Gay YouTubeři

Představujeme naše rádce…
Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Connor Franta, Troye Sivan, Tyler Oakley, Joey Graceffa ( ten se sice nepřiznal, ale koukni se na jedno jeho videa a hned ti bude jasné, na čem jsi:D) :)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Podívej se na kanál LUSH
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Shep689, mallow610, MarkE Miller, Ethan Hethcote, Kingsley, Jack Merridew, TheDiaryOfJake, Michael Rizzi... všetko hlavné bolo spomenuté vyššie, okrem Kinsleyho sú to všetko také menšie kanály, ale celkom pozerateľné
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jooo Connor Franta :3 a Troye Sivan :3 a taky Tyler Oakley.. Ale ten neni tak hezkej :D a jeste Trevor Moran ale ten to nepřiznal.. Ale tak na 98% je ;D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Z českých Lecram neznámý a Jan Zelenka :D Možná i Denis Kubík.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

Boužel nebo bohudík? Si tady dovolím započítat i svou maličkost(TekashimeYuraki) :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

No jasně, Denis Kubík je gay, když chodil s Markétou Vašířovou :DDD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis Kubík nie je youtuber, ale ask hviezdička, ktorá sa dotrepala na yt :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Keby som si mal vybrať medzi pozeraním jeho videí alebo pozeraním na strom, určite by som sa pozeral na strom
Nahlásit

Mark a Ethan jsou naprosto boží!!! úplně teču z Ethana ahh .. strašně moc jim to spolu sluší a jsou sladký :D btw nikdy jsem tak teplej komentář nikam nenapsal ale moje srdce je v rozpacích když je vidím!! :D
Nahlásit

Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Alex Bertie je jedinej gay Youtuber kterýho sleduju pravidelně.
Nahlásit

Je jich spoustu, ale u mě vedou Superfruit. :-)
Nahlásit

MarkE Miller-ethan hethcote su to dvaja chalani ktory ziju spolu https://www.youtube.com/…9W3WPF1gt3-Q

Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Gay god, Lush,... Toho je. Já na to koukal trochu dřív, teď už ani ne.
Bavilo mě to ještě když byl s Nickem. Pak ne. Navíc jsem zjistil, že se to furt opakuje. Čau lidi, zrovna jím VEGANSKÝ JÍDLO (PROTOŽE JSEEEEM VEGAN!!! :D ) a tohle je můj kamarád X z X a je tu protože X :D
Bavilo mě to ještě když byl s Nickem. Pak ne. Navíc jsem zjistil, že se to furt opakuje. Čau lidi, zrovna jím VEGANSKÝ JÍDLO (PROTOŽE JSEEEEM VEGAN!!! :D ) a tohle je můj kamarád X z X a je tu protože X :D

Zachy a Majo Seman dělaj ostudu českýmu a slovenskýmu YT
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.