Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Strach zo straty blizkej osoby

15. 09. 2014 v 00:34Off-line Anonym
Ahoj, mam strach ze mi umrie babka... strasne ju mam rad a nechcem aby sa jej nieco stalo... ale niekedy mi to uz prerasta cez hlavu niekdy vidim pred ocami nieco co by sa mohlo stat jej alebo mojej mame / ocovi... strasne sa bojim :( prosim poradte mi nieco normalne... stavalo sa mi to davnejsie... bol som s tym aj u psychologa len povedal ze ked sa take nieco stane tak mam objat osobu ktorej sa to tyka...ale mne to uz nepomaha! :(
15. 09. 2014 v 00:57Off-line Thadeas  (36/181/90)
Znova kontaktuj psychológa.
15. 09. 2014 v 02:21Off-line fogacer  (55/172/61)
Myslím si, že pokud psycholog nenašel způsob jak toto řešit, je to buď proto , že onen psycholog se nedostatečně tomu věnoval a nebo proto, že toto nedokázal. Strach z odchodu blízké osoby je vcelku běžná věc. Jde tedy jen o to zda onen strach je je jen časově vymezen a nebo dlouhotrvající. Pokud pak chování omezuje i jinak (práce, rodina, partnerský vztah, vztah s přáteli) pak je třeba opravdu opětovně zvážit návštěvu byť jiného psychologa. Nikdo nejsme bez citu a pokud je někdo víc přecitlivělý neznamená to vždy nutnost lékařsky zasahovat. Někdy to chvilku trvá. Ale souhlasím s tím, že pokud o někoho máme strach je nikoli na škodu onu osobu obejmout nebo jinak dát najevo své city. Může se ovšem jednat i o psychickou zátěž způsobenou např. v rámci léčby nemoci nebo úrazu. Je třeba brát v potaz i to, že tato přecitlivělost nebo strach může být zaviněn i třeba v důsledku dlouhodobého užívání jistých farmak (léků).Tyto léky nemusí být předepsány psychologem ale v rámci jiné nemoci. Samozřejmě, je známo, že toto způsobují u některých osob i drogy, ale toto nebude tento případ.
15. 09. 2014 v 15:43Off-line Anonym
Fogacer... navstevujem psychiatra... ale z inych Dovodov ... mam predpisane lieky na sustredenie (strattera 40 mg) a potom mam Antipsychotika a antineurotika (Rispen 1) ... myslis ,ze to ma z tym nieco spolocne ?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload