Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak na to?

12. 03. 2015 v 21:51Off-line Anonym
Ahoj kluci, moc vás prosím o radu, asi před 14 dny jsem byl venku s hetero kamarádem který mě seznámil s jedním klukem, nějak se v ten večer provalilo že je taky na kluky, a já se do něj zbláznil, od té doby chodíme zhruba obden na procházky a tak. Pořád na něj myslím a začínám ho mít rád myslím že si máme i co říct a že jsme si sympatičtí, ale nechci nic uspěchat, a tak vas prosim o radu, jak na něj a jak mu říct, že k němu něco citim. Prostě jak na to aby pochopil, že ho mám rád a že ho chci. Díky moc. Nevim jestli jsem se do toho moc nezamotal, ale jsem opravdu v koncích :-( diky moc
13. 03. 2015 v 00:13Off-line ceky  (31/180/70)
Ahoj, tak zaprvé je dobře, že se chce s tebou vídat, že se vídáte a když píšeš, že jsou tam sympatie z obou stran, je to vzájemné, tak tím je to ještě lepší a neměl by být problém jít dál, můžete třeba zajít do kina, někam na pivo atd.,. snaž se zvýraznit své přednosti a kladný vlastnosti, ale buď přirozenej, naslouchej mu, pokud je gay, tak je to dobré, protože bys mu mohl naznačit, že ho máš rád, že ti je s ním dobře, můžeš mu např. říct, že s ním rád trávíš čas, že je fajn kluk atd... když to budeš opakovat, mělo by mu to dojít... nejlepší je prostě zapůsobit svým charisma a osobností, okouzlit přidat i vtip třeba :)
13. 03. 2015 v 00:43Off-line THX1188  (40/183/90)
Po dlouhé době upřímný a pěkný dotaz.

Jak na to?(neexistuje návod) Jen jak uznáš za vhodné. Detaily dělají moc a nic. Právě poznávání je tou interesantní částí. Mluv a mlč, když cítíš, že máš.

Konej, když vycítíš. Že se přehmátneš....to jen přirozené...zbytek je na něm :) Držím palce :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload