Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Problém se vztahem

18. 03. 2015 v 19:39Off-line Anonym
Ahoj rád bych slyšel vaše náror a rady. :)
Mám "přítele" asi skoro dva měsíce.(jemu 17 mě 19) Opravdu si s nim rozumím, máme společné zájmy a prostě snad všechno. :D Jenže nastává problém v tom že on nechce aby o nás někdo věděl. Vždy měl před tím jen holky. Řekl jsem si fajn budu trpělivý, je to přece můj pan Božský. :) Takže se to snažím kvůli němu držet v tajemství, ale bojím se že se asi nikdy nebude chtít nějak vyjít ven(nikdo to o něm neví). A to mě dělá starosti, že to budu muset tajit tak dlouho dokud to nezničí až náš vztah. Přitom se ho snažím podporovat a ukázat mu na mě že okolí s gayem nemá problém. A kdyby něko někdy měl, tak bych se za něj postavil. :) Doufám že jste to trochu pochopili :D je to celkem těžký napsat :D. Pokud ne tak to dám ještě do otázek. :) Má cenu tento vztah udržovat? Jak mu lépe pomoci? Lze mu vůbec pomoc s tímto problémem? No prostě pište budu opravdu rád. :D
18. 03. 2015 v 20:05Off-line payafefe  (25/-/-)
Rozhodně to má cenu udržovat. Ten první coming out je nejtěžší. Nech tomu volný průběh, snad mu dojde, že jednou to stejně musí ven. A nebo to někomu řekne a zjistí, že je to brnkačka. Řekl bych mu, že ho do ničeho nenutím ale že ho podržím za každých okolností.
18. 03. 2015 v 20:12Off-line Anonym
To je pravda :) Coming out je jedno z nejtěžších věcí, ale když máš v někom podporu je to přece jenom o něco lehčí. :)
18. 03. 2015 v 20:33Off-line M-ko  (29/176/80)
Asi mu nijak nepomůžeš, sám se musí rozhodnout kdy to o sobě řekne a pro některé je to hold těžké... Ale podle mě nemá cenu kvůli tomu končit vztah, zvlášť když vám to jinak klape =)
18. 03. 2015 v 21:14Off-line Anonym
Ale to chápu že se do týhle akce nepohrne :) to mu nemám za zlé :)
18. 03. 2015 v 21:27Off-line AEE707  (28/172/55)
Môj názor je taký, že ste spolu len dva mesiace :) nemôžeš po takom pomerne krátkom čase od neho chcieť, aby úplne zmenil svoje správanie a zrazu to pred každým otvorene povedal :) pri niektorých je to ťažké to povedať okoliu a potrebujú nato dlhý čas aby sa nato pripravili :)
18. 03. 2015 v 21:47Off-line Centaur  (43/177/-)
Aha takže dnes jestli z okna nevyvěsím billboard že sem gay tak pro mě končí vztahy ? To je vtip asi a není to snad myšleno vážně :-D To kdyby se stalo mě, tak bych tomu co to po mě chce řekl, at si vystuduje Astronautiku, že chci aby byl astronaut a na Marsu vyryl do kamene mé jméno že jinak ho nechci a o žádné svatbě ani řeč. Natož nějaké ohlášky :-D
22. 03. 2015 v 13:21Off-line Betonica  (39/191/93)
Nezlob se prosim, budu velmi tvrdy.

Jste spolu kratce, dva mesice je zacatek doby zamilovanosti. Doba, kdy je vsechno super, vsechno jde hladce, nic se neresi... A ty pises o tom, ze schovavani vaseho vztahu znici vas vztah.

Tak. Ne, vztah znicis pravdepodobne Ty. Prave tim, jak moc se budes snazit ho presvedcit, ruznymi zpusoby postrcit ke coming outu. Pokud sam nechce, budou ho Tvoje pokusy a presvedcovani stvat vic a vic, az Ti utece.

Paklize ho nakonec presvedcis a vas vztah zverejnite, pocitej s tim, ze budes za neho odpovedny, neb on ocividne nic vykladat nikomu nechce a podlehne Ti. A kdyz se nahodou vas vztah ukaze jako nefunkcni, budes Ty ten, kdo mu zkazil vztahy s ostatnimi, protoze prece kvuli Tobe ze sebe udelal verejne gaye.

A nakonec, asi to nejdulezitejsi. Ptej se sam sebe, proc mas potrebu zverejnovat vas vztah? Proc mas potrebu, aby tak ucinil i Tvuj p***el? A proc uz ted vis, ze kdyz to bude jinak, nez chces, ze to ten vztah znici? To mi prijde jako predem naplanovana asistovana eutanazie, pro kterou jsou pripravovany dostatecne omluvy a duvody.

Pamatuj, ze stejne jako Tvuj p***el ma pravo nechtit o vas dvou mluvit verejne, ty mas pravo s nim nebyt, najit si nekoho, kdo verejne vas dva prizna... Nutit ale nekoho, to neni vztah, to je diktatura, ktera spis svedci o Tobe, nez o Tvem p***eli.

P.S. Snazim se drzet v tajemstvi... To znamena, ze uz to nekdo vi, ze??? Pozor na to, porusene sliby nekteri lidi neodpousti a duveru pak nejde obnovit.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload