Nesnáším kečup
22. 03. 2015 v 22:41 Anonym
Mám problém kečup je ve všem i v hamburgeru já ho prostě nesnáším, co mám dělat hořčici nechci
:D :D ok.. dajme tomu, že to je reálne volanie o pomoc, proste si ho nedávaj alebo sa mu čo najviac vyhýbaj, pokiaľ ti naozaj tak moc vadí. Nemyslím, že kečup pridávajú do úplne všetkého, takže by to nemal byť problém.
Už tě napadlo stravovat se jako člověk? Tedy ne hamburgery, hranolkama, hotdogama ... :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Včera jsem poprvé přidával mladé kopřivy, v dalších dnech na tom budou založena celá jídla, kopřivová polévka, omeleta, karbanátky, vaření i jara si užívám.
Kečup sním, ale nevidím důvod ho konzumovat... Když vařím doma, zpravidla místo něj použiju loupaná rajčata, která mají daleko lepší chuť a jsou samozřejmě podstatně kvalitnější a zdravější. Když se stravuju mimo domov, ani mě nenapadne dát si něco, v čem by kečup mohl být :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Veď keď povieš že jednoducho nechceš kečup do hamburgeru, nebudú ti ho tam dávať :D V McDonalde si dokonca musíš platiť aby si vôbec k hranolkám nejaký kečup dostal, nie je problém sa vyhnúť ak sa chce :)
Tuhle nechuť vůči kečupu nechápu, já ho používám jako ultimátní neutralizér :) když mi něco nechutná ale musim to sníst tak na to kydnu kečup a zase se to dá žrát.
A co,že je kečup třeba v hamburgerech? To je takový problém prodavačí říct,že to chceš bez kečupu a třeba i bez té hořčice,jen s tatarkou? Když to neumíš,nejez hamburgry vůbec.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.