Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Konce vztahů

10. 08. 2014 v 13:01Off-line Anonym
Ahoj, jako bisexuál (19), který ještě neměl styk s klukem, se ptám: Jaký byl nejčastější důvod rozpadu Vašeho vztahu s klukem? Nebo známých... Díky
10. 08. 2014 v 13:06Off-line Relostyt  (102/-/-)
Anonym (Zvědavec):

Ahoj řeknu ti jak to je. Tak z 85% je to že jeden podvedl toho druhého. Z 10% je to že při dlouhodobém vztahu jim to už tolik neklape, tedy vymizela ta zamilovanost. 5% hádka, pře a různé prkotiny které se řeší s horkou hlavou.
11. 08. 2014 v 03:25Off-line somerone  (36/180/80)
Já měl v životě jenom jeden vztah a jednak to neklapalo a potom mě i podváděl, dokonce se jeho nejlepší kamarádkou, s kterou mě všude tahal. Hodně mě to sebralo, sbíral jsem ty střípky k odvaze někomu důvěřovat dlouhé měsíce, ne-li roky. Byl první a ten šrám mám dodnes. Další mě zklamali, protože využili situace. V Praze vztahy dlouhodobě nefungují.
11. 08. 2014 v 23:22Off-line fogacer  (55/172/61)
Oba komentáře jsou víceméně dost blízko pravdě. No ač i v Praze je dost párů kteří spolu žijí i více let. V Praze nejsou jen buzibary. A jinak víceméně souhlas s relostyt. Jen bych mírně snížil ono procento kde konec vztahu je nevěra, ale jen malinko. A mírně navýšil onen důvod ochladnutí vztahu při dlouhodobém vztahu. Vše je o komunikaci, ne jen o sexu.Ač nepopírám, že je ve vztahu dost důležitý.
12. 08. 2014 v 07:53Off-line Betonica  (39/191/93)
Mam jinou zkusenost. Moje dva predchozi vztahy skoncily na komunikaci a osobnich preferencich. Podobne jako u hetero vztahu.

Oba jsme do vztahu sli s nejakou vizi, ktera se postupne zacala menit s tim, jak sel cas. Namisto toho, abychom spolu o tech zmenach mluvili a uvedomili si, ze jsou prirozene a jsou soucasti nas samotnych, udelali jsme s nich problem, ktery nas nakonec rozdelil.

Nemyslim si, ze by gayove tihli k nevere vic nez negayove. Prilezitost asi dela zlodeje, ale tataz prilezitost dela i hetero zlodeje. Praha nebo jine mesto, ani v tom rozdil nevidim. Spis si myslim, ze lidi nemaji zajem o opravdove vztahy, ktere jsou slozite, narocne, pracne. Proto se uchyluji i neveram, lzim, podvodum. Je to mnohem snazsi obelhat sveho partnera, nez s nim resit podstatu.

Mrknete na tento clanek, treba vam napovi.

http://www.firstcl***.cz/…odoby-vztah/#…

V nem je to presne. Mnoho lidi touzi po radoby hodnotach, ktere si mysli, ze jim zajisti profit. Je to ale presne obracene. Vztahy nepodlehaji zadnym vzorcum. Vztah nekde zacina a nekde konci. A vzdalenost mezi temi dvema body je jen na dvou lidech. Budou li o vztah pecovat, jeden o druheho pecovat, muze vztah skoncit smrti jednoho z nich. A naopak.


Prestante si namlouvat, ze je to Prahou nebo neverami nebo ja nevim cim. Je to nami, lidmi. Neni zadne vcera a potom. Je jen ted a tady. Delejte proto veci tak, aby tady a ted chtel i vas partner. A pak bude i zitra :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 08. 2014 v 08:51Off-line 18xxx20  (35/177/69)
Výmluva na Prahu je naprosto pitomá... To že je v Praze pár známých firem, které mění kluky jak ponožky ještě neznamená, že to tak je u všech... Znám dost pražských gay párů, kteří jsou spolu pěknou řádku let.
12. 08. 2014 v 16:32Off-line somerone  (36/180/80)
No je tu víc prostoru podvádět, lhát apod. Takže si myslím, že je to i prostředím a množstvím gayů ve kterém žijeme jako komunita. Druhá věc je, že je to námi lidmi, jací jsme a takový prostor člověka svede často na bezohlednou cestu.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload