obrázků?

Něco jsem tam slyšel že jde cestovat v rem fázi nebo co.

Je vědecky dokázáno že v rem fázi pracuje naše podvědomí a tedy to co jsme za ten den viděly, slyšely, cítily tak se pouze určitým způsobem zpracovává a vytváří sny. Je to jako bych udělal program a nasadil do něj script že má čtvercovou plochu a má k dispozici určité tvary a barvy. Dal mu obrovský seznam variant a ať ty varianty použije na to plátno v jakémkoli směru a velikosti ala systém programované hrací kostky avšak trochu složitější.
Udělá ti nějakou slátaninu co ho prostě "napadne" a přesně tak funguje snění nebo to jeho astrální cestování.
Akorát zde je seznam kombinací nahrazen seznamem vjemů a plátno nahrazeno prostředím.
Takhle já nepřímo objasňuji to jeho astrální cestování. Není to nic jiného než sen a sen není nic jiného než vjem stejný tomu že například červená je červená a není zelená.

Stačí trošku používat mozek než něčemu člověk uvěří a nakonec s trochou vědy pozná jak všechno kolem něj funguje a pracuje.

Ipso facto nejsem negativní pouze lidi upozorňuji na absurditu něčeho co je doslova k smíchu byť to prezentuji netradiční metodou pro vědecké výklady.

PS: Nedělám ze sebe něco více než jsem, jsem obyčejný člověk bez matu***y a né vědec ale to neznamená že mě nezajímá věda, teorie, přednášky, výzkumy a fakta.

Jinak s tou agresi v mém předešlém komentáři pouze naznačuji jednu věc. Jde o narušeného člověka který své bludy byť dobrým způsobem vtlouká do hlavy slabším jedincům. Dalo by se to přirovnat k vymytí mozku jen s tím rozdílem že tady to lidi podstupují dobrovolně a jsou natolik omezení že tomu začnou věřit. Tímto se chci všem omluvit kteří v to věří ale pro mě to tak je a já to nezměním. Je to naprosto to samé když se nechá člověk ovlivnit reklamou v televizi jen tady to dává člověk osobně tak toho "tupého" to evokuje mu věřit protože v genech máme zakódováno to že se učíme a že nás někdo učí.

THX1188: Tys to zvládl zkouknout celé?

PS: Ještě si rejpnu trochu do víry. Víra v boha je to samé jako kdybych tady začal prezentovat že můj penis je 1m dlouhý. Okamžitě to vytvoří 3 skupiny lidí. Lidi kteří tomu věří, lidi kteří tomu nevěří protože to není běžný jen jev ve skrytu mají trošku pochybnost a třetí skupina lidí kteří řeknou že to geneticky není možné, dosud nebyl jediný případ, v genech to není zakodováno a fyzicky to taky není možné protože by lidské tělo potřeboval šílené množství krve a to by nezvládly orgány.
Toď celý princip víry. když najdu lidi které si záskám na svou stranu a řeknu aby to šířili více a více tak nakonec ta základna lidí kteří tomu budou věřit bude tak velká že svou demencí resp nemožnosti myslet racionálně přesvědčí druhou skupinu o tom že tomu opravdu tak je.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
02. 08. 2014 v 12:13Off-line THX1188  (40/183/90)
No prvních pět minut jsem dal, pak jsem to jen rychle prolítnul a stačilo mi to....příběh o červené barvě mě totálně přesvědčil o tom, že chlapec jen žvástá nějaký kraviny co si vymyslel před spánkem a asi četl nějou sci-fi!
Doporučuju ketamin, ten vám zaručeně poskytne mimotělní zážitek!/pozn. : sedativum pro koně/
02. 08. 2014 v 12:20Off-line Relostyt  (102/-/-)
THX1188: no myslím že mimotělní zážitek poskytne i lahvička gutalaxu na ex :D a bude to větší sranda než astrální cestování :D aspoň pro ty co se na to budou dívat :D.
02. 08. 2014 v 16:24Off-line Oo..Dejv..oO  (32/-/-)
RELOSTYT: Máš velice dlouhé odpovědi :D Myslím si, že ať si každý dělá co chce věří čemu chce hlavně když je štastny ne? Jestli chce skupina lidí věřit v boha tak ať věří pokuď je to učiní štastnými...ty když v něco nechceš věřit tak nevěř, ale je to každého věc...a k***izovat někoho s odlišným názorem je zbytečné :) každý jak vidím má potřebu vše k***izovat a vnášet do všeho spousta negace, ale najít na něčem trochu pozitivity umí jen málokdo...:) a je celkem smutný, že někteří lidi nejsou schopni vidět i něco víc :)
02. 08. 2014 v 16:33Off-line klucinek  (33/176/75)
Relostyt já myslím že duše jako taková existuje, beru to jako určítý druh SW který obsluhuje HW zvaný mozek. Doposud pokud vím nebylo vědecky objasněno z čeho pramení třebas sebeuvědomění. Vědci vědí na jekém principu mozek funguje, proč vidíme, slyšíme atd...ale proč si uvědomujeme sami sebe (jakožto osobnost), proč toto co neznáme je v určitých situacích chopno ovlivnit neovlivnitelné pochody mozku, proč když se narodí lidi bez hlavního mozku fungují, ovšem chybí "duše" ten člověk je pouze mechanismus. Takže nezvratně něco jako duše určitě existuje. Ovšem v astrální cestování a podobný kundoviny nevěřím. Věřím v to že mozek je schopen telepatie, schopen vnímat dění v jiném mozku na tisíce kilometrů, schopen přenášet na dálku své biochemické pochody přeměněné ve vlny, jen to neumíme ovládat, naměřit a dokázat.
02. 08. 2014 v 17:44Off-line Relostyt  (102/-/-)
Klucinek: Ano ohledně sw a hw jsem již někde četl, tuším že to byl vědecký magazín vycházející v usa kde to takto popisovali. V každém případě to co jsem napsal tak to tak vidím já. Nemluvě o tom že mluvíš něco o telepatii. Promiň ale na to nebudu reagovat, né že bych tě nechtěl urazit ale myslím si že čistě jen ta myšlenka telepatie je "uhozená".
Jinak samozřejmě že člověk je mechanizmus, lidský mozek se dá přirovna v procesoru avšak lidský mozek složený z buněk nemá lineárně za sebou poskládané procesory a hlavně nemá pouze jednu cestu ať už je stav 0 nebo 1. To je to myšlení.

Jinak doporučuji kouknout nebo přečíst si studie od Hawkinga který vše toto popisuje a vysvětluje.
Člověk by se až divil jak mu Hawking změní myšlení (vyzkoušeno u pár lidí kteří dle mého byli podle myšlení ta spodní hranice člověka).

On-line Oo..Dejv..oO : Promiň za dlouhé odpovědi, holt to jsem já, nedokážu věci dělat a ani popisovat jednoduše, všechno dělám složitě, snad je v tom nějaká úchylka :D.
24. 07. 2016 v 21:40Off-line JakubSr  (103/-/-)
Astrál do Každé rodiny! :D Volíme jiné sféry! :)
19. 11. 2017 v 17:34Off-line ozvien  (73/-/-)
Prosimtě relostyte tvoje přesvědčení svědčí o hloubce tvého zájmu, leč jsi determinován svým vybavením psychickým. Pokud jsi racionální typ tak nedovedeš pracovat s intuicí. Což teprve víra. A pořád ten vědecký přístup. Pokus a důkaz. Víra je zvláštní druh jistoty o které se nedá moc kecat. Buď ji máš nebo ne.
19. 11. 2017 v 18:14Off-line misanek007  (24/-/-)
Analni cesstovani
29. 07. 2020 v 07:58Off-line s.a.m.i.k  (53/183/89)
Nedávno jsem to zažil. Měl jsem auto v servisu a kámoš mi půjčil svou Astru. No, jako jde to, ale s Forestrem to srovnat nejde :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload