Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

První kopačky

11. 01. 2015 v 16:23Off-line Anonym
Ahoj, dne 25.12.2014 my můj kluk řekl, že mně nemiluje a že se rozcházíme. Ted se přiznám, byl to můj první kluk vůbec. Ten den jsem celej den brečel, a brečím i ted. Doma říkají, takovejch ještě bude!
Bolí to pořád úplně stejně a já nevím co mám dělat :( chybí mi, vzpomínám na to jak jsme se poznali jak jsme šli ven, na naši první pusu :( na to všechno prostě a chci to vrátit, píšu mu na fb, tady, smsky ale neodepisuje... píšu si tam sám ze sebou... chci ho zpět, nechci jinýho chci tohohle, trvdí mi, že nikoho nemá, což se divím je krásnej :3 je to normální, že 2 týdny potom co jsem dostal první kopačky do bolí pořád stejně? Jsem už z toho fakt zoufalej...
-byli jsme spolu půl roku
11. 01. 2015 v 18:38Off-line 123456789987654321  (27/197/75)
Půl roku se nedá počítak za vztah.Rozchod po pěti,,šesti letech fakt bolí..Ale takových bude.Ponauč se stoho,a jdi dál.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
11. 01. 2015 v 19:44On-line Richard33  (44/185/80)
Z prvních kopaček jsem se vzpamatovával asi tak rok. Tím teda myslím, že se mi představě sexu s kýmkoli neudělalo špatně a nezalily se mi oči slzami (stačila jen nabídka ve zprávě, jen to vidět napsaný). Mimochodem protějšek tím viditelně netrpěl, ani ne za měsíc měl už jinýho. Teď už jsem se naučil otřepat v rámci měsíce. Budeš se muset naučit, jak na sebe jít, aby jsi zbytečně netrpěl.

Malá rada: čím míň HO budeš řešit, odstavíš snahu COKOLI vrátit zpět atd... tím rychleji se z toho TY dostaneš ven.
11. 01. 2015 v 19:49Off-line Lollo  (29/-/-)
Milé deti, povedal vám už niekto, že vaše rozbúrené city naozaj, ale naozaj nikoho NEZAUJÍMAJÚ?!
Nie som žiadny sociopat, ale čo sú toto prosím pekne za sračky. Dnes to tu sú samé ufňukané buzničky, čo sa iba ľutujú a potrebujú to oznámiť celému svetu - najlepšie cez anonymný internet. Naozaj ušľachtilé správanie. Ani sa vám nečudujem, že sa s vami ľudia rozchádzajú. Trošku sa vzmužte, preboha!
Chudák chalan. Asi sa s tebou rozišiel z nejakého dôvodu, no namiesto toho, aby si sa to snažil uhrať a znormalizovať situáciu, ešte ju svojim nepríčetným obťažovaním ďalej zhoršuješ! Daj si studené sprchu. To, že sa s vami niekto rozišiel na intímnej úrovni ešte neznamená, že sa už nikdy nestretnete.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 15  Nahlásit
11. 01. 2015 v 20:47Off-line Projekt  (48/177/74)
Shodou okolností mám ten den narozeniny ,,, takže by to byla dvojtá rána. Nedokážu si to asi představit ,,, je mi tě líto :(
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 01. 2015 v 22:04Off-line onlip  (61/180/84)
Poklud to máš jako já, dáš si tříleté prázdniny.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 01. 2015 v 00:09Off-line BennyD  (26/-/-)
Musíš nechat emoce plynout. Nesnažit se nic zakrývat, nesnažit se zapomenout. Na zlomené srdce je jediný lék čas. Musíš prostě vydržet, někdy se Ti bude zdát, že ta otupělá bolest už končí, někdy se Ti opět bude zdát nesnesitelná. Musíš se smířit s tím, že je konec. Všechno hezké jednou končí. Ale také něco nového začne. První láska se vždy zdá jako ta pravá a také bolí nejvíce. Tady radu od nikoho nenajdeš, tímhle si musíš projít sám.
25. 09. 2018 v 21:14Off-line Flynt  (37/-/-)
No jo , rozchody jsou desny sračky, chce se ti brecet řvát nadávat a nekoho prefiknout současne s tím, že nemužeš kluka ve sve blizskosti ani citit a pak prejde mesic, nebo tri, a prijde leto, a ty se nabijes sluncem, energii, pokožka se opálí, nová míze se tlačí ven, prestaneš chlastat a začneš lovit kluky odznovu ,. yeaaa,...a spadneš do toho znovu a zas si v tom až po uši, cele dny a noci myslíš jenom na nej , na jeho vuni vlasu, na jeho upocene triko, n ajeho pevne ramena nebo na jeho šlehy horkého semene tryskajici na tve brisko , prsa a hráz , pak se váliš v blahu z toho ze máš vztah ktery trva tri mesice nebo pul roku, a j e konec,...a furt se ptáš kde se stala chyba a co jsi zase podelal, holt, teenagerske a post pubertalni poryvy jsou nejhorsi bezedne propasti beznadeje zoufalstvi a nicoty,...a cim si starsi je ztebe cim dal vic cynicka egocentricka k***a se zavrenym srdcem ,...pak je v krizi stredniho veku z tebe jenom ufrflana stara ojeta cundra, ktera hledá své ztracené já , ponaučení: nehoňte se za chimerou, nespechejte, budte si vedomi, ze každ y kluk ma ptaka ALE I srdce, a že na svete je spousta ba miliony gaykluku ktere ješte nikdo nemiloval a neproblafnul:O))
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload