Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Přítel si přeje, abych šel na obřízku

05. 02. 2015 v 16:28Off-line Anonym
Mám dilema,současný přítel si přeje,abych šel na obřízku.Prý ho více vzrušují obřezaní kluci.On sám na ni byl před sedmi lety,a prý je to lepší.Měl zkrácenou uzdičku.Já sám žádný problém s předkožkou nemám,tak nevidím důvod na ní jít.Jsem sním rok a půl,a až teď,to z něho vylezlo,když jsme byly o víkendu v sauně.Byly tam nejmíň dva kluci obřezaní.Tak nevím,moc se my do toho nechce jít.Jaký to je,být obřezaný pro vás.?Výhody,nevýhody.?
05. 02. 2015 v 16:44Off-line Doc  (33/-/-)
Zkrácená uzdička (frenulum breve) a hned obřízka (vašeho přítele)? Na to stačí jednoduché přetnutí uzdičky (frenulotomie).
05. 02. 2015 v 16:46Off-line Anonym
Já vím,že se to řeší drobným zákrokem,ale on si ji vyžádal rovnou.Tak mu ji udělaly.
05. 02. 2015 v 16:55Off-line Doc  (33/-/-)
Tak je to v pořádku, já jsem myslel, že mu ji šmikli hned.
05. 02. 2015 v 17:06Off-line galileolevi  (51/187/82)
Je to tvůj pták, tvoje předkožka, a jít na operaci jen proto, že tě k tomu někdo nutí...
Zamysli se nad sebou!
05. 02. 2015 v 18:44Off-line s.david  (43/190/92)
S tím souhlasím, je to blbost a hlavně tvoje tělo
05. 02. 2015 v 19:50Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Tvůj přítel je s tebou rok a půl a najednou ho napadlo, že se mu předkožka nelíbí?

Já obřezaný jsem, žádný problém s tím nemám a obřezaní se mi líbí víc. Ale je to samozřejmě tvoje volba a pokud sám nejsi přesvědčený, že ji chceš, tak na ni nechoď.

Ať tak či onak, ve tvém zájmu doufám, že ti sem nezavítají někteří jedinci, kteří tě tu začnou strašit.
05. 02. 2015 v 20:23Off-line esthetique  (40/-/-)
Bejt tebou, zeptám se přítele, jestli až se budete rozcházet, jestli ti ji tam přišije zpátky pro toho příštího kluka TVL!!!!
IT'S A NO BRAINER!!!!!!

problém úplně všech českých buzen je, že hledaj někoho NAVĚČNOST, někdo kdo s nima bude uléhat i v HROBĚ. naprosto nikdo není schopnej ŽÍT TADY A TEĎ a řešit jestli dnes zvednu p***l od PC a s někým se seznámím nebo budu do padesáti hledat prince a pak se probudím a řeknu si: ty vole, život v p***li, poslední 35 let jsem jen honil, úporně jsem hledal a hledám vážný vztah a přesto jsem většinu života prožil sám, max. mám pár kamarádů s benefity.... možná to chtělo slevit a naučít Se bejt sám se sebou a tím pádem si dopřát bejt i s jinejma.... lepší než každému na prvním randeti vmést do xichtu, že hledám POUZE vážný vztah a na druhou schůzku přinést návrh předmanželské smlouvy ve 3 kopiích.... takto stupidně uvažujou pouze češi (CHCI PRINCE A TO HNED A NA FURT) ha ha ha
ty pokud vážně uvažuješ, že se kvůli JEDNOMU KLUKOVI necháš obřezat, tak si zasloužíš bejt zmrzačenej (=obřezanej) zbytek života... doufám, že pak narazíš jen na samý, co budou proti....
pak můzeš hledat imitaci jako Joey ve FRIENDS
HA HA HA HA
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
05. 02. 2015 v 20:27Off-line macin1  (58/176/95)
No a za půl roku přijde , ať se necháš vykastrovat , že se munelíbí tvý koule . . . ?
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 02. 2015 v 20:28Off-line esthetique  (40/-/-)
PS: pro všechny KECÁLISTY s podrážděnými reakcemi předesílám, že tazatel použil výraz "MŮJ SOUČASNÝ PŘÍTEL"... což evokuje představu, že tazatel není jeho první a pravděpodobně ani poslední, což koneckonců asi platí o obou
05. 02. 2015 v 21:45Off-line colombo  (102/192/90)
Nedej bože, aby si tvůj přítel přál, aby ses podříznul... Taky se nás budeš ptát ?
06. 02. 2015 v 11:13Off-line gin  (63/184/120)
@Anonymní (Karlík)

Mimo jiné je obřízka sexuální fetiš a podle toho co o svém příteli píšeš je evidentní cirkumfetišista.

Teprve loni jsem na doktorce.cz narazil na první případ postiženého obřízkou. Dnes je tomu na den přesně 10 měsíců, takže za 2 budu mít roční výročí, co se tím zabývám.

Na Lidé.cz jsem narazil na další případy postižených obřízkou, z nichž novel2007 má se svém profilu toto:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni :(.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

V květnu jsem narazil na rakouském netdoktorovi na opravdu veliký počet postižených obřízkou a také jsem tam zjistil, proč tomu tak je.

I na českých i na slovenských netech se dá najít velký počet takovýchto postižených, je to však všelijak roztroušené.

Abych se přiznal, tak v mládí jsem byl tak trochu cirkumfetišistou, viděl jsem obřízku jako hygieničtější a estetičtější. Dnes už je mi jasné, že ani gay ani bi nejsem, ale když jsem byl mladý, tak mi to jasné nebylo. Vzrušoval mě totiž výhradně penis s obřízkou, nic jiného, neobřezaný mě totálně nezajímal. Dnes už vím, že se jednalo o acucullofili, což je podskupina cirkumfetišismu a čímž tvůj přítel evidentně trpí. U mne to však časem vyšumělo. Nikdy jsem v životě nic s klukem neměl, ale pouze obřezaný mohl mít za mlada u mě šanci, neobřezaný vůbec. Také jsem tehdy o své obřízce uvažoval, jsem rád, že jsem takovou pitomost tehdy neudělal.

Poté, co jsem během loňska zjistil, že obřízka mnoha lidem zničila sexuální život (zákeřné na ní je, že se to stane pouze 10% obřezaným, nikdo však nemůže čuchat, jestli po ní nespadne do těch nešťastných 10%), tak jsem na ni zcela o 180 změnil svůj názor a už na ní nevidím nic estetického a vzrušivého už vůbec ne.

Studoval jsem tuto problematiku do hloubky. Takže vím, o co jde. Nejnovější výzkumy o předkožce jsou staré teprve 15 let a dnes už se ví, že to není jen přebytečná klapka kůže, jakýsi pozůstatek evoluce jak na konci 19. století hlásal jeden z největších obřízkových křižáků všech dob Peter Charles Remondino (dnes mnozí (hlavně cirkumfetišisté) vydávají jeho prastarý blud za nejnovější vynález vědy. Dnes je dokázáno, že předkožka je důležitým multifunkčním přídatným orgánem penisu. Mimo jiné jsou na ní ta nejcitlivější erotogenní zakončení, která jsou její amputací, čemuž se eufémisticky říká obřízka, nenávratně ztracena a při zvýšené keratinizaci žaludu pak obřízka uvrhne svého majitele do opravdu těžkých problémů.

Proto jsem se rozhodl každého před obřízkou varovat. Z toho důvodu jsem vytvořil osvětové webovky, které jsou teď ve výstavbě. Mám tam pouze zlomek, to nejdůležitější tam je. Stálo mně to hodně času, hodně popsaných sešitů a vypsaných propisek. Byl jsem čtvrt roku bez práce, tak jsem toho využil. Na těchto stránkách se každý může přečíst o pravém účelu předkožky, co vlastně obnáší její amputace, eufémisticky nazývaná obřízka, o správné péči o předkožku, je tam rubrika obřízka a náboženství a něco z historického přehledu (pro nedostatek času zatím málo)

www.obrizka-chlapcu-cz0.cz

Cirkumfetišistu to, co tam přečte nezastaví, normálního muže by to v tom, aby neprovedl pitomost, které by mohl doživotně litovat, zastavit mělo.

Jinak nějaké příběhy utrpení obřezaných lidí jsou tu

www.beschneidungsforum.de

nebo

www.stopcirconcision.com

Pokud neznáš jazyk, tak musiš vystačit s překladačem. Ta fóra mají stejný formát, protože mají jednoho tvůrce a admina. Znám ho osobně, v září jsem u něho byl o jednom víkendu ve Francii na návštěvě. Tony
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 02. 2015 v 11:22Off-line gin  (63/184/120)
@ Lukino Luk

Jsem přesvědčen, že v jeho zájmu je, aby byl informován s obou stran, aby se mu nedostalo jenom propagandistických informací od cirkumfetišistů, na což mnozí skočili a mnozí jako například zmiňovaný novel, jehož profil z lidé.cz jsem tu okopčil, žalostně pohořeli.

Jinak jak jsem napsal, dnes je to bezpředmětné, ale když mě bylo jako tobě, tak bys měl u mně na rozdíl od neobřezaných možná šanci. Sám na sobě dobře vím, co je to cirkumfetišismus a acucullofilie. To je však už minulostí. Dnes mám opravdu radost z toho, že mi ta kůžička zůstala.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 02. 2015 v 12:31Off-line gin  (63/184/120)
@anonymní (Karlík)

Překopíruju tu dotaz jiného anonymního, jehož přítel velmi nepěkně dopadl po obřízce( 4 roky po ní). Je to z 15.1. ( Docela typický případ, za to krátkou dobu, co se tím zabývám, znám takových případů spoustu.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Off-line Anonym (dotaz)
Mám dotaz našel jsem k sobě kluka miluju ho ze všeho nejvíc na světě je neštastný z toho že má obřízku není pro něj příjemný sex ani anál aktivně ani orál že se to nedá prožívat jako dřív nemám moc zkušenosti s klukama co měli obřízku prý když jsem mu to dělal rukou že ho to trošku bolelo nchci aby to bylo příjemné chci aby to prožíval co možná nejkrásněji jinak to za to předsi nestojí chtěl bych aby se mi ozval někdo kdo má přímo obřízku a jak je to příjemné když ho třeba chci kouřit nebo mu pohonit nechci aby ho to bolelo jaký má pocit když je kluk s obřízkou kouřenej říká že je necitlivej chci je rozumné odpovědi... miluju ho... miluju ho až z toho brečím
10. 02. 2015 v 11:54Off-line macin1  (58/176/95)
Já obřízku nemám , ale i tak si připadám jako bych ji měl . Nepřetáhnu totiž předkožku přes žalud . Nějak se to nazývá , ale nevím jak . Nikdy jsem s tím neměl potíže ani při sexu ani pří masturbaci . Jen musí trochu víc mazat , ale jde to klidně i bez toho . Můj přítel obřízku má a jediné na co si stěžuje je to , že je vše mnohem citlivější a nemůže nosit trenýrky pouze slipy . Pokud by mě doktor zákrok z výše popsaného problému doporučil neváhal bych a nechal si to klidně provést . Navíc znám jednoho člověka , který se z důvodu dalšího nechtěného početí nechal po obřízce i vykastrovat a funguje naprosto bez problémů i když s hormony , které si nechává každý měsíc dávat . Takže myslím , že žádná hrůza to není , když to zdravotní nebo i jiné důvody chtějí .
10. 02. 2015 v 15:17Off-line gin  (63/184/120)
@macin1


To co máš, není nic nenormálního, údajně to tak má 10 - 22% mužů (Průzkumy se v tomto hodně liší). Četl jsem, že tento stav může nastat mezi 6 až 25 lety. U tak mladého kluka nebo u tak starého se to stává výjimečně. Nejčastěji k tomu dojde v pubertě, ve věku 13 - 15 let, kdy u někoho překožka nevyroste tak jak by měla, a žalud se pak natrvalo obnaží. Dotyčný pak vypadá, jako by měl volný styl obřízky, i když ve skutečnosti obřízku vůbec nemá.

Mezi tímto přirozeným stavem, který doktoři vůbec neberou jako vadu a obřízkou je však propastný rozdíl. V tomto případě je předkožka pouze extrémně krátká, není však nenávratně amputována, takže těch speciálních 20 000 erotogenních zakončení zůstává zachováno. Takže je velice snížena možnost, že by došlo k potížím s anorgasmií, která kvůli případné zvýšené keratinizaci, z důvodu trvalého obnažení žaludu může, jak při tomto přirozeném stavu, tak při skinbackingu nebo obřízce nastat.

Jak se tento přirozený stav jmenuje nevím, za to skinbacking je, když intaktní kluk nebo muž nosí svou předkožku natrvalo staženou vzadu za žaludem. Na západ od našich hranic je skinbacking mezi muži poměrně módní záležitost. Jeho provozovatelé obřízku odmítají. Tvrdí, že mají: "to nejlepší ze dvou světů". Trvale odkytý žalud jako je tomu při obřízce, což považují jak z estetického tak z hygienického hlediska za výhodu, ale na rozdíl od obřízky mají zachována ona erotogenní zakončení a navíc jim celá kůžička, kterou považují za důležitou erotickou hračku zachována. Skinbacking má jeden zádrhel, když se s ním začne ještě před pubertou, tak téměř na 100%, v pubertě poměrně často a občas i u někoho do 25 let to padne tak, že později už dát předkožku na žalud nejde, nebo jde, ale ta se na něm neudrží a sama s stáhne dozadu.

To krémování považuju podle toho co píše nejen Mario Lichtenheldt ale i jistý Jirka, obřezaný ze zdravotních, na jiné diskuzi, pro každého, kdo má trvale obnažený žalud, a je jedno ze kterého z těch třech důvodů za důležité. Pomůže to předejít to oněm potížím se zvýšenou keratinizací.

Zákeřnost obřízky je v jejím nevyzpytatelném účinku, kdy to u každého jedince působí jinak. Když je žalud trvale odkrytý a není už předkožkou chráněn a přestane tak být vnitřním orgánem, tak je potřeba, aby na něm pleť zesílela a měla ochrannou funkci, jako každá jiná normální povrchová pleť těla. U 80% mužů nastane tento proces přiměřeně, takže jsou se svou obřízkou do konce života spokojeni. Nebo to nastane nepřiměřeně, že se ta vrstva nevytvoří nadměrně silná, a pak žalud zůstává nadměrně citlivý a jsou pak potíže s hrubším oblečení, což je pravděpodobně případ tvého přítele. Horší je, že se u více než 10% mužů se ta vrstva vytvoří silná nadměrně, a ti pak s tím mají velké sexuální problémy, tedy různý stupeň anorgasmie.

Pokud toto u žaludu nastane, tak jsou na tom úplně nejlépe ti, kdo provozují skinbacking a jejich předkožka se nezkrátila. Stačí, když ji začnou nosit zpátky na žaludu a tak za půl roku ta nadměrně silná vrstva zeslábne a citlivost se vrátí do normálního stavu. Ti, kterým se zkrátila, ať už od přírody nebo v důsledku skinbackingu , nebo ti, kdo mají pouze volný styl obřízky mohou provést nechirurgické restaurování předkožky. Je to proces, který trvá minimálně dva roky, a ti, co znám z netu, co to provedli, tak hlásili návrat citlivosti ze žaludu. Nejhůře jsou na tom ti, kdo mají těsný styl obřízky a u nichž restaurování předkožky není možné. Těm nezbývá než si pořídit "senslip". Je z hrubého latexu, podobný kondomu, který pak musí trvale kromě sexuálních aktivit nosit na nakrémovaném penisu. Na močení se senslip sundávat nemusí, poněvadž je na konci vybaven náležitým otvorem. Také ti, kdo používají senslip hlásí vrácení citlivosti do žaludu. Toť vše, poněkud dlouhý přípěvek, pokusil jsem se to vysvětlit podrobně.
10. 02. 2015 v 16:31Off-line Dexik  (30/190/82)
Já mám obřízku a je to docela dobré. :) Z osobních důvodů bych jí doporučil, kvůli hygieně, lepšímu požitku v sexu apod. Ale musíš to chtít sám, nedělej to kvůli svýmu klukovi. Nebude se tě vážit. Také jsem dělal všechno jen proto, že to můj ex chtěl a odkopl mě jako kus hadru. :/
10. 02. 2015 v 17:34Off-line gin  (63/184/120)
Někomu ji doporučíš, blbě to u něj dopadne, spadne mezi postižené, a pak tě bude proklínat.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21.2.2003 22:07 - jan
Já mám obřízku od tří let(už 38 let)a musím říct,že jsem nepoznal nic z různě uváděných výhod.V pubertě se mi dělaly také různé pupínky,s výdrží to nebylo nic moc,onanie problematická.Horší je to s citlivostí asi tak od osmadvaceti a v současnosti mám problém v ženě něco cítit.
Syn měl fimosu a náš dětský doktor prohlásil,že pokud nejsou opakované záněty,tak není důvod cokoli podnikat až do dospělosti.Dnes je mu šestnáct nemá žádné problémy.Předkožka se postupně uvolnila a roztáhla.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Toto jsem okopčil z jiného fóra, a je to poměrně typické. Postižený Hannes také píše, že mu ty problémy s citlivostí, v pubertě a ve tvém věku byl pod vlivem Brava a jiných časopisů nesmírně hrdej, teď ji neskutečně proklíná. Chtěl, aby to u jeho syna bylo řešeno stejně jako u něj, jeho žena však tomu zabránila. Takže pozor s doporučování. Sám nevíš, jak to s tebou za pár roků bude.

Já osobně jsem se rozhodl, že kdyby to na mně případná chtěla, tak bych to řešil kompromisně sinbackingem. Ten je totiž na rozdíl od obřízky vratnej a nepřišel bych o žádná zakončení. Nepraktikuju ho, jenom jsem si ho před lety cvičně vyzkoušel a už po 14 dnech jsem místy přestával vnímat, že mám žaluda trvale odkrytýho.
10. 02. 2015 v 17:42Off-line gin  (63/184/120)
Oprava:

Hannes psal, že mu problémy s citlivostí nastaly až po jeho 25 letech.

Přípisek:

Proto jsem se teď rozhodl dát na své stránky tři příběhy postižených, co jsou na BVJ. Mám povolení redakce tam na své stránky od nich cokoliv přejmout. S fóra nic přebírat nebudu, nevím, jak by na to bylo reagováno.

Mám ve výhledu, pokud se mi podaří sehnat nějaké spolupracovníky, založit podobné fórum pro český, případně i slovenský jazykový prostor.
25. 04. 2015 v 00:50Off-line Condor  (44/-/-)
Gina má pravdu, že 7-10% mužů není s obřázkou spokojeno, což znamená, že 90% je SPOKOJENO !!! Obřízku mám, a určitě ji můžu doporučit. Předkožka nebo uzdička dělá problémy (zdravotní i v sexu) skoro každému třetímu! mužů (31%). Pokud ti předkožka sama nedrží za žaludem, tak ji máš dlouhou nebo krátkou uzdičku. Obojí obřízka krásně vyřeší. Já jsem se rozhodl jít kvůli delší předkožce a jsem fakt spokojený.
25. 04. 2015 v 13:15Off-line gin  (63/184/120)
Condore, nezlob se ale s tebou nemohu souhlasit. Ona ta čísla jsou ve skutečnosti vyšší. Amputace předkožky (slovu obřízka se my intaktivisté jako nemístnému eufémismu vyhýbáme) poškozuje sexuální život až 16% lidí, Já volím schválně to nižší číslo. Vůbec to neznamená, že zbytek je spokojený. Spokojeno je asi 6% lidí. Zbytek se k tomu chová neutrálně. Že má 30% lidí s kůžičkou sexuální problémy vidím jako číslo vyrobené cirkumfetišistickými propagandisty. Nejnovější vědecké průzkumy prokázaly, že i při té nejšetrnější částečné obřízce muž přijde nenávratně o bezkonkurenčně nejcitlivější části svého těla, tj o Taylorův vyvýšený pás a o frenulární deltu. Z toho vyplývá, že amputace předkožky je v každém případě zmrzačení.
Pokud předkožka sama v klidu nedrží za žaludem, tak je to přirozený stav, uzdička jenom koná to, k čemu je. Je nesmysl řešit krátkou uzdičku amputací předkožky. Dlouhou předkožkou to není, mám ji tak dlouhou, že mi i v erekci zakrývá žalud a přitom mi úplně od malička, když je stažená, krásně za ním drží. Nemám se svou dlouho předkožkou sebemenší problém. Jinak se dá velmu dlouhá předkožka řešit operací, o které jsem se dověděl teprve před pár dny, a která byla v tom článku od Kena Gratha nazvána japonská manžetová obřízka. Ta nemá s amputací předkožky nic společného a není při ní odstraněno žádné z nejcitlivějších zakončení. V nejbližší době o tom doplním svůj článek o obřízkových stylech na svých osvětových webovkách.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
25. 04. 2015 v 13:54Off-line vegantronic  (38/186/77)
I kdyby 16% což je hodně nadsazené číslo, tak 84% buď cítí plusy i mínusy nebo jen plusy což je pěkné... A v případě například chronických zánětů žaludu se jinak léčit nedá než obřízkou.
25. 04. 2015 v 17:11Off-line gin  (63/184/120)
Pro jistotu uvádím to menší číslo. Tys měl fimózu, žes měl chronické záněty žaludu?
25. 04. 2015 v 19:53Off-line vegantronic  (38/186/77)
Ano.
25. 04. 2015 v 20:37Off-line gin  (63/184/120)
Chápu, v tom případě ve ve tvém věku to asi bylo jediné řešení. Jinak je však tomu u 16-ti letého kluka. Tou japonskou operací se fimóza řešit nedá, příliš dlouhá předkožka však ano.
25. 04. 2015 v 21:56Off-line Condor  (44/-/-)
Gine tvůj způsob mi silně připomíná chování fanatika. Četl jsem tvoje starší příspěvky a fakt jsou všechny až hrůzně jednostranné, ukřičené a vždy musíš mít poslední slovo. :-( Záhy se sám se usvědčíš.

Taky tady lidem LŽEŠ, protože při částečné obřízce se frenulum neodstraňuje!
Četl jsem výsledky hlasování i studie o nespokojenosti z obřízky. A spokojenost s obřízkou pod 90% nešla. Takže ty tvoje čísla (6%) jsou asi opsaná z anti-obřízkových kruhů.
30% mužů má skutečně problémy s předkožkou nebo uzdičkou. To je z praxe urologů. Jeden urolog říkal, že je šokován, kolik mužů po čtyřicítce má předkožku v nepořádku. A to přišli s problémem z prostatou! a jen díky tomu to vyšlo najevo.

Partnerská život není o tom mít všechna nervová zakončení na penisu, ale mít sex, který uspokojí i oba! Pokud je předkožka překážkou, tak jen sobec ji bude hájit.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 04. 2015 v 03:35Off-line gin  (63/184/120)
Napadl jsi mne, že lžu a já se přesto snažím být objektivní. Zabývám se touto otázkou teprve rok, a už znám spoustu případů, kterým amputace předkožky zničila sexuální život. Těch tvých 30% považuju skutečně za nesmyslnejch. Můžeš mi napsat zdroj, kdes na to přišel? Uzdičku sem netahej, ta je jiný problém, je nesmysl řešit problém s uzdičkou amputací předkožky. Nimoto mnoho žen má s obřezanými muži bolestivý sex a dnes se už zjistilo, že není chyba na straně ženy. Mnoho problémů s předkožkou je iatrogeních, tedy způsobených nevhodnými postupy lékařů v raném dětství. Já jsem na urologii jako doma a můžu říci, že mi ani jeden z doktorů předkožku nezkoumal.
26. 04. 2015 v 03:57Off-line gin  (63/184/120)
Psal jsem 6% jako spokojenejch a drtivá většina neutrální postoj, tedy nepozorovali ani zlepšení, ani zhoršení. Je nezodpovědné doporučovat amputaci předkožky, když to pro někoho může mít fatální důsledky. Jsem účastníkem německého fóra postiženejch amputací předkožky (už téměř 20 let pracuju v Německu) takže o tom vím svý. Prostě někomu ta nenávratně odstraněná nejcitlivější erotogenní zakončení seksakramentsky chyběj. Jak napsal Mario Lichtenheldt, od kterého je na mých webovkách rubrika INFO PRO KLUKY: " zákeřnost obřízky je v její nevyzpytatelných účincích". Je špatné doporučovat někomu něco, co má nevyzpytatelné následky. Pokusím se pokusit okopčit něco, co má v profilu Novel na lidé.cz (po změně podmínek loni, už tam bohužel nepíše) To byly moje první příspěvky, kdy jsem se dověděl, že s tak vychvalovanou obřízkou je něco v nepořádku. Podstatné jsem se však dověděl až na německých fórech. To mě donutilo, že jsem během posledního roku změnil názor na obřízku úplně o 180 stupňů, Více než před 20 lety jsem o ní, právě kvůli nadprůměrně dlouhé předkožce sám uvažoval.
26. 04. 2015 v 04:22Off-line gin  (63/184/120)
Toto má Novel 2007 ve svém profilu:
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni :(.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

a toto je jeden z jeho příspěvků, vlastně poslední, pak přišla změna systému, s poviností mít profilovou fotografii a tak už tam z pochopitelných důvodů dále nepsal
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis ;).
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Podobně tam psalo více lidí, škoda že změnili systém a tak tu diskuzi pohřbili,
podstatné jsem se stejně dověděl až na německých fórech.
26. 04. 2015 v 09:58Off-line vegantronic  (38/186/77)
Ježiš Gine. To víš, že se najdou v Čr lidi co jim obřízka zkazila sex. život stejně jako tu jsou lidi, který maj komplikace po obyčejné operaci slepáku nebo kýly. Ale skutečný obrázek by sis udělal jedinně pbeslání všech co ji maj. Většinou ti co maj nemaj důvod ji fanaticky podporovat jako ty ji dehonestruješ. Sám za sebe zatím říkám, že jsem spíše spokojen.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 04. 2015 v 13:18Off-line gin  (63/184/120)
Jseš obřezanej teprve krátce, takže za takovou krátkou dobu nemůžeš vědět jak dopadneš. To se totiž neprojevuje hned. Mimoto podle toho co píšeš, tak u tebe asi jiné řešení nebylo (opakované záněty + fimóza + věk). Jde o to, že u více jak 90% dětí a mladistvých se dělá amputace předkožky ze zdravotních důvodů zcela zbytečně. Po tom, co jsem zjistil, co obřízka může způsobit, tak ji nikomu nedoporučuju. Citím vnitřní povinnost upozornit na možná rizika. Na druhou stranu, pokud se pro obřízku rozhodne dobrovolně dospělý, popřípadě mladistvý třeba ve věku 16 let, kdy už není rodiči manipulovatelný, a to jedno z jakého důvodu, tak je to čistě jeho věc a mě, kromě upozornění na různá rizika do toho vůbec nic není. Něco jiného je, pokud se jedná o nedobrovolnou obřízku dětí a mladistvých (v Německu to už dva roky ve věku nad 12 let není povoleno, mladší však ten zákon před ujetou zvůli rodičů nechrání - u nás není nikdo chráněn do plnoletosti), proti tomu jako intaktivista bojuju všemožným způsobem. Naštěstí je u nás takových případů velice málo. Většina amputací předkožky u dětí a mladistvých padá na vrub špatné lékařské indikace. Takže tu je velký prostor pro internetovou osvětu, kterou provádím. Druhá věc je, že na našem netu je velmi mnoho propagačních cirkumfetišistických stránek.
26. 04. 2015 v 14:34Off-line vegantronic  (38/186/77)
Tak obřízku dětí tu nikdo neobhajuje, ale je fakt otázka v případě třeba fomózy jestli je lepší jeden nepříjemný zákrok a mít klid nebo se týrat nějakým promazáváním třeba rok s pochybnými výsledky. Ale to je každého věc. Pro pojišťovnu ke asi levnější obřízka a proto se dělá. Na druhou stranu chápu, že uro ambulance jsou přeplněné a urologové maj jinou práci než pomáhat puberťákům roztáhnout předkožku. A obřízka je pořád bezpečnější a bezpečnější... Mě třeba urolog s 15 letou praxí řekl, že to bude už jeho asi sedmdesátá... Zkrátka už to umí. Za komančů to bylo tabu.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 04. 2015 v 15:15Off-line gin  (63/184/120)
Za komárů to tabu nebylo, záleželo jako dnes na doktorovi. Jde o to, že při amputaci předkožky jsou totiž nenávratně odstraněna nejcitlivější erotogenní zakončení, při radikální obřízce je jich přes 70% nenávratně fuč. Naopak, léčení mastí je pro pojišťovnu výhodnější a dnes může být účinné až v 90%. V Německu (ceny v ČR neznám) má doktor za amputaci předkožky 300 Euro jistých a při konnzervativní léčbě vydělá stěží 5 Euro. Mimoto fyziologická fimóza vůbec žádnou léčbu nepotřebuje, do 18 let se to v až na vyjímky upraví samo. Zjistil jsem, že u nás mnozí doktoři vůbec nerozlišují fyziologickou a patologickou fimózu, která paradoxně vzniká z předčasného násilného přetahování v dětství. Když jsem byl mladej, tak to drtivá většina pediatrů věděla, tak jenom žasnu, že to dnes mnozí vůbec nevědí. Takže pro internetovou osvětu je hodně moc práce. Mnoho lidí u nás teď žije v bludech obřízkového křižáka Remondina z konce 19. století.
26. 04. 2015 v 15:17Off-line gin  (63/184/120)
Možná bezpečnější po stránce operačního provedení, jenže je to pořád to, co to je, nenávratné odstranění nejcitlivější tkáně. Jaký typ ti vlastně udělal?
26. 04. 2015 v 16:38Off-line vegantronic  (38/186/77)
Radikální. Jinou jsem ani nechtěl, protože s částečnou měl minimální zkušenosti. Řekl mi to na rovinu, že radikální umí i po slepu, zatímco částečnou dělal dvakrát. A naopak spíš má chuť na sex a citlivost oněch míst zatim vzristla. :)
26. 04. 2015 v 18:38Off-line gin  (63/184/120)
Radikální low&tight je nejvíce zmrzačující styl obřízky. 20 000 erotogenních nejcitlivějších zakončení nenáavratně fuč a zbydou jen 4 000 méně citlivé na žaludu. Pokud umí pouze tento styl a to i třeba poslepu, tak dle mne neumí nic. To by zvládl i MUDr Cvach.
Ze začátku je vždy zvýšená citlivost, to u každého. Časem se to asi u 90% ustálí do normální polohy a pro zbytek to má fatální následky. Psal jsem tu něco o tom krémování. V počátečním období, kdy je ještě zvýšená citlivost je to zbytečné. Později bych to v každém případě doporučil, možná, že se tím dají případné potíže buď částečně nebo i zcela eliminovat.
26. 04. 2015 v 19:45Off-line vegantronic  (38/186/77)
Tak to, že sito první měsíce máš mazat betantemem nebo nečím podobný mi doporučil i urolog. Pokud si to někdo OBČAS nemaže tak se zmrzačuje sám. To je jasný, že když žalud není obnaženej, že ze začátku to pro něj může být šok. Jinak nevím jak ty, ale já mám erotogenní zóny po celým penise.
26. 04. 2015 v 20:25Off-line gin  (63/184/120)
To jak to je prokázal mikroskop, to se nedá ošálit. Poprvé to publikoval koncem let západní Němec Winkelmann, jeho objevy však v nepříznivém politickém klimatu zapadly, tehdy se Amíci snažili v rámci kulturního imperialismu vnutit západním Němcům obřízku, takže Winklmanova práce úplně zapadla. Ten americký pokus byl však v roce 1970 jako neúspěšný odpískán. Znovu to bylo objeveno až v roce 1999 vědci na univerzitě v kanadské Manitobě pod vedením Johna Taylora. Takže Remondinovy výmysly se ukázaly jako nesmyslné. Prakticky to bylo potvrzeno až v roce 2007 výzkumem pod vedením Morrise Sollerrse v Los Angeles. To pak bylo mnohokrát prokázáno i jinými. Mám v úmyslu dát na své osvětové stránky článek novozélandského histologa Kena McGratha. To vše mění dosavadní bioetické předpoklady, takže radikální mužská obřízka se rovná u žen odstranění kapucky klitorisu + kompletní odstranění malých stydkých pysků. Nemůže něco být u jednoho pohlaví přísně zakázáno a u druhého na přání rodičů povoleno jak tomu dnes v Evropě je. To je klasická sexistická diskriminace chlapců.
26. 04. 2015 v 21:16Off-line vegantronic  (38/186/77)
Nevím co do toho taháš ženskou obřízkou nebo obřezávání dětí. Myslím, že se nikdo ničeho takového nezastává...
26. 04. 2015 v 22:34Off-line gin  (63/184/120)
Chápu, trochu to ujelo kam nemělo, tady na tom fóru budou sotva takový, kteří budou vnucovat obřízku svým synům. Já původně reagoval na Condora, poněvadž se mi ukázalo na meilu, že zase rozjel toto téma. Zdravotní důvody jsou něco jiného, ale doporučovat někomu obřízku, když to u mě třeba velmi dobře klape, může být opravdu ošidné. Prostě Condorovi nevěřím, ani s těmi urology, co tu vybásnil. A že jsem jich se svýma potížema při mém věčném stěhování opravdu dost potkal.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 04. 2015 v 23:14Off-line gin  (63/184/120)
Condor napsal:
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Partnerská život není o tom mít všechna nervová zakončení na penisu, ale mít sex, který uspokojí i oba! Pokud je předkožka překážkou, tak jen sobec ji bude hájit.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nechápu, proč by měla být předkožka pžekážkou v sexu (pokud je volně stažitelná). Ráno jsem si této věty nevšiml, ale chápu to jako silný útok.
27. 04. 2015 v 06:54Off-line vegantronic  (38/186/77)
Tak doporučovat někomu obřízku v případě, že jim to klape je samo nesmysl. A taky proč by to dělal. Pokud nemá k tomu třeba náboženské důvody. Obřízka imho připadá v úvahu v dvou případech a to ze zdravotního a když člověk není absolutně spokojený se svým sex. životem. Třeba se neudělá nebo se udělá moc brzo atd.. Pokud jeněkdo "nešťastný" tak de facto není co zkazit. Horší to nebude.
27. 04. 2015 v 22:13Off-line gin  (63/184/120)
Napsal jsem dlouhý příspěvek během polední pauzy, jenže se mi nezobrazil. Druhá část byla pro Condora, to pro jistotu napíšu v dalším příspěvku.

Pokud se jedná o dospělého, tak je mi šum a fuk, z jakého důvodu si nechá udělat obřízku, či ze zdravotního či jiného takového nebo makového důvodu. Je to jeho vlastní tělo, tak ať si s ním dělá co chce. Horší je, pokud je obřízka někomu přímo nebo nepřímo vnucována a to buď stupidní propagandou (cirkumfetišistickejch stránek je plnej internet) nebo nezodpovědným doporučováním (každej jedinec na tu operaci reaguje jinak a já znám takové, kteří na to dojeli a mají se sexem vymalováno), nebo manipulativním jednáním se sexuální partnerkou či partnerem s cílem ho donutit k obřízce (tuším, že zakladatel tohoto vlákna měl takový problém) nebo, co je nejhorší, nechat udělat obřízku dětem, které se vůbec nemůžou bránit.
27. 04. 2015 v 22:43Off-line gin  (63/184/120)
Condor napsal:

Gine tvůj způsob mi silně připomíná chování fanatika. Četl jsem tvoje starší příspěvky a fakt jsou všechny až hrůzně jednostranné, ukřičené a vždy musíš mít poslední slovo. :-( Záhy se sám se usvědčíš.

Taky tady lidem LŽEŠ, protože při částečné obřízce se frenulum neodstraňuje!
Četl jsem výsledky hlasování i studie o nespokojenosti z obřízky. A spokojenost s obřízkou pod 90% nešla. Takže ty tvoje čísla (6%) jsou asi opsaná z anti-obřízkových kruhů.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

To chápu, že ti můj způsob připomíná chování fanatika, před 25 lety jsem byl cirkumfetišistou, o obřízce jsem kvůli nadměrně dlouhé předkožce dokonce uvažoval, dnes jsem rád, že jsem tehdy tu pitomost neudělal. Pak jsem k tomu měl dlouhá léta až do loňska neutrální postoj, i když se u mě občas projevovala určitá cirkumfetišistická rezidua. Když před 6 lety psal na diskuzích psal medik Cameronec podobným stylem jako teď já, tak jsem ho měl tehdy za těžkého protiobřízkového fanatika, dnes vím, že jsem se tehdy mýlil a dávám mu za pravdu.

Za druhé, jsi mě napadl, že LŽU, kdybys alespoň napsal, že vím kulový, tak bych to bral, ale někoho tvrdě osočit ze lži je na pováženou. Včera ráno jsem byl rozespalý tak mi nedošlo o co jde. Já jsem nepsal o odstranění frenula při částečné obřízce ale o odstranění frenurálního delta, což je něco jiného. Stejně jsem to napsal nepřesně, při částečné obřízce je odstraněna podstatná většina frenurálního delta, ne však celé, jeho malá část, co je pod frenulem zůstane.

Za třetí, ta čísla jsem se snažil uvést opdovědně, z protiobřízkových kruhů to není, za to ta tvoje anketa a tvoje čísla vypadají jako z cirkumfetišistických kruhů. Jako bejvalej cirkumfetišista, i když to u mě poslední roky byla spíše jen taková rezidua, lži z cirkumfetišistickejch propagandistickejch webů dobře znám.

Uvedl bych takovej příměr. Jako téměř celoživotní nekuřák dovedu bejt poměrně tolerantní ke kuřákům. Zjistil jsem však, že nejvíce netolerantní ke kuřákům jsou ti nekuřáci, kteří byli dříve silnými kuřáky. U mě je to obnobné, během loňského roku jsem změnil pod vlivem nově zjištěných skutečností svůj názor na obřízku o 180 stupńů. Těžce jsem zpočátku nesl, že jsem v tomto celý svůj život žil v omylu. Z toho možná vychází mé tvrdé psaní.

Jinak, když vidím tento tvůj příspěvek, tak se mi nazdává, že jsi zralej na injekci plegomasinu.
01. 05. 2015 v 22:41Off-line Condor  (44/-/-)
Na tvoje otázky gine. Za slušné a klidné (nefanatické) jednání bych považoval to, že si přečteš CELÝ příspěvek a na něj JEDNÍM příspěvkem odpovíš. Každý si sám můžeš přečíst, kolikrát jsi na můj příspěvek reagoval.
Používat pojem frenurálního delta na tomto fůru, považuji z tvé strany, za buď povýšené, nebo přímo zavádějící. Víš dobře, že toto není diskuse mediků!
Za lež považuji každou informaci, kdy se smíchá pravda s polopravdy a trochu lži S CÍLEM VYVOLAT u čtenáře určitý konkrétní DOJEM. To, že věříš, že máš pravdu, mi nevadí. Každý něčemu věří. Ale že k prosazení svého přesvědčení používáš tendenční informace a celkově VYVOLÁVÁŠ V LIDECH STRACH. TO fakt POVAŽUJI ZA NEKOREKTNÍ
Ke krátké uzdičce. Pokud kluk má ještě v 10 letech krátkou uzdičku, pak během puberty dochází k neproporcionálnímu růstu předkožky. Kůže na spodní straně je vlastně skoro napevno fixovaná k žaludu, takže ani v dospělosti neumožní předkožce, při stažení úplně zpět do kompletního vyrovnání kůže na penisu. Dnes, žel, někteří považují za normální, že se jen shrne předkožka z horní části žaludu, ale dole dál zůstává držená uzdičkou. Normální je, že se odroluje podobně, jako si vyroluji kalhoty, když jdu přes potok. Obdobně při přehrnutí dopředu, se jen horní (hřbetní) stranu přehrne přes žalud, ale dole je pohyb kůže 3x menší než na horní straně. Všechno to brzdí a omezuje krátká uzdička. Takže pak muž, po ukončení pohlavního vývoje, nemá předkožku jako rukáv na všech stranách stejně dlouhý, ale na spodní je výrazně kratší. A asi se shodneme, že pří sexu je pohyb toho „rukávu“ na penisu velmi podstatný, a měl by jezdit na horní i spodní straně stejně. Jinak kvalita prožitku někde mimo. Nemít v pořádku předkožku je stejné, jako jezdit s čtyřválcovým motor, kde táhnou jen 3 nebo jen 2 válce. Pokud se to někomu líbí, ať tak jezdí (sexuje). Já sám znám ten rozdíl.
Já jsem osobně komunikoval s řadou urologů ohledně problému předkožka-uzdičky. Za všechny ty konzultace jsem dal částku, která fakt nebyla malá. Takže proto mohu říct jejich stanovisko: "Krátká uzdička a fimóza jdou v 70% případů SPOLU! A krátká uzdička je velmi častou příčinou nadměrného růstu (délky) předkožky" Tedy řešit samotnou uzdičku má smysl jen do začátku puberty. V pozdějších letech je potřeba řešit uzdičku i předkožku dohromady. Sám jsem dal na rady těch, co říkali, že stačí jen plastiky uzdičky. Byl jsem u doktora na soukromé klinice. I on mi řekl, že jednoznačně lepší je komplexní řešení. Neposlechl jsem ho. Pak za ½ roku jsem taky věděl, že měl pravdu. Místo 2 válců jsem jel na 3 válce. 
Pokud urolog, který má 30 let praxi řekne, že mu do ordinace noví pacienti přicházející s problémem prostaty (po pětatřicítce) a on při prohlídce zjistí ( přibližně u 40%) problém v oblasti předkožka-uzdička. Tak co to znamená?! Je pravda, že k urologovi nechodí všichni muži, takže proto blíže k realitě je 30%.
V Norsku (nebo Švédsku) se u dětí na obřízku nepospíchá, a nechává se tomu volný průběh. Jejich statistiky říkají, že 12% chlapců má na začátku poberty úplnou fimózu – tedy naprosto nestažitelnou předkožku. A to se do toho nepočítá krátká uzdička a „relativní fimóza“ (= stav kdy předkožka najde stáhnout jen v erekci). A pro dobrý sex, je právě fungování předkožky při erekci, to nejdůležitější. V Česku relativní fimózu nikdo neeviduje, a žel moc neřeší, protože naši doktoři jsou velmi „TAKTNÍ „a nezeptají se, jestli ti jde předkožka VOLNĚ stáhnout i při plně nalitém žaludu a jestli to dole netahá, nebo jestli při plném stažení předkožky, ti za hranou žaludu nezůstává límec shrnuté kůže. To např. obvodní lékař v Austrálii při prohlídce v 18 letech, a (podobně i USA při vstupu do armády), tyto problémy kontrolují. Prostě na rovinu muži řekne, že během vyšetření možná dojde k erekci, že je to žádoucí, ať se nestydí a nebrání se ji. A při erekci se nejpřesněji pozná, jestli vše funguje jak má. Tak je zjištěno i těch 10-12% mužů s relativní fimózou. A to, že má problémy s krátkou uzdičkou 8-10%, snad uznáváš. Takže sečteno i touto metodikou jsme zase na 30%.

A souhlasím vegantronicem, že pokud to někomu v sexu klape, ať to nemění. Když ale je li jakýkoliv problém, tak se nenechat se paralyzovat strachem, řešit to přímo obřízkou. Ale nutné je vybrat zkušeného doktora!

Já jsem chtěl mít informace z první ruky, a proto jsem napsal hodně klukům, co mají obřízku. A NIKDO z nich mě od obřízky neodrazoval, a ani NIKDO nepsal, že by to vnímal jako zhoršení.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2015 v 23:07Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Problém je hlavně ten, že Gin stále zarputile až fanaticky bojuje proti něčemu, co ví jen z prostředkovaných informací, co si přečetl, co mu řekli druzí. Sám obřízku nemá, neví tedy absolutně nic o její skutečné podobě, neví nic o pocitech lidí mající obřízku, neví nic o skutečné citlivosti penisu. Přesto ji tady bude satanizovat a strašit lidi manipulacemi a nepřesnostmi. Prostě každý, kdo má trochu rozum, musí z jeho způsobu argumentace pochopit, že by byla velká chyba řídit se jeho radami. :-P
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 05. 2015 v 01:09Off-line gin  (63/184/120)
@Lukino - Luk

Jde o příběhy konkrétních lidí. Jak napsal německý spisovatel Mario Lichtenheldt, který obřízku od svých 4 let má.

Zákeřnost obřízky je v tom, že její účinky jsou nevyzpytatelné.

Někdo jí může vnímat jako vylepšení (tedy ti, kdo ji prodělali až v dospělosti bez zdravotních důvodů, ostatní jsou mimo hru) zatímco jiný bude tvrdit, že mu poničila sexuální život. Znám obojí případy. Proto doporučovat někomu obřízku, když cítím, že mi vylepšila sexuální život, považuju za velmi ošidné.

Vědecky je už dokázáno, čím to je, nejde o žádné manipulace a nepřesnosti. Jenom cirkumfetišisté, co chtějí povinně obřezat celý svět, jako např. Brian Morris z Australie, dělají zmanipulované studie a tak překrucují pravdu.

To, že obřízku nemám, ještě neznamená, že z případů lidí, kteří ji mají, nemusím vědět o jejích následcích. Milý Lukino, tvůj argument, že obřízku nemám, a že o jejích účincích nemůžu nic vědět, je naprosto lichý. Drtivá většina intaktivistů jsou obřezaní muži.

Jinak toto napsala před 5 lety jistá Charlot žijící v Itálii.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Romínaa píše:
Protože si potřebujou vydělat. :zed:

(odpověď Charlot)

Opravdu jiný duvod si nedokážu představit.Muj první manžel byl lékař přes pindoury :lol: .Obřízky na přání rozmlouval,pos­louchala jsem i příběhy o problémech po obřízce v dospělosti,v se­xuálním životě atd.
Neznám ve své blízkosti lékaře který by obřezání podporoval pokud to neni z lékařského hlediska nutné!
Maminky netýrejte své děti zbytečně.
Obřízka se řeší jen při problémech a až v pubertě.Do té doby je spoustu času a pokud nepřetáhne v pubertě pak už nic jiného než obřízka nezbývá. Řešit to ve věku 2 let je naprostý nesmysl.
Nicolas nikdy neměl záněty a žádný problém.Jsem ráda že taková řezničina neexistuje všude :zed:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ono se mi to pořád potvrzuje ze všech stran, i tato dosvědčuje, že mnozí po obřízce velké problémy mají.

Co znám z německého fóra postižených, tak jedni doktoři toto uznávají, zatímco jiní to vehementně popírají. Tu bylo vlákno, kde jeden psal, že jeho partner takto postižený po obřízce je.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Condor píše:

A souhlasím vegantronicem, že pokud to někomu v sexu klape, ať to nemění. Když ale je li jakýkoliv problém, tak se nenechat se paralyzovat strachem, řešit to přímo obřízkou. Ale nutné je vybrat zkušeného doktora!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nebudu rozebírat celý tvůj příspěvek, vypíchl jsem z něj pouze toto. Vím, že někteří doktoři a dle zkušeností lidí z fóra toto i tu v Německu tvrdí, ale po tom, co vím, co obřízka některým lidem napáchala, považuju postoj, že by se vše mělo řešit obřízkou za zcestný. Jde o to, že někteří doktoři nic jiného než amputovat předkožku neumí.
02. 05. 2015 v 01:48Off-line gin  (63/184/120)
Mimoto předevčírem 30.4. 2015 vyšel na symtomat.de článek od Dr.Med Nonnenmachera článek: "Obřízka předkožky může výrazně negativně ovlivnit sexualitu člověka" Díky kolegům z Německa mám informace o všem, kde se v anglicky, německy a francouzky mluvícím světě šustne.

@Condor:

O tom, co je frenurální delta nemusejí vědět ani medikové. Zjistil jsem, že u nás urologie ohledně znalosti skutečné funkce předkožky nehorázně ustrnula. Co je to frenurální delta se každý může dovědět do měsíce, až zpracuju na svých osvětových stránkách článek o neurologii předkožky od KenaMcGratha, docenta patologie na univerzitě v novozélandském Aucklandu, jsou tam nákresy.

Takže k tvým námitkám, sám se tím zabývám teprve rok, takže toho zase nevím tolik a také nevím, kde čerpáš informace ohledně té Austrálie a pod.

Prostě přeložím tvé námitky do němčiny a předložím to na fóru postiženým obřízkou. Sám jsem zvědav, jak budou reagovat.

Jinak sorry, až tady v Minden ve východním Westfálsku cítím z tvého příspěvku nějakou hroznou nervozitu.

Jinak každému muži zůstává za hranou žaludu po úplném stažení předkožky límec shrnuté kůže, to není indikace pro obřízku. Jinak se mi ta tvá čísla s relativní fimózou a krátkou uzdičkou (což není v žádném případě indikace pro amputaci předkožky) zdají přemrštěná a za druhé ty dvě položky nelze tak jen jednoduše sečíst.

Jinak pochybuju, že vegatronik a mnozí jiní mají vůbec nějaké ponětí o obřízkových stylech.
02. 05. 2015 v 01:58Off-line gin  (63/184/120)
Condor napsal:

Na tvoje otázky gine. Za slušné a klidné (nefanatické) jednání bych považoval to, že si přečteš CELÝ příspěvek a na něj JEDNÍM příspěvkem odpovíš. Každý si sám můžeš přečíst, kolikrát jsi na můj příspěvek reagoval.

To není u mě otázka neslušnosti, mám prostě delší vedení a tak mě jednotlivé detaily docházejí postupně po opětovném přečtení příspěvku. Proto pak odpovím více příspěvky, protože mě vše hned po prvním přečtení nedojde. O žádnou manipulaci mi nejde, ani o vyvolání strachu, jde mi jen o to, než se někdo k takové operaci rozhodne (která má pro mnohé fatální následky), aby si tu problematiku důsledně nastudoval. Dnes v době internetu taková možnost je. Takže jsi mě zase nespravedlivě osočil.
02. 05. 2015 v 13:02Off-line vegantronic  (38/186/77)
Ale tady nikdo obřízku neobhajuje jen tak.. Je ro jedna z léčebných metod při fimoze, zánětech nebo i z jiné nespokojenosti se sex. životem. :) Jo a pokud má někdo problémy, že si to nemaže, tak je b***c, protože mě lékař, a hádám všem, napíše mazat tím a tím a koupele atd..
02. 05. 2015 v 13:58Off-line gin  (63/184/120)
S tebou se nepřu, ale to co tu píše Condor mi připadá jako snůška nesmyslů. Abych to nepsal znovu, tak tu okopčím, co jsem odpověděl jinému na jiném fóru, který psal, že je proti řezání obecně.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

30.4.2015 12:44 - gin
Proti řezání ocasu jsem...

S tím také nemohu souhlasit. Někdo to potřebuje ze zdravotních důvodů. Dle mne je optimální věk 19 let, kdy už dotyčný ví, jestli tu obřízku bude potřebovat nebo ne. Ono se pak zbytečně trápit a mít bolestivý sex je nesmyslné. Dotyčný by si měl taky něco nastudovat o obřízkových stylech. Mnozí doktoři dělají jen low&tight, kterou snad zvládnou i poslepu, jiný styl však neumí. Jde o to, že při high&tight je to mnohem pracnější a trvá to trojnásobnou dobu, tak to doktoři na pojišťovnu nechtějí dělat. U plastického chirurga je to zase dost mastné. I když před tím zdravé spíše varuju, tak zastávám to, ať si s ním dospělý dělá co chce. Potiž je, že "odborníkům" se v tomto nedá moc věřit. Hodně záleží na to, na koho zrovna narazí.
03. 05. 2015 v 19:12Off-line gin  (63/184/120)
I když to Condora bude štvát, tak ještě jednou zevrubně zareaguju na jeho příspěvek a možná to kvůli vypadávajícímu mobilnímu připojení, dnes jsem na okraji Hannoveru, rozložím na více příspěvků.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Condor napsal:

Na tvoje otázky gine. Za slušné a klidné (nefanatické) jednání bych považoval to, že si přečteš CELÝ příspěvek a na něj JEDNÍM příspěvkem odpovíš. Každý si sám můžeš přečíst, kolikrát jsi na můj příspěvek reagoval.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Na toto už jsem odpověděl, za prvé jsem vždy viděl tvé příspěvky brzy po ránu, když jsem byl rozespalý, za druhé mám volné vedení, tak mi vše nedojde hned na poprvé a za třetí, jsem už starej, čtyřiapadesátiletej k***t, takže v tom věku se sotva změním. Pokud ti to připadá nezdvořilé, tak je to tvůj problém, já nikoho nenapadám, že LŽE, maximálně napíšu, že má zkreslené informace.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Condor napsal:

Používat pojem frenurálního delta na tomto fůru, považuji z tvé strany, za buď povýšené, nebo přímo zavádějící. Víš dobře, že toto není diskuse mediků!
Za lež považuji každou informaci, kdy se smíchá pravda s polopravdy a trochu lži S CÍLEM VYVOLAT u čtenáře určitý konkrétní DOJEM. To, že věříš, že máš pravdu, mi nevadí. Každý něčemu věří. Ale že k prosazení svého přesvědčení používáš tendenční informace a celkově VYVOLÁVÁŠ V LIDECH STRACH. TO fakt POVAŽUJI ZA NEKOREKTNÍ
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

O frenutálním delta, což zatím na českém netu není a téměř na 100% to asi nebude v žádné české učebnici se dá-li Bůh, můžete na mých stránkách dočíst do měsíce.

Nesmíchávám pravdu s polopravdou, jsem účastníkem německého chráněného fóra postižených po obřízce, pár těch lidí znám dokonce jménem, takže nejednám s postranním cílem vyvolat nějaký dojem, jak jsi mě osočil, nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, proč tomu tak je, jak však vidím, jejich výsledky jsou v ČR neznámé. Jak vidím, urologie u nás ohledně významu předkožky hodně ustrnula a urologové se drží Remondinova nesmyslu z konce 19. století, že je to přebytečný pozůstatek evoluce. Nejde o vyvolávání strachu, ale o vybídnutí k opatrnosti. Charlot také psala, že její manžel obřízky na přání rozmlouval, poněvadž věděl, jaké po ní mají mnozí problémy ze sexem. Pokud je nemáš, tak buď rád, ale nedoporučuj někomu něco po čem může špatně dopadnout a takových případů znám hodně. Nikoho nestraším, jenom odpovědně po tom co jsem poznal vybízím k opatrnosti. Mé informace nejsou tendenční, vycházejí ze skušeností jiných. Jak píšou chlapi na fóru, jedni urologové ví, že takové potíže po obřízce nastávají, zatímco druzí to vehementně popírají. Vím, že se obřízce ze zdravotních důvodů někdy vyhnout nedá. Řešení amputací, má však být až na posledním místě. Pokud to některý urolog řeší hned okamžitě amputací, tak jsem přesvědčen, že to řeší špatně, zvláště, když to pro někoho má fatální následky, a to takových případů znám hodně. Jinak mám strach z lidí, kteří píší a jednají korektně, považuju totiž takovou KOREKTNOST za neomarxistickou pokřiveninu.

Další v dalším příspěvku.
03. 05. 2015 v 20:19Off-line gin  (63/184/120)
Condor napsal:

Ke krátké uzdičce. Pokud kluk má ještě v 10 letech krátkou uzdičku, pak během puberty dochází k neproporcionálnímu růstu předkožky. Kůže na spodní straně je vlastně skoro napevno fixovaná k žaludu, takže ani v dospělosti neumožní předkožce, při stažení úplně zpět do kompletního vyrovnání kůže na penisu. Dnes, žel, někteří považují za normální, že se jen shrne předkožka z horní části žaludu, ale dole dál zůstává držená uzdičkou. Normální je, že se odroluje podobně, jako si vyroluji kalhoty, když jdu přes potok. Obdobně při přehrnutí dopředu, se jen horní (hřbetní) stranu přehrne přes žalud, ale dole je pohyb kůže 3x menší než na horní straně. Všechno to brzdí a omezuje krátká uzdička. Takže pak muž, po ukončení pohlavního vývoje, nemá předkožku jako rukáv na všech stranách stejně dlouhý, ale na spodní je výrazně kratší. A asi se shodneme, že pří sexu je pohyb toho „rukávu“ na penisu velmi podstatný, a měl by jezdit na horní i spodní straně stejně. Jinak kvalita prožitku někde mimo. Nemít v pořádku předkožku je stejné, jako jezdit s čtyřválcovým motor, kde táhnou jen 3 nebo jen 2 válce. Pokud se to někomu líbí, ať tak jezdí (sexuje). Já sám znám ten rozdíl.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kde si přišel k takovéto pitomině. Ty sis nevšiml, že na horní straně je žalud mnohem delší než na spodní. Proto předkožka nikdy nemůže být srolována stejnoměrně jako kalhoty nebo rukáv. Já mám taky nadměrně plouhou předkožku a nedělá mi žádné potíže, při s*****i (pokud záměrně nechci, mi vůbec nikde nejezdí a zůstává po celou dobu pěkně vzadu za žaludem. Dole u na frenulárním delta má být kůže napnutá a nahoře musí být z principu srolovaná. (Pododotýkám, že jsem nikdy neměl homosexuální styk a z principu striktně odmítám i anální styk i se ženou, takže nemám sebemenší tušení, co to provádí při análním styku. Condore, z tvého profilu nedokážu vyčíst, co jseš vlastně zač. Já mám v profilu jasně uvedeno, proč jsem na tomto fóru, jiným tématem než tímto se na tomto fóru vůbec nemíním zabývat.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Condor napsal:

Já jsem osobně komunikoval s řadou urologů ohledně problému předkožka-uzdičky. Za všechny ty konzultace jsem dal částku, která fakt nebyla malá. Takže proto mohu říct jejich stanovisko: "Krátká uzdička a fimóza jdou v 70% případů SPOLU! A krátká uzdička je velmi častou příčinou nadměrného růstu (délky) předkožky" Tedy řešit samotnou uzdičku má smysl jen do začátku puberty. V pozdějších letech je potřeba řešit uzdičku i předkožku dohromady. Sám jsem dal na rady těch, co říkali, že stačí jen plastiky uzdičky. Byl jsem u doktora na soukromé klinice. I on mi řekl, že jednoznačně lepší je komplexní řešení. Neposlechl jsem ho. Pak za ½ roku jsem taky věděl, že měl pravdu. Místo 2 válců jsem jel na 3 válce.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tak se mi nazdává, žes ty nemalé peníze vyhodil zbytečně. Vadná uzdička je jedna věc a amputovat kvůli tomu předkožku považuju za nehorázný nesmysl. Vím, že to tak někteří doktoři rádi dělají. Věřím tomu co popisuješ, jenže mám za to, že tyto věci fungují u každého individuálně. Jako s tou obřízkou, zatímco jednomu sex vylepší, tak ho drukému zlikviduje
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Condor napsal:


Pokud urolog, který má 30 let praxi řekne, že mu do ordinace noví pacienti přicházející s problémem prostaty (po pětatřicítce) a on při prohlídce zjistí ( přibližně u 40%) problém v oblasti předkožka-uzdička. Tak co to znamená?! Je pravda, že k urologovi nechodí všichni muži, takže proto blíže k realitě je 30%.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Na tom, kolik let má urolog praxi nezáleží. Zjistil jsem, že někteří jsou jaksi přednatavení a tak vidí problémy i tam, kde nejsou, zváště ti, co velice rádi obřezávaj. Někdy žasnu nad tím, jaké nesmysly někteří urologové píšou. Zajímalo by mne, co to bylo za týpka, že když přijdu s prostatou ho hned zajímá můj pták. Pokud je chronický MUDr. Obřezávač, před nimiž varuje Mario Lichtenheldt, tak to číslo nemám za relevantní.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Condor napsal:


V Norsku (nebo Švédsku) se u dětí na obřízku nepospíchá, a nechává se tomu volný průběh. Jejich statistiky říkají, že 12% chlapců má na začátku poberty úplnou fimózu – tedy naprosto nestažitelnou předkožku. A to se do toho nepočítá krátká uzdička a „relativní fimóza“ (= stav kdy předkožka najde stáhnout jen v erekci). A pro dobrý sex, je právě fungování předkožky při erekci, to nejdůležitější. V Česku relativní fimózu nikdo neeviduje, a žel moc neřeší, protože naši doktoři jsou velmi „TAKTNÍ „a nezeptají se, jestli ti jde předkožka VOLNĚ stáhnout i při plně nalitém žaludu a jestli to dole netahá, nebo jestli při plném stažení předkožky, ti za hranou žaludu nezůstává límec shrnuté kůže. To např. obvodní lékař v Austrálii při prohlídce v 18 letech, a (podobně i USA při vstupu do armády), tyto problémy kontrolují. Prostě na rovinu muži řekne, že během vyšetření možná dojde k erekci, že je to žádoucí, ať se nestydí a nebrání se ji. A při erekci se nejpřesněji pozná, jestli vše funguje jak má. Tak je zjištěno i těch 10-12% mužů s relativní fimózou. A to, že má problémy s krátkou uzdičkou 8-10%, snad uznáváš. Takže sečteno i touto metodikou jsme zase na 30%.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jedině ve Skandinávii to snad dělají dobře. Na to jsou tabulky. Průměrný věk, kdy je předkožka u kluka stažitelná je až 10,4 roku. V 18 letech potřebuje oparační zásah na předkožce tak 1 až 2 kluci ze 100, nevím, kdes vzal ta čísla. US Army je kapitola sama pro sebe a nevím, kdes vzal, jak to dělají v Austrálii. To by se dalo zjistit. 7. a 8. května je ve Frankfurtu nad Mohanem mezinárodní symposium o genitální integ***ě. Jistě tam bude i někdo z Australie. Jinak 12 + 10 je 22 a ne třicet. Pokud píšeš že fimóza a krátká uzdička jdou spolu 70% ruku v ruce, tak z toho 30% nevykouzlíš, ani kdyby ses rozkrájel.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Condor napsal:

A souhlasím vegantronicem, že pokud to někomu v sexu klape, ať to nemění. Když ale je li jakýkoliv problém, tak se nenechat se paralyzovat strachem, řešit to přímo obřízkou. Ale nutné je vybrat zkušeného doktora!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Už jsem to tu psal jednou, je nesmysl, kvůli jakékoliv věci, která lze řešit jinak, hned amputovat předkožku. Celé jsi to znehodnotil tímto.
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Partnerská život není o tom mít všechna nervová zakončení na penisu, ale mít sex, který uspokojí i oba! Pokud je předkožka překážkou, tak jen sobec ji bude hájit.
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Pokud má partner při sexu problém s mou předkožkou, tak je problém na jeho straně a ne v mé předkožce. Pokud však někdo má problém se svou předkožkou, tak je jasné, že se bude snažit ten problém odstranit, mnohdy i tak, že se ji zbaví.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Condor napsal:

Já jsem chtěl mít informace z první ruky, a proto jsem napsal hodně klukům, co mají obřízku. A NIKDO z nich mě od obřízky neodrazoval, a ani NIKDO nepsal, že by to vnímal jako zhoršení.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Záleží na koho narazíš. Kdybys narazil na ty co já, tak by ses rozhodl jinak. Já před rokem taky nevěděl, že po obřízce může někdo blbě dopadnout, cos dokonce napsal ve svém prvním příspěvku, kterýms tu ležící diskuzi znovurozjel. Teď dokonce vím, proč tomu tak je. Tony
13. 05. 2015 v 23:44Off-line Condor  (44/-/-)
Nevím, na koho jsi narazil ty. Já jsem narazil na několik případů, ale dva případy byly fakt otřesné a odstrašující. V jednom případu se asi po 1/2 roce v jiném vláknu, prořekl, že OBŘEZANÝ vůbec NENÍ. Druhý zase popisoval pooperační stavy a projevy tak, že každému, kdo obřízku zažil, bylo evidentní, že na OBŘEZCE NEBYL. Takže oba byly PODVODNÍCI. Chápu, že člověk, který obřízku nezažil, může naletět.
14. 05. 2015 v 06:32Off-line gin  (63/184/120)
Škoda, že mi to letos nevyšlo s tím Kolínem (nad Rýnem) a že mi uniklo celosvětové symposium ve Frankfurtu. Mohl jsem se totiž setkat s konkrétními lidmi, takže tvému zlehčování vůbec nepřikládám váhu,

Na jednu stranu proklínám den, vloni 6. 3., který jsem se tím začal zabývat. Pro mě ty věci byla tvrdá rána. Proto jsem přesvědčen, že jsi tu napsal snůšku nesmyslů, kteří mnozí urologové, patřící do zvláštního živočišného druhu HRABOŠ BODOVÝ, tvrdí. A ti na soukromých klinikách, to je ještě vyšší level. Ono je lehké zpackat schválně frenuloplastiku, aby tam dotyčný za půl roku dolezl s prosíkem o vopižlání, které ten soukromý plastik původně navrhoval.
04. 06. 2015 v 22:10Off-line gin  (63/184/120)
@Condor:

Nazval jsi mě lhářem, tak ti něco okopčím:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

4.6.2015 18:16 - Petra
Stažená předkožka vzadu funguje jen u někoho. Někomu to vůbec nedrží.
Můj syn trpěl na záněty na žaludu, doktor mu doporučoval to nechávat stažené, jenže se to stále rolovalo dopředu. Prostě rada k ničemu, záněty se pořád opakovaly (antibiotika, masti k tomu nepomáhaly).
Jen chci říci, že rady stahovat dozadu mohou být někdy kontraproduktivní. Dnes je kluk po úplné obřízce (asi polovina předkožky i uzdička jsou odstraněny) a je to definitivně v pohodě, záněty pryč.
Takže za nás - nejlépe stažená předkožka je ta obřezaná ...
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Pokud to ta dáma ovšem nemá domotané. Když půl předkožky zůstane, tak to není úplná obřízka. To jsem jí také hned napsal. Jenže tvrdí, že byla odstraněna uzdička a půl předkožky zůstalo.
11. 09. 2016 v 03:51Off-line carlosll  (27/-/-)
Mam problém nejde me presunout kuze přes zalud co mm delat a bojim se k doktorovy jde to nak lecit doma ,,
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 09. 2016 v 06:50Off-line Alk  (26/-/-)
Carlosll: Jasné, dá sa to liečiť doma, tak isto ako rakovina, žltačka alebo mor...
Teraz ale vážne ... Prečo nechceš ísť k lekárovi? Lekári sú na to odborníci. Alebo si myslíš, že ťa rovno obreže, či čo? :D
11. 09. 2016 v 09:49Off-line gin  (63/184/120)
V devatenácti letech by to měl už mít kluk vyřešené. Pokud tě nic netlačí, tak můžeš zkusit první krok. V tom druhém se už bez doktora neobejdeš. Poslední dva roky máte výhody, že podrobné návody na českém netu už jsou.





Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…vany-fimoza/


Více zde: http://www.strankyprokluky.cz/…a-predkozka/

@Alk: Jeho obavy nejsou neopodstatněné. Opravdu by mohl narazit na MUDr Obřezávače, který zná jediné řešení - tu kůžičku radikálně odpižlat.
11. 09. 2016 v 13:31Off-line vegantronic  (38/186/77)
Carlosll: nen třeba se bát jít k urologovi. Mají tam desítky případů jako ty ročně a opravdu se ti nebudou smát. Pokud máš lehkou fimózu, tak to jde rozmazat mastí a obřízka není nutná. Pokud ji máš hodně, tak je nutná obřízka, ale ani toho se neboj. poležíš si noc v nemocnici a budeš mít do konce života klid. pokud se o ránu budeš dostatečně starat, mazat atd., tak ti to naopak sexuální život zlepší. je třeba se strikně řídit rad doktorů a lidí co si tím prošli...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 09. 2016 v 13:58Off-line gin  (63/184/120)
Tvoje rady jsou zcestné. Dnes znám velkou hromadu lidí, kterým amputace předkožky zničila sexuální život. Okopčím tu znovu něco:

Zdravím všechny, tak jsem si po přečtení pár komentářů řekl, že sem musím něco taky napsat, protože mi přijde, že spousta postižených Fimózou jsou přesvědčeni, že jediné východisko je obřízka. Před pár lety jsem si to také myslel, měl jsem pocit, že už na nic jiného, než na můj žalud nemyslím a mám strach jen pomyslet na to, co budu dělat a že snad nikdy nebudu mít holku, protože jí ho nikdy nebudu moct ukázat. Určitě většina z vás to má stejně, pořád jsem to oddaloval a myslel si, že se to nějak vyřeší samo, jenže když mi bylo 15 let, tak strach a nepříjemný pocit při ztopoření mě donutil jít k lékaři. Máma o tom věděla připravila mě na to, že to nebude příjemné a že to má svá pro a proti. Po návštěvě lékaře jsem měl smíšené pocity, protože i když mi nekoukala ani špička žaluda, tak mi doktor dal na výběr. Buď úplná obřízka nebo hoodně poctivý tréning. Přišlo mi, že to není zastánce obřízky a tak mi řekl, ať zkusím tu druhou možnost a po pár měsících se uvidí. Měl jsem si zkoušet přetahovat a napínat předkožku minimálně 3× denně a to až do mírné bolesti. Nebudete tomu věřit, ale po cca 1 měsíci už byla vidět špička žaluda a to i při ztopoření. To mě ujistilo v tom, že to půjde. Po 3 měsících se mi stala nepříjemná věc. S obrovskou radostí jsem si předkožku přetáhl přes celý žalud a poprvé v životě ho uviděl :) jenže vzrušením se mi ztopořil a kůže na to nebyla ještě dost vytažená. Dost to bolelo a nejhorší bylo, že jsem myslel, že mi praskne žalud, nemohla z něj totiž odcházet krev. Zareagoval jsem tak, že jsem si vlezl do ledové sprchy a pořád si ho chladil. Pochvilce mi asi zmrznul a začal se zmenšovat :) Po roce od začátku tréningu už vše fungovalo jak má a předkožka šla normálně přetáhnout i při ztopoření. Jediné co mi vadilo, byla nedostatečně natažená uzdička a tak jsem sice měl odkrytý celý žalud, ale veškerá kůže byla nahrnutá hned za ním a dál to nešlo. Kůže je ale velice elastická a dnes, je to už 13 let, je vše v perfektním stavu. viz. foto Chtěl jsem tím jen říct, že i když to tak nevypadá, tak hodně záleží na vás a na doktorovi kterého chytnete. Dnes jsem strašně rád, že jsem tenkrát narazil na doktora, který né za každou cenu chtěl hned řezat. Mějte se a přetahování zdar :) Foto v dnešním stavu, neobřezán! < /
Vloženo: 20.11.2012, 21:19

Mimoto, znám případy, i když se zřejmě jedná o vyjímky, kteří po obřízce už nikdy orgasmus neprožili.

Na jednoho mohu dát kontakt. Lze však s ním komunikovat pouze německy.
11. 09. 2016 v 14:04Off-line vegantronic  (38/186/77)
Jo a Gina si nevšimej. Je to náboženský fanatik :) Píšu z vlastní zkušenosti. Obřízka mi pomohla.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 09. 2016 v 14:26Off-line gin  (63/184/120)
Zase jeden ňouma, který si myslí, že ta zkušenost je přenosná. Okopčím tu jednu větu od admina serveru www.sexus.cz

"Zisk jednoho vzorku (!) do statistiky. Individuální zkušenost je totiž nepřenositelná a ostatním se dá stejně říct jenom „X procent je spokojených, Y procent na to nadává a chtělo by to vzít zpátky.“

Sorry, ale jeho jako náboženského fanatika onálepkovat nemůžeš.
17. 04. 2017 v 13:20Off-line Antiochos  (51/179/85)
Co se týká obřízky at už je celková či částečná tak jsem tu na netu z webových stránek četl že obřízka se dělá s lokální anestezíí kdy vám do předkožky napíchaj injekce a při vědomí oříznou.Upřímně chápu že jsou asi nejhorší ty injekce a potom člověk už nic asi necítí ale stejně musí to být hnusný zážitek vnímat to při plném vědomí protože v africe se stím nemažou.Ufiknou ovážou a bez umrtvení.Takže jak to tedy je když tu píšete že člověka uspí tj.celková anestezie když jinde píšou lokální?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 04. 2017 v 16:02Off-line iglw  (48/172/77)
Už jsem to psal tady jednou do příspěvku,obřízka ne,předkožka má taky funkci od přírody,akorát musíme dodržovat hygienu a denně,ráno,večer se mýt.Žalud je citlivější,než u obřezaných!!U nahoněného ocasu je krásně vidět celý žalud,ale sexy je,když je na něm předkožka a tu dávám při huleni dolů!!Všechnu šťávu i s močovky vysávám,to je rajc pro dotyčného!
28. 04. 2017 v 16:14Off-line vegantronic  (38/186/77)
Iglw: Pro někoho to není otázka volby, ale mají to ze zdravotních důvodů.
30. 06. 2017 v 15:27Off-line gin124  (44/-/-)
Byl jsem na obřízce s lokální anestezií. Sestra mě před operací v místě, kde se píchá umrtvení (u kořene penisu) dala krém EMLA. Injekci jsem skoro necítil. Po injekci necítíš vůbec nic. U zubaře je píchání 10x víc cítit. Až to přišlo k sobě, tak to k mému překvapení nebolelo, jen jakoby pálilo.
Mám obřízku s jizvou dál od žaludu, takže citlivá kůže mi zůstala. Naopak díky napnuté obřízce je žalud při styku pořád celý obnažený. Je to příjemnější než před obřízkou. Vyvrcholení je později a mám výrazně lepší kontrolu nad tím, zda vyvrcholení připustím nebo ještě ne.
30. 06. 2017 v 16:51Off-line gin  (63/184/120)
@gin124

Já jenom okopčím, co jsem napsal k tvému profilu:

Tak nevím, jestli někdo takový vůbec existuje. Nick gin124 používám na mnoha fórech. Všude tam, kde nejde použít gin. To číslo 124 je popisné číslo domu v Rožanech, kde jsem vyrůstal.

Jsem přesvědčen, že tvůj profil je podvodný.


Tuším, o jaké individuum se jedná, které si tu založilo tento podvodný profil s mým nickem, s kterým píšu na diskuze, kde se prostý nick gin nedá použít. To individuum se mi na jedné diskuzi nadělalo hodně zla, že jsem už byl štonc podat trestní oznámení na Policii ČR. To není třeba, protože on se tam mezitím odkopal a ztrapnil.

Nick gin124 používám už od května 2014, například na www.emimino.cz, www.modrykonik.cz, www.modrykonik.sk a na www.netdoktor.at

Pro objasnění.
30. 06. 2017 v 18:19Off-line PetrEM  (30/182/75)
Běž oxidovat jinam ty fanatiku ze sekty
01. 07. 2017 v 01:25Off-line gin  (63/184/120)
Proč oxidovat, nejsem ze žádné sekty. Mimoto slovo oxidovat je výmysl mého obřezaného strýce, který je ve Šluknově znán od malinka jako Prťa. Neštěstí Prťa jako alkoholik nemá přístup k internetu, jinak by mi zakroutil krkem, sotva, my jsme se spolu za tu řadu let napáchali hodně hovadin, obřízka neobřízka, pokud používáš neobvyklý výraz od mého strýce Prti (Vít Jan Kopecký) tak mi to tu napovídá nečistou hru.
01. 07. 2017 v 01:27Off-line gin  (63/184/120)
Prostě, výraz oxidovat je prťovina.
01. 07. 2017 v 01:45Off-line gin  (63/184/120)
@PetrEM

takže, jak tu napsal zcela přesně jiný Petr, tvá ynteligence je ynteligence. Já bych na to sám nepřišel, ale ten druhý Petr tě poměrně přesně vystihl.
01. 07. 2017 v 02:08Off-line gin  (63/184/120)
Takže

Falešný profil byl založen

Off-line gin124 (37/-/-)
▼ PROFIL VÍCE INFORMACÍ FOTOGALERIE ▪ 0 PŘÁTELÉ ▪ 0
Založen:
25. 04. 2015
Návštěv:
205 ×
Přihlášen:
Před 11 hodinami
Kraj:
Jihomoravský kraj
Okres:
Brno-venkov


a profil

▼ PROFIL VÍCE INFORMACÍ FOTOGALERIE ▪ 0 PŘÁTELÉ ▪ 0
Založen:
10. 05. 2015
Návštěv:
2 981 ×
Přihlášen:
Před 4 hodinami


Ve mne to vyvolává velké podezření, já jsem čitelný ale nesnáším zrůdy.
01. 07. 2017 v 11:52Off-line PetrEM  (30/182/75)
Druhý Petr je rád, že ho vůbec pustěj v ústavu na PC
01. 07. 2017 v 12:00Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Je zajímavý, že kdykoli se na GAY seznamce objeví nejen téma obřízka, ale klidně i jen slovo obřízka v diskuzi, která s obřízkou nemá nic společného, HETEROSEXUÁL Gin se vždy objeví, aby k tomu řekl své. To mi nepřijde tak docela normální. :-D :-P
01. 07. 2017 v 12:13Off-line gin  (63/184/120)
Takže ses prozradil,

používáš tu obraty, které jsem velice často použil na jiném fóru, ty však nejsou z mé hlavy, ale převzal jsem je ze stylu mého oblíbence Jakuba. Takže je to vlastně jeho obrat.

Na to jiné fórum jsem dnes ráno napsal:

1.7.2017 07:39 - Tony
Jsi mimo, úchylný mistr Zkoumal včera začal řádit na jiném fóru, které taky monitoruju, takže má zase svůj cirkumfetišistický záchvat. To, že se tu vydává za ženy typu Nela, to je už od něho obehraná písnička.

Milý Petře EM
kolik falešných profilů tu jako cirkumfetišista vlastně máš?
Máš smůlu, že svoji hru vůbec hrát neumíš. Druhý Petr - skutečný, to s tou tvou ynteligencí vystihl přesně. Už jsem ti jinde několikrát napsal, že jsi neskutečný manták.

Už je mi ty cirkumfetišisto jasné. proč jse hnal Vojtu kvůli prkotině rovnou na předoperační vyšetření. Už jsi viděl svou další obřezanou oběť.
01. 07. 2017 v 12:18Off-line PetrEM  (30/182/75)
:DD já nemám důvod zde mít několik anonymních profilů. Stačí tento jeden co zde mám. Je celkem psina, že jsi sám anonym a něco tady druhým vyčítáš.

Přestaň opakovat něco, co zde napsal někdo jiný a raději si vymysli něco lepšího. Není to vůbec vtipné, ani něco co by mě mohlo urazit, protože mně urazí pouze inteligentní člověk - což ty nejsi.

Ta sekta ve které jsi ti dočista vymydlila hlavu. Můžou být pyšní na to, jakého i***ta vytvořili. To že někoho nazýváš tím cirkumfetišistou nebo co to je za úchylárnu, jen kvůli tomu, že má člověk, který ti oponuje obřízku, je opravdu k smíchu.

P.S: S tou paranoiou by sis měl zajít k odborníkovi.
01. 07. 2017 v 12:24Off-line PetrEM  (30/182/75)
Mgr. Antonín Vlas
Na Borku 1623
431 11 Jirkov/ ČR
Fürst - Bismarck - Str***e 21
47119 Duisburg/ BRD
_____________

Jo, tak ty jsi Mgr - tím se vše vysvětluje
01. 07. 2017 v 12:39Off-line gin  (63/184/120)
Prozradil ses svým obratem, to že nejsem anonym ví i malé dítě. Tento spor nemůžeš vyhrát.

Nejedná se o sektu: známky sekty, jako například jehovistů jsou tři

při získávání nových členů

1) brainwashing - vymývání mozku
2) lovebombing - bombardování láskou

a když už někoho lapí

3) tuhá disciplína ohledně vedením servírovaného učiva.

My jsme však volné hnutí, kde každý může mít svůj vlastní názor.

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…o-prene-je-/

To, že nejsem anonym, pochopí každý, ale schválně tu okopíruju své údaje.

PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO

Mgr. Antonín Vlas
Na Borku 1623
431 11 Jirkov/ ČR
Fürst - Bismarck - Str***e 21
47119 Duisburg/ BRD


telefon:
ČR:18064
37859
BRD:639656


Takže každý může vzít telefon a zavolat mi na první uvedené číslo, většinou jsem však v Německu, takže pak je v provozu pouze to třetí.

Máš smůlu, čím více píšeš, tím více se do zamotáváš do svých obratů, které důvěrně znám.

Ty jsi typ člověka, kterému se nedá věřit ani to, když řekne "dobrý den". U takových jako ty, když řeknou "dobrý den" mohu vzít jed na to, že je zrovna kolem půlnoci.
01. 07. 2017 v 12:41Off-line PetrEM  (30/182/75)
Ty pi*čo vypatlaná . jediný web kam něco píšu je tady. takže těžko můžeš znát mé obraty.
01. 07. 2017 v 12:43Off-line gin  (63/184/120)
Zato, jak napsal druhý Petr, ty jsi ten ynteligentní člověk. Kdyby tu žili z reklamy jako na doktorce, čím více a kliků a příspěvků, tím více peněz za reklamu, tak by se museli tetelit.
01. 07. 2017 v 12:48Off-line gin  (63/184/120)
Tvé obraty tě už prozradily, jsi opravdu manták, zatímco já se směju, a mám z toho prču, tak tobě už tečou nervy, a pak mě nazýváš tím, co je pro mě nejkrásnější věcí na světě - p**ou. Jenže to je skutečnost, kterou většina na tomto fóru nepochopí.

Nejhorší je, že ta nejkrásnější věc na světě má mnohdy velice stupidní obal, její majitelku.
01. 07. 2017 v 12:50Off-line gin  (63/184/120)
No nic, teď jdu do putyky.
01. 07. 2017 v 13:01Off-line PetrEM  (30/182/75)
Mě tečou nervy z toho jaký jsi hlupák. A to že píšeš o p**i jako o nejkrásnější věci na světě jen dokazuje to že máš mozek mezi nohama.
01. 07. 2017 v 13:16Off-line gin  (63/184/120)
Hlavní je, že maje hlavička dole má svůj domeček.
01. 07. 2017 v 14:47Off-line Wasteman  (30/-/-)
01. 07. 2017 v 14:51Off-line PetrEM  (30/182/75)
Sejrovej domeček ledatak.
02. 07. 2017 v 00:11Off-line gin  (63/184/120)
Jsem na špatným fóru, p**isko zase čpí na dálku rybinou, pro mne je to však rajcovní.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload