Gay wrestling
06. 02. 2013 v 22:52
Anonym
Anonym Ahoj, bere tu nekoho gay wrestling. Nebo proste zapas? Na tabore jsme se takhle pravali s kamaradem jen v trenkach a oba nas to hrozne vzrusovalo :) Nekdo s podobnou zalibou?
Jo, ze srandy se z "kamarádem" poprat! Fyzický kontakt nejde ničím nahradit a "legálně" se tak můžeš dotýkat i hezkýho heteráka, znám to!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já mám zkušenost akorát s jednim klukem z intru když mi bylo 16 a vůbec se mi to nelíbylo, dycky vyhrál a byl surovej
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Jj, to jsem dělal a měli jsme sázku 3kila a hádej, kdo vyhrál?:D
Přitom nejsem nijak moc trénovanej, jde o to dostat protivníka na záda a napočítat do deseti.
Přitom nejsem nijak moc trénovanej, jde o to dostat protivníka na záda a napočítat do deseti.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jo mam skusenost pralsemse s jednim a mnelse na sobje elastaky a jakmy sahal mezy nohy atak takmy dost stuhl as trapas ale prijemny
K hery5.V elasťákách jsem nikdy nezápasil.Pokud bys měl zájem,můžeme dát 1 zápas v nich a další bez nich.Podívám se na tvůj profil.Vlastík.
Jo mne to moc vzrusuje pokud to čte někdo do 30, max stihly, tak se pojdme seznámit, napis mi je jedno odkud jsi, zápas ve slipových plavkách...
Plavky: bohužel máme jen staré a tlusté..... :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
A staré a tlusté hledají mladé a štíhlé, opačně je to spíš vyjímka :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ano je to vzrušujici a mam rad zapasy tělo na tělo
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.