Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Spontánní otázky...

03. 02. 2015 v 22:44Off-line boyMir0  (28/181/75)
Mám na vás otázky...
Dělají z nás (buzerantů) ostatní divný a odlišný lidi v našem okolí (heteráci) nebo je děláme ze sebe my sami?
přijde mi úplně normální, že ve filmu si dají dva kluci, dvě holky i kluk a holka pusu... jenom např na Lui máte článek s titulkem "13 pořádně žhavých gay scén! Je tohle ještě v televizi přípustné? Posuďte sami"... Řekněte mi co je an tom špatnýho?

Dál mě zařáží proč se buzny označujou za menčinu? sme nějak extra moc rozdílní? Nebo se jen my (sebe bych vynechal) označujeme za menčinu?

Ani heteráci buzeranty tolik neřeší, tak jako buzny řeší sami sebe...

Kdykoliv sem kdekoliv dal klukovi pusu, každej se jen pousmál a pohoda... vy tu řešíte jak by ste si nikdy nedali pusu na veřejnosti... proč ne? kluk a holka si tu pusu taky normálně dají... jako jo pak sou tu i případy kdy to někomu přijde přehnaný... ale nedat si pusu jen proto že sme dva kluci? proč proboha?

Občas se zamyslete i nad Prague Pride... akorát ze sebe děláte ekzoty... neřeknu bet to průvod jako v tom filmu "Prayers for Bobby" kdy tím chcete něco ukázat nebo dokázat... ale proč se tam tak předvádíte? jít jak nejvykroucenější buznička? sorry ale takhle normální KLUČIČÍ gay fakt nevypadá :)

OPRAVDU MUSÍTE UKAZOVAT ŽE STE HORŠÍ (ano heterákům a homofobům se právě tohle nelíbí...) JINÍ NEŽ OSTATNÍ? OPRAVDU? stydím se za tohle docela... ne za to že dám svýmu klukovi na ulici pusu z lásky :3
04. 02. 2015 v 14:01Off-line s.david  (43/190/92)
Na 1. ano i ne

na 2. ano i ne

to 3. věc každého z nás. Stejným způsobem se dle tvé představy předvádí i hetero? viz rio. Já v tom vidím jen druh zábavy a možná trošičku i provokace. Nic víc, sám se toho nezúčastňuju a jde to mimo mne. Ale proč bych to měl odsuzovat?

není třeba se za to stydět, proč taky? to že si gay neznamená že si odpovědný za celou gay komunitu na světě.

a dát pusu klukovi na veřejnosti? to si myslím že je alespoň v ČR úplně normální věc. Češi tedy mi, jsme v hodně věcech dosti tolerantní a svět by se mohl od nás toleranci učit. Jsou věci ve kterých tolerantní nejsme, ale co se týká buzen tam si nemáme na co stěžovat až na pár blbečků co mají své vlastní nevyřešené problémy.
04. 02. 2015 v 15:39Off-line boyMir0  (28/181/75)
S.david: díky za první normální komentář :) (takhle koverzase ž tu jednou byla )

To s tím Riem.. jde o to že v Riu je to karneval.. ne průvod něčeho co se nedá ani s nikým spojit.. jdou se tam předvedst jen nejvykrouceněnjší buzničky :-D a ještě v sukýnce a s podpatkama :-D V Riu je to o něčem jiným :)

ono jde že člověk to bere jako masu.. ne jako jednotlivce a proto se tohle tak odsuzuje :) proto si gay nemuze adoptovat dítě protože když někdo vidí "tu hrůzu" co občas třeba na Prague Pride-u někdo předvádí.. tak se ani nedivím že se to nepovolí :)
04. 02. 2015 v 17:33Off-line klukjc  (43/-/-)
Bydlím sám na malé vesnici. Jsem úplně normální kluk a od ostatních se liším jen tím, že mám rád kluky. Všichni to o mě vědí a je jim to úplně šumák. Nepotřebuju žádné kluby, žádnou pride. To není nic pro mě. A že se někdo kroutí na nějaké pride ? Je to jen jeho věc, případně jeho ostuda. Každý mi pak říká, vždyť ty jsi úplně normální. Možná je také problém v bulváru, který na všem najde vždy to nejhorší, aby to mělo sledovanost. Protože oni neukážou tisíce normálních kluků, kterých si nikdo v průvodu nevšimne, ale vyberou vždy ty nejvíc se předvádějící. Z toho pak udělají jednu velkou senzaci a je to. Ale jak já říkám. Ať si každý dělá co chce, je li to v rámci zákona a slušnosti .
04. 02. 2015 v 18:11Off-line ruyiz625  (35/193/100)
AMEN... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload