Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Magazín vs. blog

20. 12. 2014 v 13:47Off-line vegantronic  (38/186/77)
Osobbně mi tu začíná dost vadit nekvalita věcí v magazínů. Mám pocit, že admini ho chtěj narvat obsahem a jedno jakým. Většinou se jedná jen o osobní názory autorů a ne o nějaká fakta. Nebylo by lepší, aby tu byl blog kam so bude moci psát každý články a do magazínu dávat jen pár kvalitních článků. rozhovorů za měsíc?
20. 12. 2014 v 16:03Off-line NaKluky.cz
Díky za konstruktivní názor.

Abychom to uvedli na pravou míru, nebráníme se v Magazínu zveřejnit autorský článek, i když občas může působit trochu blogově. Čistě blogovým tématům se ale vyhýbáme, protože nejsou našim cílem. Pokud ale téma splňuje podmínky pro zveřejnění v Magazínu, jsme jej ochotni zveřejnit, protože může podnítit k diskuzi, což je samozřejmě cílem článků. Obvykle navíc takový článek označíme jako glosu (http://www.nakluky.cz/…g/296-glosa/).

Čistě blogové články tu nikdy nebyly, nejsou a zatím je ani neplánujeme. Pokud něco "osobnějšího" vydáme, pak se to dotýká obecnějších témat, které "pálí" větší skupinu lidí a tudíž je předpoklad, že by to jako téma mohlo být pro čtenáře zajímavé (zdůrazňujeme "jako téma", s obsahovou částí se samozřejmě čtenáři ztotožňovat nemusí).

Ač to tak na první pohled možná nevypadá, jsme v tomto hodně konzervativní a pouštíme ven opravdu jen zlomek z toho, co k nám chodí za témata.
20. 12. 2014 v 16:17Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Vážně? Konzervativní? Mno, nevím, nevím, spíš mám pocit, že jste až moc moderní a snažíte se být jakýmsi gay bulvárem (hlavní cíl je kliknutí na článek, vyvolání senzace, apod.). Na druhou stranu mám pocit, že za poslední rok se to trochu zlepšilo a nejsou tam ty nejspodnější žvásty jako dřív, to je fakt. Chtělo by to ale nějaký redakční dohled - aby autorovu tvorbu někdo přečetl a za použití hlavy zhodnotil, jestli ten článek dává smysl, neobsahuje informace vytržené z kontextu, gramatické chyby, 100x omleté téma, apod. Kvalita by měla mít přednost před kvantitou - stačí klidně jen 3 články týdně, ale ať to má nějakou úroveň.
20. 12. 2014 v 16:22Off-line Centaur  (43/177/-)
Mohl bych tady mít magazín o antologii 60 let ? Rád píšu hudební k***iky :-D Treba bych pomohl těm co píší hudební diplomky z univerzity karlovy na Ulrychovce vs hudební katedru folkloru a rocku :-D věděli jste třeba, že Hegerová měla svůj rozhlasový měsíčník v 60 letech na vážnou muziku ? :-D něco jako Prásk :-)
20. 12. 2014 v 16:32Off-line vegantronic  (38/186/77)
By mě zajímalo, když ty články prochází kontrolou, jak je možné, že kontrolou prošel třeba ten abusolutní blud o klucích z vesnice vs. města nebo o různých zvrholstech při sexu, který už podle zákona by minimálně měl být označen jako 18+.
20. 12. 2014 v 16:33Off-line chuckym3  (41/174/75)
Nakluky.cz : Tazatelem je spíše zmiňovaná nekvalita článků, která se kolikráte neopírá ani o fakta jako taková, ale pouze o vlastní názor autora článku . Příkladem autor Červenka a Ouředník. Málo kdy z těchto autorů "vypadne" něco rozumného a obsahově zajímavého pro čtenáře a uživatele tohoto webu. Tomáš Ouředník ještě snahu má , přinést něčím zajímavý obsah, ale Červenka a jeho sexistické smýšlení , přinášející nám obsahově text o ničem je spíše trnem v oku uživatelům a to napříč věkovou hranicí . Kvalita článků i tak upadá. Myslím si, že deset bodů pana Červenky, jak nazvat své přirození , je opravdu věcný článek podtrhující spíše přezdívku autora.

Něco k poradně :

v poradně máte vyjmenované poradce, ale nikde jsem neviděl ani slůvko od těchto vypsaných lidí, kteří by alespoň přinášeli objektivní a věcný názor k probíranému dotazu . Poradna se poslední dobou stala spíše opravdu tím blogem , kde uživatel pod záštitou anonymity se ptá na kolikráte opravdu nesmyslné věci . Vzhledem k tomu, že se mnozí ptají na pořád a dokola jedno a to samé, nebylo by špatné alespoň do poradny vložit možnost vyhledávání pomocí klíčových slov, aby bylo možné tazatele odkázat na již založené téma . Hašteření mezi uživateli nikdo ani trochu nezklidňuje , případné osočování jedince a nebo skupiny je zde na denním pořádku. To také neprospívá webu jako takovému .
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload