Plenky
26. 10. 2014 v 21:34 Anonym
Ahoj, zajímalo by mě kdo má fetish na plenky,zda někdo něco má,napište a pochlubte se :) Chci si o tom pokecat
Já určitě. Protože jsem odchoval dvě děti ještě v době, kdy se čuralo do bavlny, napral jsem jsem se jich, navěšel a nažehlil nespočet. Byla to radost. A protože mám rodiče 85 a 80 let, možná mě to ještě čeká. Ale to asi nemáš na mysli.
Souhlasím - 17 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jo, mě se to líbí ;) Klidně napiš, taky rád pokecám.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 17
Nahlásit
Kluci radši si važte,že jste zdraví a nosit je nemusíte. Třeba pro vozíčkáře jsou nutností, a rádi by je nenosili,ale často musí
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mě to připadá někdy docela vzrušující,,, adult baby .
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
Mě se to dost líbí :P Nechce někdo pokecat? :D
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Ja som velké mimnko nosím plienky 24/7 365 dni a používam dudu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Baví mě, jak při každém takovém probírání fetišů apod. se tazatel stydí přiznat svou identitu, ale od ostatních to očekává. :) Spíš bych si to představoval naopak - tazatel přizná, kdo je, aby mu případní stydliví mohli napsat.
Ale k tématu - ne, ale abdl povídky jsou často velmi pěkné, když se přeskočí ty části o přebalování.
Ale k tématu - ne, ale abdl povídky jsou často velmi pěkné, když se přeskočí ty části o přebalování.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja nosím značku Tena Flex Maxi veľkosť M mám ich na predpis od doktora lebo sa kako ide do plienky a sa pocikávam.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pleny jinak.Jelikož jsem po operaci prostaty a patřím do těch deseti procent co se počurávají, mám s plínkama velkou zkušenost. Doporučuji navštívit sekáč ve Zlatníkách, vybrat vhodný povlak nebo prostěradlo a nastříhat. Finančně úžasné a praktické.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je to takový trošku "životní styl"... Někdo se nechá tetovat, protože se mu to líbí, někdo nosí úplé kalhoty protože se mu to líbí, někdo si občas vezme plenku, protože se v ní cítí dobře :) Zdravotní problémy jsou věc druhá... to "muset" mít je samozřejmě svazující... :/
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ahoj kluci, jsem v tomhle úplnej začátečník, poradil by někdo kde sehnat plínky který nvypadaj nemocničně a byli by mi? Velký dětský zapnu tak tak.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Taky je rád nosím, nosím je od svých 15ti let a už si nedovedu bez nich představit a navíc ještě nosím gumové kalhotky když je nemám tak jsem celý den nesvůj a není se mnou řeč. Tak že to vše nosím velmi rád.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ahoj taky je rad nosim a jsem maly kluk co je potrebuje a mam moc rad adult baby
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Je me 59l.jsem z prahy nosim plenky od narozeni,je to vzrusujici.plenkynosim s damsky pradlem. jsem bisex. a taky hledam priznivce plenek,nebo toho co vrusuji jakoliv plenky.chtel se s nekym v praze seji
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Plenkaři proč tě mamka rači nenaučila chodit už jako malého na nočník, nebylo by to praktičtější ?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Je to fajn a prakticke
Nahlásit
Taky si je občas rád vemu
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mam moc rada plinky a rada prebaluju toho sviho
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Úchylná ženská :D :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na pleny sem uchylna
Nahlásit
Ja nosím plienky 24/7 365 dní
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A je to tady. Sodoma a možná i gomora. To máte za trest. Vaginální sliz vás pohltí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zdar, taky nosim
Nahlásit
Zdar, praktické, pohodlné a příjemné :-) čuzzz
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jo jsem moc uchylnej na ně a mám tyhle plenky https://www.mojehygi.cz/…0-110cm-30ks
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Plenky jsou nejlepší
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Milují nošení plenek, nosím je od malička as na některé přestávky.ale vdospilosti je nosím pořád
Nahlásit
Najde se kluk pro vztah a taky co má v plínkách zálibu ?
Nahlásit
Podle mě ano jediný problém je že asi tak 80% kluků se bude obávat říct že se mu plenky líbí nebo že mu to nevadí a nebo že to chce zkusit sám osobně jsem se obávat reakce mého přítele a po půl roce jsem mu to navrhnul ( že bych to zkusil) a říkal že s tím nemá problém takže nakonec v plenkách měl zálibu se mnou.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Plenky jsou nejlepší hledám přítele který by se o mě chtěl starat Ford akce plenky nosit pořád
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přijde den, že spousta z nás bude tu plínku potřebovat xxddd a ne, seksy to určitě nebude ;-)
teda ne že by to seksy kdy bylo xd
teda ne že by to seksy kdy bylo xd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Taková posraná p***l v plenkách je možná horší než připochcaný trencle od rána xDDD
Nahlásit
Mininko (41/185/120)
Plenky jsou nejlepší hledám přítele který by se o mě chtěl starat Ford akce plenky nosit pořád
------
Co je to "Ford akce" ?
------
Co je to "Ford akce" ?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja nosím rád plenky i s damským predlem
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Čo tak zraz na slovesku kto rad plienky ???
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.